Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Sills dritare

Po kërkoni një specialist të pragut të dritares? Ne kemi 17,444 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Sills dritare

Keni nevojë për një shërbim të pragut të dritares? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shënjestrimin, transportimin, montimin dhe montimin e pragjeve të dritareve. Çmimi i instalimit të pragjeve të dritareve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, shërbimi pas shitjes dhe riparime të vogla të ofruara nga një prej ekspertëve tanë 17,444 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Bordi parapet është një pjesë integrale e secilës dritare që gjejmë ndoshta në çdo shtëpi, por ne nuk e paguajmë një vëmendje të madhe. Kur zgjedhni Windows, elementi i tyre i papërfillshëm që plotësohet me tutje. Megjithatë, shumë njerëz nuk e dinë se çfarë roli duhet të përmbushë sills për të përmbushur atë lloj të llojeve të tregut ose të bëjë atë në përputhje me rrethanat. Përdorimi i tipareve të cilësisë së dritares po rritet gjithashtu me llojin e duhur dhe të besueshëm të përzgjedhur të dritares. Cili është dallimi në mes të funksionit të sllave të jashtëm dhe të brendshëm? Funksioni kryesor i pragut të jashtëm është të sigurohet mbrojtja më e madhe e fasadës para çdo ndotjeje, por më shpesh para tabelës së shiut pas fasadës së shtëpisë. Për kryerjen e duhur të detyrës së tyre kryesore, prerjet e dritareve duhet të vendosen në një prirje të veçantë, e cila siguron mbrojtje nga akumulimi i ujit në sipërfaqen e tyre. Gjatësia e pragut të jashtëm nuk duhet të kalojë më shumë se 5 cm përmes fasadës së shtëpisë dhe ankoruar duhet të jetë sa më shpejtë që të jetë e mundur për të bregdetuar. Materialet bazë të përdorura për pragjet e jashtme përfshijnë alumini, plastike, të përjetshme, bakër, pllakë qeramike dhe më shumë. Për përzgjedhje, përqendrohuni kryesisht në zhurmën e materialit dhe rezistencën e vet të motit. Shi pas një materiali cilësor që "nuk shkon" në një shi apo erë të mprehtë dhe është rezistent ndaj temperaturave më të larta ose me lagështi. Funksioni i brendshëm i dritareve ndryshon nga i jashtëm. Në të kaluarën, edhe pse ata shërbyen për të mbrojtur kundër llojeve të ndryshme të motit, por prerjet e brendshme të dritareve nuk mund të parandalojnë ujin e shiut për t'i rezistuar lures të pastër. Megjithatë, ju nuk duhet të minoni zgjedhjen e tyre, sepse pragu i brendshëm punon si një izolim termik. Meqenëse pragu i jashtëm tejkalon fasadën për ta mbrojtur atë nga ujërat nën të cilat formohet i ashtuquajtura urë termike. Kjo shkakton rrjedhjen e ajrit të ftohtë nën dritaren dhe depërtimin e saj në brendësi. Gjatë zgjedhjes së pragut të brendshëm, është e nevojshme për ta vënë atë në llojin e materialit dhe mos harroni për izolimin e cilësisë. Funksioni më i rëndësishëm i sllave të brendshëm është aktualisht aspekti i tyre estetik. Prijimi i duhur i brendshëm është duke përfunduar këndshëm dritaren e përgjithshme vizuale, ai vepron natyrshëm dhe ofron hapësirë ​​për dekorime në formën e bimëve të dhomës, fotografive ose aksesorëve të tjerë. Parashikimi i brendshëm i brendshëm nuk duhet të zbukurohet shumë vëmendje, prandaj shumë njerëz arrijnë për një ngjyrë të bardhë klasike, të cilat nuk bëjnë asgjë. Megjithatë, tregu ofron shumë mundësi ngjyra dhe kështu parapet mund të jetë gjithashtu një element dallues që qëndron në brendësi dhe do t'i japë Šmrnc. Gjerësia e brendshme e dritareve është një aspekt i rëndësishëm i zgjedhjes. Meqë ka një trup termik në formën e një radiatori nën natriumin, parapet nuk duhet të tejkalojë trupin termik. Nëse një situatë e tillë ka ndodhur, parapet mund të shkaktojë ngrohje për të parandaluar rrjedhën e ajrit të ngrohtë në hapësirë ​​ose për të rritur dritaret. Në të njëjtën kohë, pragu i brendshëm duhet të jetë rezistent ndaj dëmtimit mekanik, pa nevojën për riparime kërkuese. Ofertë e gjerë Zgjidhni sills nga materialet e cilësisë. Tregu aktual ofron shumën e materialeve dhe të orientuar në ofertën totale është shumë më kërkuese sesa mund të duket. Shumë sllave veprojnë edhe në shikim të parë. Megjithatë, të njëjtën ngjyrë dhe pamje të ngjashme nuk do të thotë materiale dhe cilësi identike të cilësisë mund të jenë diametralisht të ndryshme. Ju nuk llogariten në shkëmbimin tuaj të rregullt kur instaloni dritaren dhe dritaren. Ky informacion duhet të jetë mendja për ju gjatë vendimmarrjes në materialin e tij. Ju nuk bëni një vendim që njihni ndryshimin pas disa muajsh. Parapet është një angazhim për një kohë të gjatë dhe shkëmbimi i saj do të ishte një ndërhyrje e rëndësishme e brendshme. Financat e ruajtura mund të ju lutem së shpejti, por në afat të gjatë ju do të kurseni më shumë nëse arrini një material më të lartë të çmimeve të çmimeve. Speciet më të mira të shitjes përfshijnë prerjet e PVC të materialit. Këto ofrojnë shumë karakteristika teknike të kërkuara si rezistenca e lartë ndaj dëmtimit mekanik që garanton jetë të gjatë. Të tjera të pronave të tij pozitive janë të pandryshuara, rezistencë të lartë të lagështisë, riciklimin e materialeve, një përzgjedhje të gjerë ngjyrash dhe gjithashtu disponueshmërinë e çmimeve. Të gjitha këto aspekte të saj bëjnë një numër në treg. Megjithatë, përveç PVC, ju gjithashtu mund të gjeni gurë, chipboard, dru. Në sills e jashtme, sills alumini dhe materialet e galvanizuar janë një përzgjedhje tërheqëse. Oferta e çmimeve të Parallet ndryshon nga furnizuesi dhe metoda e shitjes, si dhe lloji i pragut. Për shumë furnizues, kuotimi llogaritet pas hyrjes në dimensione specifike për dritaren tuaj. Çmimet në pragjet e brendshme zakonisht përcaktohen në gjerësinë bazë - 15 cm. Në këtë dimension, çmimet shkojnë nga 5 € në 13 €. Çmimet e pragut të jashtëm zakonisht përcaktohen nga gjerësia 0.8 - 1 mm. Në një madhësi të caktuar, çmimet e sllave të jashtëm variojnë nga 3 € në 5 €. Shmangni problemet dhe arrijnë për cilësinë Siç u tha më lart, zgjedhja e materialit parapert është zakonisht një zgjedhje e vetme. Përzgjedhja juaj me ju do të mbijetojë për disa duzina vjet. Whorrsills të jashtëm ose të brendshëm duhet të rezistojnë kurtheve të ndryshme, më së shpeshti përfshin dëmin sipërfaqësor mekanik, shumë ngarkim të sills që mund të shkaktojnë një thyerje të një pjese, myk myk dhe shumë më tepër. Për menaxhimin e të gjitha këtyre kurtheve, prerjet e dritareve duhet të bëhen materiale "të sakta". Pra, çfarë duhet të përqëndrohem? Cilat janë kërkesat thelbësore që materiali duhet të përmbushë jetën e tij të zgjatur? Fokusimi në materialet që janë: i papërshkueshëm nga uji, Rezistent ndaj dëmtimeve mekanike të tilla si gërvishtjet, fikse dhe të qëndrueshme - nuk deformojnë në ndryshimet e temperaturës Me ngjyra të qëndrueshme, Rezistent ndaj dritës së diellit dhe lagështisë, Thjeshtë për mirëmbajtje. Pyetje dhe pergjigje Pse të kërkoni furnizuesit për të mbledhur sills dritare në Wilio? Gjeni furnizuesit Wilio është e thjeshtë. Vetëm nëse futni kërkesën, do të përshkruani se çfarë shërbimi jeni të interesuar, do t'ju përgjigjeni disa pyetjeve. Pyetjet përfshijnë idenë tuaj për montimin e sllave, çfarë lloji të pragut është, cila është ideja juaj, në vend të montimit, si dhe ideja juaj për të bërë dhe kohë të dorëzimit. Furnizuesit janë në dispozicion brenda disa minutave dhe ju do të zgjidhni sipas ofertës së çmimeve ose furnizuesve të furnizuesve që ju kanë arritur. Sa kohë do të dorëzohet dhe asambleja? Dorëzimi merr në bazë të përzgjedhjes suaj të Sills. Nëse pragu i një dimensioni standard dhe shpërndarja e tij zgjidhet brenda 2-3 ditëve të punës. Kuvendi mund të kryhet gjatë një dite pune ose në bazën e marrëveshjes së të dy palëve. Çfarë është përfshirë në çmim? Konsulencë është përfshirë, duke zgjedhur dritaret e përshtatshme bazuar në simpati dhe kuvendin tuaj. Nëse dëshironi për dritare të veçanta të porosisë, furnizuesi është i gatshëm t'ju ndihmojë të këshilloni dhe të tërhiqni.