Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shtyllat e themelit

Po kërkoni një ndërtues për të pilotuar? Ne kemi 22,937 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtyllat e themelit

Keni nevojë për shërbim pilot? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për punët e rilevimit dhe gërmimit të vendit, duke mbjellë grumbuj në tokë. Çmimi i instalimit të shtyllave - kolona të mëdha prej betoni ose metali në themelet e ndërtesës zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: leje ndërtimi, kosto e shtyllave të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 22,937 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si të gjeni një ekspert pilot duke përdorur Wilio? Gjeni një profesionist të zgjuar për të kryer pilot në zonën tuaj është shumë e thjeshtë. Vetëm të hyni në kërkesë. Wilio pastaj informon ekspertë në lagjen tuaj dhe kanë aftësitë e nevojshme për të kryer shërbimin tuaj të dëshiruar. Ky shërbim do të jetë në gjendje të kryejë në një kohë të përcaktuar në bazë të një marrëveshjeje. Pastaj varet nga ju që ju zgjidhni nga ofertat. Faleminderit Wilio ju jeni të sigurt se shërbimet e fituara do të bëhen cilësi dhe me një çmim të arsyeshëm që zgjidhni të përgatisni. Ju mund të bindni cilësinë e punës së ekspertëve pilotivë individual bazuar në vlerësimet e klientëve dhe rishikimet. Ju do të paguani për shërbimin e kryer pas përfundimit të tij. Kur duhet pilot? Pilotja është instalimi i bazave të thellësisë. Një lloj i tillë i themeleve përdoren në një rast të tillë kur shtresa e lartë e terrenit është e pamjaftueshme ose në këtë shtresë të lartë zbulon orientim shumë të madh dhe të pabarabartë të tokës. Bazat e tilla në shtylla transferohen në peshën e të gjithë objektit për të ulur ose thënë më mirë shtresa më të thella. Këto janë bartës më kompakt dhe më të mirë se sa maja e tokës. Cilat shtylla janë përdorur më së shpeshti? Pillets ndërtuar në terren për të mbështetur bazat janë të ndara sipas materialit nga të cilat ato janë bërë në druri, betoni ose çeliku. Në bazë të inspektimit profesional, patjetër do të donit të jepni informacionin që lloji do të jetë më i miri dhe më i miri për ndërtimin tuaj. Sipas metodës së përfshirjes së pilotëve në tokë, ato janë delia si më poshtë. Pollola që janë ndërtuar në zgjerimin e tokës quhen grumbuj inkandeshente ose të ngjeshur. Shtyllat e shpuara janë ato që futen në një pus të përgatitur para-përgatitur. Për më tepër, ne e dimë grumbuj që janë ndërtuar në tokë me injeksion hundë. Bazuar në mobilizimet e shtyllave ndahen në ligësi dhe lundrues. Grumbujt e mbuluar me brymë janë gjithashtu ngarkesa në këmbët e grumbullit. Sa i përket shtyllave lundrues, ngarkesa në shtylla është mbizotëruese. Sa do të më kushtojë pilot? Çmimi i pilotimit mund të jetë i ndryshëm dhe varet nga faktorë të shumtë. Këto përfshijnë materiale nga të cilat prodhohen shtylla, si dhe çmimi gjithashtu varet nga mënyra se si ato janë të pajisura me tokë dhe çmimi ndikon gjithashtu në faktin nëse janë të nevojshme shtyllat ose lundrues. Çmimi gjithashtu varet nga madhësia e një objekti që do të qëndrojë në pile foto dhe nga thellësia në të cilën do të pajiset shtyllat. Në përgjithësi, çmimi i pilotimit varion nga 4000 në 10000 €, natyrisht që mund të jetë më shumë. Megjithatë, mund të thuhet se shtëpia e pilotimit do të lëvizë diku rreth 6000 €. Ky çmim përfshin punën e plotë të pilotimit me pilota druri që do të arrijnë deri në një substrate të qëndrueshme. A është inspektimi para se të realizohet vetë? Sigurisht po. Ne ju inkurajojmë me kontraktorin që të lidheni paraprakisht me telefon ose postë dhe të pajtoheni me një takim personal, më të mirët në vendin ku nevojiten shtylla. Një i aftë në art dhe vlerëson llojin e shtyllave do të jetë e nevojshme për zbatimin. Bazuar në inspektim, do të jetë në gjendje të bëjë gjithashtu një kuotë që ju bën të qartë se sa do të qëndrojë një projekt i tillë. Kur konfirmoni kuotimin, gjithashtu do të bëni mundësinë e ndryshimit të çmimit në rast të ngjarjeve të paparashikuara që mund të ndodhin gjatë realizimit. Pas dorëzimit dhe miratimit të ofertës së kuotimit me një ekspert pilot që pranon fillimin dhe përfundimin e zbatimit të vetë pilotit. A do të ketë nevojë për mjete apo materiale për mua? Një i aftë në art mund të sigurojë me siguri pilotimin. Merrni të sigurt se ajo gjithashtu merr në vendin e realizimit pa probleme me teknologji të rëndë. Sa kohë duhet pilot? Pilotja dhe koha e zbatimit të saj është shumë e vështirë për t'u vlerësuar. E gjitha varet nga faktorë të shumtë që ndikojnë në realizimin e vetvetes. Këta faktorë përfshijnë thellësitë. Është e nevojshme të përcaktohet paraprakisht për të gjetur se sa thellë gjen një nëntokë të fortë, e cila do të vendoset jastëkët. Kjo është gjithashtu e nevojshme për të përcaktuar llojin e nëntokës për të ditur se çfarë lloji të helikës duhet të përdoret, do të nevojitet paraprakisht për të ditur nga cili material është i prodhuar. Koha e nevojshme për pilotim gjithashtu ndikon në moti dhe llojin e tokës që mund të shpuar shpimet dhe duke fikur tashmë të shpuar. Çfarë është një grumbull? Pillota është një shtyllë që futet në një helikë të përgatitur paraprakisht. Detyra e saj kryesore është të mbajë bazat në një sipërfaqe të pashtruar, duke vënë veten mjaft të thellë për t'u ndërtuar mbi të ishte e qëndrueshme dhe e fortë. Në veçanti, ajo është përdorur në rastet kur toka nuk është e shpejtë dhe e paqëndrueshme për të ulur bazat e rënda për të pozicionuar shtëpinë, ndërtesën e apartamenteve ose depo. Shtyllat janë në përgjithësi forma e ihlana. Mund të ndryshohet nëse është e nevojshme ose në rastin e kërkesave të veçanta. Patjet janë prodhuar në gjatësi prej 3,4,5 ose 6 metra për të siguruar bazat që kanë një dysheme të shtruar thellë. Kreu i grumbullit ka një dimension prej 500 x 500 milimetra dhe thembra e saj 12 në 12 centimetra. Për ankorimin e tyre të drejtpërdrejtë në strukturat e çelikut, pilotët që kanë një bllokim, por janë prodhuar edhe grate spirancë. Meqenëse shtyllat janë të ekspozuara ndaj kushteve të ashpra, siç janë uji më i ulët, ato duhet të bëhen nga substanca që mund të përballojnë një ndikim të tillë. Ka një shtresë të veçantë në sipërfaqen e tyre. Pillotët nuk janë vetëm të zbrazëta, por janë gjithashtu të përforcuara. Përforcimi i tyre është përshtatur për të transferuar forcat vertikale, horizontale dhe momentet e lëvizjes. Çfarë grimca e dimë? Pile CFA Prodhimi i një lloji të tillë të shtyllave bazohet në shpimet e vrimës duke përdorur një stërvitje të veçantë spirale deri në dëshirën e thellësisë. Një spirale e tillë është ngulitur në mënyrë që toka të jetë e zhurmshme në tokë në tokë në palët që të mos ndodhë që toka të hidhet në një hapje të shpuar. Pas arritjes së thellësisë së nevojshme, spiralja është tërhequr njëkohësisht dhe në hapjen nën presionin e betonit. Më pas, përforcimi i çelikut të shtyllave është më pas në beton nën presion. Pile FDP Në këtë rast, mpiksja kryhet në mënyrë të veçantë dhe pa mjete. Në këtë rast, të gjithë tokën e tepërt është prerë në mjedisin përreth duke mbrojtur kështu hapjen dhe mjedisin përreth para se të lëshohet. Pas arritjes në thellësinë e dëshiruar, kreu i shpimit fillon të tërhiqet ngadalë në të njëjtën kohë në përzierjen e veçantë të betonit mbi shufrat e shpimit. Shpejtësia e veglave varet nga shpejtësia e përzierjes. Këtu, është e nevojshme të sigurohet presioni i dëshiruar që e bën hapësirën nën kokën e mbushur plotësisht. Pas tërheqjes së kokës, arrihet përforcimi i gjatësisë së njëjtë ose më të vogël, siç është thellësia e pusit. Mikrokilotorë. Miktopiliatët janë elemente të pakta të ndërtimit që shërbejnë ngjashëm me grumbujt. Mesatarja e tyre është më pak se 300 mm. Mikrocilotes shërbejnë në mënyrë të ngjashme me grumbujt për mbajtjen e efektit të ngarkimit nga një strukturë ose nga presioni natyror. Ato përdoren në rastet kur përdorimi i tyre është për shkak të kufizimeve teknike më të preferuara se përdorimi i grumbullit. Ashtu si shtylla, këto mikrocilot janë bërë duke shpuar kur lindi është i mbushur me një përzierje konkrete që është përforcuar nga tubi i injektimit. Mikrocilots në ndërtimet e tokës janë një metodë e zakonshme dhe efektive për stabilizimin e objekteve të ndërtimit dhe të zëvendësojë metodat klasike të kapacitetit të kapur. Përforcimi i mikrociloteve formon shufrat e injektimit. Mikrofilotët përbëhen nga disa pjesë që lidhen me lidhje të veçanta. Gjatësia e tyre mund të jetë çdo. Këshilla dhe Këshilla 1. Përfitimet Mos e humbni kohën, kërkoni për ekspertë pilot pas njohur dhe duke kërkuar oferta nga kompani të ndryshme. Shkruani kërkesën tuaj dhe filloni të merrni oferta nga piloti i mençur i mençur direkt nga rrethinat tuaja. 2. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Çmimet e pilotimit mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, thjesht mund të krahasoni oferta të shumta dhe të zgjidhni të tillë që i përshtatet buxhetit dhe nevojave tuaja. 3. Gjeni ekspertët pilot më të mirë. Unë do të gjej profesionistët më të mirë të vlerësuar për të pilotuar nga mjedisi, ju merrni një punë kaq të mirë që mund të mbështeteni. Me një çmim të arsyeshëm.