Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese

Po kërkoni një shtrues për të shtruar ose zëvendësuar një dysheme? Ne kemi 29,737 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese

Keni nevojë për një shërbim shtrimi ose zëvendësimi të dyshemesë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për rilevimin, heqjen e dyshemesë origjinale, nivelimin e sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimi i shtrimit dhe zëvendësimit të shtrimit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion mbi shërbimet: nivelim, ngjitës, copë litari dhe shirita të ofruara nga një prej furnizuesve tanë 29,737 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të kërkoni ekspertin e dyshemesë në Wilio?
A keni nevojë për të hedhur dysheme ose për ta zëvendësuar atë për një të re? Në Wilio ju do të gjeni ekspertë për lloje të ndryshme të dyshemeve dhe sipërfaqeve, duke përfshirë dru, petëzuar, linoleum, pllaka, beton, epoxy dhe të tjera. Nëse keni nevojë për dysheme për shtëpinë tuaj, zyrën ose hapësirën e biznesit, do të gjeni një profesionist që do t'ju këshillojë një zgjidhje që do t'i përshtatet nevojave tuaja, buxhetit dhe të duken të mrekullueshme. Wilio do t'ju ndihmojë jo vetëm për të gjetur një ekspert që bën një cilësi të zgjedhur të dyshemesë, por edhe për të ruajtur ofertat nga mjeshtrat më të mirë të vlerësuarat për të hedhur çdo kat nga mjedisi juaj.
Cilat shërbime bëjnë shtresa dysheme për mua?
Më shpesh është heqja e kateve të vjetra dhe hedhjen e dyshemeve të reja. Si pjesë e kësaj pune, konsumatori, nëse është e nevojshme, të balancojë shtresën themelore të dyshemesë, të instalojë izolimin termik, hidroizolim dhe më pas të zëvendësojë dyshemenë për një të re.
Cilat materiale përdoren zakonisht për dysheme?
Materialet më të zakonshme të dyshemesë së brendshme përfshijnë dysheme lundruese petëzuar, pllaka, qilima, parket druri, vinyl, tape ose woodoplast dhe gurë si zgjidhje të jashtme.
Si mund të marr oferta pa dysheme?
Wilio ju lejon të merrni lehtë dhe të krahasoni oferta të ndryshme për të hedhur dyshemenë. Vetëm futni kërkesën në të cilën do të duhet të bëni dhe të filloni të merrni oferta falas nga profesionistët e dyshemeve lokale në pak minuta. Pastaj vetëm krahasoni menutë dhe zgjidhni menunë që ju përshtatet.
Çfarë mjete dhe pajisje përdorin shtresa dyshemeje?
Mjetet dhe pajisjet e përdorura për të instaluar dysheme do të ndryshojnë në varësi të llojit të dyshemesë, por më shpesh është një çekiç, metër, pjatë punch, stërvitje, sharrë, prestar, shkumës, niveli i shpirtit dhe radiatori lazer.
Sa kushton dysheme?
Çmimi i saktë do të varet nga madhësia e dyshemesë, lloji i dyshemesë dhe kompleksitetit dhe vështirësia e kohës së detyrës. Çmimi mund të ndikojë gjithashtu nëse është një enë afër ose duhet të vijë nga një distancë më e madhe.
Pse duhet të punësoj mjeshtër nga Wilio dhe jo një biznes?
Një i aftë në art mund të personalizojë më mirë nevojat tuaja dhe mundësitë e kohës. Përveç kësaj, ju zgjidhni nga oferta të shumta në Wilio, kështu që ju e dini një punë cilësore me një çmim të arsyeshëm. Përveç kësaj, ju mund të vendosni se ku bleni materiale që mund të kurseni edhe më shumë.
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Ka shumë lloje të dyshemeve. Shkruani për të hyrë në përshkrimin më të saktë se cilat lloje dyshemesh do të merren parasysh dhe në çfarë mase është ajo që gjendja aktuale e dyshemesë është të kuptojë saktësisht se çfarë është ideja juaj. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Çfarë lloje dyshemesh mund të zgjedh?
Dysheme konkrete Një i aftë në artin që matet në katet e betonit mund të derdhë dysheme të reja betoni, ose të ndryshojë pamjen e dyshemeve ekzistuese duke lustruar veshje të betonit dhe epoksidit për të furnizuar ngjyrën dhe strukturën. Në varësi të asaj që duhet të bëhet, mund të punojë me beton, mikser, bluarje dhe polish në dysheme ose epoksi. Dysheme druri lundrues dhe parket Dyshemetë lundrues kanë shumë përfitime dhe ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë stilesh, për më tepër mund të jetë relativisht e fiksuar nëse ka dëme në një bord. Mundësitë mjedisore ose specifike të tilla si janë gjithashtu në dispozicion. dysheme bambu rezistente ndaj lagësht ose tape. Është gjithashtu e mundur për të instaluar izolimin e zërit për të zvogëluar zhurmën. Pas instalimit, dyshemeja lundruese mund të mbahet lehtësisht. Në varësi të llojit të katit të caktuar, është e mundur që thjesht ta ruani atë në një sipërfaqe të sheshtë ose të ngjitet për stabilitet më të lartë dhe zhurmë më të ulët të avancuar. Qilim i kënaqur. Qilim i vjetër duhet të hiqet kur instaloni qilima. Heqja e qilima mund të jetë e pluhurosur dhe sfiduese, kështu që mjeshtri do të përdorë crowders për të fajësuar qilim dhe thika për të prerë qilim. Nëse izolimi është në gjendje të mirë (ose nuk është e nevojshme) mund të vendosë një qilim të ri direkt në të. Ajo e shtyn fort qilimin në skajet dhe qoshet e dhomës dhe fshij materialin e tepërt. Dysheme tiled Pllakat janë të njohura kryesisht në banjo dhe në kuzhinë, sepse ato thjesht mbahen të pastra. Para instalimit të pllakave, dyshemeja ekzistuese duhet të hiqet së pari. Pastaj është e nevojshme për të balancuar sipërfaqen. Pas vendosjes së pllakave dhe shërimin e ngjitësit, një llaç ose ngjitës aplikohet në nyjet midis pllakave për të formuar një sipërfaqe jo të thatë të papërshkueshme nga uji. Laminat, vinyl dhe linoleum Kur instaloni një dysheme vinyl, linoleum ose laminat fillon me heqjen e mbulesave të kateve të vjetra dhe pllakave të thjeshta. Kati i petëzuar zakonisht është i lehtë për t'u hequr, por në varësi të ngjitësve të përdorura mund të kërkojnë tretës kimikë. Pas pastrimit të sipërfaqes, katet janë të përafruara dhe të përgatitura me nënvlerësimin dhe izolimin e nevojshëm. Kati është vendosur që po përparon nga këndi i derës më të largët, dhe është e rëndësishme që asnjë ekskursion dhe se dyshemeja e finishit është e qetë dhe e barabartë.
Çfarë lloj pune bën pjesë në dysheme?
Përgatitja e sipërfaqes së dyshemesë për instalim
Para se të instaloni një dysheme të re, ju duhet të përgatisni sipërfaqen e dyshemesë për ta instaluar ose riparuar atë. Ndonjëherë është e nevojshme për të hequr materialin e katit të mëparshëm, duke pastruar mbetjet e katit të mëparshëm, hall, bluaj dhe kompensuar pabarazitë. Në mënyrë që të krijojë një sipërfaqe të pastër dhe madje, mund të jetë e nevojshme për të mbushur çarje të ngjitësit, çimentos ose përdorimin e katit të ulët të dhomës.
Matja, prerja dhe përzierja e materialeve të dyshemesë
Kur vendosni dyshemenë, është e nevojshme të vlerësoni saktë sasinë, matjen dhe materialet e prerjes së dyshemesë për të përputhur planin e instalimit të katit të caktuar. Nëse është e nevojshme, përdorimi i ngjitësit duhet të jetë i përzier dhe zbatohet në mënyrë të barabartë në substrate të jetë një dysheme e re e përcaktuar. Nëse dyshemeja e shtruar është e nevojshme për të përmendur llaçin e duhur që nevojitet për të instaluar pllaka. Procedurat specifike të dyshemeve janë të nevojshme, për shembull, gjatë instalimit të fletëve të ngrohjes elektrike ose ngrohjes me ujë të nxehtë, ose kur aplikoni hidroizolim.
Duke krijuar modelin e dëshiruar
Për instalimin e duhur të katit të ri, shpesh është e nevojshme për të treguar shpërndarjen e modeleve të ndryshme, për të nxjerrë linjat dhe akset e udhëzimeve. Vetëm atëherë është e mundur të vendosni dyshemenë në mënyrë që pllakat ose bordet individuale të formojnë modelin e dëshiruar.
Instalimi i katit të ri
Tepiha, linoleum, petëzuar, dru, beton, dhe pllaka përdoren kur shfaqet kati i ri. Shtresat e dyshemesë Përveç këtyre materialeve përdorin elemente dhe materiale të tjera të tilla si sealants, nivelization, ngjitëse, fletë izoluese, lëndë fouts, silikoni dhe gjilpërë.
Dyshemetë e modifikimit të sipërfaqes
Kur dyshemeja është hedhur nga mjeshtri, do të sigurohet që nuk ka flluska ose ndonjë gabim tjetër. Nëse lloji i dyshemesë kërkon dyshemenë e plotë duke plotësuar të përbashkët me tmel ose çimento. Ajo gjithashtu mund të bëjë përfundime shtesë duke përdorur grinders, llaqe, vajra dhe dylli dysheme.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
profile image
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese
Besnik R.
profile image
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese
Armend  Q.
profile image
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese
Dardan  O.
profile image
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese
Dalmat U.
profile image
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese
Kejsi K.
profile image
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese
Admir K.