Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shtrimi i dyshemese se lirshme

Jeni duke kërkuar për një shtrues dyshemeje lundrues? Ne kemi 26,864 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtrimi i dyshemese se lirshme

Keni nevojë për shërbim nga sipërfaqja e dyshemesë lundruese? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për heqjen e dyshemesë origjinale, rreshtimin, rrafshimin e nënshtresës me nivelim, instalimin dhe shërbimin e dyshemesë lundruese. Çmimi i parketeve të laminuara zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: material nivelues, ngjitës dhe produkte mbyllëse, çekiç gome, doreza mbrojtëse të ofruara nga një nga dyshemetë tona 26,864 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Parket laminat Pro dhe kundrat e drurë dhe dysheme të laminuara ju japin disa aspekte. Sigurisht, kur krahasojmë koston e petëzuar dhe drurë është një zgjedhje e petëzuar zakonisht më e arritshme. Megjithatë, duhet të përqendroheni edhe në qëndrueshmëri, riparim dhe llojin e dhomës ku do të jetë dyshemeja. Ky artikull krahason disa faktorë të petëzuar dhe të drurit dhe ju ndihmon të vendosni se cilat janë më të mira për shtëpinë tuaj: Dru i fortë Plus - dysheme drurë kanë një cilësi të bukur dhe natyrore që krijon atraktivitet për shumë pronarë të shtëpive. Ju mund të zgjidhni nga lloje të ndryshme të drurit, të varfërve dhe përfundimeve që krijojnë një numër opsionesh. Minus - Dyshemetë e drurit mund të gërvishten lehtë nëse nuk mbahen siç duhet. Disa lloje të dyshemeve të drurit mund të ngjyrosen nëse ato janë të ekspozuara ndaj diellit. Petëzuar. PLUS - parket laminat nuk është gërvishtur aq lehtë sa katet nga drurë, kështu që ata nuk do t'i ndryshojnë ato me pamjen e tyre. Minus - dysheme laminat është sintetike dhe madje edhe nëse shpesh kopjon pamjen e drurit, nuk imponon origjinal. Më e mira për pamjen: dysheme druri Kostot e petëzimit vs. dru i fortë Realiteti i kostove të katit dhe asaj që mund të përballoni mund të jetë një milje larg. A merrni parasysh koston e dyshemeve të petëzuar dhe prej druri për të gjetur se çfarë është më e mira për ju. Dru i fortë Kati masiv prej druri mund të kushtojë 4 - 8 euro për gjurmë katrore duke përfshirë instalimin. Por mbani në mend se dyshemeja e drurit është bërë nga pemë të nxjerra. Kështu, çmimi varet nga lloji i drurit që zgjidhni. Në përgjithësi, druri i fortë është dukshëm më i lartë për blerje dhe instalim. Petëzuar. Dysheme druri petëzuar janë bërë nga druri të përbërë të shtypur nën temperatura të larta. Fotografia e drurit pastaj vendoset në një dru të përbërë dhe mbulon atë për të formuar një petëzim. Jo vetëm që vetë materialet janë më të lira, por kostoja e instalimit nga druri petëzuar është mesatarisht 50 për qind më poshtë se sa kostoja e instalimit të drurit. Kati i petëzuar mund të kushtojë 2 -5 euro për gjurmët katrore duke përfshirë instalimin. Çmimet e sakta do të ndryshojnë përsëri në varësi të llojeve të materialeve të përdorura dhe madhësisë së shtëpisë tuaj. Më e mira në aspektin e kostos: dysheme petëzimi Qëndrueshmëri e petëzuar dhe drurë Vlerësoni ngarkesën e trafikut dhe veshin e dyshemeve në shtëpinë tuaj. Sipërfaqja më rezistente është më e lehtë për të mbajtur dhe duken të mëdha për vite. Por sa rezistente janë dysheme të laminuara në krahasim me drurë? Dru i fortë Plus: drurë është një garanci e vërtetë, është e mrekullueshme dhe varësisht nga lloji i drurit mund të japë një vlerë të konsiderueshme në shtëpinë tuaj. Minus: Është gjithashtu e ndjeshme ndaj zeroja, mund të dëmtohet nga lagështia e tepruar dhe do të tregojë veshin, veçanërisht në zonat me ngarkesa të forta dhe të shpeshta. Petëzuar. Plus - Sepse petëzimi është bërë nga druri i shtypur, është më rezistente dhe rezistente për krime, lagështi dhe veshin. Kati i petëzuar është gjithashtu i pastër. Minus - Edhe pse petëzimi është më rezistent është jo aq tërheqës tërheqës. Cilësia e petëzuar më e ulët mund të ketë cilësi artificiale druri. Më e mira për jetën: dysheme të laminuara Riparimi i petëzuar vs. dru i fortë Kati i shtëpisë tuaj zakonisht do të duhet të riparohet. Nga aksidentet e lehta pas veshin e tepruar, përfitimet e laminuara dhe të drurit dhe disavantazhet kanë petëzuar dhe drurë. Dru i fortë Drurë mund të riparohen nga bluarja e papërsosmërive dhe përfundojë. Kjo i jep atij avantazhin mbi petëzimin në të zgjat vite. Petëzuar. Dyshemetë e petëzuar nuk janë lehtësisht. Nëse jeni duke blerë një mbulesë dyshemeje që vjen në copa individuale dhe përshtatet në vetvete, mund të jeni në gjendje të zëvendësoni pllakat individuale - edhe pse në varësi të dritës së diellit dhe moshës, një pjesë e re nuk mund të përputhet me korrektësi. Më e mira për riparim: dysheme druri Dhomat më të mira për dru të fortë vs. Dysheme të laminuara Përveç çmimit, qëndrueshmërisë dhe riparimeve, duhet gjithashtu të konsideroni punët më të mira (dhe më të këqija) për të dy llojet e kateve. Dru i fortë Kati prej druri është i bukur dhe relativisht i qëndrueshëm, sidomos në dhomat me trafik të ulët, të tilla si dhoma gjumi dhe dhomë ngrënie. Megjithatë, nëse keni kafshë shtëpiake, dyshemetë prej druri mund të zero dhe të veshin me kalimin e kohës. Bodrumet e larta të lagështisë dhe banjove nuk janë gjithashtu një vend i mirë për dyshemetë e drurit. Nga ana tjetër, drita e vazhdueshme e diellit mund të zbehet edhe në dyshemenë tuaj të drurit. Petëzuar. Sepse kati i petëzuar është aq rezistent, është më pak e ndjeshme të veshësh kafshë dhe për një trafik. Megjithëse i reziston lagështirës më mirë se drurë, nuk duhet të gjendet në një vend të rregullt të lagësht në shtëpi. Falë shtresës së saj të sipërme të dyshemeve të laminuara, ata zakonisht nuk zbehen nga rrezet e diellit aq shpejt dhe në mënyrë të qartë si dysheme drurë dhe mund të përdoren në mënyrë të sigurtë në dhoma të mëdha të dritareve. Dysheme të forta dhe të laminuara kanë avantazhet dhe grackat e tyre. Drurë vjen me një çmim më të lartë, por është më e lehtë për të riparuar dhe për të kaluar më shumë se petëzuar. Bazuar dhe konspiracionet e dyshemeve të petëzuar përfshijnë që ata të mos zbehet ose të gërvishten sa më lehtë si drurë, por riparimet mund të përfshijnë rimodelimin e tërë katit. Kur vendosni se cili opsion është më i miri për shtëpinë tuaj, merrni parasysh përfitimet dhe disavantazhet e secilit prej tyre dhe konsideroni stilin e jetës tuaj. Duke pasur kafshë shtëpiake, fëmijë të vegjël ose zona me trafik të lartë mund të ndikojnë në vendimin tuaj. Pyetjet e bëra shpesh A e dini dallimin midis petëzuar apo drurë? Po, por në shikim të parë nuk mund të jetë gjithmonë e qartë. Dyshemetë e laminuara shpesh kanë një model të përsëritur dhe drurë tregon njollë më të lehtë dhe më lehtë gërvishtjet. O Sa është drurë më e shtrenjtë si një petëzim? Kostoja e instalimit të një petëzimi dhe drurë është shumë e ndryshme në varësi të llojit të secilit prej tyre, por në mesatare është drurë rreth dy deri tre herë më e shtrenjtë se petëzuar.