Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shtepi te parafabrikuara

Jeni ne kerkim te nje ndertuesi per shtepi parafabrikate? Ne kemi 24,622 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtepi te parafabrikuara

Keni nevojë për shërbim në fushën e shtëpive parafabrikate? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në dizajn, vizualizim, kuotim, prodhimin e moduleve individuale, instalim dhe shërbim. Çmimi i shtëpive modulare zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: lejet e ndërtimit, shërbimet komunale, përdorimi i materialeve premium të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 24,622 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Shtëpi të parafabrikuara Mos u frikësoni nga termi "shtëpi e mbledhur" - shtëpitë e para të parasë janë pothuajse të përsosur. Jo vetëm blerësit në shtëpi ofrojnë një zgjidhje individuale, efikase për energji, ato janë gjithashtu më të volitshme se shtëpitë tradicionale. Kostoja totale e shtëpisë së montuar është shumë e ndryshueshme në varësi të strukturës, vendndodhjes dhe pajisjeve të plota familjare. Shtëpitë e parafabrikuara janë në thelb shtëpi që janë ndërtuar në fabrikë para se të përcillen në një vend ndërtimi ku ato janë mbledhur në disa ditë. Megjithatë, shtëpitë e montuara duhet të ndërtohen sipas të gjitha rregulloreve të ndërtimit. Kjo i bën ata një formë përgjithësisht të pranuar të ndërtimeve të reja. Me fjalë të tjera, shtëpitë e parafabrikuara duhet të korrespondojnë me të njëjtën rregullore të ndërtimit si strukturat tradicionale të tullave në mënyrë që të mund ta ndërtoni praktikisht kudo. Ashtu si shtëpitë e ndërtuara tradicionalisht, shtëpitë e parafabrikuara zakonisht plotësojnë kushtet për ndërtim dhe ju mund të merrni një hua për të jetuar, kështu që ju nuk keni nevojë të jeni një pluhur të gjitha financat e nevojshme. Në disa raste, prodhuesit e detyrave të shtëpisë janë të gatshme t'ju ndihmojnë të gjeni fonde të përshtatshme (nganjëherë ofrojnë edhe fonde me porosi) që do t'ju lejojnë të filloni ndërtimin. Ka disa lloje të ndryshme të shtëpive të parafabrikuara 1. Shtëpitë modulare përbëhen nga një ose më shumë module që janë ndërtuar në një fabrik (sipas rregullave shtetërore dhe lokale të ndërtimit) dhe pastaj transportohen ndaras në vendin e ndërtimit ku ndërtimi është përfunduar. Çdo modul është i mobiluar zakonisht me pajisje të brendshme - hidraulik, elektrike, dyer, kabinete dhe shkallë -, kështu që vetëm puna minimale duhet të përfundojë pas ndërtimit të ndërtesës. Ndërtimi i një shtëpie të tillë deri në kohën kur mund të lëvizet, zgjat rreth tre deri në katër muaj. 2. Shtëpitë e paneleve përbëhen nga panele - për shembull, të gjithë muret - atëherë çdo panel transportohet në vendin e ndërtimit dhe lidhet me panele të tjera. Shtëpitë e panelit zakonisht kërkojnë punë më të mbarimit sesa shtëpitë modulare, sepse përfundimi i punës së brendshme si piktura, instalimi i kabineteve, shkallëve dhe dyshemeve duhet të përfundojë në vend. Koha e prodhimit është ende e ngjashme me të dyja në shtëpi modulare (rreth gjashtë deri në dymbëdhjetë javë), por koha e nevojshme për prodhim është më e gjatë. Ndërtimi i paneleve në vend mund të zgjasë një javë, atëherë mund të zgjasë muajt e ardhshëm derisa të përfundojë puna e brendshme, në varësi të orarit të nënkontraktorëve. Koha totale për përpilim mund të vlerësohet për tre deri në pesë muaj, në varësi të orarit të nënkontraktorëve. 3. Shtëpitë e provuara janë në thelb "kits", të tilla si kabina log. Shtëpitë janë të prera për të përputhur specifikimet e fabrikës dhe pastaj të vijnë në përpilim për vendin e ndërtimit. Disa shtëpi të para-prerë janë shtëpi panel, por jo të gjitha shtëpitë e paneleve janë shtëpi të para-prerë. Një faktor që dallon shtëpitë e prerjes paraprake nga paneli është se në shtëpitë e prera të avancuara shpesh janë projektuar për blerësit të cilët dëshirojnë t'i ndërtojnë ato në vend duke përdorur materiale dhe udhëzime të furnizuara nga prodhuesi. Kits përmbajnë një listë të hollësishme të udhëzimeve dhe pjesëve, të ngjashme me një pjesë të mobiljeve. Pronari i ardhshëm i shtëpive pastaj punon për të ndërtuar ose vetëm ose me ndihmën e Kontraktuesit të Përgjithshëm. Dallimi themelor midis Shtëpisë së Panelit dhe Jigsaw është se shumica e pronarëve të shtëpive të paneleve kërkojnë panele për të përpiluar kompaninë e tyre të prodhimit direkt në vend, ndërsa pronarët e jigsaws një qëllim të tillë nuk planifikojnë të përpilojnë këtë shtëpi dhe në këtë mënyrë të ruani financat. Jo të gjitha shtëpitë e para-prerë kanë tërësisht të tërë mur ose tavanet. Disa prodhues ofrojnë vetëm shkrime të para-prerë dhe materiale të tjera të nevojshme për të montuar në vend. Ata zakonisht kanë kohët më të gjata kohore që ndryshojnë shumë në varësi të faktit nëse blerësi po e kompleton vetë ndërtimin ose kërkon ndihmën e furnizuesit. Koha totale për përpilim mund të vlerësohet së paku pesë muaj edhe nëse mund të jetë shumë më e gjatë. 4. Shtëpitë e prodhuara nga kontejnerët e transportit (të bëra fjalë për fjalë nga kontejnerët e transportit të çelikut industrial) shkaktuan një korakë në media për shkak të dizajnit të tyre dhe dizajnit krijues. Ashtu si shtëpitë modulare, kontejnerët e transportit mund të jenë gjithashtu të përbërë dhe të lidhur si një çantë, dhe të krijojnë shtëpi, zyra dhe restorante interesante. Para se të filloni ndërtimin e kontejnerëve të transportit, mos harroni se nuk është e njëjtë me ndërtimin e shtëpive të montuara. Kontejnerët e transportit mund të jenë të fuqishme dhe të ngurta, por nuk janë të destinuara për përdorim në shtëpi, që do të thotë që ju duhet të kontrolloni rregulloret e ndërtimit lokal dhe të shihni nëse ka kufizime shtesë për strehim duke përdorur kontejnerët e transportit. Përpilimi i tyre është më i komplikuar se llojet e tjera të shtëpive të parafabrikuara dhe nëse nuk keni përvojë të saldimit, është e mundur që ju do të duhet të punësoni një biznes që plotëson ndërtesën nga kontejnerët. Megjithatë, ka disa prodhues të cilët me siguri do t'ju këshillojnë. Madhësia dhe estetika Në lidhje me madhësinë dhe lartësinë e shtëpisë së montuar, ju nuk jeni të kufizuar nga asgjë. Ka struktura të vogla modulare që mund të mburren me një banjo, kuzhinë dhe, për shembull, një dhomë gjumi, por gjithashtu mund të organizoni një shtëpi me një zonë të theksuar të madhe që ofron deri në pesë dhoma gjumi, pesë banjo dhe hapësirë ​​pothuajse të pakufizuar për jetën në luks . Një nga arsyet për shtëpitë modulare është bërë gjithashtu popullore është ajo që përputhen mirë me trendin e shtëpive të vogla. Ndërtimi i një shtëpie të çdo madhësie nuk është kurrë një çështje e lirë, por ata që duan të mbajnë shpenzimet me kosto të ulët dhe shpenzimet e energjisë mund të vendosin për një shtëpi modulare të vogël, të paracaktuar që kërkon shumë më pak para në aspektin e shpenzimeve për bazat dhe energjinë dhe mund të jenë ndërtuar shumë më shpejt se një shtëpi klasike me tulla. Nëse jeni të interesuar të ndërtoni një shtëpi të parafabrikuar, estetika nuk ju kufizon. Ju do të duhet vetëm të zgjidhni një lloj të veçantë të familjes së bërë në shtëpi bazuar në preferencat dhe stilin tuaj. Shtëpitë modulare: Shumica e shtëpive modulare kanë pamje elegante, moderne dhe këndore, sepse modulet janë ndërtuar në sheshe ose drejtkëndëshe që pastaj janë grumbulluar ose rregulluar sipas planeve të paracaktuara të ndërtimit. Megjithatë, disa ndërtesa modulare janë të kombinuara me mure të panjohura ose mbulim që ndryshojnë pamjen këndore në pothuajse çdo stil. Shtëpitë e panelit: Shtëpitë e paneleve mund të ndërtohen në pothuajse çdo stil ose koncept estetik sipas preferencave të blerësit. Meqenëse shtëpitë janë ndërtuar në panele, ata mund të qëndrojnë në një vend në stile dhe mishërim të ndryshëm. Shtëpitë e ofruara: Asamble të tilla, të tilla si drurë ose shkrime janë specifike për mishërimin e saj estetik. Ato ndryshojnë në varësi të llojit të kit që zgjidhni. Në fakt, zgjidhet një shumëllojshmëri e gjerë e formave dhe versioneve. Disa prodhues kombinojnë lloje të ndryshme të metodave të parafabrikuara të ndërtimit për të rritur dhe nxjerrë në pah mundësitë estetike të llojeve të shumëfishta të shtëpive të parafabrikuara. Paketa në shtëpi Kur shqyrtoni një shtëpi të montuar, është shumë e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje të veçantë asaj që është dhe nuk është e përfshirë në paketën e shtëpisë që zgjidhni. Për shembull, shtëpitë modulare janë shpesh (por jo gjithmonë) të shitura me një paketë të plotë të aksesorëve, pajisjeve, dritareve dhe dyshemeve, ndërsa paragjykimet dhe llojet e tjera të shtëpive të parafabrikuara shpesh përbëhen nga materiale të nevojshme për mur, çati ose kornizë. Këto mure dhe kulmet mund, por nuk mund të përmbajnë izolim, shpërndarje elektrike, dritare, dyer, apo edhe llaçi. Në disa raste, ju do të duhet të paguani financa shtesë për përfundimin e punës dhe ndoshta do të duhet të gjeni një kompani ndërtimi që do t'ju ndihmojë të përfundoni shtëpinë duke përfshirë çatinë dhe përfundimet e murit. Prodhuesit ofrojnë disa lloje të paketave nga të cilat mund të zgjidhni. Aplikoni atë që paketa është e përshtatshme për ju dhe sa shpejt ju duhet të lëvizni. Prodhuesi shpesh mund t'ju ofrojë shërbime që do t'ju falenderojnë për shumë kohë. Ai mund t'ju ofrojë ndihmë me lejen e ndërtimit, për të siguruar dhe montuar aparatet në shtëpi dhe për të rregulluar plotësisht vendbanimin. Shtëpia është e izoluar, fshin jashtë dhe brenda. Shqetësimi juaj do të lëvizë vetëm. E jashtme mund të përshtatet dhe është e mundur të marrësh pikërisht shtëpinë e saj. Vetëm duhet të jeni të kujdesshëm jo se disa modifikime dhe ndryshime në pajisjet e vendosura në paketa mund të jenë në një shtesë. Ajo që zakonisht nuk është e përfshirë Megjithatë, çmimi bazë i shtëpisë së montuar nuk merr parasysh shumë shpenzime të tjera. Duhet të jeni të përgatitur të paguani financa shtesë, për shembull për të testuar tokën dhe ujin (në rast të mirë), duke u lidhur me furnizimin me energji dhe rrjete të tjera inxhinierike. Do të jetë mbi ju për të përgatitur një bord bazë, rregulloni tokën, rrethinën dhe rrugën e rrugës, dhe nëse projekti i shtëpisë nuk përfshin dhe ndërtohet për makinën ose garazhin ose strehimin. Këto shpenzime janë të ndryshueshme në varësi të pozitës, madhësisë së shtëpisë, madje edhe nga kërkesat komunale ose preferencat personale. Nëse jeni në fshat, nuk mund të keni nevojë për shumë për të ndryshuar dhe për të redaktuar terrenin. Megjithatë, nëse jeni duke ndërtuar në qytet - ose në një lagje me standarde strikte të shoqatave të pronarëve të shtëpive - mund të ketë një rregullim të terrenit nga ju. Kështu që ju mund të prisni leje dhe akuza shtesë. Para se të jeni të përkushtuar për një kontratë ose prodhues të caktuar, mos harroni furnizuesit për të folur intensivisht për atë që ofron dhe çfarë pritet të menaxhojë veç e veç. Kur krahasimi i prodhuesve gjithashtu merrni informacion specifik për atë që kompanitë individuale ju japin një përshtypje pozitive dhe siguri që ju krahasoni projekte ekuivalente. Për shembull, disa ndërtues mund të ofrojnë shërbime më të rëndësishme, duke përfshirë vendin e ndërtimit, testimin e tokës dhe përgatitjen e fondacionit. Ju nuk dëshironi të përjashtoni shërbimin kyç vetëm sepse është në shikim të parë më të kushtueshëm, edhe pse në fakt dallimet totale mund të jenë të papërfillshme.