Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shtëpi moderne

Po kërkoni një specialist në shtëpitë moderne? Ne kemi 20,251 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtëpi moderne

Keni nevojë për një shërbim në fushën e shtëpive moderne? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në përzgjedhjen e tokës, hartimin e një zgjidhjeje të përshtatshme, ofertat e çmimeve, financimin e projektit, aplikimin për leje ndërtimi dhe zbatimin e projektit. Çmimi i një shtëpie moderne zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: konsultime shtesë, përfshirje komentesh në dizajn, përdorim të elementeve dhe materialeve premium të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 20,251 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Nëse flasim për shtëpitë moderne, kemi më shumë gjasa të vijmë në ndërtesa të reja. Është shumë më e lehtë për të ndërtuar një shtëpi moderne plotësisht nga themelet me atë që ne përdorim materialet më të fundit dhe ne inkorporojmë teknologjitë më moderne dhe më të larta të cilësisë, si të provojmë gjithçka për të marrë dhe për të inkorporuar në shtëpitë e familjes së vjetër. Megjithatë, kjo do të thotë se ka disa gjëra të tjera që përfshijnë blerjen e një toke të përshtatshme, një projekt shtëpie që duhet të ketë orientuar në partitë botërore administrative duhet të projektohet nga materialet më të fundit dhe të përfshijë teknologjitë moderne në fushën e sigurisë, pajisjeve, Si për shembull, ngrohje. Në parim, aktualisht nuk është një problem për të siguruar ndonjë gjë të nevojshme, por është e rëndësishme të sqaroni atë që ju kërkoni nga strehimi juaj i ri dhe modern dhe sa do të investoni kohë, dhe kryesisht para. Tokë Pra, nëse vendosni një herë se do të ndërtoni shtëpinë tuaj të ëndërruar dhe do të përpiqeni ta ndërtoni atë sipas tendencave të fundit, investimi i parë do të shkojë në tokë. Natyrisht, çmimi total i tokës varet nga zona e saj, por gjithçka është prioritizuar nga vendi në të cilin vendoset toka. Një çmim tjetër do të jetë diku në fshat, të tjera në një qytet të vogël dhe me një çmim krejtësisht të ndryshëm ju do të duhet të numëroni pranë qytetit ose kryeqytetit. Një tjetër gjë thelbësore që ndikon në çmimin e tokës është e lidhur me të gjitha rrjetet e rëndësishme inxhinierike, dmth. Gaz, ujë dhe energji elektrike, dhe mbulojnë zonën e internetit. Shembull i çmimeve të tokës Për shembull, nëse dëshironi të ndërtoni pranë partizanit, për tokën në fshatrat përreth ju do të paguani deri në 30 € / m2, por këto toka janë shitur për 60 - 70 € / m2. Nitra Nitra Blej shumë për 80 € / m2, por ju do të keni paguar rreth 150 € / m2 për këtë tokë. Në afërsi të Bratislavës dhe në Bratislavë, atëherë mund të gjeni komplote larg nga 500 në 1,000 € / m2. Prandaj, është mirë të mendosh nëse është më e pranueshme për të blerë një vend për të ndërtuar një shtëpi familjare në një vend të derdhur në lagjen e ngushtë të qytetit të madh, ose më tepër diku në fshatin ku toka do të jetë më e lirë, por mund të jetë më e lirë me një qasje më të komplikuar për të punuar ose shërbime të caktuara. Projekt Ju keni dy opsione. Opsioni i parë do të thotë të blini një projekt në kompanitë që merren me një çelës për të hartuar. Në këtë rast, ju do të paguani për projektin e zbatimit diku në 700 - 1 000 €. Megjithatë, duhet të mbështeteni në atë një projekt të tillë ka shumë të ngjarë të mos përmbajë gjithçka që pritet nga shtëpia moderne. Opsioni i dytë është që ju do të adresoni zyrën e dizajnit dhe ju do të dizajnoni shtëpinë tuaj moderne familjare të ëndrrave pikërisht sipas kërkesave. Megjithatë, ky variant shpesh është shumë më i shtrenjtë. Ju mund të jeni në gjendje të merrni një person që do të sigurojë shtëpinë tuaj në një shumë prej rreth 1,000 €, por më shpesh çmimet shkojnë nga 500 deri në 5,000 euro. Megjithatë, në rastin e një projekti ultramodern, mund të paguani deri në 15,000 € për projektin e zbatimit. Materiale Materiali i muratorit përfaqëson rreth 10% të çmimit total të shtëpisë. Aktualisht janë materialet më të përdorura tradicionale që janë betoni me tulla dhe poroz. Çdo material dhe disavantazhe dhe disavantazhe. Zhvillimi i materialeve të ndërtimit po përparon me një hap të shpejtë dhe aktualisht është ngritur në treg dhe tulla që janë të mbushura me materiale të ndryshme izoluese, pavarësisht nëse është një valë polistireni ose mineral. Kjo të rrisë vetitë izoluese termike të materialit dhe të gjithë shtëpinë dhe për këtë arsye automatikisht dhe cilësinë dhe komoditetin e strehimit. Pajisjet e Brendshme - Mobilje Ju mund të, natyrisht, gjithçka është tigular në qendrat e veçanta tregtare për para më të lira ose zgjidhni një variant më të shtrenjtë që qëndron në kompanitë e sigurisë që ju bëjnë mobilje saktësisht të qepur, sipas kërkesave tuaja. Në këtë rast, ju do të paguani pak më shumë, por të gjithë shtëpinë tuaj dhe pajisjet e saj të brendshme do të barten në një frymë, të korrespondojnë së bashku dhe të plotësojnë njëri-tjetrin. Pajisjet e brendshme - elektronikë dhe ndihmësit e shtëpive Ka një numër markash që ofrojnë pajisje shtëpiake në treg. Për të shpëtuar, zgjidhni një etiketë dhe tregtari i njëjtë nga cili pajisje ndodhin. Ka një shans të madh që ju mund të fiksoheni në zbritje të rëndësishme. Nëse doni me të vërtetë moderne, është ndoshta direkt "shtëpi e së ardhmes", eksploroni tregun dhe kërkoni për ndihmësit në shtëpi me lidhje interneti. Gjërat e internetit janë diçka që do të dominojë strehimin në të ardhmen. Kjo do të thotë që pajisjet do të jenë në gjendje të kontrollojnë nga distanca, para se të mbërrijnë nga puna, ju do të gatuani kafe në rrugën e shtëpisë dhe frigoriferit do t'ju njoftojë se nuk ka ushqim që ju mungon me të vërtetë. Rehati ekologjike dhe ekonomike Shtëpitë moderne duhet të jenë ekonomike, por edhe ekologjike. Kjo është gjithashtu e lidhur me energjinë e pastër. Ngrohja e një karburanti të ngurtë nuk është ende e veshur, ngrohja e gazit do të tërhiqet gjithashtu. Në shtëpitë e vërteta moderne përdoren mbledhësit diellorë, qelizat fotovoltaike, por sidomos pompat termike që përdorin energji nga ajri, nga uji ose nga toka. Pyetje dhe pergjigje Çfarë po më pret nëse dua një shtëpi moderne familjare? Jini shumë punë - që nëse vendosni gjithçka, madje edhe detajet më të vogla, zgjidhni në lartësinë tuaj dhe mbështeten në veten tuaj, ose herë mjaft interesante dhe krijuese nëse dëgjoni profesionistët, kampionët ose njerëzit që mund të gjeni në Willio.sk. Ne kemi ekspertë që kanë shumë vite përvojë me një aktivitet të tillë të dytë dhe mund t'ju konvertojnë gjatë gjithë procesit nga blerja e komplotit në praktikisht pas lëvizjes. Për sa kohë mund të jetoj? Kjo varet nga disa rrethana. Nëse vendosni të ndërtoni një ndihmë për vetë shtëpi, shpesh do të jetë e mjaftueshme ose pesë vjet. Megjithatë, nëse vendosni të ndërtoni një shtëpi të dedikuar në një kompani të specializuar, të llogarisni nga blerja e tokës përmes zhvillimit të një projekti për aktivitetet inxhinierike, lejen e ndërtimit dhe të gjithë dokumentacionin e nevojshëm rreth tre muaj. Ndërtimi vetë që fillon me punën e gërmimit vazhdon me një ndërtesë të përafërt dhe punën përfundimtare, mund të marrë një maksimum prej gjysmë viti. Pastaj vetëm të rregulloni shtëpinë dhe ju mund të lëvizni. Sa do të qëndrojë në të vërtetë? Nëse vendosni një shtëpi në çelësi, e cila në parim do të thotë që kompania që ju jeni i besuar për strehimin tuaj do të kujdeset për pothuajse çdo gjë, do t'ju duhet një shumë prej rreth 130,000 euro për ndërtimin bruto të bungalow katërvjeçar. Sigurisht, këto çmime janë të përfshira me materialet aktuale në mënyrë që në fund të fundit të merrni një shtëpi vërtet moderne. Count, megjithatë, se ky çmim është baza. Për shembull, nëse doni një bungalow të tillë të sigurt në një mishërim luksoz, ju do të duhet të paguani rreth 50,000 euro. Për shtëpitë më të mëdha familjare, çmimi për të gjithë ndërtimin është rritur proporcionalisht. Paguan të paguajë? Sigurisht. Shtëpia e familjes është kryesisht një angazhim për jetën. Mos u dekurajoni plotësisht nga kostot më të larta të fillimit të materialeve dhe teknologjisë. Në fakt, përfundimisht do të gjeni se ju kurseni. Së pari, për shembull, pajisjet do të zgjasin më gjatë dhe nuk do të kenë nevojë për mirëmbajtje të tillë intensive dhe të shpeshta. Investimet në ngrohje, ose ftohje me teknologjitë moderne dhe me energji të pastër do të kthehen tek ju në formën e llogarive më të ulëta. Ata nuk shpëtojnë jo vetëm para, por edhe kohë. E fundit por jo më pak e rëndësishme, nëse investoni në materiale dhe pajisje moderne, një shtëpi e tillë po rritet ngadalë dhe do të jetë moderne për disa vite. Nëse ndonjëherë vendosni ta shisni atë, ju merrni shumë më tepër se një shtëpi standarde klasike.