Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shtëpi me kontejnerë

Po kërkoni një specialist në shtëpitë e kontejnerëve? Ne kemi 20,210 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,705 profesionistë të regjistruar
87,686 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtëpi me kontejnerë

Sa kushtojnë shtëpitë me kontejnerë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për shtëpitë e kontejnerëve: projektim, vizualizim, konsultime zgjidhjesh, përgatitje themeli, ndërtim shtëpie, shërbim. Çmimet e shtëpive të bëra me kontejnerë çeliku të transportit janë rreth 110 mijë - 180 mijë euro për shtëpi. Artikulli më i shtrenjtë në shtëpitë e kontejnerëve është zakonisht një ndërtesë e bërë me porosi, e bërë nga materiale premium. Kostot shtesë mund të përfshijnë: lejen e ndërtimit, certifikatën e energjisë, kostot e transportit dhe rrjetëzimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 200-3500 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,210. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e shtëpive me kontejnerë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,705 profesionistë të regjistruar
87,686 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit