Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shtepi druri

Jeni në kërkim të një ndërtuesi për shtëpi prej druri? Ne kemi 24,476 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtepi druri

Keni nevojë për një shërbim nga zona e një shtëpie prej druri? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shënjestrimin, prodhimin dhe ruajtjen e pjesëve të shtëpisë, ndërtimin e themeleve, përgatitjen për rrjetet inxhinierike, montimin. Çmimi i shtëpive prej druri zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: leje ndërtimi, përfshirje inxhinierike, shërbime financimi të ofruara nga një prej marangozëve tanë 24,476 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
10 fakte që ju duhet të dini për ndërtesat e shtëpive prej druri Dasma në banesë është një përvojë që ka vështirë të krahasojë çdo lloj tjetër të strehimit. Këto ndërtesa druri janë mënyra më e mirë për t'u çlodhur dhe për të shijuar një jetë të lumtur dhe të shëndetshme. Woodeners ofrojnë jetesë paqësore dhe janë një karburant i madh nga zhurma dhe ndotja. Woodeners po ndërtojnë në një mjedis natyror, duke çuar në shëndetin më të mirë fizik dhe intelektual. Druri vetë ka disa karakteristika që janë të dobishme për njeriun. Ky artikull emëron disa prej tyre. Izolim natyror Druri është një izolant natyror. Kjo do të thotë që njerëzit që jetojnë në dru mbrohen nga efektet e kushteve të jashtme klimatike. Edhe pse është shumë e ftohtë në dimër, temperatura e brendshme e drurit mbetet. Papritmas pika temperatura nuk ndikojnë në temperaturën e brendshme të ndërtimit të drurit. Në të kundërt, temperatura e brendshme e strukturës së brendshme luhatet menjëherë kur moti është ndryshuar. Njerëzit që jetojnë në një shtëpi prej druri kanë shëndet më të mirë fizik dhe mendor, sepse ata jetojnë në një mjedis të qëndrueshëm të temperaturës. Kjo bën një vend të rehatshëm dhe komod për jetën. Avantazhet termike Druri është ende termikisht. Rritja ose ulja e temperaturës ndikon ndjeshëm materialet e tjera - betoni, çimento dhe metalet. Shumica e këtyre materialeve që zakonisht përdoren për ndërtesat janë zgjeruar kur temperaturat po rriten. Ndikon koherencën e tyre strukturore, duke çuar në dëmtime. Përkundrazi, druri nuk punon në një nxehtësi intensive. Nëse temperatura është e ulët, ajo nuk ka një ndikim të madh në dru. Dru gjithashtu ndihmon në ruajtjen e qëndrueshmërisë së strukturës. Kabina rezidenciale prandaj kanë një jetë më të gjatë dhe janë të ekspozuar ndaj dëmtimeve të vogla për shkak të ndryshimeve të nxehtësisë. Përfitimet akustike Shumë instrumente muzikore janë bërë prej druri. Është për shkak të vetive akustike të drurit. Kjo është gjithashtu arsyeja pse koncertet e muzikës mbahen në salla që kanë mure prej druri. Druri thith tingëllon, duke çuar në zhurmë më të vogël dhe jehonë. Woodeners kanë të njëjtat prona. Ka zhurmë të ulët në brendësi, dhe kështu ndërtesat e drurit ofrojnë një mjedis paqësor dhe të qetë. Nëse ju pëlqen të luani instrumente muzikore, tipari më i mirë i drurit është aftësia për të absorbuar zhurmën, e cila së bashku me një mjedis të qetë dhe të bukur prej druri krijon strehim të përsosur idilik. Efikasitetit të energjisë Woodeners janë shumë efikas të energjisë. Falë vetive të izolimit natyral të strukturave drusore, ata kërkojnë përdorimin e një numri më të vogël të pajisjeve të kontrollit të temperaturës. Gjatë dimrit, ato ofrojnë brendshme më të nxehtë dhe verë ka një temperaturë të brendshme të ftohtë të ftohtë. Pije zvogëlon varësinë nga pajisjet shumë të vështira për energji të tilla si ngrohja, kaldaja ose ajër të kondicionuar. Rezistente elektrike Druri është një izolant i natyrshëm, duke bërë një alternativë më të sigurt nga alternativa e drurit në krahasim me llojet e tjera të ndërtesave. Ekziston një probabilitet shumë i vogël i zjarrit si rezultat i qarkut të shkurtër. Druri siguron një zgjedhje më të sigurt duke ju mbrojtur me rezistencën e saj të energjisë elektrike. Estetikë Druri është estetikisht më e këndshme se çdo lloj tjetër i ndërtesës. Falë formës natyrore dhe vizatimit të drurit, druri është natyrisht i bukur. Ndërtesa të tilla prej druri janë tërheqës vizualisht dhe tërheqës. Falë estetikës së lartë të pyllit, ata ofrojnë relaksim, rehati dhe ndjenjë të ngjarjes. Mobilje dhe dekorime të ndryshme prej druri mund të përdoren gjithashtu për përmirësime të mëtejshme. Miqësore me mjedisin Për shkak të konsumit më të vogël të energjisë, Dřevodoms kanë emetime të ulëta të karbonit. Ndërtesa të tilla janë miqësore me mjedisin. Ata që shqetësohen me gjurmët e tyre të karbonit dhe ndikimin e mëvonshëm në mjedis janë për banesën tuaj për banesën tuaj. Këto struktura prej druri, duke pasur parasysh llojin e materialit të përdorur për t'i ndërtuar ato, gjithashtu ndihmojnë në mbajtjen e mjedisit të pastër dhe të sigurt. Këto vetitë e shtëpisë prej druri ndihmojnë për të përmirësuar shëndetin fizik dhe mirëqenien mendore të banorëve të saj. Mjedis natyror Woodeners janë ndërtuar kryesisht jashtë zonave të populluara. Si rregull, ata gjenden në fshat ose pranë pyllit. Prandaj, struktura të tilla prej druri ofrojnë strehim natyror. Falë afërsisë së saj ndaj natyrës, pyjet janë të dobishme për njerëzit që jetojnë në to. Ndërtesa të tilla mbrohen nga ndotja dhe zhurma nga zonat urbane, gjë që i bën ata një vend ideal për të jetuar. Strehimi në shtëpi të tilla prej druri ka disa përfitime shëndetësore. Pyjet janë një burim i madh i ajrit të freskët dhe të pastër. Pyjet më të vogla janë bërë nga drita. Prandaj, ata janë më pak sfidues, transport dhe janë gjithashtu të dobishëm në aspektin e kostove.