Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shkalle spirale

Po kërkoni një ndërtues për shkallët spirale? Ne kemi 20,094 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shkalle spirale

Keni nevojë për shërbim nga zona e shkallëve spirale? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin, projektimin, vizualizimin dhe instalimin e shkallëve spirale. Çmimi i shkallëve me bosht zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, përfundimi i materialit të ofruar nga një prej ekspertëve tanë të 20,093 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ne zgjedhim një shkallë spirale në shtëpi A po mendoni për atë që shkallët do të ishin më kërcënuese për shtëpinë tuaj të re shumëkatëshe? Ka lloje të shumta të shkallëve, por e madhe gëzon një shkallë spirale. Nëse jeni duke menduar mbi të, linjat e mëposhtme janë për ju. Ju do të mësoni për përgjigjet e pyetjeve që duhet të pyesni nëse doni të lehtësoni të gjithë procesin e vendimmarrjes, duke zgjedhur dhe blerë një shkallë spirale. Çfarë dimensionesh duhet të di? Dimensioni më i rëndësishëm që ju duhet të dini nëse doni një shkallë spirale është lartësia nga dyshemeja e përfunduar pas katit të përfunduar. Çdo shkallë është përshtatur për të nxjerrë në hapësirën tuaj dhe vetëm duhet ta dini këtë dimension të parë. Lartësia e përfunduar nga dyshemeja pas fjalës, pra, vendos se sa hapa do të kenë një shkallë dhe çfarë do të jetë rotacioni i saj. Ju mund të matni dyshemenë në dysheme duke filluar nga kati i poshtëm ku shkallët do të montohen. Masa nga kjo pikë në katin e sipërm. Për matjen më të saktë, të marrë parasysh të gjitha katet themelore ose qilimat. Për të instaluar një shkallë spirale nëpër vrimë në katin e sipërm, kështu që ju duhet të dini madhësinë e vrimës. Duhet të jetë së paku 5 cm më e madhe se mesatarja e shkallëve. Dhe kjo është arsyeja pse shkallët e vendosura në mënyrë të qetë në vrimë. Nëse vrima do të jetë e rrumbullakët ose katror, ​​ajo ende duhet të shtohet në dimensionin e saj të paktën 5cm. Çfarë diametri i shkallëve zgjedh? Një parametër i rëndësishëm që duhet të dini është diametri i shkallëve. Mesatarja është në të vërtetë një gjerësi shkallësh. Nëse nuk jeni të kufizuar nga shkallët, kështu që varet nga ju se çfarë diametër shkallësh që zgjidhni. Megjithatë, nëse shkallët do të kalojnë nëpër vrimë dhe mesatarja e shkallëve duhet të jetë 5 cm më pak se hapja. Megjithatë, nëse shkallët spirale janë instaluar në sipërfaqen e papafingo, mendoni se sa hapësirë ​​të lirë të kalimit ndoshta keni nevojë. Është një dhomë e ashtuquajtur e pastër për të ecur. Ai përfaqëson hapësirën fizike që duhet të ecësh lart e poshtë shkallëve. Një nga avantazhet kryesore të kësaj shkalle është një zonë e madhe e çdo hapi në një hapësirë ​​të vogël. Kjo sasi e hapësirës së lirë për ecje përcakton diametrin e shkallëve të tua. Mund të jetë e vështirë për dikë të imagjinojë mesataren e shkallëve vetëm duke shprehur në centimetra. Në këtë rast, ka një mashtrim të thjeshtë. Përdorni derën rrëshqitëse në të. Tërhiqini ato dhe gradualisht i hiqni ato deri në momentin kur kaloni nëpër to. Më pas, matni gjerësinë e vrimës dhe mësoni se si diametri i shkallës që ju nevojitet. Megjithatë, nëse keni hapësirë ​​të mjaftueshme për shkallët spirale, zgjidhni një diametër më shumë. Sa hapësirë ​​kërkon një shkallë spirale? Është një nga pyetjet që pronarët kërkojnë reflektime të shkallëve. Kjo pyetje është e interesuar për ta jo vetëm për shkak të faktit nëse shkallët do të përshtaten në shtëpi, por sidomos ata duan të dinë se sa hapësirë ​​do të marrë. Sigurisht i pëlqen faktit se shkallët spirale sjell hapësirën më të madhe të kursimit dhe ju do të merrni atë të drejtpërdrejtë dhe më të shpejtë në dysheme. E pra, të jetë e rehatshme, nuk duhet të jetë e avancuar dhe gjerësia minimale e saj e përdorshme duhet të jetë së paku 80 cm dhe 12 shkallët janë të rekomanduara për një kthesë. Sa kushton shkallët? Shkallët spirale shpesh lidhen me hyrje të mëdha dhe hapësira të çmuara. Prandaj, njerëzit janë shumë të interesuar për çmimin e tyre. Megjithatë, është e vështirë për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje. Ka shumë ndryshime të kësaj shkalle. Nëse shtoni një numër të madh të opsioneve të personalizueshme që ndikojnë në çmimin përfundimtar, është e vështirë të tregoni një numër të caktuar. Por faktorët kryesorë që kanë ndikimin më të madh në çmimin përfundimtar të shkallëve është madhësia, dizajni dhe materiali i saj nga i cili është bërë. Kjo është një ndryshim nëse ju zgjidhni një shkallë njëkatëshe ose tre-katëshe. E njëjta gjë është ndryshimi nëse do të bëhet prej alumini ose çeliku të zakonshëm. Mund të thuhet se po vendosni për çmimin e shkallëve spirale. Cilat lloje të shkallëve spirale janë atje? Shkallët spirale mund të ndahen në dy kategori themelore: dizajn të brendshëm dhe të jashtëm. Prandaj, nëse jeni duke kërkuar për një shkallë në brendësi, ju duhet të dëshironi që jo vetëm kërkesat tuaja hapësinore, por edhe tërheqës estetikisht. Në versionin e jashtëm duhet të kërkoni një shkallë të tillë spirale që jo vetëm që duket e madhe, por sidomos rezistente ndaj kushteve të vështira të motit. Çfarë materialesh kam një zgjedhje? Varet nëse do të shkojë në dizajnin e brendshëm ose të jashtëm të shkallëve spirale. Por në parim, ju keni një zgjedhje të këtyre materialeve: çeliku klasik, dru të ngurta, hekuri i falsifikuar, çeliku i galvanizuar dhe alumini në pluhur. Çeliku klasik Shkallët e brendshme nga ky material i takon llojit më të mirë të shitjes. Kjo është një zgjedhje me kosto efektive që ka fleksibilitet të madh të dizajnit. Me çelik klasik, shkallët tuaja mund të jenë pikërisht ashtu siç dëshironi. Dru masiv Kjo është një copë tradicionale që do të japë elegancën tuaj në shtëpi. Një shkallë spirale nga druri i ngurtë është një zgjidhje e përkryer. Asnjë metal nuk përdoret për shkallët e drurit të drurit. Kujdes nga prodhuesit e mashtruesve që ofrojnë shkallët "prej druri" me postin e qendrës së çelikut. Hekur i ri Shkallët nga hekuri i falsifikuar është plotësimi i përsosur i brendshëm në stilin tradicional ose viktorian. Ato janë tipike për detajet e dekoruara dhe postet e ndryshme dekorative që janë grupuar dhe krijojnë modele imagjinative. Çeliku i galvanizuar Zgjidhja me kosto efektive për shkallët që është bërë për të duruar dhjetëra vjet në zero mirëmbajtje. Procesi i galvanizimit rrezatues jep trajtimin sipërfaqësor të shkallëve të ngjyrës së argjendtë metalikë rezistente ndaj motit. Kjo do të thotë që kostoja juaj fillestare është kostoja e vetme. Alumini në pluhur Zgjidhje perfekte e shkallëve spirale të dizajnuara në pjesën e jashtme me një theks në dizajn. Është rezistente ndaj korrozionit dhe ka një sipërfaqe pa mirëmbajtje. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni ngjyrën e shkallëve për të akorduar me dysheme ose dekor të jashtme të shtëpisë.