Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shkalle druri

Po kërkoni një ndërtues për shkallët prej druri? Ne kemi 18,355 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shkalle druri

Keni nevojë për shërbim nga zona e shkallëve prej druri? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shtrirjen, projektimin, prodhimin, instalimin e shkallëve. Çmimi i shkallëve prej druri zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: shpuese, mulli, vegla të ofruara nga një prej marangozëve tanë 18,355 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Shkallët prej druri - shkallët e cilësisë me një çmim të arsyeshëm A do të mbytni shtëpinë, vilën ose punën tuaj në një ndërtesë të re? Ne jemi shumë për të vërtetën që shkallët janë një nga komponentët e rëndësishëm të shtëpisë tuaj. Shkallët janë një strukturë ndërtimi e shkallës e dizajnuar për të kapërcyer dallimet e lartësisë. Ai përbëhet nga krahët e shkallëve dhe restaurat e shkallëve. Duhet të vendoset në mënyrë që pas hapjes së dyerve është qartë e qartë ndërsa marrim në katet më të larta. Shkallët e ngurta, të cilësisë dhe masive përbëjnë një shtëpi dominuese, vilë ose apartament dupleks. Shkallët lidhin hapësirën vertikale dhe horizontale, zgjidhjet e tij arkitekturore, dizajnore dhe materiale duhet të plotësohen nga stili juaj i brendshëm. Prandaj, në përzgjedhjen e shkallëve është e vlefshme për materialet e cilësisë. Dhe ndërsa druri është ende materiali i preferuar, një shkallë e bukur prej druri gjithmonë do të qëndrojë e përjetshme. Për shumë njerëz janë koleksioni i shkallëve të drurit (por edhe railings druri) zgjedhja numër një. Përzgjedhja e materialit të shkallëve të drurit Shkallët e ndara me dizajn material ose teknologjik. Shkallët mund të jenë të drejtpërdrejta, angled, krivočené, spirale, harkuar e mbyllur ose e hapur - një lloj i tillë i shkallëve i mungon mbrapa dhe lejojnë një vështrim nga shkallët poshtë. Sipas materialit të përdorur për strukturën e shkallëve dhe dizajnit, shkallët ndahen në prej druri, guri, tulla, betoni, çeliku, metali dhe të kombinuara. Nuk është më një rregull që shkallët prej druri duhet të jenë në cottages, druri i takon materialeve më të njohura, sepse nuk është vetëm e bukur, por ka vetitë që janë vendimtare në realizimin e shkallëve. Bordet e trashë prej druri të lirë do të sigurojnë stabilitetin e stabilitetit dhe formën që nuk ndryshon me kalimin e kohës. Aktualisht, llojet më të dëshirueshme të shkallëve klasike të përjashtuara nga vetë-mbështetja nga druri dhe druri i lisit. Ndërsa dru bredh është i brishtë, lisi është i vështirë dhe mjaft rezistent. Prandaj, duhet të kujdeseni se si të ngarkoni shkallët tuaja do të lëshohen. Në këtë rast, ne me siguri do të rekomandojmë një përzgjedhje të drurit që do të zgjasë ngarkesën dhe do të shërbejë për një kohë të gjatë pa veshin më të madh. Materialet e përshtatshme të drurit janë gjithashtu ahu, pisha, panje, arra, qershi ose agat. Kush mund të përballojë një shkallë më të shtrenjtë, mund të arrijnë pyjet ekzotike si sofër ose dru tik ose kombinojnë lloje të shumta të drurit. Ju pastaj mund të kombinoni ngjyrën dhe trajtimin sipërfaqësor të shkallëve në brendësi ose mobilje. Nëse nuk e vendosni shkallët masive në brendësi, ka zëvendësues të ndryshëm si një gotë, kompensatë ose biodegrad. Sipërfaqja e shkallëve prej druri mund të mirëmbahet lehtë dhe dëmtimi i mundshëm i tij i vogël në kutilin e zgjuar të brendshëm mund të riparojë veten. Për të tjerët, ata janë në mobilje Wilio zgjuar, Stollars dhe Champions të cilët do të dizajnojnë shkallët tuaja për të qëndruar. Vetëm zgjidhni për ju më të mirën në lagjen tuaj. Shkallët prej druri - Vendndodhja, ndërtimi, pajisur dhe çmimi Nëse keni nevojë të zbrisni në katin përdhesë në dysheme, shkallët janë kryesisht të vetmet dhe rruga më e rehatshme në vendbanimin tuaj. Megjithatë, kanë një cilësi të lartë dhe shkallë fikse, por nuk do të thotë shkallët më të mëdha të hapësirës menjëherë dhe ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të përmirësuar një hapësirë ​​tjetër të vlefshme që mund të përdoret ndryshe, për shembull, si hapësira e magazinimit nën shkallët. Nëse zgjidhni një vend prej druri të betonit, rezultati do të jetë i vlefshëm. Megjithëse ndërtimi i një dyshemeje prej druri duket sfiduese, e vërteta është se ne gjithashtu mund të merremi me asnjë nyje sfiduese të mobilierisë. Siç kemi përmendur, shkallët mund të përjashtohen - të gjithë ndërtimet, shkallët dhe gradat e tyre janë bërë prej druri, më shpesh i gjejmë në shtëpitë e logave dhe cottages - i përkasin ndërtimeve unike. Varianti i dytë është një kombinim mjaft i zakonshëm i betonit dhe drurit, ku mund të përdorni drurin si një mbajtje të hapave individuale të shkallëve. Një zgjidhje e tillë është e përshtatshme për rindërtimin e shkallëve të betonit dhe nuk është as sfiduese financiare. Trashësia e shkallëve duhet të jetë rreth 4 cm, në rreth gjysmën më të vogël në ngritësit. Baza e betonit të përforcuar është e bashkangjitur me pllaka të pajisura prej druri të vendosura në një shkallë gjatë betonit. Për një përshtatje më të mirë dhe për thithjen e shokut, pjesët e drurit mund të vendosen në pllakat fleksibël të izolimit. Montimi i vet është kryer duke përdorur një rrufe në qiell me një kokë të ngulitur. Asnjë zgjatje nuk mund të shfaqet mbi nivelin e shkallës. Edhe me rinovimin e shkallëve të tua, është më mirë të mbështeteni në një kampion të dobishëm dhe mobilieri që siguron që çdo gjë të përpunohet, duke përfshirë përzgjedhjen dhe rekomandimet e materialit, pjatë e pa ose trajtimit të shkallës së mëvonshme (llak, bluarje etj.). Sa i përket sigurisë dhe rehatisë, kërkesat e mëposhtme zbatohen për shkallët e drurit: - Dizajni i shkallëve, lloji i drurit, dimensionet dhe lidhjet duhet të përshtaten në shkallët e stresit - Ndërtimi duhet të marrë parasysh sigurinë në ecjen poshtë në shkallët - në aspektin e rehatisë dhe sigurisë së ecjes është një lloj i rëndësishëm, numri dhe gjatësia e armëve individuale - Railings shkallë duhet t'i përgjigjen rregulloreve - duhet të jetë i mjaftueshëm dhe i sigurt - Shkallët duhet të ndriçohen me ndriçim natyral ose artificial Kërkesat themelore teknike nga pikëpamja e strukturës së shkallëve prej druri janë: - Gjerësia e përkohshme e stabilitetit duhet të jetë një shumëfish prej 550 mm, e cila është gjerësia e nevojshme për kalimin e një njeriu të rritur - Të gjitha hapat e shkallëve në një krah të shkallës duhet të jenë në përputhje me gjerësinë - Kosen dhe diploma të veçanta duhet të jenë të paktën 130 mm në vendin e saj më të ngushtë - Numri i hapave të shkallëve në një krah të shkallëve mund të jetë më së shumti 16, në shkallët ndihmëse në shtëpitë familjare dhe shkallët brenda apartamenteve 18. Nëse hapa të shumëfishta të shkallëve bazohen në dizajn, krahu i shkallës do të shpërndahet në dy ose më shumë armë Përveç kësaj, për shkallët e shkallëve: - Shkallët e shkallëve të shkallëve nuk duhet të kenë nënvlerësim, - Gjerësia më e vogël e nivelit të pushimeve është 150 mm, - Shkalla nuk duhet të bëhet me materiale shumë të rrëshqitshme. Kostoja për shkallët prej druri nuk mund të përcaktohet saktësisht. Kjo varet nga vështirësia e shkallëve, nëse ose nëse shkallët do të përjashtohen ose një kombinim i pllakave të betonit dhe prej druri. Prandaj, është mirë që të keni një kuotë specifike, mundësisht ndoshta disa nga mjeshtrat e shumta nga Wilio dhe zgjidhni më të mirën prej tyre. Mjeshtër i mirë jo vetëm për të zhvilluar një kuotë, por gjithashtu këshilloni me një zgjedhje druri dhe aspekte të tjera të rëndësishme, të cilat janë të nevojshme kur e kuptoni shkallët, nëse jeni duke kërkuar një kampion që do të realizojë shkallët në dysheme, në papafingo ose në konsideratë, shkallët e dimensioneve minimale ose dysheme të fuqishme masive. Master i dobishëm e njeh shkallët tuaja plotësisht nga 2 në 6 javë.