Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Shembje

Jeni ne kerkim te nje profesionisti per pune shembjeje? Ne kemi 26,952 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shembje

Keni nevojë për një shërbim prishjeje? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në prishjen e ndarjeve, heqjen e pllakave, grisjen e parketit. Çmimi i punës së prishjes zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: çekiçët e prishjes, stërvitjet, çekiçët e thjeshtë të ofruar nga një prej ndërtuesve tanë 26,952 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si të zgjidhni furnizuesin e duhur të punës së prishjes Ndonjëherë nuk e kthen atë që shtoni në shtëpi ose kopsht, por atë që fshini. Nëse keni nevojë për të hequr qafe portin e caktuar para se të mund të përmbushni ëndrrën tuaj për një arkitekturë spektakolare të kopshtit, ose keni një banjo të vjetër që duhet të thyhet dhe të hiqet, mënyra më e mirë për të siguruar që puna të bëhet në mënyrë të sigurtë dhe të drejtë për të punësuar një profesionist. Biseduam me disa nga profesionistët me përvojë të rekomanduar në platformën Wilio për të gjetur gjëra kyçe që duhet të dini për të vendosur saktë: Gjeni se çfarë punonjësish kanë reagime të klientëve. Merrni personalisht ofertat dhe sigurohuni që të keni të gjitha shpenzimet në menunë e përfshirë. Sigurohuni që të ndiheni të qetë me punëtorët Kontrolloni për të parë nëse kanë licencat e duhura Pajtohuni informacionin e qartë të pagesës Mbani në mend këto pika që mund t'ju ndihmojnë të përqendroheni në atë që duhet të kontrolloni kur të takoni ekspertë dhe të merrni oferta për të punuar. Vazhdoni të lexoni, do të gjeni më shumë informacion se si të gjeni punëtorin e duhur për porosinë tuaj. Gjeni se çfarë ka reagime Ashtu si me çdo punëtor, ju kërkoni, ju mund të shikoni në punën e tij të kaluar për mënyrën se si puna e tij e ardhshme po shkon për ju. Ekzistojnë një numër mënyrash për të vlerësuar punën e mëparshme dhe është mënyra më e mirë për të lexuar mendimin direkt nga klientët e kaluar. Jakub L., i cili ka më shumë se 100 përgjigje pozitive ndaj Wilio, tha: Ne gjithmonë dëshirojmë të ndajmë rezultatet e punës sonë të mëparshme me klientët e rinj. Sa herë që ne sjellim një klient në një ofertë çmimesh, ne do të marrim një portofol që tregon fotot e asaj që kemi bërë - fotot para dhe pas punës së prishjes që kemi bërë. Ne jemi krenar për të marrë një punë të mirë kështu që ne nuk kemi një problem për të lejuar klientët potencial të flasin me klientët e mëparshëm. Një mënyrë tjetër për të marrë reagime është një ueb si Wilio, ku klientët e mëparshëm mund të lënë reagime mbi punën e artizanatit dhe punëtorët mund të tregojnë një listë të kualifikimeve dhe përvojave të tyre dhe të ndajnë fotot që tregojnë punën e tyre. Merrni ofertat e personelit nga punëtorët dhe sigurohuni që të përfshihen të gjitha akuzat. Ndërsa shumë njerëz mund të mendojnë se puna e prishjes është kryesisht punë duke përdorur fuqinë brutale, ka një numër të llojeve dhe problemeve teknike që mund të punojnë në kryerjen e ndonjë gjëje, por jo të lehtë. Konsideratat e dizajnit, tubat e fshehur për gazin dhe ujin dhe prania e materialeve të tilla si azbesti mund të kenë një ndikim të madh në vështirësinë e punës dhe këto elemente shpesh janë të mundshme për të vlerësuar me saktësi kur i shihni ato personalisht. Për punë më të madhe, është e këshillueshme që të merrni oferta të shumëfishta, dhe është e rëndësishme që punonjësi të mund ta shohë punën personalisht në mënyrë që oferta që korrigjon të gjithë fushëveprimin e punës siç duhet. Oferta duhet të jetë e plotë dhe të përmbajë të gjitha aspektet e projektit, duke përfshirë punën, komponentët siç janë kostot dhe taksat e disponueshme. Jakub L. tha: Vizualizimi është shumë i rëndësishëm. Ju duhet të vini të shihni se çfarë duhet të bëni. Nëse merrni një kontratë ku garazhi ose diçka është e ngjashme, nuk është e mundur të vlerësoni telefonin - duhet të shikoni dhe të shihni nëse nuk do të ketë komplikime me tubacionin dhe të ngjashme. Kur jap një citat, ajo ka përfshirë gjithçka dhe guximi i mbeturinave është siguruar nga një kamion. Ne kemi enën tuaj, kështu që ne nuk duhet ta urdhërojmë atë nga jashtë, por disa tregtarë nuk kanë mundësi të tilla dhe duhet të urdhërojnë kontejnerët. Sigurohuni që gjithçka që keni përfshirë në menynë, përndryshe mund të kreditohet për të shtuar më shumë artikuj dhe rritje të çmimeve. Gjithmonë ka gjithçka në kuotimin tim - nëse shfaqen komplikime, ende mbaj menutë. Merrni një kuotim të lirë Ne do t'ju ndihmojmë të lidhni me specialistët e prishjes profesionale nga rrethinat tuaja për të marrë citate të vërteta sot. Sigurohuni që jeni me të vërtetë të kënaqur me ta. Përveç gjetjes nëse ata janë të njohur me punën e dytë që ju nevojitet, ju duhet të vlerësoni edhe se sa mirë janë duke u ndjerë me tregjet e mundshme. Ju mund ta bëni këtë në kontaktin e parë me ta; Ata janë të sjellshëm në telefon, ata vijnë në emërime në kohën e caktuar, pyetje të plota në lidhje me projektin? Disa punë shkatërrimi mund të jenë të shtrenjta dhe konsumojnë kohë dhe është e nevojshme për të ruajtur komunikimin e mirë gjatë gjithë punës. Ju nuk duhet të bëheni me miqtë më të mirë të punëtorëve, por ju duhet të jeni në gjendje të keni një marrëdhënie cilësore profesionale - ju duhet të ndiheni të rehatshëm dhe duke folur hapur për ndonjë shqetësim që mund të lindë, dhe së bashku për të përballuar problemet e bëra. Paul C., i cili do të mbulojë projekte të ndryshme dhe ka më shumë se 150 përgjigje pozitive ndaj Wilio, tha: me të vërtetë të rëndësishme për punëtorët është me të vërtetë e rëndësishme për pronarin e shtëpisë. Vetëm një komunikim i pasaktë për të marrë gjërat adhurimi dhe të gjithë punën mund të fillojnë të jenë një problem. Nëse mund të ulesh së bashku dhe të bisedoni mirë atëherë gjithçka është pirja e duhanit. Kontrolloni që punëtorët kanë një gjallëri ose s.r.o .. Të gjithë ekspertët që ofrojnë shërbime dhe nuk janë të regjistruara mund të marrin një gjobë të gjatë. Megjithëse pronarët e shtëpive nuk do të dënohen për pranimin e një tregtari të paregjistruar të paregjistruar, njohuri që tregtari është i regjistruar, mund t'ju ndihmojë të ju siguroj se tregtari juaj është i ligjshëm dhe kryen punën e tij të lartë dhe në përputhje me të gjitha kërkesat profesionale. Mos hezitoni dhe pyesni nëse tregtari jeni duke konsideruar, regjistrimi aktual. Një tjetër gjë e rëndësishme që duhet marrë parasysh është nëse teza juaj e prishjes përfshin asbestin. Asbesti është një substancë shumë e rrezikshme që do të bëjë mijëra vdekje në vit. Ajo ende mund të gjendet në shumë pasuri të paluajtshme si pjesë e rezervuarëve të vjetër të ujit, vendosjes, garazheve dhe formave të tjera. Punëtorët që punojnë me asbest duhet të jenë plotësisht të vetëdijshëm për rreziqet dhe ata duhet të kenë një kurs të vetëdijes për Azbestion, siç rregullohet nga Zyra Ekzekutive për Shëndetësi dhe Siguri. Për disa projekte të asbestit, puna duhet të kryhet vetëm nga licencimi i kontraktorëve të punës së prishjes. Disa punë shkatërrimi, të tilla si punching muret e mbështetjes, mund të kërkojnë një ekzekutim të sigurt të statistikave dhe është e mundur të raportohet zyra e kontrollit të ndërtesës në zyrën tuaj lokale. Jakub L tha: Rregulloret janë të rëndësishme, shpesh hasim punë ku duhet të ndiqen rregulloret e ndërtimit, të cilat mund të jenë të komplikuara dhe gjithashtu të tejkalojnë. Sa për mbeturinat, shumë njerëz nuk e kuptojnë se likuidimi i mbeturinave të ndërtimit kushton shumë para, por është një pjesë e madhe e asaj që bëjmë. Në asbestin, merrni vëmendje të madhe - nëse mendoni se është për asbest ju duhet të jeni të qartë si ju të ndiqni nëse ata e gjejnë atë. Është shumë e rëndësishme të sigurohet që punëtorët e asbestit të informohen. Kanë një të qartë në pagesë Pas marrjes së ofertave të çmimeve dhe kontrollit të referencave dhe përvojës së tregtarit, sigurohuni që jeni të kënaqur me metodën e pagesës që do të pajtoheni. Për çdo pagesë paraprakisht, jini të kujdesshëm, sidomos në rastin e punimeve të prishjes që zakonisht nuk kërkojnë blerjen e tregtarit ndonjë material. Certifikatat Tregtarët Unë jam i lumtur të pranoj më së shumti, nëse jo pagesën e plotë derisa të përfundoni punën kur jeni të kënaqur me rezultatin. Jakub tha: Është e nevojshme për të marrë vëmendje të madhe për tregtarët që duan një kopje të madhe paraprakisht. Unë marr pagesat për të përfunduar punën - pastaj si një klient ju e dini se po merrni një punë të mirë, sepse nuk më paguani derisa të jeni të kënaqur me të. Ndonjëherë unë punoj deri në natën e vonë për të siguruar që klienti do të jetë i kënaqur - unë gjithmonë e mbaj fjalën time, dhe unë mbaj reputacionin tim të mirë.