Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Servisim i kaldajave

Jeni duke kërkuar për një servis kaldajash me gaz? Ne kemi 16,849 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Servisim i kaldajave

Keni nevojë për një shërbim në fushën e servisit të bojlerit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë për inspektimet e bojlerit, inspektimet e rregullta vjetore, cilësimet dhe matjet e gazit të gripit. Çmimi i shërbimit të bojlerit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbimi i garancisë dhe pas garancisë, kostot e transportit të ofruara nga një nga korrierët tanë 16,849 në kategorinë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Riparimi i bojlerit - riparimi i zakonshëm i kaldajave Kaldaja është një pajisje gjithëpërfshirëse që rrallë kërkon riparim. Kjo është një nga përfitimet më të mëdha - kaldaja janë të dizajnuara për të kaluar për vite pa defekte. Për këtë arsye, ju mund të papritur ju nëse ka një problem me bojlerin tuaj, por është një përjashtim në vend. Ne ju informojmë për disa probleme të përbashkëta që mund të ndodhin me bojlerin tuaj, gjithashtu rëndësinë e inspektimit dhe mirëmbajtjes së rregullt. 1. kettling (overheat) Problemi i mbinxehjes shqetëson kryesisht kaldaja me ujë të nxehtë. Kettling është një term që tregon zërin që bazohet në njësinë e ngrohjes. Tipike është zhurmshëm ose dunning. Menjëherë kur i kuptoni këto tinguj, është e nevojshme të telefononi një teknikë. Inspektimi i hershëm mund t'ju kursejë shumë para më vonë. Mbinxehja është për shkak të vendosjes së tepricave të mineraleve që ndodhin në ujë të fortë në shumicën e familjeve. Depozitat minerale rrisin nivelin e presionit në rezervuar dhe pastaj mund të vijnë në rrjedhjen e ujit dhe rrit rrezikun e dëmtimit të bojlerit që mund të kërcënojë shtëpinë tuaj. 2. Rrjedhjet e ujit Rrjedhjet e ujit paraqet një problem të mëtejshëm serioz që kërkon një riparim bojler. Nëse është fjala për të shpëtuar direkt nga rezervuari kazan, ju keni një problem serioz. Kaldaja ka filluar që ka shumë të ngjarë të korrsojë dhe shkëmbimi i saj i menjëhershëm është thelbësor. Në një rast më të mirë, uji nga valvula e mbingarkesës ose pompat që mund të korrigjohen. Njerëzit nganjëherë gabojnë rrjedhjen e ujit me kondensim të zakonshëm. 3. Pilot Horak Aktualisht, kaldaja me një ndezës pilot (të ashtuquajturat dritë të përjetshme) përdoren gjithnjë e më shumë. Në të kaluarën, ju duhet të ndizni atë dorëzuar dhe le të kandidojë 24 orë në ditë për të ngrohur në çdo kohë në dispozicion. Kaldaja moderne përdorin ngrohjen elektronike të ujit vetëm nëse është e nevojshme. Kaldajat e ndezjes elektronike duhet të inspektohen nga një teknik që diagnostikon problemin e ndezjes. 4. Ngrohje e thyer Ngrohja e thyer mund të shkaktohet nga faktorë të shumëfishtë. Problemi mund të ndodhë kur dështimi i sistemit të ndezjes, dëmtimi i pompës, termostati ose nëse kaloni i sigurisë parandalon kozkerin siç duhet. Asnjëherë mos u përpiqni të diagnostikoni problemin vetë. Kujtoni teknikë të certifikuar që do t'ju tregojnë se ku është fshehur problemi. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të planifikoni një inspektim teknik të paktën një herë në vit.