Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Saldim plastik

Po kërkoni një saldator plastik? Ne kemi 20,984 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Saldim plastik

Keni nevojë për një shërbim saldimi plastik? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në saldimin, bashkimin, përpunimin e plastikës, saldimin me prapanicë të tubave plastikë. Çmimi i bashkimit të plastikës zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion në lidhje me shërbimet: saldim me materiale harxhuese, heqës të çipave të brendshme, ofruar nga një prej saldatorëve tanë 20,984 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë është saldimi plastik? Kur një fjalim do të vijë për saldim, zakonisht do t'ju tregojë metali të shkrirë, arka elektrike dhe ndezje fluturuese. Ndërsa metali është saldimi në botë, është e rëndësishme të kuptohet se plastika nganjëherë kërkon saldim. Nuk ka risi të nxehtë në zonën e përpunimit të materialeve. Ajo ndodh nga gjysma e parë e shekullit të 20-të, edhe pse teknologjia është zhvilluar ndjeshëm nga ato kohë. Individët dhe kompanitë që merren me plastikën duhet të jenë të vetëdijshëm për atë se çfarë saldimi i plastikës është ajo që mund të përdoret dhe cilat përfitime mund të jenë për ta. Bazat e saldimit të plastikës Saldimi i plastikës është një grup i proceseve të bashkimit të polimereve që përdoren për të formuar një lidhje prej dy ose më shumë pjesëve plastike. Ndryshe nga lidhja e lidhjes së polimereve, saldimi i plastikës nuk po mbështetet në krijimin e një lidhjeje me përdorimin e disa ngjitës ose çimentos. Saldimi plastik në përgjithësi punon vetëm me materiale termoplastike, jo me termoset. Polimere në një nivel molekular kombinon përmes hyrjes së energjisë dhe opsionalisht materiale polimerike shtesë. Shumica e proceseve të saldimit plastike përfshijnë pajisje ose pajisje që kompresojnë plastikën e salduar për të siguruar lidhje të plotë kur energjia vepron në bashkimin e saldimit. Ashtu si me të gjitha proceset e saldimit, edhe me këtë mund të ndihmojë në pajtueshmërinë me standardet përkatëse në prodhimin e cilësisë. B2.4, AWS G1.10m dhe më shumë midis standardeve që lidhen me krijimin dhe kontrollin e saldimeve plastike. Llojet e proceseve Saldimi plastik është një term mbulim dhe nuk është i kufizuar në një lloj procesi. Ka shumë mënyra të saldimit të plastikës që ndryshojnë në popullaritet dhe përballueshmërinë. Disa lloje të zakonshme të saldimit plastike. Plastikë me saldim tejzanor është një metodë popullore e përdorur për dekada për dekada të tëra. Ky proces lidh polimeret së bashku duke bashkangjitur dy ose më shumë termoplaste midis të ashtuquajturës Veshje dhe cep të makinës së saldimit tejzanor. Ajo vepron forcën dhe burimin e energjisë pastaj transmeton valët tejzanor me transmetuesin. Valët tejzanor Energjia e furnizuar në zonën e qosheve të dizajnuara për format e saldimit të ngrohjes që krijon obligacione molekulare të nevojshme për të realizuar një saldim plastike. Saldimi tejzanor është shumë popullor për shkak të përballueshmërisë dhe aftësisë së saj për të përmbushur kërkesat e cilësisë dhe pastërtisë. Madhësia plastike dhe trashësia që mund të shoqërohet me saldim tejzanor mund të jetë pak e kufizuar. Ka shumë aplikacione për saldimin e plastikës ultratinguj, sidomos ku përdoren termoplastics hollë. Shembujt përfshijnë komponentët e automobilave, mallrat e konsumit dhe produktet e paketimit. Gazi i nxehtë i saldimit është një metodë e saldimit termoplastik që transmeton energjinë në një bashkim të përbashkët nga rryma e gazit plastike në temperaturë të ngritur. Kur gazi është ngjitur, ajri përdoret më shpesh si gaz i zgjedhur. Zakonisht nxehet nga spiralet elektrike dhe të fërguara nga tifozët që janë të integruar në një armë me dorë në gazrat e nxehta të kontrolluara nga saldatorët plastikë me përvojë. Llojet e ndryshme të nozzles janë vendosur në fund të pistoletës së salduar në gazrat e nxehtë në varësi të llojit të plastikës ngjitur. Këto rrjedha kontrolli të ajrit dhe përdoren gjithashtu për të ushtruar presion të nevojshëm për të krijuar një lidhje audio. Përveç gazit të nxehtë, një material mbushës plastike është shtuar gjithashtu në bashkimin e saldimit, i cili ndihmon në procesin e lidhjes. Përfitimet e saldimit me gaz të nxehtë përfshijnë aftësinë për të bashkuar lloje të ndryshme të nyjeve termoplastike dhe kosto të ulëta. Disavantazhi i vetëm është se saldimi me gaz të nxehtë mund të kërkojë një shkallë të lartë të aftësive të operatorit në situata të caktuara. Gazit të nxehtë të saldimit përdoret në rastet kur prodhohet një gamë e gjerë e shumëllojshmërisë dhe një numër i vogël i produkteve plastike dhe proceseve të automatizuara të saldimit të plastikës nuk mund të justifikohen në aspektin e kostos. Saldimi plastik rrotullues është një metodë tjetër e përdorur për të kombinuar materialet termoplastike. Komponenti plastik për të cilin është përzgjedhur ky saldim është vendosur në një mjet saldimi rrotullues të bashkangjitur në mjetin e mullirit. Komponenti, vegla me makinë dhe udhëheqja pastaj filluan për një pjesë tjetër termoplastike të ngjitur. Kur gjithçka është e gatshme, router pas kthimit të siguron një komponent plastik të bashkangjitur në lëvizjen e shpejtë të rrotullimit të mjeteve lëvizëse. Pas kësaj, forca përdoret për të shtyrë komponentën plastike të rradhës kundër komponentit plastik të palëvizshëm. Fërkimi që lind në këtë mënyrë shkakton shkrirjen dhe lidhjen e komponentëve plastikë. Në avantazhet e saldimit rrotullues, ju lejon të bashkoni komponentët plastikë me përmasa të mëdha. Një avantazh tjetër është shpejtësia që mund të ngjitet me njëri-tjetrin. Kufizimi i vetëm është se një nga pjesët duhet të jetë rrethore. Përdoret zakonisht për të shtuar pajisje plastike në nën-pasurinë plastike gjatë procesit të asamblesë përfundimtare. Gjithashtu përdoret për kontejnerët e saldimit. Produktet tipike përfshijnë valvulat, tanket dhe kontejnerët aerosol. Jo shumë larg, nuk është një listë e rraskapitur e metodave të saldimit plastike në dispozicion. Nëse nuk jeni i sigurt për t'u vendosur në mes të një game të gjerë opsionesh, kontaktoni prodhuesit e saldimit të plastikës dhe kompanive të tjera të inxhinierisë së palëve të treta që specializohen në bashkimin e polimereve.