Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Rrugice me kubeza

Po kërkoni një pllakë për shtrimin e ndërthurur? Ne kemi 23,864 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,799 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rrugice me kubeza

Keni nevojë për një shërbim në fushën e asfaltimit të ndërthurur? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në ndërtimin e zonës, shtrimin e shtrimit të trotuareve, parkingjeve, zonave të asfaltuara, fugave dhe ngjeshjes. Çmimi i shtrimit të shtrimit të jashtëm të betonit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: pastrimi, mirëmbajtja, riparimi i shtrimit, kostot e transportit të ofruara nga një nga dyshemetë tona të 23,863 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,799 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Shtrim shtrim Asfaltimi i shtrimit është një nga materialet më të përdorura për mbulimin e sipërfaqeve të shtruara. Aplikimi gjendet në fushën e arkitekturës së kopshtit, trotuareve, parqeve të makinave, rrugëve të qasjes, tarracave, por me shije mbetet në hapësira publike si qendrat urbane. A keni menduar ndonjëherë se sa larg nga historia shkon në fillimet e saj? Sot ne e dimë se ky lloj i shtrimit të romakëve të lashtë për 2000 vjet më parë. Simple, por edhe një sistem i sofistikuar i ndërtimit të rrugëve nga materiale lehtësisht të disponueshme, ajo ka provuar aq shumë sa edhe pasi mijëvjeçari nuk bie në harruar dhe madje edhe sot versioni i saj inovativ dhe i përmirësuar nuk humbet në popullaritet. Si funksionon trotuari i bllokimit? A e dini se trotuari i betonit është deri në disa herë më të fortë se betoni i hedhur? Ajo detyrohet pjesërisht teknologjinë e prodhimit të vetë pllakave, por së pari të gjithë mënyrën se si ruhen. Është vetëm sekreti i fortesës dhe qëndrueshmëria e këtij materiali që gjithashtu do të mbajë pamjen e saj tërheqëse pas viteve të motit dhe përdorimit intensiv. Teknologjia e të ashtuquajturit "bllokim" përdoret kur hedhja e shtrimit. Kjo do të thotë që pllakat përshtaten në to në një mënyrë që e bën lëvizjen në çdo drejtim të kufizuar. Ky tipar i veçantë lejon instalimin e dritës së pllakave pa përdorimin e llaçit. Përkundrazi, përdorimi i një lidhësi të fortë do të prishë negativisht shtrimin e shtrimit. Shtrimi i kubeve ruhen në një model të caktuar që pasqyron marrëveshjen e përbashkët, me shumë hapësirë ​​të mbetur. Boshllëqet që lindin midis elementeve individuale, strukturave të fuqisë paradoksale të furnizimit. Plotësoni me një material lidhës të përshtatshëm, rëra më e zakonshme e zakonshme. Është një alternativë e thjeshtë dhe e disponueshme që është një zgjidhje ideale për shumicën e projekteve. Sigurisht, ne gjejmë produkte të veçanta të dizajnuara direkt për këtë qëllim, por ato përgjithësisht janë shumë më të kushtueshme. Një tjetër material që është relativisht i përdorur për mbushjen e nyjeve është zhavorr i mirë. Megjithatë, përdorimi i tij nuk rekomandohet. Skajet e mprehta të pebbles mund të dëmtojnë sipërfaqen e trotuarit gjatë ngjeshjes. Materiali lidhës rrit fërkimin midis pllakave, parandalimin e tyre në lëvizje të pakuptueshme. Pas zbutjes, fërkimi i rëndë është formuar në mes të kokrrave të rërës. Më pas, është e mjaftueshme për të rregulluar perimetrin dhe ndërveprimin e pllakave dhe lidhësi prodhon kështu një strukturë shumë të qëndrueshme që mban në mënyrë të vendosur tek njerëzit pavarësisht faktit se pllakat nuk prekin njëri-tjetrin në të gjithë sipërfaqet. Ky produkt përfundimtar ka një ngarkesë dhe tension në vend dhe kështu shpërndarë në mënyrë uniforme me tejkalimin midis elementeve. Ne mund të arrijmë vetitë mekanike që normalisht do të kërkonin beton të përforcuar fort. Në kontrast me shumë materiale të tjera, është një trotuar shtesë që ecën dhe të jetë gati për të përmbushur funksionin e saj menjëherë pas aplikimit. Bllokimi i pllakave operojnë në të njëjtin parim pavarësisht nga materiali i tyre - këto vetitë pozitive mund të arrihen duke përdorur pllaka moderne të betonit ose çimentos, si dhe polemikat e tyre tradicionale nga tulla ose guri natyror. Avantazhet e tjera të trotuarit të bllokuar Struktura unike e bën trotimin e zgjidhjes ideale për një gamë të vërtetë të madhe të përdorimit. Pllakat e bllokimit në tarraca janë praktikisht të pashkatërrueshme, rezistente ndaj përdorimit intensiv dhe motit dhe, në sajë të forcës së saj pa probleme, ne gjithashtu i rezistojmë automjeteve, duke ofruar një alternativë të plotë për një asfaltim të shëmtuar ose sipërfaqe betoni të rrugëve hyrëse dhe parkingut. Është pikërisht për këtë qëllim, shumë prodhues aktualisht ofrojnë një shtrim me sipërfaqe të ngopur rezistente ndaj naftës dhe njollave të yndyrshme. Më shumë në sajë të sipërfaqes relativisht të sheshtë, është dritë materiale shtesë për mirëmbajtje, të tilla si pastrimi konvencional dhe dëbora. Megjithatë, ne dimë shumë prona të tjera që ky material i detyrohet popullaritetit të saj të daljes. Një tjetër vetitë mekanike me të cilat shtrimi i trotuarit tejkalon shumë materiale të hedhura, është fleksibiliteti i tij i jashtëzakonshëm. Edhe ai është vetëm nga marrëveshja e bllokimit dhe një nyje midis elementeve. Për shembull, kur uji shuhet përmes oborrit, ajo grumbullon në pjesën e poshtme nën të cilën mund të ngrijë dhe të krijojë një presion ekstrem mbi shtresën e strukturës. Në rastin e materialeve të hedhura si betoni ose asfalti, ky fenomen mund të çojë në formimin e deformimeve dhe të çara. Megjithatë, në sajë të fleksibilitetit të nyjeve të mbushura me rërë ka një aftësi të trotuarit të bllokuar në përgjigje të këtyre forcave për të moderuar formën e saj. Struktura po reziston në mënyrë efikase në mënyrë efikase - kur shkrihet akulli kthehet në pozicionin origjinal. Ky proces mund të përsëritet përsëri dhe përsëri pa ndikim negativ në pamjen dhe funksionalitetin e shtrimit. Dhe nëse ndodhi dëmi i tij, një avantazh tjetër i padiskutueshëm i shtrimit të shtrimit është fakti se riparimi dhe zëvendësimi i pjesëve të konsumuara individuale është po aq e thjeshtë sa instalimi fillestar i tij. Nëse është e nevojshme, është madje edhe e mundur që të çmontoni dhe depozitoni përsëri. E fundit por jo më pak e rëndësishme, nuk duhet të harrojmë faqen estetike dhe pamjen tërheqëse për të cilën karakterizohet trotuari i mbylljes. Nëse po flasim për formën ose ngjyrat, oferta e pllakave është me të vërtetë e ndryshme dhe ne mund të gjejmë një shumëllojshmëri të variacioneve në treg, duke e bërë këtë lloj shtrimi mund të përshtatet me çdo stil dhe shije, nga pamja tradicionale ideale për aplikim në qytetet historike në variantet ultramodern. Përveç kësaj, modulariteti i elementeve lejon krijimin e modeleve të angazhuara dhe origjinale dhe modeleve gjeometrike, duke bërë mundësitë vizuale të mbylljes së shtrimit pothuajse të pafund dhe imagjinuar kufijtë nuk janë të kufizuara. Çfarë duhet të paguani? Duke parë sasinë e pronave pozitive me të cilat trotuari i bllokimit karakterizohet nga ajo nuk është një popullaritet i ndonjë surprizë. Megjithatë, si çdo material tjetër dhe vendet e saj më të dobëta. Meqenëse funksionimi i duhur i shtrimit të mbylljes është kryesisht për shkak të teknikave të saj të vendosjes, ne duhet të kujdesemi për instalimin e cilësisë nga përgatitja e sipërfaqes në përdorimin e potencialit aktual të saj. Neglizhenca e një përgatitjeje të plotë të substratit lehtë mund të shkaktojë shtrim. Një tjetër nga disavantazhet e mallrave të shtrimit të shtrimit është një degradim gradual i rërës në të cilën ndodh si rezultat i veprimit të fërkimit në materialin dhe efektet natyrore të ujit, era, rrënjët e bimëve ose milingonave në mes të milingonave të pllakave . Rënia e rërës mund të çojë në dobësi dhe madje edhe dëmtimin e strukturës. Zgjidhja është për fat të mirë - në mirëmbajtjen e sinqertë dhe duke rimbushur materialin që mungon në JaLile ju mund t'i shërbeni këtij lloji të shtrimit për dekada të tëra.