Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Rruga e hyrjes, trotuari

Po kërkoni një ofrues për një rrugë aksesi, trotuar? Ne kemi 23,039 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rruga e hyrjes, trotuari

Keni nevojë për shërbim nga rruga hyrëse, trotuari? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në rilevimin, gërmimin, ndërtimin e trotuareve dhe rrugëve hyrëse. Çmimi i rrugëve dhe trotuareve drejt ndërtesave dhe pasurive të paluajtshme zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: asfalti, betoni, dyshemeja e kështjellës, mjetet dhe kostot e transportit të ofruara nga një prej 23,039 kompanive tona të gazit në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shërbime
Çfarë përfshin shtrimin e trotuarit?
Shtresa e pllakave mund t'ju ndihmojë me zbatimin e punës që përfshin hedhjen ose riparimin e pllakave (pllakave) në driveways, trotuareve dhe tarraca në natyrë. Ne deklarojmë atë që mund të presësh nga çdo lloj i hedhjes së trotuarit:
Rrugë me pemë
Një pjesë e domosdoshme e secilës shtëpi është një rrugë hyrëse, e cila është gjithashtu një nga kushtet për shtëpinë e shtëpisë. Shtrimi i rrugës në rrugë rrit atraktivitetin e shtëpisë tuaj dhe vlerën e saj. Desk juaj fillon punën përgatitjen e substratit. Substrati duhet të jetë mjaft i fortë dhe i mbështetshëm, por edhe të lirohet me ujë të reshjeve. Ata gërmuan dhe barazojnë sipërfaqen, shtresa bruto themelore e formuar nga një shtrydhje guri që duhet të kompaktojë duke përdorur pjatën vibruese. Për më tepër, në përgjithësi ndjek rrugët e përafërta që përcaktojnë kufirin sipërfaqësor të mbuluar me shtrimin e bllokimit dhe duke e kënduar atë. Më pas, shtresa gjobë themelore e shtypjes së gurit duhet të zbatohet dhe të kompaktohet. Hapi i fundit është kërpudhat e guralecave të bukura që është projektuar për mbylljen e shtrimit. Sipërfaqja e saj duhet të jetë e barabartë me uniformën e saj të thellësisë dhe të kompaktuar. Pas shtrimit të shtrimit të shtrimit, i. Duke qëndruar blloqe individuale në afërsi të afërsisë në anën e poshtme në sipërfaqe të gatshme. Së fundi, enë mbush nyjet midis trotuarit të rërës.
Publikimi i tarracës
Nevoja për të hedhur disa pllaka (pllaka) në tarracën tuaj ose rreth pishinës? Sipërfaqet e shtruara të formuara nga shtrimi zvogëlon zonën e lëndinë dhe minimizojnë kositjen dhe mirëmbajtjen e saj, janë të qetë dhe të barabartë. Asfaltimi i ngurtë dhe anti-shqip është i përshtatshëm për pishinën në natyrë. Furnizuesi juaj i trotuarit do t'ju ndihmojë të zgjidhni pllakën më të mirë që do të debugoni me fasadën dhe arkitekturën e shtëpisë. Ne do të ofrojmë qasje profesionale dhe kënaqësi të klientit.
Trotuare të shtruara.
Asfaltimi mund të jetë një alternativë praktike dhe tërheqëse për trotuarin e betonit. Furnizuesi juaj mund me p.sh. Trotuar me tulla për të shkarkuar rrugën ose trotuaret e kopshtit të çdo forme dhe kurbë. Ata shënojnë një plan rrugor të qasjes, përgatisin tërësisht substrate kompakt dhe vë pllaka tulla në modelin e caktuar. Së fundi, enë mbush nyjet midis trotuarit të rërës.
Riparimet e shtrimit
Megjithëse dritaret, trotuaret e shtrimit kanë një jetë të gjatë, herë pas here ndodh të dëmtohet, plasaritje ose zhvlerësim. Për fat të mirë, riparimi i një shtrimi të tillë zakonisht është i shpejtë. Thjesht trotuari i dëmtuar përzgjedh dhe zëvendëson pllaka të reja. Furnizuesi juaj i trotuarit do ta bëjë këtë në mënyrë efektive për ju.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse urdhëron vendosjen e shtrimit përmes Wilio?
A keni nevojë për ekspertë që do t'ju ndihmojnë me pllakat? Asfaltimi është një zgjedhje praktike dhe tërheqëse për një gamë të rregullimeve të terrenit, duke përfshirë trotuaret, sipërfaqet e tarracës, driveways dhe madje edhe kopshtin - lawns dhe skajet e pishinës. Marrja e pllakave është një punë teknike e kërkuar dhe të gjithë nuk e kontrollojnë atë. Lejoni këtë punë të realizojë ekspertë në mjedisin tuaj që e bëjnë atë profesionalisht, shumë më shpejt për të bërë hapësirën tuaj të re për t'u përdorur sa më shpejt që të jetë e mundur. Vendi më i mirë për të gjetur ekspertë në pllakat e hedhjes është Wilio. Nga qindra zejtarë me përvojë ne do të gjejmë lokale të dikujt për t'ju ndihmuar me vendosjen e shtrimit pa marrë parasysh madhësinë e sipërfaqes.
Pse duhet të lë profesionistët e shtrimit dhe nuk e bëj vetëm?
Asfaltimi kërkon përpjekje të rënda fizike dhe përvojë. Shtresa profesionale do të sjellë shumë vite përvojë dhe të gjitha mjetet dhe teknologjinë e nevojshme për të bërë zonat tuaja të reja të duken të shkëlqyera, të ngjyrosura dhe të fundit. Është e nevojshme që të ketë një pikëpamje afatgjatë, sepse trotuari i ruajtur amator në një sipërfaqe të shtruar në mënyrë të papërsosur duket menjëherë pas depozitimit në rregull, por ndarja e kohës për shkak të kushteve të motit do të fillojë të lëshojë, të bjerë dhe të lindë pabarazi dhe boshllëqe të padëshiruara .
Asfaltim apo betoni - çfarë është më mirë?
Ende kohët e fundit ishte betoni i materialit më të përhapur për të forcuar shtigjet dhe për të hyrë në rrugë. Por aktualisht është një trotuar i bllokuar (kube ose pllaka) të betonit. Të dy materialet janë përdorur, por është më praktike dhe më e lehtë për të zëvendësuar disa pllaka të plasaritura për të riparuar betonin e dëmtuar. Për të arritur pamjen origjinale dhe më në fund mund të përballoni pllaka betoni, ata mund të jenë një zgjedhje më e mirë për shtëpinë tuaj. Avantazhi i shtrimit është mundësia e disassembling dhe ri-hedhjen.
A duhet të urdhëroj një trotuar të ri ose të përdorur?
Materialet e përdorura mund të ju kursejnë shumë para duke blerë nëse keni një buxhet të kufizuar dhe nuk keni parasysh humbjen e kohës duke pastruar. Ata janë një zgjedhje e mirë nëse nuk jeni të vështirë dhe do të gjeni një sasi të mjaftueshme në të njëjtën dizajn për të përfunduar projektin. Disavantazhi është i kufizuar nga përzgjedhja e asfaltimit të përdorur. Oferta e materialeve të reja është shumë më e larmishme; Dhe jeta e tyre në gjendje estetike shumë më gjatë.
Çfarë pajisje dhe harxhuese do të duhet të siguroj shtresën tuaj?
Shtresa juaj e trotuarit do të sjellë pajisjet dhe mjetet tuaja, por zakonisht do t'ju kërkojë të urdhëroni materialet bazë, duke u kthyer. Mund t'ju këshillojë me një lloj të përshtatshëm të shtrimit dhe shumën e kërkuar për projektin tuaj.
Sa kohë zakonisht merr vendosjen - hedhjen e shtrimit?
Në një desktop të vogël, furnizuesi juaj është në gjendje të punojë në disa orë, me rrugë të gjatë dhe me gamë të gjerë dhe tarraca të mëdha do të punojë shtrimin e shtrimit do të zgjasë për disa ditë.
Sa kushton pllakat?
Shpenzimet do të ndryshojnë në varësi të madhësisë dhe abet të zonës, kompleksitetin e blloqeve dhe vëllimit të punës. Vendosja e shtrimit të bllokimit (trotuareve dhe vendeve të parkimit për makinat e pasagjerëve) pa vepra natyrore kushtojnë rreth 12 € / m2. Çmimi është zona e zonës, duke nxitur dhe tërhequr një substrate të trashë (në një trashësi prej 30 cm), tërheqjen e shtratit, hedhjen e pllakave, retribrimin dhe trotuarin e pavel. Vendosja e shtrimit të shtrimit tashmë kushton rreth 7 € / m2; Qarqet 4 € / BM.
Kam nevojë për licencë të specialistit?
Jo. Karta më e mirë e biznesit të kutisë së hartimit / trotuarit është puna e saj e mëparshme, kështu që nuk keni frikë të kërkoni referencat dhe ndoshta të bëni një turne në punën e tij.