Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Rrufeprites

Po kërkoni një ndërtues për rrufepërçuesit? Ne kemi 21,525 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,690 profesionistë të regjistruar
87,664 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rrufeprites

Keni nevojë për një shërbim rrufeprurës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të instaluar rrufepërçuesin, tokëzimin e rrufepritësit në tokë. Çmimi i përçuesve të rrufesë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: kapëset e rrufepërçuesit, mbështetëset e rrufepërçuesve, çatitë mbrojtëse, të cilat do të ofrohen nga një prej specialistëve tanë të 21,525 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,690 profesionistë të regjistruar
87,664 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë është një sistem mbrojtës i rrufesë (LP)? Sistemet e Mbrojtjes Flash (sistemi i mbrojtjes së ndriçimit LPS) përbëhet nga rrufeja, shoferët dhe tokëzimet. Flashcodes janë të vendosura në vende strategjike ku goditja e rrufesë ka më shumë gjasa të shtameve / kulmeve të kulmeve, vikiere, oxhaqeve apo kupolës. Ata lidhin një zonë të madhe, telat e thurura të thurura dhe krijojnë një rrugë përmes së cilës rrufeja mund të shkojë në tokë. Kështu, sistemi i argumentimit mbetet në mënyrë të sigurt energjia e rrufesë në tokë. Si punon LPS? Sistemi funksionon si një mburojë e jashtme që siguron rrugën e rezistencës më të vogël në vend për çdo aktivitet elektrik ose atmosferik. Gjatë aktivitetit elektrik në atmosferë, ajo do të shkarkojë energji elektrike LPS statike në ajër, e cila redukton shanset e blicit të performancës së lartë. Megjithatë, nëse stuhia është mjaft e fortë për të krijuar një grevë të drejtpërdrejtë, kapja e saktë e instaluar e LPS-së dhe në mënyrë të sigurtë të çojë në tokë. Pse është mbrojtja flash? Sidomos në mënyrë që të shmanget dëmi që mund të shkaktojë. Elektronikë dhe pajisje të tjera që gjenden më së shpeshti në familje janë të ndjeshme ndaj overvoltage të lehtë, për të mos përmendur ndërhyrjen e drejtpërdrejtë. Edhe pse fuqia është e fikur përmes kalimit ata mund të godasin rrufe. Përveç sendeve të dukshme (pajisje audiovizuele, kompjutera, sisteme sigurie, etj.) Janë pajisjet që nuk e konsiderojmë si elektronike, ata gjithashtu do të miratojnë elemente elektronike (sistemet e ngrohjes / ajrit të kondicionuar, frigoriferë, timers, telefona, hapëse të derës garazh dhe të tjerët.) Po në lidhje me vilën time? Dëmtimi i rrufesë është aq i ndjeshëm sa shtëpia juaj. Shumë biseda gjendet në terrenin shkëmbor me tokë të keqe natyrore. Kjo do të thotë se nëse keni një vilë p.sh. Telefoni, sistemi i instalimeve elektrike do të jetë mënyra më e mirë për rrufe. Edhe më shumë gjasa, është të dëmtojë pajisjen dhe instalimet elektrike. Pemët e larta mund të tërheqin rrufe dhe rrënjë të cekëta të pemëve në terrenin shkëmbor mund të shkojnë në sistemin elektrik të vilës. Në cottages afatgjatë të pabanuar, ata mund të mbeten dëme të shkaktuara nga rrufeja për një kohë. Gjithashtu një zjarr i vogël që mund të shuhet lehtësisht në mjedisin urban, mund të shkaktojë djegie të të gjithë vilës, duke pasur parasysh strukturat prej druri që janë në shtëpi në një masë shumë më të vogël. A punon antena televizive si mbrojtja në shtëpi? Ne te kunderten! Antena televizive ose masa të tjera që dalin ndjeshëm mbi shtëpinë rrit gjasat e goditjes së rrufesë. Në të njëjtën kohë, ajo siguron një udhëtim të drejtpërdrejtë në pajisje elektronike të ndjeshme (VCR / marrës / TV). Një pjesë e standardit LPS të instaluar në mënyrë profesionale është baza e saktë e direk antenës. A zbatohet sigurimi edhe për dëmtimin e rrufesë? Po dhe jo. Sigurimi i familjes përgjithësisht mbulon dëmtime të mëdha të shkaktuara nga rrufeja si shpërthimet ose zjarret. Megjithatë, sigurimi është në masë të madhe që nuk mbulon të gjitha dëmet. Shumica e kontratave të sigurimit kanë një artikull të zbritshëm dhe nëse dëmi është më i vogël se shuma juaj e zbritshme ju duhet të paguani për të. Nëse goditja e rrufesë do të dëmtojë p.sh. VCR ka të ngjarë që njësia rezervë të jetë më e ulët se vlera juaj e zbritshme dhe ju do të duhet të mbuloni vetë. Disa dëme, të tilla si dëmtimi i instalimeve elektrike, është e vështirë drejtpërdrejt të atribuojë Flash të goditur dhe për këtë arsye nuk mbulohet. Nëse shtëpia juaj është goditur në të kaluarën dhe kompania e sigurimeve ka mbuluar tashmë dëm të konsiderueshëm, primet tuaja mund të rriten. Nëse sigurimi mbulon ndonjë dëmtim të rrufesë përse e konsideron LPS? Kryqi i rrufesë është një masë proaktive. Çdo problem vlen të parandalohet se si të adresohet pasojat e dëmeve. Ju do të shmangni më shumë vështirësitë dhe shpenzimet për riparimin ose shkëmbimin e pasurive. Sa është një sistem mbrojtjeje flash për shtëpinë? Në shumicën e rasteve, kostoja e sistemit të pajisur plotësisht, të instaluar, të certifikuar dhe të kontrolluar nga qeveria rreth 830 - 850 € për metër katror të desktopit të shërbimeve. Çmimi varet nga variablat e mëposhtëm: Më e lirë - linjat e drejtpërdrejta të çatisë, pak oxhaqe, vikierë / kupolë, pjerrësia e syve ose çati të ulët, hlina / rërë, asfalt / shingles kedri. Shumica e shtrenjtë: formë e çatisë komplekse, dimër, shumë oxhaqe ose vikierë, pjerrta, çati të lartë, krevat rock pranë sipërfaqes, tjegull argjilore, shalen ose mbulesë metalike. Vlerësimi i saktë i kostove të mbrojtjes së kostos janë të nevojshme vizatime dhe një foto që tregon të gjitha 4 anën e zonës së ndërtesës dhe çatisë. Është e vërtetë se rrufeja kurrë nuk godet dy herë në të njëjtin vend? Jo. Nuk është vetëm një deklaratë e rreme, por edhe në të njëjtën mënyrë. Pse është një ndërtesë më e ndjeshme ndaj goditjes së rrufeve se tjetra? 2 faktorë vendosin për rrezikun relativ: Lartësia relative - nëse shtëpia juaj është e lartë në rrethinat, ajo do të bëhet objektivi më i mirë i rrufesë. Qëllimet e mira përfshijnë ndërtesat në kodra dhe brigjet, ndërtesat e izoluara në tokë të sheshtë dhe ndërtesat e spikatur si kullat e komunikimit, kullat, antenat dhe pemët e larta. Madhësia e ndërtesës - ndërtesa është më e madhe, aq më e madhe është rreziku. Çfarë duken sistemet e mbrojtjes nga Flash? Sistemet e sotme të mbrojtjes flash nuk janë më të habitshme si një herë. Shufrat shtrihen 30 -40 cm mbi çati dhe kanë një diametër prej rreth 2 cm. Kablli është endur nga bakri ose alumini (diametër 1.2 cm) dhe instalon në lidhje me çatinë dhe arkitekturën. Kur kabllot zbresin në tokë janë aq të larta sa qoshet, buzë dhe udhëheqës. A ka një garanci për rrufe? Materialet janë të dizajnuara për të kaluar për aq kohë sa vetë ndërtimi. Çdo problem duhet të pasqyrohet para përfundimit të periudhës së garancisë. A ka një mirëmbajtje të bleskozvods? Rrufeja është projektuar për t'i rezistuar shumë ndriçimit pa dëm. Duhet gjithashtu të durojë të gjitha kushtet e motit që mund të shohin vetë çatinë. Çdo 5 vjet, rekomandohet që të kontrolloni vizualisht sistemin nëse shufrat dhe kabllot janë të lidhur fort në çati dhe mure. Nëse keni kryer disa riparime ose rregullime në pjesën e jashtme që mund të ndikojnë në sistem, LPS duhet të kontrollohet përsëri dhe të ri-certifikuar. A mundet materiali të blejë dhe të instalojë vetë-ndihmën e sistemit ose me një person pa licencë? Ligji lejon prodhuesit të shesë materialin dhe pronarët e drejtpërdrejtë të pronës, por jo një furnizues pa licencuar për rishitje. Po sikur rrufeja godet udhëheqjen elektrike të sipërme dhe indirekt në familje? Për të mbrojtur sistemet elektrike / komunikuese nga dëmtimi, rekomandohet një kirurg i cilësisë industriale që mund të trajtojë stresin dhe rrjedhën e prodhuar nga flash (20,000 amps, miliona volt). Binarët e energjisë dhe njësitë e mbrojtjes së mbitensionit në dispozicion në dyqanet e shitjes me pakicë nuk kanë për qëllim mbrojtjen e pajisjes nga forca e rrufesë.