Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Rrethoje betoni

Po kërkoni një ndërtues për gardhe betoni? Ne kemi 24,111 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rrethoje betoni

Keni nevojë për shërbim në fushën e gardheve prej betoni? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shënjestrimin e gardheve, projektimin e gardhit, ndërtimin e gardhit. Çmimi i rrethimit të betonit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: importi i materialit, boja, ankorimi i prizmave të betonit në tokë, shtyllat, pllakat e grilave, të cilat do të ofrohen nga një prej 24,111 punëtorëve tanë të betonit në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Nëse keni kaluar ndonjëherë në muret e tullave ose gurit, nuk mund të bëhet me tulla ose gur. Shumë shtëpi, ndërtesa dhe kompani ndërtojnë mure të forta dhe të qëndrueshme dhe gardhe duke përdorur gardhin e parafabrikuar të betonit. Këto gardhe ofrojnë të gjitha përfitimet për të mbrojtur privatësinë. Plus gjithashtu shtoni përfitimet e forcës dhe jetës së betonit. Lexoni më shumë dhe mësoni më shumë për këtë skermë të jashtëzakonshme dhe përse mund të jetë e drejta vetëm për ju. Gardh parafabrikuar vs. Gardhe të tjera Pra, çfarë saktësisht ndan një gardh të parafabrikuar nga muri i betonit? Ideja e një gardhit të parafabrikuar të betonit është fillimisht e papërshkrueshme. Por ka disa dallime të rëndësishme midis gardhit të betonit dhe murit. Këto dallojnë një gardh konkret nga ato prej druri dhe muret e betonit ose gurit. Dallimi kryesor midis gardhit të parafabrikuar të betonit dhe murit të betonit është i trashë. Ndërsa muret e betonit shpesh kanë një trashësi prej të paktën 30 cm, gardhin e parafabrikuar të betonit ka vetëm disa centimetra. Ajo ka shumë përfitime dhe ruajtjen më të madhe të peshës. Muri tradicional i betonit mund të peshojë 400 kg për vetëm disa metra gardhi. Në të kundërt, paneli i skermës së parafabrikuar të betonit peshon më pak se 113 kg për panelin 2.7 m. Si rezultat, është shumë më e lehtë për të transportuar, instaluar dhe vendosur lehtësisht në tokë më të butë. Së bashku me një trashësi dhe peshë, ekziston një tjetër dallim i rëndësishëm midis gardheve të parafabrikuara dhe llojeve të tjera të fortesës së gardheve. Gardhe konkrete janë jashtëzakonisht të forta dhe të qëndrueshme. I motit dhe papastërtitë më të mira se çdo lloj tjetër i gardhit. Gardhi i parafabrikuar i betonit është po aq i qëndrueshëm sa një mur më i trashë ose mur i tullave. Së fundi, ndryshimi i fundit i madh midis gardhit të parafabrikuar të betonit dhe llojeve të tjera të gardheve janë shpenzimet. Gardhi i parafabrikuar i betonit është shumë më i lirë se betoni standard ose mur masoneri. Kostoja shpesh është e krahasueshme me instalimin e një gardhi prej druri të prodhuar mirë ose vinyl. Nëse doni një vështrim dhe përshtypje të gurit pa një çmim të çmendur, gardhin e betonit të parafabrikuar është i përsosur. Çfarë dallon një gardh konkret nga të tjerët? Përveç përfitimeve të saj, gardhin e parafabrikuar të betonit gjithashtu ka disa veti të tjera të veçanta. Këto vetitë përfshijnë: Diversitet Një nga përfitimet më të mëdha të punës me një gardh të parafabrikuar të betonit është diversiteti i saj i ngjyrave që i përshtatet çdo shtëpie ose një stili të ndryshëm. Ju nuk keni vetëm dizajn konkret. Në fakt, në shikim të parë ose nuk mund të thuhet se gardhe konkrete nuk janë bërë nga një gur i vërtetë derisa t'i merrni ato afër. Fërkim Ndryshe nga llojet e tjera të gardheve konkrete, ato janë parafabrikuara të dizajnuara për t'u riparuar lehtë. Nëse gardhit tuaj vuan ndonjë dëm, ju pothuajse gjithmonë mund ta rregulloni atë duke përdorur një patch standarde murature. Që ju të merrni në çdo ndërtesë. Nëse ndodh dëme serioze, ju mund të porositni një panel të ri dhe ta instaloni atë në më pak se një orë. Jeta sezonale Ju kurrë nuk e dini me siguri për të thënë se çfarë do të jetë moti. Për fat të mirë, gardhin e parafabrikuar të betonit nuk është prekur fare. Këto gardhe konkrete janë testuar në kushte ekstreme. Kjo siguron që ata të mos dëmtojnë në temperatura të ulëta as të larta. Ata madje kanë ndikim të fuqishëm dhe ekstrem të erës ekstreme në shpejtësi të lartë. Mirëdashësi mjedisore Një avantazh tjetër i gardheve të parafabrikuara të betonit është se ata janë më të përshtatshëm për mjedisin dhe më mirë se llojet e tjera të gardheve ose mureve. Më shumë se 50% e gardhit është bërë nga materiale të ricikluara. Kjo bën një gardh me një zgjedhje të shkëlqyeshme për klientët që kujdesen për mjedisin. Pa mirëmbajtje. Gardhe të parafabrikuara të betonit janë pothuajse pa mirëmbajtje. Ata kanë nevojë për pak mirëmbajtje sezonale. Ju patjetër do të vlerësoni këtë aspekt, veçanërisht nëse trajtoni rregullisht dhe gardhin e mirë. Ku mund të përdoret gardhi i parafabrikuar i betonit? Gardhi i parafabrikuar i betonit duket i madh në pothuajse çdo tokë. Shtëpi Pronarët e shtëpive duan qëndrueshmëri dhe pamjen luksoze të gardheve të parafabrikuara të betonit. Ata gjithashtu vlerësojnë se këto gardhe janë furnizuar me ngjyra që tuned me pasuri të patundshme të tyre ose fqinj. Ndërmarrje Gardhe të parafabrikuara të betonit janë të mëdha për bizneset. Ato janë jashtëzakonisht të sigurta dhe të forta dhe janë të njohura në shikim të parë nga mjedisi. Instalim Gardhi i parafabrikuar përfaqëson një gardh të madh kufitar për ndërtesat, pasuritë e paluajtshme dhe zonat e mëdha të tokës. Çmimi i tyre i ulët i bën ata alternativë më ekonomike si një mur guri. Megjithatë, ata janë ende shumë më të fortë dhe më të qëndrueshëm se një gardh druri. Të dyja llojet e kolonave të gardhit kanë pro dhe kundra të tyre, kështu që nëse nuk vendosni nëse do të blini prej druri ose betoni, ne do t'ju këshillojmë. Pro dhe kundër Kolona betoni Përfitimet: Rezistencë Betoni është një material i fuqishëm që është i lehtë për të rrotulluar ose sulmuar insektet, që do të thotë se është shumë rezistente dhe materiale të forta me jetën e verifikuar të gjatë. Ndryshe nga kolonat e betonit prej druri nuk ka materiale të degradueshme dhe nuk mund të shkatërrohen me kalb ose insekte. Prandaj, njerëzit preferojnë të zgjedhin beton në vend të drurit. Mirëmbajtje Betoni nuk ndikon në lëng, myk ose kalb. Të gjitha ato që shfaqen në post do të jenë vetëm në sipërfaqen e saj. Prandaj, betoni është i thjeshtë për mirëmbajtjen dhe kujdesin. Forcë. Kolonat e betonit i rezistojnë shpejtësisë së lartë të erës dhe vetëm dëmtimi minimal është i kërcënuar. Disavantazhet: Shpenzime Kolonat e betonit zakonisht janë më të kushtueshme në krahasim me variantet e tyre prej druri. Instalim më i komplikuar Kolona mesatare e gardhit konkret peshon më shumë se 40 kg dhe instalimi i tij mund të kërkojë më shumë se dy duar. Ulja e tij merr më shumë dhe gjithashtu mund të kërcej në koston. Integritet material Kolonat e betonit nuk rriten, ndryshe nga ato të drurit. Nëse një çarje e vogël shfaqet në beton, uji mund të hyjë në kolonën. Nëse brenda ngrirjes, ajo mund të shkaktojë çarje të kohës për të rritur dhe pjesët metalike mund të përmbledhin. Rust mund të prishë integritetin e skermës dhe mund të çojë në një kolonë të plasaritjes. Sigurinë Panelet e gardhit nuk janë bashkangjitur në kolonën, që do të thotë se mund të hiqet lehtë dhe të zhvendoset. Kur era e fortë mund t'i dëgjohet, kështu që ky lëvizje e vazhdueshme mund të ndikojë në integritetin e panelit. Beton me ngjyrë Përfitimet: I fortë, rezistent, çelik, rezistent ndaj zjarrit, rezistent ndaj termit, ofron privatësi, më shumë se 100 opsione të dizajnit, 6 variante me ngjyra, të paktën 20 vjet e moshuar Përdorimi i ndërtimit të betonit redukton ndjeshëm kostot. Ata mund të ndërtojnë shtëpi, ndërtesa, zyra, rrugë ose ndërtesa të tjera. Nuk ngarkon mekanizma të rëndë. Disavantazhet: Çmimi Për produkte më të mira të tilla si betoni është, do të pasqyrohet në çmim. Por çfarë paguani, ju do të merrni atë në pasuri të patundshme. Mirëmbajtja: Asnje. Nëse muri nuk është pikturuar me ngjyrë të jashtme, ndoshta do të duhet të ndryshohet çdo 5 - 10 vjet në varësi të kushteve përreth motit. Shpenzimet e instalimit: Shpenzimet e instalimit ndryshojnë në varësi të lartësisë, përzgjedhjes së opsioneve të dizajnit, ngjyrës dhe jo duhanit, por çmimet lëvizin nga rendi i rendit në dhjetra euro për metër katror. Bllok konkret Përfitimet: Mund të përdoret si mur mbështetës, rezistent, akustikisht efektiv dhe ekonomikisht i lehtë për mirëmbajtje. Blloku i betonit mund të jetë fleksibël për përdorim me lartësi të ndryshme të lartësisë dhe të projektimit të tilla si një mur i lakuar. Nuk kërkon mekanizma të rëndë. Disavantazhet: Në rast të një tërmeti mund të plasoni dhe mund të bjerë larg. Shpenzimet janë të larta në krahasim me të gjitha muret e tjera dhe opsionet e gardhit dhe instalimi merr më të gjatë. Çdo bllok është hedhur një nga një. Opsionet minimale të dizajnit, pamja e thjeshtë. Mirëmbajtja: Asnje. Çmimi: Dhjetëra euro në varësi të lartësisë, madhësisë dhe llojit të bllokimit të betonit të përdorur, me ose pa instalim.