Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Riparimi ose nderrimi i rubinetit ose lavamanit

Po kërkoni një hidraulik për të riparuar ose zëvendësuar rubinetin dhe lavamanin tuaj? Ne kemi 22,489 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparimi ose nderrimi i rubinetit ose lavamanit

Keni nevojë për shërbim në fushën e riparimit apo ndërrimit të rubinetave dhe lavamanëve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë për të hequr origjinalin dhe për të zëvendësuar dhe lidhur lavamanin dhe rubinetin e ri. Çmimi i riparimit ose zëvendësimit të rubinetit të ujit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë detaje mbi shërbimet: vula, izolim, vegla dhe kostot e transportit të ofruara nga një nga hidraulikët tanë 22,489 në kategorinë tuaj.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit