Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Riparimi bojleri

Po kërkoni një instalues ​​për riparimin e bojlerit? Ne kemi 16,590 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparimi bojleri

Keni nevojë për një shërbim riparimi të bojlerit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në diagnostikimin, inspektimin dhe riparimin e bojlerit. Çmimi i riparimit të ngrohësit të ujit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: udhëtim, vegla, shkëmbim pjesësh individuale, të cilat do të ofrohen nga një prej trajnerëve tanë 16,590 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Riparimi i bojlerit: Pyetjet e bëra shpesh Pse të kërkoni për bojlerin e riparimit në Wilio? Çdo familje mbështetet në një pajisje në prodhimin e ujit të nxehtë të shërbimeve (TUV) - është një bojler. Kjo pajisje nxehet me ujë të ftohtë në temperaturën e dëshiruar dhe vazhdon ta mbajë atë në nivelin që ne vendosim. Çrregullimi i Bojler është pra një çështje e pakëndshme me të cilën ne duhet të merremi me sa më shpejt që të jetë e mundur në muajt e dimrit. Mos rrezikoni aksidentin e goditjes elektrike ose edhe dëmtim më të madh të bojlerit dhe kërko për një riparim profesional në Wilio. Merrni kuotime nga riparues të shumtë dhe zgjidhni atë që do t'ju përshtatet. Një ekspert me përvojë do të heqë problemin në një kohë të shkurtër dhe pa rrezik. Çfarë pune keni nevojë për një riparim të bojlerit? Çdo pajisje jo funksionale kërkon një diagnostikim të problemit në fillim të riparimit. Profesionistë me përvojë do të vijnë tek ju në shtëpi dhe do të lërë të shkojnë për të punuar pas një konsultimi të shkurtër. Së pari, komponentët elektrikë të bojlerit dhe furnizimi me energji elektrike kontrollohen. Këtu, eksperti fokusohet në furnizimin me energji elektrike në aparatin dhe pastaj verifikon komponentët individualë brenda bojlerit. Hapi i dytë është kontrolli i tubave të ujit që ushqejnë ujë në aparatin dhe gjithashtu nga kazan drejt baterive të trokit individual. Pas një diagnoze të qëndrueshme, problemi hiqet dhe riparohet bojlerja do të testohet. Pse të kërkoni për bojlerin e riparimit në Wilio? Kaldaja e korrigjimit nuk është një punë për amator. Është një veprim me rrezik të lartë, sepse një riparues së bashku me energjinë elektrike vjen në kontakt me ujin që është shoferi i energjisë elektrike. Pasojat e manipulimit të pahijshëm mund të përfundojnë menjëherë me lëndime fatale menjëherë dhe në pjesë të gabuara elektrike dhe të ujit, shoku elektrik mund të ndodhë më vonë - kur lani dhe dush. Nuk rekomandohet të ndërhyjë ndonjë prodhues aktual për humbjen e garancisë për pajisjen. Shkruani kërkesën tuaj në Wilio dhe për të marrë një profesionist të certifikuar që do të kontrollojë ju dhe riparimet në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë. Sa kohë duhet një riparim bojler? Riparimi i bojlerit nuk është sfidues për kohën. Ajo që pajisja është më moderne, kështu është një diagnozë dhe një riparim i mëtejshëm më i lehtë dhe më i shpejtë. Riparimet e kualifikuara profesionale të prishura kazan për 1 - 2 orë. Çrregullime të mëdha nënkuptojnë çmontimin dhe largimin. Në Wilio ne do të gjejmë profesionistë të mjaftueshëm të cilët do të shpjegojnë të gjithë kursin dhe do t'ju rekomandojë zgjidhjen më të përshtatshme për çdo problem me kazan. Si mund të gjej një kazan të caktuar të cilësisë? Merrni një riparues kazan me përvojë është e thjeshtë. Të gjithë ju duhet të futni kërkesën dhe zgjidhni një faqe ku kazan ka qenë prishur. Më pas, do të vini në një ofertë për riparim nga profesionistët nga rrethinat tuaja. Rekomandoni të shikoni vlerësimet e ekspertëve individualë dhe zgjidhni atë që do t'i përshtatet shumicës së kërkesave dhe buxheteve. A i dorëzoj materiale dhe pajisje para se të riparoni kazan? Kaldaja e sapo blerë mund të përmbajë gjithashtu riparimin dhe të disassembly vendosur. Në rastin e riparimit, ky grup mjetesh duhet t'i ofrohet këtij grupi. Profesionistë me përvojë kanë mjetet dhe materialet e tyre. Në shumicën e rasteve, pronari i bojlerit nuk mund të sigurojë riparuesit asnjë material ose pajisje. Sa është një riparim i bojlerit? Çmimi i riparimit të bojlerit do të varet nga serioziteti i gabimit, sasia e materialit që konsumon dhe koha e nevojshme për diagnozën dhe heqjen e çrregullimit. Çmimi i tezës varion nga 15 në 25 € / orë. Spirali i ri në bojler nuk kushton nga 15 në 100 €. Termostati i ri kushton 10 - 40 €. Pjesë të tjera elektrike (tregues, siguresa, tregues, etj.) Nuk janë të shtrenjta dhe çmimi i tyre varion nga 5 - 20 €. Në disa raste, është për t'u konsideruar për të blerë një bojler të ri. Çrregullimet e vazhdueshme dhe pajisjet afatgjata jo të besueshme janë një sinjal i qartë për të shkëmbyer. Ju do të merrni një bojler të ri të besueshëm që, në sajë të teknologjisë moderne të prodhimit nxehet më shpejt dhe konsumon më pak energji. Kaldaja elektrike aktuale është në rangun prej 100 - 500 €. Punë tipike Shërbimi i bojlerit, lidhja dhe shkëmbimi i termostatit, shërbimi i bojlerit, angazhimi i bojlerit Procedura e punës. Çdo punë në një riparim të bojlerit fillon me mbërritjen në një vend, duke intervistuar pronarin dhe kontrollin diagnostikues të kontrollit vizual dhe matjet. Çdo profesionist është i informuar tërësisht me kushtet në të cilat përdoret bojler. Të gjitha inputet dhe rezultatet që kaldaja kanë kontrolluar gjithashtu. Riparimi i parë shkëput makinën nga rrjeti dhe kryen kontrollin optik të insets dhe rrjedhjet potenciale. Nëse problemi është zbuluar në sistemin e shpërndarjes së ujit, ajo është pasuar nga një zëvendësim i komponentëve për të reja. Një procedurë e tillë shkëmbimi është gjithmonë e rekomanduar. Ne gjithashtu do të jemi të sigurt se pjesët e reja do të përmbushin tiparin e saj për vitet e ardhshme përpara. Një çrregullim tipik në sistemin e shpërndarjes së ujit është shkaktuar nga një vulë e dëmtuar, fiksimi i keq i vulës, një çorape të plasaritur ose mbarimi. Çrregullimet e telave kazan që mund të shfaqë më shpesh termostatin. Ne gjejmë se vendosja e temperaturave të ndryshme në termostat nuk ndikon në termostat. Zgjidhja është një shkëmbim i ri termostat. Një tjetër çrregullim tipik është një kazan jo funksional ose anodë spirale. Anode mbron bojlerin e brendshëm nga korrozioni. Anoda e thyer po ndryshon gjithmonë për një të re. Në rast të një çrregullimi korrozioni, zgjidhja është e njëjta - zëvendësim për një të re. Në disa raste, shkëlqimi i bojlerit shkaktohet nga lidhja e gabuar me energjinë elektrike ose çrregullim në instalimin elektrik të banesës / shtëpisë. Riparuesi profesional gjithashtu kontrollon këtë mundësi dhe në rast të mangësive, është e mundur të hiqet më pak gabime, probleme më të rënda kërkojnë një ndërhyrje të një eksperti tjetër - një elektricist. Ju gjithashtu do të merrni ekspertin e instalimit elektrik në Wilio. Pas diagnozës dhe heqjes pasuese të luftës në bojler, kryhet i gjithë testimi i sistemit dhe pronari e di se i gjithë sistemi është operuar siç duhet pas riparimit. Hints dhe Këshilla: 1. Mos e lëshoni bojlerin dhe mos guxoni Në rast të ndonjë dështimi të bojlerit, kurrë nuk e bën atë vetë-ndihmë atë dhe as nuk e guxon të riparohet. Prisni për ardhjen e një teknike të çertifikuar që kryhet gjithmonë në këtë faqe interneti. Duke hequr, sidomos kaldaja më të madhe - në këmbë, pronari automatikisht humb garancinë dhe përfitimet e tjera të ofruara nga prodhuesi i pajisjes. 2. Konsideroni zëvendësimin për të reja Pas një kohe, dhe në veçanti shumë çrregullime dhe investime, është mirë të mendosh për blerjen e një bojler të ri. Prodhuesit vënë jetën e tyre të produkteve të tyre mjaft më të mëdha se e vërteta. Është optimale për të zëvendësuar bojlerin për të ri çdo 10 vjet. Ju do të merrni një pajisje moderne të efikasitetit të ngrohjes dhe të kurseni shpenzimet për funksionimin e saj. 3. Kontrolloni rregullisht bojlerin Nëse bojlerja është e re ose më e vjetër, rekomandohet një kontroll i rregullt i vendit ku është. Ne kontrollojmë vendin nën bojler, prapa saj në vendet ku është e lidhur me rrjetin e energjisë elektrike. Qëllimi i kontrollit është të kapni rrjedhjet dhe ligat menjëherë në fillim, ose lidhjen e dobët elektrike që manifestohet, për shembull nga meta. Kontrolli i rregullt është gjithmonë më i mirë se humbja e ndikimit të funksionalitetit. 4. Mos bëni asgjë amatore / të përkohshme Shmangni zgjidhjet amatore dhe të përkohshme edhe nëse punoni me një kazan. Amateur do të thotë i gabuar dhe i rrezikshëm, përkohësisht do të thotë se do të qëndrojë përgjithmonë. Edhe pse jeni në kohë të jashtëzakonshme, prisni për ardhjen e një profesionist të certifikuar - do t'i gjeni mjaftueshëm në Wilio. Nga puna amatore ju shfaqni veten me rrezikun tuaj familjar (fatale), pasuritë dhe humbjet e rëndësishme financiare në zbatimin e përsëritur.