Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Riparim tv dhe satelitit

Jeni duke kërkuar për inxhinieri elektrike për riparimin e televizorëve, satelitëve? Ne kemi 4,162 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim tv dhe satelitit

Keni nevojë për shërbim në fushën e riparimeve të televizorëve dhe satelitëve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në diagnostikimin, riparimin e dritës së prapme të ekranit dhe motherboard, zëvendësimin e furnizimit me energji elektrike. Çmimi i riparimit të pajisjeve televizive dhe satelitore zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: zëvendësimi i telekomandës dhe zëvendësimi i kabllove të ofruara nga një prej riparuesve tanë 4,162 në kategorinë tuaj.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të rezervoni një riparim lokal televiziv përmes Wilio?
A keni ndonjë problem me një TV dhe kërkoni një riparues pranë jush? Rezervimi i riparimit të TV është zgjedhja e saktë për dy arsye. Së pari, nuk rekomandohet që të jeni të rrezikshëm për komponentët elektrikë dhe mund të shkaktoni dëme edhe më shumë. Së dyti, vendosni televizorin në shërbim të diagnostifikimit të problemit (me shpresën se është hequr) është shpesh më e lirë se blerja e një televizori të ri. Falë cilësisë së riparimit të seancës suaj të preferuar, ju do të jeni në gjendje të shijoni kohën tuaj të preferuar në komoditetin e dhomës suaj të jetesës. Vendi më i mirë për të rezervuar riparimin tuaj televiziv dhe për të kërkuar teknikë në zonën tuaj është Wilio. Ju do të gjeni ekspertë me përvojë për t'ju ndihmuar menjëherë.
Cilat janë problemet më të zakonshme televizive?
Problemet e zakonshme përfshijnë çrregullimet e ekranit, switching zanor, problemet e fiksimit, linjat dhe hijet e zeza përmes ekranit, inputet e thyera HDMI dhe problemet e lidhjes Wi-Fi për televizorët e mençur.
Çfarë duhet të bëj para se të kthehem në riparimin e TV?
Para se të rezervoni një riparim televiziv, bëni kontrolle bazë për të parë nëse mund të zgjidhni ose të diagnostikoni veten. Ju mund, ndër të tjera, të fikni dhe të aktivizoni televizorin, të kontrolloni kabllot e lidhura, të lidhni televizorin me një tjetër prizë elektrike ku një komponent tjetër është i lidhur, kontrolloni cilësimet dhe inputet dhe përdorni telekomandën për të rivendosur cilësimet e fabrikës.
Duhet të kem një rregullim televiziv ose të blej një të re?
Nëse televizori juaj nuk është i vjetër është mirë të rezervoni riparuesin tuaj për të gjetur se cili opsion është financiarisht më i favorshëm. Riparimi i informacionit të çmimeve do t'ju ndihmojë të vendosni nëse do të blini një të ri ose të riparoni televizorin tuaj të tanishëm.
Duhet ta marr televizorin tuaj në shërbim ose të porositni televizorin celular të televizorit tuaj pranë meje?
Zgjedhja më e preferuar është një prenotim i një riparimi televiziv celular. Ju do të jeni në gjendje të rezervoni riparimin para serverëve televizivë. Riparuesi Mobile do të sjellë mjetet më të zakonshme të riparimit dhe pjesëve rezervë. Nëse problemi nuk mund të zgjidhet në vend, të marrë televizorin tuaj dhe do të përfundoni punën e tyre pas urdhërimit dhe dhënies së pjesëve të veçanta rezervë.
A duhet riparuesit e televizionit disa kualifikime?
Megjithëse zakonisht kualifikimet e veçanta nuk kërkohen nga riparuesit e televizionit, shumë prej tyre kanë përfunduar mësimin ose kanë certifikata në elektronikë.
Sa kushton televizioni?
Kostoja e riparimit të një riparimi televiziv nga Wilio zakonisht varion nga 40 në 130 euro. Çmimi do të varet nga lloji i televizionit, çrregullimeve, kompleksitetit dhe nga koha e kërkuar për të hequr dhe koston e të gjitha pjesëve të nevojshme rezervë.
A kam nevojë për të riparuar dhe instaluar një specialist të licencuar?
Ndërhyrjet e caktuara kërkojnë një specialist të licencuar. Gjithmonë sigurohuni që riparuesi ka autorizime përkatëse për korrigjimin dhe instalimin e televizorit përpara se të pranoni menunë.
Çfarë përfshin instalimin e riparimit dhe televizionit?
Riparimi dhe instalimi i televizorit përbëhet nga akte të ndryshme, duke filluar me vlerësimin e problemit dhe gjetjen e shkaqeve, duke adresuar problemet e zërit, imazhet, cilësinë e imazhit, zëvendësimin e pjesëve të gabuara ose të dëmtuara dhe cilësimet për lidhjet Wi-Fi në televizorët e mençur. Riparimet më të komplikuara mund të kërkojnë riparuesin që të marrë televizorin tuaj në punëtorinë tuaj.
Shërbime
Troubleshoot TV
Shërbimi bazë që përfshin kontrollimin e televizorit tuaj dhe përcaktimin e shkakut të problemit. Kjo mund të shkaktohet nga disa faktorë të tillë si udhëheqja e gabuar, fuqia e pamjaftueshme ose pjesë të këqija / jo funksionale. Riparimi do të përpiqet të gjejë thelbin e problemit dhe t'ju informojë për riparimet dhe veprat e nevojshme që do të keni për të blerë.
Riparimi i ekraneve televizive
Shumica e riparuesve të TV mund të korrigjojnë LCD ose televizorë më të rinj shpejt. Në modelet e vjetra pa një ekran të sheshtë, riparimi mund të jetë më i komplikuar dhe pjesë këmbimi të shtrenjta ose të vështira në dispozicion. Nëse LCD juaj ose LED TV ka një ekran të plasaritur ose të thyer, në disa raste mund të riparohet ose të zëvendësohet. Riparuesi do të vlerësojë dëmtimin dhe t'ju informojë për çmimin dhe kohëzgjatjen e riparimit.
Instalimi i televizioneve të mençura
Lidhjet inteligjente në internet janë standarde në ditët e sotme, por lidhja e tyre me Wi-Fi mund të jetë një çështje e komplikuar. Nëse keni një problem të lidhjes, riparuesi e gjen problemin dhe e zgjidh atë. Ai gjithashtu do të kryejë të gjitha hapat e nevojshëm për të lidhur televizorin e zgjuar për Wi-Fi dhe për të kontrolluar lidhjet me valë dhe routerin dhe kabllot televizive. Riparimi do të kontrollojë sinjalin Wi-Fi dhe në raste të caktuara mund të rekomandojë lëvizjen e një router ose një televizion për të përmirësuar sinjalin.
Unë kam probleme me një sinjal televiziv. Çfarë mund të jetë problemi?
Antena mund të dëmtohet në stuhi, zogj ose kafshë në çatinë tuaj. Problemet e sinjalit mund të ndodhin gjithashtu për shkak të shpërndarjes së sinjaleve që bllokojnë ndërtesat e larta, pemët ose objektet e tjera. Rezervoni instaluesin e antenës për diagnostifikim të plotë dhe fshini problemin.
Sa do të zgjasë sateliti?
Shumica e satelitëve televizivë janë të dizajnuara për të duruar të paktën 10 vjet. Funksionaliteti varet nga kushtet e motit (stuhitë e forta, era ose bora). Nëse vëreni funksionalitete inferiore, mund të jetë e nevojshme të riparohet ose të zëvendësohet.
Sa kohë duhet të instaloni satelit?
Instalimi satelitor zgjat rreth 2 orë. Nëse shtëpia juaj është shumëkatëshe ose instalimi i pajisjeve plotësuese është gjithashtu e nevojshme, kjo herë mund të zgjatet.
Sa është një instalim satelitor televiziv?
Instalimi i instaluesit satelitor të rezervuar përmes shpenzimeve të Wilio nga 60 në 180 euro. Çmimi mund të ndryshojë në varësi të asaj që ju duhet për të instaluar se sa i gjatë është shtëpia juaj ose nëse ka edhe disa riparime.
Çfarë përfshin instalimin satelitor?
Instaluesit satelitor mund të ushtrojnë njohuritë e tyre teknike në të gjithë fushën e shërbimit. Këtu janë disa nga më të zakonshmet me të cilat hidrauli i antenës mund t'ju ndihmojë.
Instalimi i satelitit
Hidraulik do t'ju ndihmojë me një përzgjedhje të antenës satelitore të drejtë për shtëpinë tuaj. Ju do të duhet të instaloni satelit jashtë, zakonisht në çati. Hidraulik zbulon vendndodhjen e transmetuesit tuaj dhe drejton satelitin në drejtimin e duhur. Sinjali juaj është testuar dhe vendosur për të arritur të ardhurat më të mira dhe më të besueshme. Kur sateliti do të jetë në vend, hidrauliku do të udhëheqë një kabllo nga sateliti përmes familjes (mur) në televizor. Do të kujdeset për përfshirjen e duhur dhe do t'ju lejojë të shikoni programet tuaja të preferuara televizive.
Riparimi satelitor
Funksionaliteti satelitor i televizionit është zakonisht dhjetë vjet. Nëse sateliti nuk funksionon siç ka, mund të jetë e nevojshme të riparohet ose vendosja e re. Ka raste kur ndryshimet e shpeshta dhe të mprehta në mot, pemët e dëmtuara, por edhe zogjtë ose kafshët e egra do të shkaktojnë satelit për të lëvizur nga vendi i duhur, zjarri ose pushimet. Riparimi satelitor mund të kursejë para dhe e njihni problemin me sinjalin shpejt se blerja e re. Riparimi zakonisht kryen kontroll vizual nga toka dhe nga çatia për të parë se çfarë është problemi. Merrni të ardhurat e sinjalit dhe e vendos satelitin përsëri në vendin me sinjalin më të mirë. Nëse problemet shkakton moti dhe ndikimet e jashtme, zgjidhjet e tjera gjithashtu mund t'ju rekomandojnë, p.sh. Instalimi i një amplifikatori që do të ndihmojë në rritjen e sinjalit pranues.