Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Riparim tualeti

Po kërkoni një hidraulik për të riparuar tualetin? Ne kemi 21,812 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim tualeti

Keni nevojë për një shërbim riparimi tualeti? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të zëvendësuar vulat, për të riparuar defektet e shpëlarjes, për të riparuar ujin dhe mbeturinat. Çmimi i riparimit të tualetit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: copë litari, rreshtim geberite, sedilje tualeti, të cilat do të ofrohen nga një prej riparuesve tanë 21,812 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Probleme të përbashkëta me tualet dhe riparimin e tyre Provoni pa hidraulik. Problemet e shpërthyer, uji i zhurmshëm dhe i vazhdueshëm mund të zgjidhet vetëm pa përpjekje të mëdha. Baza është të dimë se si vepron në të vërtetë banjën dhe çfarë fshihet në zorrët e saj. Si funksionon banimi? A doni të kuptoni më mirë të gjithë procesin e shpërthimit dhe drejtimit të banjës? Hapni rezervuarin e ujit dhe pastroni disa herë. Kur shtyjnë për dorezën, zinxhiri heq të përplasjes (gjithashtu quhet një plug ose top tank) që mbulon hapjen e valvulës së shpërthyer. Uji në rezervuar rrjedh përmes një valvulash të shpëlarjes përmes hapjes në tas tualeti. Në të njëjtën kohë, uji nga tank shtyn ujërat e zeza në tualet përmes kurthit deri në ikjen kryesore. Sapo rezervuari është i zbrazët, valvula e përplasjes mbyllet dhe uji rrjedh përmes valvulës së mbushjes. Kur tank është i plotë, mekanizmi i notave në valvulën e mbushjes ndalon rrjedhën e ujit. Fix tualete. Edhe pse shumë riparime të tualeteve janë mjaft të thjeshta, mban disa gjëra për të kujtuar për të shmangur problemet. Ndiqni udhëzimet e mbyllura dhe sigurohuni që pjesët rezervë të blera me llojin e tualetit. Arra, bulonat ose komponentët e tjerë nuk tërheq shumë. Shtrëngimi i tepruar i fallsifikimit metalik mund të shkaktojë shpërthim taoleta. Elementët e tepruar të shtrëngimit të plastikës do të dëmtohen. Kur hiqni kapakun e tankeve me kujdes dhe vendoseni në një vend të sigurt për të shmangur shpërthimin e saj. Ju nuk e dini këshillën, keni dyshime apo pyetje rreth riparimit? Të kthehet në një hidraulik të autorizuar. Paralajmërim! Disa riparime, vendosjen dhe zëvendësimin e vlerësimeve të valvulave të mbushjes dhe shpërthimit, duke shkëputur tubin e furnizimit nga rezervuari dhe heqja e rezervuarit kërkon të ndalojë furnizimin me ujë dhe zbrazjen e rezervuarit. Problemet më të shpeshta me tualet • Uji vazhdon vazhdimisht - nëse uji në tualetin rrjedh përmes problemit të mbushjes është zakonisht në rezervuarin e mbushjes. • Niveli i ujit në rezervuarin e tankeve - kontrolloni përplasjen. Nëse rrjedhja e valvulës së shpërthyer, uji nga rezervuari do të shpëtojë vazhdimisht në tas. Zëvendësoni flamën sipas nevojës. Nëse fluturuesi është në gjendje të mirë ose nëse zëvendësimi i saj nuk e zgjidh problemin, ndoshta do të jetë e nevojshme për të zëvendësuar të gjithë asamblenë e valvulës së shpërthyer. • Rrjedhjet e tankeve ose janë nivelet e ujit të lartë për të derdhur në tubin e mbingarkesës - ndoshta do të duhet të pastrojë ose të zëvendësojë valvulën e mbushjes. Papaktimet mund të parandalojnë funksionimin e duhur të mekanizmit të mbylljes së ujit. • Escapes ku linja hyrëse hyn në tank tualet - kontrolloni lidhjen në tualet dhe shtrëngoni nëse është e nevojshme. Sigurohuni që montimi i valvulës së mbushjes është i lidhur në mënyrë korrekte në pjesën e poshtme të rezervuarit. Gjithashtu kontrolloni vijën e furnizimit. Nëse shihni dëme ose më të vjetër se 5 vjet, zëvendësoni linjën e energjisë. • Rrjedhje nga ku tank është i lidhur me tas tualet - kontrolloni vida nëse të shtrënguar dhe rrjedhjet vazhdojnë, zëvendësoni vida dhe vulën midis rezervuarit dhe bazës së tualetit. Kontrolloni çarje në tank. Nëse tank është plasaritur, do të jetë e nevojshme për të zëvendësuar atë nëse jo, të zëvendësojë të gjithë tualet. • Tualeti nuk noton mjaft - tualeti është i bllokuar. Fikni valvulën e hyrjes së ujit sa më shpejt që të gjeni se tualeti flushes gabuar. Kontrolloni trajtimin e ngulitur dhe rregulloni atë sipas nevojës nëse është shumë e lirë ose shumë e ngushtë. Trajton e ndërsjellë zakonisht kanë fije të kundërta, që do të thotë se arrë kthehet në drejtim të akrepave të sahatit për ta liruar atë dhe në drejtim të kundërt për ta shtrënguar atë. Kontrolloni krahun e heqjes së levës së ndezur dhe përshtatni ose zëvendësoni ose zëvendësoni atë. • Tualeti është i zhurmshëm kur nuk përdoret - sigurohuni që valvula e furnizimit me ujë të jetë plotësisht e hapur. WC flushes kur nuk përdoret. Kontrolloni që tubi i mbushjes bazuar në valvulën e mbushjes nuk është futur në tubin e mbingarkesës. Sigurohuni që përplasja vulos hapjen e valvulave të hapjes. Pastroni depozitat që mund të mbrojnë nënshkrimin e mirë dhe të zëvendësojnë përplasjen nëse është e nevojshme.