Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Riparim ose zevendesimi i braves

Jeni duke kërkuar për një marangoz ndërtimi për të riparuar, ndërruar bravën? Ne kemi 22,760 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim ose zevendesimi i braves

Keni nevojë për shërbim në fushën e riparimit, ndërrimit të bravës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në riparimet dhe zëvendësimet e dyerve klasike të banimit, sigurisë dhe dyerve me shumë pika. Çmimi i shërbimeve të bravandreqës zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbim urgjence pa ndërprerje, vegla, çelësa rezervë të ofruara nga një prej bravandreqësve tanë 22,760 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pse të ktheheni në Wilio për ndonjë zgjidhje bravandreqës? - Sigurimi i qasjes në shtëpinë ose vendin tuaj të punës. Nëse kohët e fundit keni lëvizur në një shtëpi të re private / apartament ose pasuri të patundshme komerciale, konsideroni zëvendësimin e flokëve të derës dhe dritareve sepse çelësat mund të kenë dikë tjetër. - Përveç kësaj, bravandreqësit tanë mund të instalojnë edhe flokët ose dyert e tjera më të mira dhe të rrisin sigurinë e hyrjeve tuaja. Për sigurimin e pronës, kompanitë e sigurimeve kërkojnë një standard derës së sigurisë që duhet të jetë pjesë e secilës pasuri. Për të parë nëse flokët e shtëpisë tuaj i përshtaten klauzolës suaj të sigurimit, merrni parasysh inspektimin e bravandreqës. Ju mund të ju lejojnë të provoni nëse niveli juaj i bllokimit të kyçjes është në një nivel të tillë që të jetë i pranueshëm për kompaninë tuaj të sigurimit. Nëse është e nevojshme, ne mund të forcojmë mbrojtjen e dyerve dhe dritareve tuaja. Teknikët gjithashtu mund t'ju ndihmojnë të ndihmoni pajisjet e duhura të sigurisë për të ruajtur pronën tuaj të sigurt nga hajdutët, zjarret dhe ngjarjet e tjera të jashtëzakonshme. - duke lejuar hyrjen në pasuri të paluajtshme. Nuk ka nevojë të prishësh dyert e hyrjes. Thjesht telefononi bravandreqës profesionistë dhe le të funksionojë. Ju do të keni qasje në pasuri të patundshme së shpejti. - emergjente pas ndërhyrjes në pasuri të patundshme. Ne shpresojmë që ju kurrë nuk do të ndodhë, por nëse dikush hyn në pronën tuaj, ju mund të mbështeteni se ne do të bëjmë riparime të hershme emergjente. Shërbimet e emergjencës bravandreqës, zgjidhje të sigurisë dhe punë të tjera bravandreqës. - Sigurimi i qasjes në pasuritë e tyre duke përdorur flokët e sigurisë dhe sigurinë cilindrike fut nga prodhuesit botërorë ose evropianë (mul-t-lock, evva, Kaba dhe GEE). Ju lejojnë të instaloni në mënyrë të sigurt dhe të zëvendësoni në mënyrë të sigurt për çmimet e disponueshme të bravandreqësve. - Mbyllni riparimin - kryerjen e të gjitha llojeve të korrigjimeve për çdo lloj bllokimi. Ne shpejt rifillojmë funksionin tuaj të bllokimit. - Zgjidhjet e hapjes së derës - pavarësisht llojit të bllokimit, së shpejti do të keni qasje në shtëpinë ose zyrën tuaj duke përdorur një shërbim të bllokimit të emergjencës. Çelësi është thyer në kështjellë - situata mund të duket e tmerrshme, por ju nuk duhet të shqetësoheni sepse është e lehtë për t'u korrigjuar. Ose nëse qiramarrësit tuaj refuzojnë të mbizotërojnë pronën tuaj, ne ju njohim me qasje në pasuri të patundshme. - Instalimi i bllokimit - le çdo lloj bllokimi (nëse një standard, zjarr ose inteligjent) i pajisur në mënyrë profesionale për çdo derë. - Riparimi i instalimit / alarmit - duke punuar me të gjitha llojet dhe markat e alarmeve të pasurive të paluajtshme në dispozicion në treg. - Instalimi / riparimi i sistemeve të kontrollit të qasjes së pasurive të paluajtshme - instalimi dhe riparimi i sistemeve të kontrollit elektronik dhe mekanik të qasjes. - Shërbimi i hapur i hapjes së sigurt - Teknikët do të hapin kasaforta mekanike dhe elektronike. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Si mund të jem i sigurt se gjej shërbime të garantuara dhe diskrete në Wilio? Përgjigje: Ne besojmë në Wilio se shtëpia juaj është kështjella juaj. Prandaj, ka ndonjë problem me sigurinë e pronës suaj, zgjidhur me zell dhe konfidencial. Përveç kësaj, ju merrni një punë gjashtë mujore dhe garanci për cilësinë e produktit. Ne e respektojmë sigurinë, përgjegjësinë dhe shërbimet diskrete, kështu që ju ndiheni të sigurt, sepse çdo profesionist shkon në kontrollin e Wilio janë të kualifikuar dhe me përvojë. Pyetje: Është një situatë e jashtëzakonshme! Sa shpejt mund të vijë bravandreqës? Përgjigje: Kjo varet nga disponueshmëria e bravandreqës. Specifikoni kërkesën që është një nevojë urgjente. Pyetje: A do të sjellë bravandreqës të gjitha mjetet dhe pajisjet e nevojshme? Përgjigje: Po, ju keni zgjedhur bravandreqës do të sjellë të gjitha mjetet e nevojshme për të përfunduar punën në vend. Pyetje: Ne gjithashtu mund të dorëzojmë flokët ose zgjidhje të tjera të sigurisë. Përgjigje: Po, shumica e bravandreqës mund të ofrojnë pajisje të plotë materiale. Jepni në kërkesën tuaj për Wilio.