Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Riparim lavatrice

Po kërkoni një makinë riparimi për të riparuar lavatriçet tuaja? Ne kemi 11,055 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,881 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim lavatrice

Keni nevojë për shërbim në fushën e riparimit të lavatriçeve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të pastruar një filtër të bllokuar dhe një sitë të bllokuar të furnizimit me ujë, për të riparuar një ngrohës që nuk funksionon, për të riparuar një shpërndarës detergjenti të bllokuar. Çmimi i riparimit të një lavatriçe zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: cilësimet e sakta të programit, mbyllja e njehsorit, zëvendësimi i vulave të konsumuara të ofruara nga një prej riparuesve tanë 11,055 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,881 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Katër arsye për të porositur makinat e larjes në rritje përmes Wilio? Ne kemi një specialist riparimin e lavatrit dhe tharëse pranë jush. Ne bëjmë riparime që duhet të durojnë. Secili nga specialistët e riparuesve tanë kreu qindra makina larëse dhe tharëse me probleme të ndryshme. Ata janë gjithashtu të certifikuar zyrtare, që do të thotë se pajisja juaj do të korrigjohet me një qasje të sigurt dhe shumë efikase. Ne riparojmë çdo model markash. As teknologji e komplikuar e makinës larëse nuk është problem për riparuesit e pajisur plotësisht. Përveçse sigurimi i të gjitha mjeteve të rëndësishme të riparimit, ajo gjithashtu do të sigurojë të gjitha pjesët e përbashkëta rezervë. Mirëmbajtja e këshillave të ekspertëve - teknikë jo vetëm që korrigjojnë aparatin, por gjithashtu këshillojnë klientët e tyre se si të nxjerrin maksimumin në afat të gjatë. Ju lutemi të kontaktoni Wilio tuaj dhe të merrni një riparim profesional të makinës suaj të larjes ose lavatriçe me një tharëse që është përshtatur për nevojat dhe nevojat tuaja të modelit tuaj të veçantë. Koha e riparimit fleksibël - riparuesit lokalë janë shumë fleksibël, dhe vetëm ju duhet të pajtoheni me të për të njëjtën ditë ose në fundjavë. Cilësia e garantuar e punës - Përveç kësaj, ky shërbim riparimi gjithashtu përfshin një garanci 1-vjeçare. Makina larëse e prishur ose tharëse shpesh mund të nënkuptojë një katastrofë të vërtetë në familjen e organizuar, veçanërisht nëse ndodh para një ngjarjeje të rëndësishme si dasma. Prandaj, vlen të kërkosh shpejt një teknikë të përgjegjshme për riparimin e makinës larëse ose tharëse në Wilio. Për më tepër, ne japim disa probleme me një makinë larëse dhe një makinë larëse tharëse që riparuesit tanë zakonisht merren me: makinë larëse nuk kthehet; Makina larëse refuzon të lajë, pajisja refuzon të centrifugojë, makina larëse nuk është e mbushur me ujë. Makinë larëse tharëse: pajisja nuk tejkalon ose plot ujë; Pajisja nuk do të rrotullohet në mënyrë korrekte ose fare; Cikli i centrifugimit është më i fortë se zakonisht; Veshje nuk është e tharë siç duhet. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Appliance ime është vetëm messed up - çfarë tani? Përgjigje: Kontrolloni të gjithë faktorët e jashtëm që mund të ndikojnë në performancën e saj (furnizim me energji elektrike / furnizim me ujë, etj.). Nëse nuk e gjeni, gjeni rrjedhjet rreth makinës ose vrimave në vulën e derës. Nëse nuk e dini problemin, hiqni pajisjen dhe telefononi teknikën tuaj përmes Wilio. Pyetje: Kur mund të vijnë teknikët e riparimit të makinës? Përgjigje: Koha e mbërritjes së riparuesit varet në mënyrë specifike nga disponueshmëria e saj. Termi dhe koha e riparimit konfirmojnë me të. Për sa kohë shërbimi do të marrë do të varet nga disa faktorë, të tilla si natyra e problemit dhe lloji i pjesës që duhet të zëvendësohet (për të instaluar pjesë të porositura, është e nevojshme vizita e dytë). Pyetje: A mund të garantoni që pajisja do të zgjasë me riparimin tuaj? Përgjigje: Të gjitha Shërbimet e Shërbimit të Riparimit Shërbimet e konsumit kanë një periudhë garancie 1-vjeçare që është e vlefshme për punën dhe pjesët e ofruara nga specialisti juaj i përzgjedhur. Pyetje: Ku kudo është Wilio në dispozicion? Përgjigje: Shërbimi Wilio është në dispozicion në të gjithë Sllovakinë dhe disa vende të tjera.