Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Riparim i thareses se rrobave

Po kërkoni një riparues tharëseje? Ne kemi 11,022 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Riparim i thareses se rrobave

Keni nevojë për një shërbim në fushën e riparimit të tharëseve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në dështimin e kazanit, zëvendësimin e filtrit dhe diagnostikimin. Çmimi i riparimit të tharëseve të rrobave zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë detaje rreth shërbimeve: filtri, veglat, kostot e transportit të ofruara nga një prej riparuesve tanë 11,022 në kategorinë tuaj.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë po përdorni për të ditur
Bëni riparimin e thatë të lehtë të materies kur rezervoni riparimin përmes Wilio. Riparuesi Wilio do të kryejë tharësin e raketës së raketës së riparimit shpejt, me besueshmëri dhe në përputhje me standardet më të fundit të sigurisë në art. - Çmimi transparent - çmimi nga riparuesi ju do të jeni në gjendje të dini. Në mënyrë tipike, çmimi përfshin punën (diagnostifikimin dhe riparimin), transportin për ju dhe çdo pjesë rezervë. - Sigurimi i të gjitha mjeteve dhe pjesëve të përbashkëta rezervë në vend: një grup i mjeteve lokale të riparimit të Wio-it përmban të gjitha mjetet e nevojshme për të diagnostikuar dhe riparuar tharësin tuaj. Ajo gjithashtu do të sjellë pjesë këmbimi dhe do t'i ndihmojë ata të përpiqen një problem për të zgjidhur çdo vizitë. Nëse duhet të urdhërohen pjesë të tjera, ata me siguri do të kërkojnë një vizitë të dytë. - Ndihmë me lloje të ndryshme të Riparimit të tharësve të daulleve: Teknikët tuaj me përvojë mund të trajtojë të gjitha çrregullimet konvencionale të tharjes së daulleve gjatë ditës. Natyrisht, është trajnuar edhe në identifikimin dhe zgjidhjen e problemeve që do të fluturojnë rreth radarit të dorës së përgjithshme. Më tej gjeni disa shembuj të asaj që mund t'ju ndihmojë: - Nëse tharëse drumi refuzon të ngrohtë. Nëse pajisja juaj nuk është në gjendje të ngrohni ose të ngrohni fare, atëherë teknik mund t'ju ndihmojë të gjeni se cila trupi i ngrohjes duhet të zëvendësohet. Për shembull, ky çrregullim mund të shkaktohet nga një termostat i gabuar ose siguresa e mbingarkesës (siguresa e ngrohjes e aktivizuar brenda pajisjes). - Pajisja nuk rrotullohet. Kjo mund të nënkuptojë një nga tre gjërat - një problem me shoferin e shoferit, tharëse drum të goditur ose motor të gabuar ose kondensator. Specialist duket më afër pajisjes suaj për të përcaktuar se cili nga këto skenarë ka ndodhur dhe urgjente urdhëron pjesët e zëvendësimit nëse është e nevojshme. - Rroba të pasakta të thata. Ajo është shkaktuar nga një rrjedhë e ajrit të dëmtuar. Për të riparuar specialistin e tharjes së drumit do të kontrolloni tharësin tuaj të ventiluar ose kondensues për të zbuluar një mosfunksionim. Kjo zakonisht shkaktohet nga çorape e shtrembëruar ose e ndezur dhe kondensuesi - pluhuri i tepërt që mbulon vetë kondensatorin. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: A duhet të jap disa materiale riparimi? Përgjigje: aspak. Teknikat do të sjellin pjesë që përdoren më shpesh për këto lloje të riparimeve. Nëse është e nevojshme, pjesë të tjera mund të urdhërohen dhe të planifikojnë një vizitë të dytë për të përfunduar riparimin. Pyetje: Sa kohë do të marrë kompletimin e detyrës? Përgjigje: Megjithëse përfundimi i një riparimi tipik zakonisht zgjat rreth 1 deri në 2 orë, ky afat kohor do të ndryshojë në varësi të asaj se sa është dëmtimi i madh, si dhe lloji i pjesëve që duhet të zëvendësohen. Pyetje: Çfarë tharëse tjetër të daulleve ju ofroni? Përgjigje: Mirëmbajtja e rregullt e tharjes së drumit është një mënyrë e mirë për të shmangur riparimet vjetore. Riparuesi ynë mund t'ju ofrojë informacion të dobishëm për kujdesin e mëvonshëm që do të zgjasë jetën tuaj të tharjes dhe të optimizojë punën e saj. Gjithashtu mund t'ju ndihmojë me pothuajse çdo pajisje të tjera shtëpiake që zotëroni. Pyetje: A ka një garanci për pjesët e shkëmbyera dhe vetë punën? A: Po 1 vit garanci sigurohet për riparimin dhe mirëmbajtjen e tharësit daulle. Pyetje: Ku kudo është Wilio në dispozicion? Përgjigje: Shërbimi Wilio është në dispozicion në të gjithë Sllovakinë dhe disa vende të tjera.