Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Rinovim i kabineteve te kuzhines

Po kërkoni një marangoz për të rinovuar një njësi kuzhine? Ne kemi 22,508 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,707 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rinovim i kabineteve te kuzhines

Keni nevojë për shërbim në fushën e rinovimit të kuzhinës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë për lëmimin dhe lyerjen e njësisë së kuzhinës, zëvendësimin e pjesëve individuale, heqjen e njësisë origjinale të kuzhinës dhe prodhimin dhe montimin e një njësie të re kuzhine. Çmimi i rinovimit të kuzhinës zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: vizualizimi dhe konsultimet e ofruara nga një prej specialistëve tanë të 22,508 në kategorinë e caktuar

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,707 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ja një shembull se si të merren me rinovimin e kuzhinës nëpërmjet Wilio! Ne kemi profesionistë që mund të mbështeteni. Shërbimi juaj i rinovimit të kuzhinës kryejnë zejtarë të cilët kanë renovime të pasura të kuzhinës dhe janë plotësisht të përkushtuar për punën e tyre. Çdo gjë do të bëjë furnizues të kualifikuar dhe me përvojë. Thoni se kuzhina juaj kërkon riparime të prizave elektrike, ndriçon. Kjo do të zgjidhë një elektricist profesional që do të kujdeset për rivendosjen e sigurisë dhe funksionalitetit të instalimeve elektrike. Dhe kur jemi me pajisje dhe instalime kuzhine, lini atë në një instalues ​​të kualifikuar të kuzhinës dhe presin punë cilësore. Shërbimet e garantuara me cilësi të lartë Wilio. Wilio është një premtim i bërë mirë. Transparenca e kostove. Pas publikimit të projektit dhe shqyrtimit të plotë të të gjitha nevojave tuaja, furnizuesi Wilio do t'ju ofrojë vlerësimin përfundimtar të çmimit të kuzhinës tuaj para se të filloni ndonjë punë. Nëse furnizuesi gjithashtu shton materiale, çmimi i saj do të përfshijë një çmim për punë, si dhe çmimin material. Çfarë mund të bëjmë brenda projektit të rinovimit të kuzhinës? Tani ju mund të jeni pak të hutuar në të gjitha qasjen në hapësirën tuaj të kuzhinës. Renovimi i kuzhinës është një projekt që konsumon kohë dhe nuk rritet në një ditë. Mos e theksoni ekipin! Ne kemi rinovuar kuajt e panumërt të madhësive dhe rezultateve të ndryshme janë gjithmonë të shkëlqyera. Pra, kur keni një ide të përgjithshme të asaj që dëshironi, na tregoni dhe le të punojmë të gjithë profesionistët. Për një orientim të lehtë, ne po paraqesim disa riparime themelore dhe përmirësime që zakonisht janë në kuzhinat e profesionistëve tanë të kryejnë: zëvendësimin e pllakave të kuzhinës, kabineteve ose mobiljeve të kuzhinës, paneleve të murit dhe pikturës linjat e kuzhinës ekzistuese, puna elektrike (ndriçimi, instalimi elektrik, shitore, çelsin). Pyetjet më të shpeshta në lidhje me kuzhinë rinovimin Pyetje: Si mund ta anuloj rindërtimin e urdhëruar? Përgjigje: Nëse nuk keni nevojë për shërbimin tonë dhe doni ta anuloni atë, ndiqni këto hapa: filloni të hyni në llogarinë tuaj Wilio dhe klikoni projektet e mia. Klikoni projektin që dëshironi të anuloni dhe përzgjidhni Cancel Project në menunë e opsioneve. Kjo është e gjitha që ju duhet të bëni. Pyetje: A po pastroni pronën pas përfundimit të shërbimit? Përgjigje: Ekspertët tanë nuk do të harrojnë hapësirën pas punës. Megjithatë, nëse keni nevojë për një pastrim të plotë për të hequr edhe grimcat më të vogla të pluhurit, atëherë ne mund të ofrojmë pastrimin tuaj ose pastrim në thellësi. Ky është një shërbim i pavarur që do të duhet të rezervoni në mënyrë specifike. Pyetje: Përafërsisht sa kohë merr rinovimi i kuzhinës? Përgjigje: Kjo varet nga disa gjëra si madhësia e kuzhinës tuaj dhe korrigjim kompleks dhe përmirësimet që duhet të bëhen. Megjithatë, pas përfundimit të inspektimit, furnizuesi do të jetë në gjendje të sigurojë një vlerësim kohor. Pyetje: Cilat janë ato zakonisht kostoja e kuzhinës së rinovimit? Përgjigje: Kjo varet nga disa faktorë. Megjithatë, pas përfundimit të inspektimit, furnizuesi do të jetë në gjendje të ofrojë një vlerësim të çmimit që do të përfshijë një listë të të gjitha shpenzimeve. Pyetje: A mund të përpunoni furnizimin e të gjitha produkteve dhe materialeve për shërbimin tuaj? Përgjigje: Po ne mund ta bëjmë nëse kërkoni për të. Kostot materiale kreditohen në çmimin përfundimtar për shërbimin tuaj. Pyetje: A mund të hidhni mbetjet dhe linjat e vjetra të kuzhinës? Përgjigje: Po, ne sigurojmë deponimin e mbeturinave dhe deponimin e mbeturinave për t'u kujdesur për të gjitha mbeturinat. Pyetje: Bleva linjën time të re të kuzhinës, a mund të vini tek unë thjesht instaloni atë? Përgjigje: Sigurisht. Nëse keni nevojë vetëm për shërbimin e montimit atëherë e konsideroni të pajisur! Shkruani kërkesën tuaj Wilio dhe kontaktoni ju moners kuzhinë me përvojë me një kuotë (kryesisht në orë të punës). Pyetje: Ku kudo është Wilio në dispozicion? Përgjigje: Shërbimi Wilio është në dispozicion në të gjithë Sllovakinë dhe disa vende të tjera. Mbështetja e klientit Wilio është në dispozicion nga ora 09:00 deri në orën 17:00. në ditën e punës.