Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Rimodelim kuzhine

Po kërkoni një marangoz për të rinovuar kuzhinën tuaj? Ne kemi 25,934 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rimodelim kuzhine

Keni nevojë për një shërbim në fushën e rinovimit të kuzhinës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në heqjen e njësisë origjinale të kuzhinës, prodhimin dhe montimin e një njësie të re kuzhine, lidhjen e pajisjeve, punën e instalimit dhe lyerjen. Çmimi i një rimodelimi kuzhine zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: grumbullimi i mbetjeve, blerja e pajisjeve, inspektimet e energjisë elektrike dhe gazit të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 25,934 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse rezervoni rindërtimin e kuzhinës përmes Wilio?
Shumica e familjeve marrin përsipër kuzhinë ose ka nevojë për përditësimin e kuzhinës çdo 10 - 15 vjeç. Pra, nëse ju mendoni se kuzhina juaj ka nevojë për një ndryshim mund të jetë koha për të rinovuar kuzhinë. Renovatori profesional i kuzhinës do të kryejë rindërtimin tuaj më shpejt dhe në një nivel më të lartë dhe mund të shpëtohet para. Profesionistët mund të trajtojnë të gjitha detajet për t'u mbrojtur përveç mashtrimit midis punës, fëmijëve dhe jetës që nuk qëndrojnë të mbërthyer në kuzhinë. Rezervimi i kuzhinës tuaj nëpërmjet Wilio ju lejon të hyni në mijëra tregtarë lokalë të kualifikuar brenda buxhetit tuaj. Ju do të gjeni një ekspert me përvojë që mund të trajtojë të gjithë punën nga planifikimi pas përfundimit ose të tillë që do të trajtojë detyrat që ju nevojiten për të ndihmuar.
Të punësojë një kuzhinë profesionale rinovues ose të bëjë rinovimin e kuzhinës në tuaj?
Qiraja e kuzhinës profesionale të renovatorit është një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer kohë, për të shmangur lëndimet dhe për të arritur përfundimin më profesional, madje edhe zanatet më të fundit të botës do të kenë nevojë për mbështetje profesionale gjatë rindërtimit nga platters dhe elektricistë.
Si mund të përgatitet për rindërtimin e kuzhinës?
Së pari shqyrtoni stilin e dëshiruar, ngjyrat dhe rregullimin e kuzhinës tërësisht dhe pastaj planifikoni buxhetin tuaj në përputhje me rrethanat. Gjatë rinovimit tuaj, ju do të duhet të përgatiteni për jetën pa kuzhinë, kështu që ju rezervoni hapësirën e magazinimit dhe investoni në pan elektrike për pjekje dhe përgatituni për të paktën muajin e zhurmës dhe pluhurit.
Cilat janë hapat për të rinovuar kuzhinë?
1. Zgjidhni dizajnin, materialet dhe vendosni buxhetin tuaj. 2. Hiqni pjesët e kuzhinës tuaj ekzistuese për t'u zëvendësuar. 3. Nëse është e nevojshme, kryeni hidraulik dhe përditësoni instalimet elektrike. 4. Instaloni pllaka të reja, kuzhinë, ndriçim dhe pajisje.
Shërbime
Çfarë përfshin rinovimin e kuzhinës?
Çdo projekt i rinovimit të kuzhinës fillon me caktimin dhe dizajnin. Sigurohuni që të dini se cilat elemente doni të ndryshoni, hiqni dhe përditësoni dhe sa ndoshta do të qëndrojë sepse nuk mund të bëni për të bërë rregullime në buxhet. Nëse disa pjesë janë ende Në gjendje të mirë dhe janë në përputhje me dizajnin e ri, ju mund t'i mbani ato ashtu siç janë dhe për të përdorur buxhetin tuaj për karakteristika të mëtejshme. Pas planifikimit të rinovimit tuaj (dhe zhvendosjes së të gjitha ushqimeve dhe enëve) do të jenë hapa të mëtejshëm për të varur nga ajo që keni përfshirë në planet tuaja:
Ju prishni kuzhinë tuaj ekzistuese
Hapi i parë që do ta bëjë ekspertin tuaj është zakonisht duke hequr kuzhinë tuaj ekzistuese ose ndonjë pjesë në të që nuk e lejoni. Do të fillojë duke hequr dyert ekzistuese dhe qëndrimet e kabinetit, të ndjekur nga dera dhe dritaret. Pastaj fikni fuqinë dhe hiqni pajisjet dhe llambat e ndërtuara. Nëse shkëmbeni panele mur dhe dysheme do të hiqen si të fundit. Ju do të duhet të kurseni në mënyrë të sigurt gjithçka që dëshironi të kurseni dhe mund të keni nevojë të organizoni deponimin e mbeturinave për lirimin e hapësirës së instalimit.
Instalimi i pajisjeve të reja
Kur bleni aparatet e reja të tilla si tubat e pjekjes, pllakat e gjembave, tifozët dhe dritat, zakonisht do të duhet të instaloni një elektricist të kualifikuar. Ata fillojnë të fiken pushtetin, ujin dhe gazin. Pastaj ata instalojnë pajisjen tuaj të re, kontrolloni se është e sigurt, e sigurt dhe e balancuar dhe pastaj testoni funksionalitetin e tij. Kur instalimi i pajisjes është i plotë, fuqia kthehet përsëri.
Instalimi i katit të ri
Kur instaloni dysheme të reja kuzhine, shumica e njerëzve zgjedhin mundësi lehtësisht të pastra dhe të qëndrueshme si pllaka, propozoj ose linoleum. Pas heqjes së kateve ekzistuese, furnizuesi juaj i mbulesave të dyshemeve do të hiqet nga pluhuri dhe papastërtia. Nëse ndonjë problem me lartësinë ose nivelin e dyshemesë, do të jetë e nevojshme për të balancuar dyshemenë dhe pastaj për të përgatitur sipërfaqen me izolim të shëndoshë, barrierën e lagështisë. Hidraulik i katit tuaj zbaton ngjitësit ose çimento për të bashkëngjitur katin e ri. Pas instalimit të të gjitha kateve, ata do të kontrollojnë përsëri nëse gjithçka është e barabartë dhe të gjitha skajet janë të mbyllura, para se të instaloni pllakat dhe të përfundojnë se nuk ka hapësira midis dyshemesë dhe kabinetit.
Instalimi i kabineteve
Kabinetet janë qendra e kuzhinës tuaj, kështu që ia vlen të investoni në instalimin profesional. Zakonisht një hidraulik stolander ose kabineti kontrollon paraqitjen e kuzhinës, kontrollon nëse keni të gjitha pjesët dhe pastaj filloni të montoni kabinetet. Çdo kabineti i bashkangjitur një pranë tjetrës dhe gjithashtu në mure. Përdorimi i niveleve të shpirtit kontrolloni që çdo kabinet horizontal është i gatshëm të instalojë worktop.
Instalimi i bordeve të reja
Kur kabinetet tuaja janë në vendin tuaj, një i aftë në art mund të bashkëngjitni pjatën tuaj të re. Në varësi të marrëveshjes suaj të kuzhinës, mund të blini një makinë kuzhine standarde në dyqan. Përndryshe, ju do të duhet të personalizoni pjatën ekzistuese ose të instaloni një pjatë të bërë për t'u përshtatur në hapësirën tuaj. Instalimi i desktopit bazohet në instalimin e desktopit në kabinetet dhe muret para se të sigurojë atë në faqen duke përdorur ngjitës, vida dhe consoles. Së fundi, instaluesi i worktop vulos të gjitha skajet dhe pastron të gjitha mbeturinat.