Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Rimodelim banjo

Jeni duke kërkuar për një pllakë për rinovimin e banjës? Ne kemi 27,243 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rimodelim banjo

Keni nevojë për një shërbim në fushën e rinovimit të banjove? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në prishjen dhe muraturën, tjegulla, instalime elektrike tualete, lavamanë dhe dushe. Çmimi i rimodelimit të banjës zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: mbledhjen e mbeturinave dhe kostot e lyerjes të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 27,243 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shërbime
Çfarë përfshin rindërtimin e banjës?
Kampionët me përvojë në shtëpi, instaluesit dhe ndërtuesit mund t'ju ndihmojnë me rregullime të vogla kozmetike në banjën tuaj. Ata zëvendësojnë kokat e dushit, bateritë e ujit, instaloni derën e dushit dush ose edhe instaloni banjën tuaj. Megjithatë, nëse jeni duke kërkuar për një riparim të plotë të banjës, keni nevojë për një specialist të rinovimit të banjës. Lista e asaj që ju mund të prisni për të punuar me furnizuesit dhe banjo Ekspertët e rinovimit:
Hapi 1. Kuotimi dhe Planifikimi
Për të krijuar një ofertë të saktë, do të ketë një hapësirë ​​master për të parë. Kostoja do të vendoset nga madhësia e banjës suaj, nga ecuria e kohës së projektit (zakonisht 13 - 25 ditë për të rinovuar të gjithë banjën) dhe nga materialet e nevojshme. Ju jeni ju që është përgjegjës për përzgjedhjen dhe urdhërimin e të gjitha pajisjeve të reja dhe pajisje - dush, tualet, njësi, pllaka etj. Ju duhet t'i blini ato dhe të dorëzoni rindërtimin para fillimit. Furnizuesi juaj do të dërgojë një ofertë dhe do të hartojë një plan për të gjithë të përfshirë në mënyrë që të sigurojë që gjithçka do të shkojë përpara sipas dëshirës.
Hapi 2. Derdhja e banjës së vjetër
Ndërtuesit dhe ekspertët e demolimit do të heqin pajisjet dhe të ruhen ose të mbulohen për t'u mbrojtur gjatë punës së ndërtimit.
Hapi 3. Bëhuni gati për një banjo të re
Për më tepër, hidrauliku dhe elektricisti juaj kryejnë një përshtatje të përafërt. Kjo do të thotë të futni hidraulik dhe udhëzues të energjisë në një vend pa lidhjen e tij. Pastaj vjen në skenën tuaj zdrukthëtar, llaç dhe tjegulla që qëndron ose përgatit muret dhe dyshemenë. Kjo mund të zgjasë 2 - 5 ditë në varësi të madhësisë suaj të banjës dhe kohës së tharjes së nevojshme për suvatimin, shtrydhjen dhe ngjyrën bazë.
Hapi 4. Shtimi i një pajisjeje të re
Në këtë hap ju në fakt do të shihni se si banjo juaj e re vjen përreth. Së pari, pllakat tuaja vënë pllaka dhe piktori pastron muret. Pasi të thatë, mobiljet tuaja të reja banjo mund të zhvendosen. Hidraulik dhe elektricisti juaj tani do të përfundojnë të gjitha lidhjet. Zejtarët e tjerë përdorin hidroizolim dhe sealants në lavaman, dushe dhe banjot. Së fundi, pajisjet e qelqit janë montuar si një pasqyrë ose dush.
Hapi 5. Inspektimi përfundimtar dhe pastrimi
Kur gjithçka është e instaluar dhe e thatë, renovatori juaj i spa do të kryejë kontrollin përfundimtar. Zejtarët do të pastrohen dhe do të shkatërrojnë të gjitha mbetjet e paketimit. Furnizuesi juaj mund të plotësojë pastrimin bazë, por ju gjithashtu mund të dëshironi të urdhëroni shërbime profesionale të pastrimit për të bërë banjën tuaj ligotala.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të gjeni ekspertin tuaj për të rindërtuar banjën përmes Wilio?
Duke kërkuar për një ekspert që nuk ka renovim të banjës? Nëse doni të ndryshoni dizajnin tuaj të banjës, të krijoni më shumë hapësirë ​​në të, ose do të rrisë atë para se të shisni pasuri të paluajtshme, ju jeni në vendin e duhur. Gjeni rindërtimin në zonën tuaj dhe më në fund trajtoni banjën tuaj një vështrim të ri që ka nevojë. Mënyra më e mirë për të punësuar një furnizues të renovimit të spa është të publikoni kërkesën tuaj për Wilio. Është një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të gjetur ndihmë profesionale në kohë dhe brenda buxhetit.
Sa shpesh keni nevojë për të rinovuar banjat?
Shumica e njerëzve e bëjnë banjën e tyre çdo 11-15 vjet. Nëse nuk jeni ende gati për rinovimin e saj të plotë, ju mund ta ringjallni atë me një mashtrim të thjeshtë: duke përdorur pastrimin e rregullt të pllakave dhe llaçit. Kështu që ju minimizoni mykun dhe ngjyrosjen.
Cilat janë hapat kryesorë për të rinovuar banjën?
Renovimi i banjës fillon me një kuotë dhe planin e projektit. Pas konfirmimit të tyre, hapat shtesë të rëndësishëm: heqja e pajisjeve të vjetra të banjës, shpërndarjes së ujit dhe energjisë elektrike, punimeve të ndërtimit, instalimit të pajisjeve të reja, ujit dhe lidhjeve elektrike, pastaj pastrimit dhe kontrollit përfundimtar.
Cilat përfitime sjell për të punësuar një profesionist për të rinovuar banjën tuaj?
Rindërtimet e plota të spa kërkojnë instalimin elektrik dhe punën e ujit që duhet të kryhet vetëm nga një personel i kualifikuar. Përveç kësaj, kur mund të shijoni një profesionist, mund të jeni të sigurt për përvojat e saj të gjera dhe mjetet më të mira. Ajo vetëm do të përfundojë punën e nivelit të lartë.
Çfarë aftësish dhe zanate lidhen me rinovimin e banjove?
Sindikatat kryesore që kanë të bëjnë me renovimin e banjo përfshijnë ndërtesa, karpentjerët, suvatimin, pllakat, plumbers dhe elektricistë. Sasia e mjeshtrit që do të gjeni do të varet nga gamën e banjës së rinovimit tuaj.
Çfarë kualifikimi dhe letra mësimore do të jetë bathes renovator tim?
Është mirë të kontrolloni nëse tregtarët tuaj janë anëtarë të shoqatave të ndërtimit lokal me licenca dhe janë të siguruara për punë ndërtimore. Është gjithashtu i përshtatshëm për referencat e tyre të fundit.
Sa do të kushtojë banjo?
Kostoja mesatare e banjove të renovimit të pjesshme në Wilio është 35-700 €, por ato gjithashtu mund të jenë më të mëdha, madje edhe më të vogla. Rinovimi i plotë varion nga 2 000 - 8 000 €, sigurisht, përjashtimet mund të jenë gjithashtu përjashtime ku kjo me buxhetet fluturojnë në lartësi qiellore. Por këto janë raste luksoze.
Ka nevojë për një zejtar për rinovimin e autorizimit të banjës?
Në rindërtimin e banjos, ndoshta do të jetë e nevojshme për të gjetur se cilat licenca të specializuara mund të jenë të nevojshme për performancën individuale. Mos harroni të siguroheni se ka një mjeshtër me letrën e duhur të mësimdhënies dhe gjithashtu sigurimin.