Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Rikonstruksioni i bërthamave të apartamenteve

Po kërkoni një specialist për rikonstruksionin e bërthamës së banimit? Ne kemi 20,233 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rikonstruksioni i bërthamave të apartamenteve

Keni nevojë për një shërbim në fushën e rindërtimit të qendrës së banesave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në prishjen dhe muraturën, tjegulla, instalime elektrike tualete, lavamanë dhe dushe. Çmimi i rimodelimit të bërthamës së strehimit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: mbledhjen e mbeturinave dhe kostot e lyerjes të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 20,233 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Nevoja për rindërtimin e kernelit rezidencial është më herët nëse do të pasqyrohet në ndërtesat e vjetra dhe të reja të banimit. Bërthama e strehimit është një hapësirë ​​jashtëzakonisht e rëndësishme në çdo apartament dhe gjendja e saj e mirë siguron funksionimin e qetë të të gjithë familjes. Përveç kësaj, thelbi mund të ndikojë gjithashtu në hapësirat ngjitur që janë të lidhura me të - për shembull, kuzhinë dhe korridor. Është për këto arsye nga pronarët e apartamenteve qasje në rindërtimin që sjell me një përmirësim të ndjeshëm në rehati strehimit dhe përmirësimin vizual të të gjithë apartament. Rindërtimi i bërthamës së strehimit është një ndërhyrje e madhe për të gjithë familjen. Për disa kohë ata janë hedhur poshtë nga operimi i hapësirave dhe pajisjeve të shumta, duke përfshirë tualete, dushe, shpesh kuzhinë. Planifikimi i plotë dhe përgatitja e cilësisë është pra jashtëzakonisht e rëndësishme. Teza do të zhvillohet pa vonesa dhe qëndrim të panevojshëm mund të përdoret plotësisht në kohë relativisht të shkurtër. Pse të kërkoni për rindërtimin e bërthamës së strehimit në Wilio? Puna e rindërtimit në bërthamën e strehimit përmban lloje të shumta të punës që duhet të bëhen në rendin e saktë dhe në një kohë të shkurtër. Rezultati duhet të jetë i përsosur sepse pronari i banesës do të jetë pothuajse çdo element për të përdorur vazhdimisht, kështu që çdo gabim ose papërsosmëri bëhet një problem i madh. Mos rrezikoni një rindërtim të vetë-ndihmës me shumë mangësi dhe të ftoni renovimin tek profesionistët. Shkruani kërkesën tuaj Wilio, specifikoni kërkesat tuaja dhe futni parametrat bazë. Unë do të jetë shuttering ekspertë nga mjedisi juaj me ofertat e mia çmimi. Zgjidhni atë që plotëson kërkesat tuaja dhe buxhetin. Çfarë pune kërkon një rindërtim kernel rezidencial? Puna e prishjes dhe disassembly Çdo rindërtim fillon me heqjen e kernelit të vjetër dhe mbeturinave nga banesa. Hiqeni se është e nevojshme për të krejtësisht gjithçka, duke përfshirë tavanet e vjetra, muret, ndarjet nga masoneri ose materiale të tjera. Gjithashtu disassembles bateritë e vjetra sanitare, uji dhe dushe. Zgjidhjet e disponueshme të llojeve të caktuara të apartamenteve gjithashtu do të thotë se një kuzhinë duke përfshirë pajisjet në të së bashku me bërthamën e strehimit. Të gjitha lokalet e përmendura bëhen jo-funksionale dhe banorët e qëndrimit do të vlerësojnë këtë mënyrë të shpejtë të punës së planifikuar mirë. Ndërtimi i një kerneli të ri Pas një pastrimi të plotë të hapësirës, ​​mund të zbatohet një kernel i ri rezidencial. Materiali më i përdorur është një bllok. Pas shkarkimit, e gjithë hapësira është ngritur tërësisht - bërthama e strehimit kryesisht përmban hapësirë ​​për banjo dhe tualet. Objektet që do të jenë në kontakt me ujë të rrjedhshëm të lirë janë më pas u rritën një herë më shumë hidroizolim që siguron që substrati nuk do të jetë pasojë e lagështirës për t'u shkërmoquar. Divorc Koha kur bërthama e strehimit është në gjendjen e "strukturës bruto" realizohet instalimi i ri i tubave të mbeturinave për banjot, lavamanët, tualeti, lavatriçe dhe kështu me radhë. Gjithashtu do të bëhet shpërndarja e re e energjisë elektrike dhe të përgatitet kalimi për çelsin, ndriçimin dhe bazat. Standardet vendosen pikërisht distancat e elementeve individuale - nuk lejohen të kenë një burim të tensionit elektrik në afërsi të furnizimit me ujë. Instalimi i pllakave dhe sanitare Faza kryesore e rindërtimit është instalimi i mureve në mure, tavanet dhe dyshemetë - sipas kërkesave të pronarit të banesës. Tjegulla përfundon më pas nga llaçi që plotëson hapësirat midis elementeve individuale të tjegullave. Lidhjet dhe skajet arrihen me sealant silikoni që siguron që nuk do të mbizotërojë, ose nuk do të mblidhen me lagështi të avulluar. Shtrirja e dushit, WC Bowls, lavamanët dhe bateritë e ujit janë instaluar njëkohësisht. Këto elemente duhet gjithashtu të sigurohen nga ngjitësit silikoni pas bashkimit të nyjeve. Finalizimi dhe dorëzimi Kur të gjitha punët janë të plota, të gjithë hapësirën është pastruar, janë instaluar bazat, çelsin dhe ndriçimin. Çdo element kontrollohet dhe testohet nga afër. Sa kohë do të rindërtohet kerneli rezidencial? Rindërtimi i cilësisë së bërthamës së strehimit do të zgjasë për një minimum prej 10 ditësh të punës. Gjatësia e punës është dhënë gjithashtu duke respektuar procedurat teknologjike. Është e nevojshme për masoneri të reja ose hidroizolim të ri të tharë dhe të ngurtësuar. Gjithashtu leckë hedhjen kërkon disa kohë, të paktën 2 ditë. Pas pyetjes së të gjitha pllakave duhet të prisni që të paktën një ditë të punoni më tej ose të përdorni dyshemenë për të ecur. Si mund të gjej ndërtuesit e cilësisë? Gjeni profesionistë të besueshëm është shumë e thjeshtë. Sqaroni kërkesat themelore të rindërtimit dhe merrni parametrat e përafërt të hapësirës që ju nevojiten për të rindërtuar. Krijo një kërkesë për Wilio dhe për një kohë ju do të hyni në kompanitë dhe ekspertët nga kuotimi juaj me ofertat e çmimeve. Pajtohuni konsultimin personal dhe inspektimin e hapësirës. Pastaj ju zgjidhni menunë që ju përshtatet më së shumti. A i jap materialet dhe pajisjet para rindërtimit? Asnjë pajisje nuk duhet të furnizohet para rindërtimit. Punëtorët profesionistë do të sjellin të gjitha mjetet dhe mjetet. Në rastin e materialeve, është e mundur të sigurohet materiali, veçanërisht në formën e pllakave ose sanites që ju pëlqen. Sa përafërsisht e bëri koston e shërbimit? Çmimi për rindërtim do të varet nga madhësia e hapësirës, ​​çmimet e materialeve dhe çmimet e punës. Bërthama e apartamenteve klasike me një lavaman, dush, një tualet mund të qëndrojë kur përdoret nga materialet konvencionale rreth 4.000 €. Çmimi gjithashtu mund të reduktohet duke u kujdesur për banesën për t'u kujdesur për rritjen dhe heqjen e kernelit të vjetër. Çmimi që rezulton gjithmonë varet nga kërkesat e konsumatorëve dhe gjithashtu marrëveshja e përbashkët. Çmimi i përafërt do të ishte për të mësuar apartamentin para fillimit të punës. Gjithashtu e rëndësishme është certifikata kontraktuale e veprave të urdhëruara së bashku me afatin e përfundimit. Çfarë është përfshirë në çmim? Çmimi zakonisht përfshihet një propozim për një bazë të re apartamentesh, rritjen e mbeturinave të vjetra dhe të shpërndara në depon. Për më tepër, ajo është e përfshirë në çmimin e krijimit të një bërthamë të re, instalimin e të gjitha llojeve (mbeturinave, ujë, energji elektrike), izolim, vendosjen e pllakave, grouting, silikoning, instalimin e sanita dhe pajisje. Çmimi është gjithmonë rezultat i një marrëveshjeje.