Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Restaurimi i dyerve

Po kërkoni një marangoz ndërtimi për të rinovuar derën? Ne kemi 18,221 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Restaurimi i dyerve

Keni nevojë për një shërbim rinovimi të dyerve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për lëmimin e dyerve, zëvendësimin e paneleve të xhamit, ngjitjen e fletëve të dekoreve të ndryshme. Çmimi i rinovimit të dyerve zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, përdorimi i dekorit premium të ofruar nga një prej specialistëve tanë të 18,222 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pse të zgjidhni Wilio për riparimin / rinovimin e derës? Ne mund të zgjidhim probleme të ndryshme duke riparuar derën dhe riparimin e kornizës së dritares në derë. Pavarësisht nga arsyeja që dera juaj nuk punon drejtë, ju keni përjetuar teknika nga Wilio kursen kohë. Ju do të shihni se një mjedis i lagësht mund të shkaktojë derën tuaj të shtrembërojë derën tuaj. Ose përdorime neglizhente dhe shumë të shpeshta, të tilla si dyert e hapjes / mbylljes shumë të shpeshta, mund të dëmtojnë varet / varet. Çfarëdo që është, ju mund të jeni i sigurt se eksperti Wilio mund të zgjidhë ndonjë problem me derën ose dritaren duke përfshirë ngushtësinë e tyre, cilësimet elastike, të pasakta të flokëve, varenat e gabuara, cilësimet e kornizës së derës, vrimat, mos spironi / bllokoni dhe të tjera. Përgjigje të shpejtë ndaj situatave emergjente të dyerve të dëmtuara. Ju gjithashtu mund të porositni teknologjinë për ndihmë emergjente (dyer dhe dritare) për t'ju ndihmuar në rast të ndonjë ngjarjeje të papritur, të pafat. Pra, nëse bëheni viktimë e vjedhjes apo dhunës, mos u shqetësoni! Ne do të dërgojmë një profesionist sa më shpejt që të jetë e mundur që rikthen sigurinë e familjes suaj dhe pronën tuaj. Nëse ju duhet të bllokoni përkohësisht derën ose riparimin e bllokimit të derës së thyer nga Vandals, një specialist do të përpiqet të arrijë brenda një ore gjysmë nga thirrja juaj, në varësi të situatës së trafikut. Tekniku mund të ofrojë një derë të re dhe shumë më të sigurt dhe të dëmtuar për t'ju zëvendësuar. Ekspertiza e provuar e teknikëve të pajisur plotësisht në derë pranë jush. Instaluesit dhe mirëmbajtja e derës ne bashkëpunojmë me janë të trajnuar dhe me përvojë në fushën e përfundimit të punëve të ndryshme në fushën e korrigjimeve të kornizës së derës dhe dritareve. Përveç kësaj, tekniku juaj i përzgjedhur do të sjellë të gjitha mjetet dhe pajisjet e nevojshme, si dhe materiale të tjera dhe harxhuese cilësore që keni kërkuar të blini. Nëse dyert tuaja janë të padiskutueshme, ne mund t'ju ndihmojmë të tërhiqni dyert e dëmtuara dhe instalimin e dyerve të reja. Rezervim i lehtë: Procesi ynë i rezervimit online është shumë i thjeshtë dhe nuk ju merr më shumë se disa minuta. Shkoni te faqja e Wilio ose shkarkoni aplikacionin tonë të përdoruesit Wilio (në dispozicion në Apple Store dhe Google Play) dhe thjesht disa klikime krijojnë një kërkesë për riparimin e dyerve. Ne mund t'ju ndihmojmë me nevoja të ndryshme që lidhen me dyert ose dritaret, pavarësisht nëse keni nevojë të zëvendësoni bllokimin, të redaktoni një kornizë të dritares ose të vendosni një derë të re hyrëse për të përmirësuar sigurinë e pronës suaj. Ne punojmë me materiale që i përshtaten të gjitha standardeve. Kështu, ne po paraqesim atë që profesionistët dhe dritaret e derës punësohen në Wilio për të bërë: Riparimi dhe modifikimi i kornizave prej druri dhe plastike. Rrjetëzimi dhe shkëmbimi i derës: PVC / dyer plastike, dyert prej druri, dyert e zjarrit, dyert e tarracës, dyert franceze. Riparimet shtesë të dyerve / dritare: Riparimi i bllokimit fiks, zëvendësimi i bllokimit / instalimi i ri i bllokimit, shërbimi i hapjes së derës së mbyllur. Teknikët mund t'ju japin lloje të ndryshme të chateaux që plotësojnë standardet më të rrepta të cilësisë së stn. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Sa kohë merr renovimi i derës? Përgjigje: Kohëzgjatja e rinovimit të derës do të varet nga puna e kompleksit. Njësia ose eksperti i riparimit të derës do të jetë në gjendje të konfirmojë në vend, sa kohë do të marrë përfundimin e detyrës. Pyetje: Ku kudo është Wilio në dispozicion? Përgjigje: Shërbimi Wilio është në dispozicion në të gjithë Sllovakinë dhe disa vende të tjera. Pyetje: A duhet të siguroj të gjitha materialet për punë? Përgjigje: Ju mund të lejoni të gjitha materialet nga teknika juaj dhe kostot e tyre do të përfshihen vetëm në çmimin përfundimtar. Pyetje: A mund të hidhni derën time të vjetër pas zëvendësimit të tyre? Përgjigje: Po, do të jetë subjekt i kostove dhe masave shtesë. Pyetje: A ofroni shërbime dhe klientë të biznesit? A: Po, shërbimet tona janë në dispozicion për klientët komercialë dhe vendas. Pyetje: A punoni nga orari i punës? Përgjigje: Po, një kohë e veçantë e shërbimit varet vetëm nga disponueshmëria e një eksperti individual dhe marrëveshjes suaj me të.