Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Radiator

Po kërkoni një specialist për radiatorë? Ne kemi 18,493 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Radiator

Keni nevojë për shërbim nga zona e radiatorit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në ndërrimin e radiatorëve, shërbimin dhe riparimin, testet e presionit të ngrohjes dhe punime të tjera të ngrohjes. Çmimi i ekspertëve të radiatorëve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: shërbimi i urgjencës, ventilimi i radiatorit dhe zëvendësimi i kokës dhe valvulave të ofruara nga një prej inxhinierëve tanë të ngrohjes 18,493 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
A e keni gjetur veten në një situatë kur zgjidhni jetën tuaj të radiatorit ose thjesht përballeni me shoferin e shtëpisë? Shumë prej nesh e dinë se radiatori është pjesë e pothuajse çdo familjeje. Ata gjithashtu e dinë se radiatori i përdorur në dhomën e ndenjes duket krejtësisht ndryshe nga ajo në banjo dhe zakonisht është për gjithçka. Shumë prej tyre nuk e dinë se çfarë lloje të radiatorëve ofrojnë treg ose çfarë përbëhen nga dallimet themelore në llojet individuale të radiatorëve. Nëse asgjë nuk ju tregon se si të kujdeset për radiatorin për të bërë kur është Kuvendi dhe cilat çmime mesatare të tregut, ky artikull do t'ju ofrojë informata bazë. Radiatorë nga lloji i materialit dhe vetitë themelore të tyre Sipas llojit të materialit, ne fshijmë radiatorë për gize dhe fletë metalike. Nëse ju kujtohet radiatorë me shirita që ishin montuar në shumë apartamente dhe në shtëpi disa dhjetëra vjet më parë, ne flasim për radiatorët e hedhur hekuri. Aktualisht, stili më i cilësisë së mirë dhe subsets më të reja janë tashmë instalim të pazakontë. Megjithatë, radiatorët e hedhur hekuri kanë disa avantazhe. Meqenëse radiatori përbëhet nga brinjë, pjesët individuale mund të hiqen ose përballen sipas kërkesave për një performancë të veçantë termike. Përfitimi mund të përfshijë gjithashtu inercinë termike të radiatorit të hedhur hekuri. Kjo do të thotë që radiatori ende merr një periudhë më të gjatë derisa të ngroh në një temperaturë të caktuar, por radiatori është kështu një radiator mund të rrezatojë të njëjtën sasi të ngrohjes edhe pas ndalimit të furnizimit të ngrohjes. Mungesa e madhe e radiatorëve të hekurit është mirëmbajtja e tyre e kërkuar. Për formën e tyre, është pastrimi i rregullt joefikas. Nëse vendosni të rinovoni këtë lloj radiatori, forma e saj do t'ju bëjë të shkaktojë probleme të konsiderueshme. Kur ngjyrosja e saktë dhe shpërngulja, veshja e mëparshme duhet të jetë e palosur dhe të kërkojë për ekspert sandblasting, i cili është fizikisht dhe financiarisht sfidues. Radiatorët e kallajve gjithashtu të quajtur pjatë janë shumë më të lehtë për mirëmbajtjen normale. Brinjët e radiatorit janë të fshehura, kështu që mirëmbajtja është më e lehtë dhe veprimet e përgjithshme vizuale në uniformë hapësinore dhe thjesht. Radiatorët e pllakave shiten në dimensione të ndryshme, të përcaktuara nga madhësia dhe lloji i dhomës në të cilën ata do të përdoren. Radiatorë sipas llojit të energjisë Vendimi juaj për atë që dëshironi të keni radiator shtëpiak mund të përcaktohet gjithashtu në bazë të mënyrës së tij të pushtetit. Radiatori më i zakonshëm i familjes është ai që është i lidhur me ngrohjen qendrore dhe uji i ngrohtë depërton përmes tubit. Ky lloj i radiatorit të kontrolluar nga valvula, ne e quajmë një radiator të ujit të nxehtë. Opsioni i dytë është radiatorët e kontrolluar nga një shofer ose termostat. Në këtë rast, ne po flasim për një radiator elektrik që është ndezur nga shufra elektrike. Duke u kthyer, lëngu fillon të hedhë në radiator. Rezultati i të dy mënyrave të fuqisë së përmendur është një radiator i kombinuar. Siç sugjeron një emër, ky lloj i pushtetit lidh vetitë e mira të ujit të nxehtë dhe radiatorëve elektrikë. Në dimër, radiatori i kombinuar përdor ngrohjen nga ngrohja qendrore dhe ju mund të kontrolloni temperaturën e saj me termostat gjatë verës së freskët ose vjeshtës. E vetmja disavantazh që mund të dekurajojë është çmimi i saj më i lartë. Si të zgjidhni një radiator? Përcaktimin e fuqisë termike të radiatorit Çfarë është performanca termike? Vlera që specifikoni se çfarë sasie të nxehtësisë është një radiator i aftë për të prodhuar. Kjo vlerë nuk është e përcaktuar më e lehtë sepse ndikon në disa faktorë. Këto përfshijnë, për shembull, nëse një ndërtesë është e izoluar ose jo se çfarë dritare përdoren në ndërtesën, llojin e dhomës. Meqë të gjithë këta faktorë ndikojnë në zbulimin e performancës së nevojshme termike, zgjidhja më e mirë është ta lërë atë në një ekspert. Zakonisht është një projektuesi i ndërtimit që do të sigurojë që do të ketë ngrohje të mjaftueshme në dhomë pa ekzagjeruar kosto të lartë. Ekzistojnë disa procedura të thjeshtësuara për llogaritjen e performancës termike me të cilën mund të këshilloni veten, por këshilli ynë do të largohet nga ky aktivitet tek ata të aftë në art për t'u mbështetur në llogaritjet e duhura. Dizajn i diplomimit termik Dizajni i notave të nxehtësisë është ekzagjeruar nga një ekspert ose kompani që kujdeset për shërbimet e instalimit të radiatorit tuaj. Çfarë është një gradient termik? Është një vlerë - diferenca midis temperaturës së ujit që është në tubin e energjisë dhe temperaturën e ujit të njëjtë në një kohë kur tashmë është kaluar në radiator dhe endet në tubin e kthimit. Gradienti i ngrohjes është një ndryshim në temperaturën e ujit midis këtij procesi. Metoda e lidhjes me sistemin e ngrohjes Tregu ofron dy opsione për të lidhur radiatorin për ngrohje - lidhëse anësore dhe më të ulëta. Radiatorët e lidhjes anësore zakonisht kanë katër degë - dy në të dy anët e radiatorit, që do të thotë se mund të lidhet me sistemin e ngrohjes nga çdo anë. Radiatorët me lidhje të ulëta kanë degë furnizimi zakonisht në pjesën e poshtme të djathtë. Kështu, kur zgjedhni një radiator, nuk ka nevojë për të harruar se si e lidhim atë në sistemin e ngrohjes. Megjithatë, tregu aktual gjithashtu ofron lloje të radiatorëve, lidhjet e të cilave ndodhen në të majtë ose në qendër. Çmimi dhe Kuvendi Nëse ka një rinovim para jush ose ju do të leni të shkoni në ndërtesa të reja, zgjedhjen dhe montimin e radiatorëve është një pjesë e pandarë e procesit. Çmimet e radiatorit janë jashtëzakonisht të ndryshueshme. Por ju duhet të shpëtoni veten. Nëse nuk vuani nga radiatorët e dizajnit, nuk keni shumë financa për të shpenzuar në një radiator me cilësi të lartë. Llojet më themelore të radiatorëve fillojnë me një mesatare prej 20 €, klasa e mesme fillon të shkojë nga 50 € më lart, produktet e dizajnit të radiatorëve mund të shkojnë në mijëra artikuj. Ju mund të bëni një zgjedhje të bazuar në kërkesat tuaja, por ne rekomandojmë që ne të rekomandojmë një punë profesionale. Instalimi i gabuar mund të ndodhë probleme që ju shkaktojnë vështirësi më të mëdha financiare si blerja e produktit. Pyetje dhe pergjigje Pse të kërkoni ekspertë për të mbledhur radiatorë në Wilio? Gjeni ekspertë për të mbledhur radiatorë në Wilio është e thjeshtë. Vetëm nëse hyni në kërkesë, ju do të përshkruani se çfarë shërbimi jeni të interesuar, ju do të përgjigjeni disa pyetje themelore në lidhje me shërbimin, idenë tuaj dhe intervalin kohor që dëshironi të keni shërbimin e kryer. Marrëveshjet nga ekspertët marrin për të shpenzuar në disa. Ju do të zgjidhni me ofertën e çmimeve ose komente për ekspertët që ju kanë arritur. Sa kohë duhet një asamble radiatori? Kohëzgjatja e Kuvendit varet nga kushtet e ndërtimit dhe çdo ndërlikim i zbatimit. Në rast të kushteve pa probleme dhe të ndërtimit, montimi i radiatorit duhet të kryhet gjatë një deri në dy ditë pune. Çfarë është përfshirë në çmim? Çmimi zakonisht përfshihet në një qasje profesionale, llogaritjen e fuqisë termike të radiatorit në dhomën dhe asamblenë përfundimtare të produktit. Një ekspert do të përgjigjet në çdo pyetje, nëse është e nevojshme, këshillon profesionalisht me një radiator.