Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Punime toke

Jeni duke kerkuar nje ndertues per punime toke? Ne kemi 26,462 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime toke

Keni nevojë për një shërbim punimesh tokësore? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në sigurimin e mekanizmave, heqjen e pemëve të vjetra, trungjeve dhe shkurreve, barërat e këqija, gërmimin e themeleve, peizazhit dhe rrugëve. Çmimi i punës në lidhje me tokën në një kantier ndërtimi zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: mini-ekskavator, marrja me qira e krahëve hidraulikë dhe grumbullimi i mbeturinave të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 26,462 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Cilat janë punimet tokësore? Ndërsa vetë emri sugjeron, puna natyrore është puna që lidhet me punën me tokën, pavarësisht nëse ato kryhen me dorë, makinë ose të kombinuara. Ato ndahen në tre fusha themelore: • Punimet përgatitore të tokës, • Punimet kryesore të tokës, • Mbarimi i punimeve tokësore. Ne do t'i marrim ato pak më shumë detaje Punë përgatitore Supozoni se jeni një ndërtesë dhe duhet të rregulloni hapësirën për shtëpinë tuaj familjare ose një projekt të madh zhvillues. Punimet e tokës përgatitore do të thotë që ju do të porositni mekanizmat që kafshojnë në tokën ose hapësirën e papërpunuar ku do të qëndrojnë ndërtesat. Nëse ka objekte të vjetra në vend, disa rrënojat e papërdorura dhe të panevojshme, ata i tregojnë ato, ose lëvizin ato diku, ku nuk do të tentojnë për momentin, ose ata do të marrin hale. Pastron tokën nga pemët e vjetra, trungjet dhe shkurreve, ata heqin qafe barërat e këqija, portet e panevojshme dhe ndoshta duke hequr dhe rrënoj. Nëse është e nevojshme, ata do të përshtaten me komplotin e pjerrësisë dhe, aty ku është e përshtatshme, nëse nuk ka qasje normale dhe të paktën një udhëtim të shtruar, të ndërtojë dhe modifikojë atë të paktën në një formë të tillë për të qenë të sigurt dhe për të ecur mekanizma të mëtejshëm që do të keni duhet të kenë nevojë për punë të mëtejshme. Puna kryesore Ju keni gjithçka të përkryer të përkryer ju mund të filloni të punoni në vetë ndërtimin. Tani, mekanizmat janë dërguar në ngarje dhe heqjen e një sasie më të madhe të tokës deri sa të nevojshme në varësi të asaj se sa thellë ju duhet të gërmoni bodrumin ose bazat, qoftë vetëm perimetri, ose krejtësisht një bllokim i madh. Nëse jeni me të vërtetë thellë, do t'ju duhet këto shpate dhe mure për të përforcuar që ju të mos i prerë dhe t'i siguroni ata kundër ushqimit. Nëse ka ujë në gërmime, e gjithë zona do të jetë era. Për t'ju dhënë një balte të korrur, është e nevojshme të merrni atë në depon ose në varësi të cilësisë së tij nga diku ku përdoret ose është e nevojshme të shtyni atë në tokën aktuale për përdorim të mëtejshëm (rregullimi i terrenit, zhurma. E gjithë kjo është ndër punën kryesore të gërmimit. Punë e mbarimit Vetëm për këtë ju do të keni nevojë për Hlinën e shtyrë të lartpërmendur. Puna e mbarimit përfshin peizazhin, shtrirjen ose derdhjen. Shpatet e ndërtimit, Vetrolamov, ndoshta ujërat e tjera ose ujëmbledhje të tjera. Kjo përfshin një lëndinë ose fusha të tjera të ndryshme që kërkojnë një investitor dhe projektin e saj. Cilat vepra të tjera janë të realizueshme Ne kemi shpjeguar tashmë se punimet tokësore mund të përdoren për fikje dhe prishje, peizazhit, gjetjeve të gërmimit, rregullimeve rrugore dhe komunikimit. Megjithatë, ata kanë shumë përdorim më të gjerë. Ju gjithashtu do t'i përdorni ato për të gërmuar sneaking, kanalizimet dhe tabelat me shtëpitë familjare, si dhe ndërtesa të mëdha ose, për shembull, në projekte që realizojnë gjendjen e parave Eurofond. Nevoja për të ndërtuar një gardh dhe a keni një terren guror? Nuk ka problem, përdorimi i mekanizmave mund të shpohen me gropa në postime ose shtigje. Dhe kur ai stërvit, nuk keni nevojë për ndonjë mostër të tokës nga një thellësi më e madhe? Punimet e Tokës gjithashtu përdorin pronarët e tokave që janë gati për të ndërtuar parkingje. Përdorimi i mekanizmave të uljes së tokës, peizazheve dhe përgatitni atë në përgjithësi për të ndërtuar një parking. Gjithashtu, mund të ndërtohen edhe rrugët ose rrugët e çiklizmit. Dhe nuk është e nevojshme të harrojmë punën e bërë në ndryshimet që përfshijnë krijimin e mbeturinave, mbledhjen e mbeturinave në vend dhe, natyrisht, përfshirjen përfundimtare të saj. Jo dhe më në fund mund të përfshijmë trotuare dimërore, rrugë, ose parking urban, por edhe privat, të tilla si supermarketet. Cilat mekanizma përdoren për punën natyrore • Ekskavatori i kombinuar me ngarkuesin • Loader rrëshqitës rrëshqitës • Crawler minibager. • kamionë • Dora hidraulike • Makinë me shumë qëllime • Buldozer. • BURN BURIK. • Ngritja e kamionit • Traktor Megjithatë, është shumë më tepër dhe çdo kompani apo tregtar që siguron punën natyrore ka një flotë më të madhe ose më të vogël të jetë thelbësore për biznesin e tij. Ju mund të bëni vetë punën e tokës. Ju kurseni para Sigurisht nëse keni shumë kohë ose shumë buddise që do t'ju ndihmojnë nuk është problem me të. Megjithatë, nëse nxitoni dhe ky është një projekt më i madh dhe më i kërkuar, do t'ju duhet të jepni një biznes që ka mekanizma dhe që do t'ju ndihmojnë me të. Bazat në një shtëpi të vogël mund të trajtojë gjithashtu një qendër të veçantë, biznesi ose parking. Kick një bosht të vogël të ujit në gjysmë dite, ju vrisni sasinë e kohës që ju mund t'i kushtoni familjes. Patch i trotuarit gjithashtu rregullon veten, një rrugë me rrugë të gjatë pa specialistë nuk e menaxhojnë punën natyrore. Një pishinë e vogël mund t'ju ndihmojë të gërmoni fqinjin që ju ftoni për shpërblimin gjatë vajtimit të fundjavës. Pool mbi gjysmën e gjykatës ju do të gërmoni sa kohë që ju mund të lahet në të. Ju mund të siguroni punët tokësore dhe projekte më të vogla Sigurisht, kompanitë e specializuara nuk kanë vetëm ekskavatorë të mëdhenj, vinça dhe kamionë të mëdhenj. Ata gjithashtu kanë bugs të vogla, qoftë me rrota ose rrip që të shkoj në ndonjë desktop. Duhet të gërmoni bazat klasike ose të sillni rrjetin nga rruga kryesore në vendin tuaj dhe vetëm një lugë të vogël nga Bagra? Nuk është problem. Të gjithë ju vetëm mendoni se mund të keni gërmuar. Dhe nëse nuk gjeni një biznes të madh që është përfunduar për një punë të tillë të vogël, ju keni një numër tregtarëve të vetëm, të cilët një punë e tillë me siguri do të jetë e dobishme. Siç mund ta gjeni kompaninë / tregtarin e duhur Zgjidhja më e mirë është të marrësh nga një rekomandim i mirënjohur i mirë. Dikush gjen dikë që ka përdorur tashmë shërbime të tilla në lagjen tuaj. Arrijnë atë, pyesni se sa të kënaqur punën dhe kërkoni një kontakt. Kërkoni në zonën tuaj përreth. Është më e përshtatshme për kontaktimin, takimin e parë, nga një këndvështrim kohor dhe nëse pajtoheni, është më e lehtë për logjistikën për vetë kompaninë për të kryer punë në afërsi dhe në afërsi të saj. Është shumë më e lehtë për të lëvizur mekanizmat e ndërtimit në një komunë fqinje se gjysma e Sllovakisë. Nëse nuk merrni ndonjë rekomandim, shikoni për kompanitë në internet. Kush nuk është në internet sot sikur të kishte. Shkruani fjalë kyçe më të rëndësishme dhe nga qindra lidhje ju do të keni diçka për të bërë për të zgjedhur. Rrjetet sociale gjithashtu do të ndihmojnë. Bashkohuni me grupet e ndryshme që kanë krijuar njerëz që jetojnë në qytetin tuaj dhe rrethinat e afërta. Atje për njëqind për qind do të gjeni tregtarët e vetëm që ofrojnë shërbimet e tyre. Rrjetet sociale janë gjithashtu të mira që duhet të jeni në referencë ose në feedstocks dhe komentet që shkruajnë të kënaqur ose, përkundrazi, klientët e pakënaqur. Dhe pastaj ka ende një zgjidhje të shkëlqyer. Nuk është një faqe Wilio.sk që shoqëron kompanitë dhe tregtarët e vetëm nga të gjitha fushat e industrisë. Ju patjetër do të gjeni një kandidat të përshtatshëm që i përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe mund të lëvizë projektin tuaj në një kohë të shkurtër. Në këtë faqe ju mund t'i lexoni referencat për kandidatin e përzgjedhur dhe çdo krahasim të thjeshtë të çmimeve. Përveç kësaj, gjithashtu do të mësoni informacione më interesante nga punimet tokësore që mund t'ju ndihmojnë të vendosni dhe orientoni veten në atë që ju nevojitet. Çfarë çmimeve duhet të përgatiten Pyetje e thjeshtë, përgjigje komplekse. Duhet të jetë e qartë se gjithçka varet nga puna që duhet të bëni. Idealisht, të paktën tre kompani, ose tregtarë të vetëm, nga të cilët ju kërkoni kuotimin. Asnjëherë mos merrni të parët që jeni duke xhiruar. Gjithashtu ju lutemi të jeni të kujdesshëm që të mos largoheni nga të gjitha ofertat për të njëjtën punë. Ideali është që të ketë një projekt për t'u dhënë atyre. Bazuar në projektin e saktë, ofertat bëhen shumë më të lehta. Është me të vërtetë e mirë kur e dini saktësisht se çfarë duhet të bëni. Kini kujdes të mos e rrisni çmimin, për shembull, për karburant, i cili mund t'ju ngarkojë kur lëvizni mekanizmat në ndërtesë ose në mënyrë që për shembull nuk i ngarkon orët përveç kësaj dhe të ngjashme. Çmimi duhet të jetë i saktë dhe i qartë. A keni nevojë për disa makina apo mjete? Kjo varet nga ajo që pajtoheni, por në parim se shumica e kësaj do të sigurojë dhe të kryejë kompaninë që do të jeni. Ju mund të keni nevojë për disa mjete të vogla të dorës për t'iu përmbajtur gërmimeve, duke gërmuar kaseta të shkurtra të cekëta, ose për të marrë disa mbeturina të vogla. Asgjë që nuk do të trajtohesh në pak minuta. Përndryshe, disa formwork për forcimin e fondacioneve ose shpateve. Megjithatë, detaje dhe detaje të tilla duhet të bien dakord për një takim personal. Cilat janë afatet Kujdes - gjeni mjeshtra të mirë ose kompani të mira është një proces mjaft i komplikuar, por nëse keni nevojë për punë të gërmimit në një afat të caktuar (nëse ndjekin punën e mëtejshme), mund të keni një problem. Firmat janë nxjerrë dhe ato të përhapura vendosin kur mund të vijnë tek ju. Prandaj, përpara duhet të mendohet. Nëse e dini se ju duhet të keni këto vepra të siguruara diku në qershor, kërkoni ekzekutues të punës së dimrit që nga fillimi i shkurtit. Mendimi përpara është edhe i përshtatshëm për ju - ju nuk do të jeni në kohë stresi ju mund të vendosni në paqe, ju do të keni më shumë zgjedhje dhe mundësi më të gjera dhe do të jeni në gjendje të gjeni një biznes që mund të jetë shumë më i lirë për mundësitë më të gjera. Kur ju jeni furnizues të punimeve tokësore për të kërkuar për minutën e fundit, shpesh nuk do të qëndrojnë asgjë tjetër sesa të arrijnë mundësinë që do të qëndrojnë. Përmbledhje. Punimet tokësore janë vepra që nuk mund të përdoren për të spekuluar. Ose i bëni ato vetë ose do të gjeni një biznes. Përndryshe, mund të kombinohet. Punë më e madhe dhe më komplekse ju jepni për të bërë një kompani për të shpëtuar, për të bërë një punë më të vogël që bëni veten. Gjeni kompanitë tuaja, ju lutemi kontaktoni ata për një ofertë blerjeje. Kini kujdes të mos ofroni të saktë dhe të barabartë nga të gjithë. Lëreni rezervën kohore gjatë kërkimit. Ju shmangni stresin dhe kurseni para. Mos harroni të pajtoheni me një metodë pagese. Pyesni nëse ata mund t'ju japin një faturë dhe ose të kërkojnë një depozitë. Dhe nëse po, sa për qind e shumës totale të ekzekutuar. Zbuloni nëse ata mund të garantojnë cilësinë e punës dhe nëse ata qëndrojnë për punë dhe sigurojnë disa garanci. Kur zhyteni themelet në të cilat derdhni beton, ose në tepricë kanali për rrjetet inxhinierike, të cilat menjëherë pas vendosjes së rrjetit përfshijnë tokën, është një. Kur rrugët, trotuaret, parqet e makinave ose sipërfaqet e tjera të shtruara është e rëndësishme. Paramendoni se këto zona fillojnë të bien ose të fusin. Është thelbësore që kompanitë të dinë të pranojnë gabimin dhe t'i bëjnë këto rregullime nën garancinë. Filloni të gjithë punën së bashku me furnizuesin. Nëse keni ndonjë rezervë, tregoni atij tani. Nëse jeni të kënaqur, thoni lamtumirë atij dhe shkruani një referencë të mirë në faqen e tij të internetit ose në një rrjet social. Ju jo vetëm që do t'i ndihmoni ata një referencë të tillë të mirë, por ndoshta njerëz të tjerë që kanë nevojë për të.