Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Punime te specializuara ndertimi

Jeni ne kerkim te nje ndertuesi per punime te specializuara ndertimi? Ne kemi 24,479 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime te specializuara ndertimi

Keni nevojë për shërbim në fushën e punimeve të specializuara të ndërtimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në montimin dhe çmontimin e skelave dhe platformave të punës, ndërtimin e themeleve dhe shtyrjen e shtyllave, shpimin dhe gërmimin e kanaleve, montimin e strukturave metalike, lakimin e armaturës ose betonimin e çelikut. Çmimi i punëve profesionale të ndërtimit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: marrja me qira e pajisjeve dhe shërbimi i ofruar nga një prej ndërtuesve tanë 24,479 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si të gjeni një ekspert për punë të veçantë ndërtimore me Wilio? Gjeni një kompani të dridhur dhe gjithëpërfshirëse që merret me punën e ndërtimit të veçantë nuk është aspak e lehtë. Në internet nuk ka shumë, pasi shumica e kompanive të ndërtimit janë kryesisht të dedikuara për ndërtimin e punës pa përfshirje të veçantë. Por nëse keni nevojë për dikë që është i specializuar në një lloj pune të veçantë ndërtimi, përpiquni të futni kërkesën tuaj së bashku me një përshkrim të hollësishëm të Wilio, ku do t'ju ndihmojmë të gjeni një specialist me përvojë për ju kontrolluar punë të veçantë ndërtimore. Pas hyrjes në kërkesën në Wilio, ne vlerësojmë dhe dërgojmë një kandidat të përshtatshëm që me siguri do të doja t'ju kontaktoj. Por nëse nuk jeni të sigurt, ju lutemi shihni komente dhe vlerësimin e klientit në Wilio. Cilat janë punët e veçanta të ndërtimit? Tashmë si një emër në mënyrë të qartë, është pak e veçantë. Puna e veçantë e ndërtimit është një punë e tillë që mund të kryhet vetëm nga punëtorët me përvojë me një arsim të nevojshëm të nevojshëm, trajnime të ndryshme ose certifikata. Për shembull, është një punë në lartësinë ose punën me një platformë forklift ku puna e mjeshtrit është në lartësi të madhe dhe duhet të jetë e mjaftueshme për të ditur. Çfarë pune të veçantë të ndërtimit të veçantë e dimë? Punë asfalt Kjo industri merret me ndërtimin dhe riparimin e rrugëve. Rrugët mund të jenë ose me një rrëshirë ose sipërfaqe betoni. Shtigjet ose specialistët ekspozojnë plotësisht të reja në vende të përcaktuara nga gjeodat dhe inxhinierët e projektit ose riparimin e tyre. Për shembull, pas dimrit, rrugët janë më të shkatërruara dhe plot me shishe. Pra, shtigjet e caktuara duhet të riparohen pas ndërtimit të rrjeteve inxhinierike. Puna asfalt gjithashtu përfshin mulliri mulli, gjithashtu ka nevojë për një asfalt të ri të qilimave. Puna asfalt gjithashtu përfshin asfaltimin e rrugëve të ndryshme, driveways, parqet e makinave ... Prerje diamanti dhe shpim Prerja e diamantit është bërë me disqe diamanti, por nuk mendoni se rrota e prerjes është e gjitha diamantët, nuk është e vërtetë. Rrotullat e diamantit kryhen me punë të tilla si prerja e grooves në beton, beton të përforcuar për kabllot, telat ose tubat. Pra, në sajë të saj, vrimat janë prerë në mure të tullave, muraturës, betonit, në panel për dritare ose dyer, vrima të ndryshme të kasafortave ose zgjerimin ose zgjerimin e vrimave të ndryshme. Drilling diamanti është aplikuar edhe për prerjen e zonave të betonit të kombinuar, beton të përforcuar, dysheme betoni të përforcuar, tavan ose vrima të ndryshme për risters (ujë, gaz, ngrohje) Drilling diamanti do t'ju ofrojë të saktë dhe të drejtpërdrejtë të lindur në materiale të vështira si betoni, betoni ose beton i përforcuar. Ky VRT është drejtpërdrejt për shkak të faktit se asnjë dridhje nuk është bërë kur shpimi i stërvitjes. Punë e injektuar Punimet e injektimit janë teknologji që mund të aplikohen nën presion për të aplikuar hidroizolim ose material përforcues në plasaritje të ndryshme, muroneri, beton, tokë, zhavorr ose rërë. Materiali i injektimit ndryshon sipas metodës së përdorimit. Ne e dimë injektimin e çimentos, rrëshirë, poliuretani sepse injektimi me emulsione të ndryshme kristaline. Varësisht nga injektimi i çarjeve të ndërtesave ose urave, injektimi i muraturës së ndërtesave historike dhe monumenteve, injektimi i shkëmbinjve. Një pjesë e pandashme e këtyre veprave janë rindërtimi i strukturave të betonit ose garazheve nëntokësore. Riparimi dhe përforcimi i strukturave të betonit Gjithashtu, strukturat e betonit gjithashtu kanë nevojë për riparimin dhe rindërtimin e tyre. Në veçanti, çrregullimet e strukturës së betonit ndodhin me arsyet e mëposhtme: lloj i dobët i betonit, puna konkrete e realizuar keq, ndikimi i lagështisë së ajrit, efekti i muajve të dimrit dhe ngarkesa e tepruar e ndërtesës. Roli i rehabilitimit konkret për të siguruar që funksioni i strukturave të ndërtimit të përforcuara të dëmtuara, pikëpamja statike dhe estetike. Në veçanti, propozimi i një rehabilitimi të tillë rezulton në diagnozën e saktë të inxhinierëve me përvojë. Këto shkakton shkakun e shkeljes dhe gjithashtu fushëveprimin e dëmit dhe propozojnë një alternativë të përshtatshme për të riparuar. Këto rehabilitim jo vetëm që kanë të bëjnë me ndërtesat. Ne gjithashtu mund të takohemi me një zonë të dëmtuar të aeroportit ose rrugë konkrete. Mund të jetë gjithashtu një ndërtim i urës. Strukturat e ndërtimit të avullit Puna e prishjes Hapat tona shoqërohen nga nuk kujtohen. Megjithatë, është e rëndësishme të thuhet se në të kaluarën, tulla janë përdorur për ndërtimin dhe për këtë arsye kishte një transmetim të ndërtesave të tilla më të lehta, këto ndërtesa u diskutuan me tulla. Me shpikjen e betonit të çimentos, betonit dhe të përforcuar filloi të zbulojë ndërtesat dhe kështu të bëhej më sfiduese. Për këtë, ishte e nevojshme të siguroheshin që makinat të jenë mjaft të fuqishme dhe të forta. Sot, ekskavatorë të mëdhenj, ekskavatorë, çekiçë hidraulikë, nofulla të grumbullimit dhe copëzimit përdoren për ndërtesat me avull. Ata nga forca e tyre e krahasojnë ndërtesën me tokën deri në një kohë të vogël. Megjithatë, për të mos menduar se të gjitha mund të merren me makina, një shumëllojshmëri e tillë përdoren për avullim që do të vendosen dhe të shpërthehen në mënyrë të sigurt nën mbikëqyrjen e inxhinierëve me përvojë. Ndërtesa të veçanta që përdoren me sukses nga trungje janë, për shembull, oxhaqet e fabrikës, kullat e ftohjes, urat, ndërtimet me vaults, si dhe të gjitha llojet e objekteve të betonit të përforcuar dhe çelikut. Ndërtimi i Mostov. Ndërtimi i urave gjithashtu i përket punës së veçantë të ndërtimit. Ai dëshiron shumë njohuri dhe përvojë për të ndërtuar një urë të vërtetë përgjatë lumit, pas së cilës makinat, këmbësorët dhe trenat mund të kalojnë. Kur ndërtimi i urave, shtyllat fillimisht janë ndërtuar. Ata tkurren vargun e sipërm të ndërtimit të Marsteen midis mbështetësve. Shtyllat janë beton me përforcim hekuri. Shtyllat duhet të mbështesin siç duhet. Sistemet mbështetëse janë shërbyer në të. Këto përdoren për të mbështetur pjesët e ndërtimit dhe për të krijuar formën e dëshiruar të strukturës mbështetëse. Nëse urë mbështetet mirë do të bëjë një formim të duhur dhe një batanije betoni derdhet. Punoni në lartësi Shumë punë ndërtimore bëhen vetëm disa metra mbi tokë. Në atë kohë, një shkallë ose forklift përdoret në punë. Këto vepra duhet të jenë certifikata që lejojnë punën në lartësi pas diplomimit. Ndërtimi i punës në lartësitë përfshijnë punimet në një kohë të vështirë në dispozicion në zbatimin e ndërtesave komerciale dhe rezidenciale, në terren të keq dhe të pjerrët në ndërtimin e shtyllave, transmetuesve dhe urave, si dhe murature të tilla si fasadat e riparimit të ndërtesave, suva, pavarësisht , Ballkon dhe oxhaqe. Ka edhe rehabilitimin e strukturave të betonit të përforcuar dhe fasadave në lartësi, llaç dhe vulosjen e shtëpive të paneleve dhe rrjedhje të tjera në ndërtesa dhe izolim fasadash në vende ku skela nuk mund të ndërtohet. Ndërtimi i punimeve në shumën zbatohen, për shembull, në ndërtimin e shtëpive, oxhaqeve, kulmeve, transmetuesve, shtyllave Puna në rritje në lartësi mund të kryhet duke përdorur teknikë ngjitje, veçanërisht nëse terreni është i vështirë për të hyrë ose shumë e lartë për një platformë forklift. Punëtorët e lartësisë po vijnë në instalimin e objekteve të ndryshme në çati dhe fasadat e ndërtesave të tilla si njësitë e ajrit të kondicionuar, sistemet e rrufeve, sistemet e pikave, kurthet e dëborës, dritaret, elementet hidraulike dhe bordet reklamuese. Përveç punës së ndërtimit dhe të asamblesë, punëtorët në lartësitë gjithashtu merren me pastrimin e sallave të prodhimit, riparimin e fasadave të ndërtesave, kishave, duke vendosur reklama në lartësi, ngjitje të diellit. Punimet e ndërtimit me helikopterë për vende të disponueshme janë gjithashtu shumë specifike ose nëse keni nevojë për një pjesë shumë të vështirë për të kryer një pjesë shumë të rëndë për shembull. A kanë nevojë për punë të posaçme të punëve të ndërtimit? Punë e veçantë e ndërtimit i përkasin të gjitha kërkesave nga të gjitha punët ndërtimore. Është shumë e rëndësishme që të gjithë punëtorët të kenë nevojë për njohuri, certifikata, shkolla dhe kryesisht përvoja specifike për t'u përballur me ngjarje të paparashikuara.