Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme

Po kërkoni një kopshtar për punë në kopsht dhe në natyrë? Ne kemi 12,875 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme

Keni nevojë për një shërbim kopshti dhe punë në natyrë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në kositje, gërryerje, plehërim, barërat e këqija, kopshtari, kopsht dhe gjelbërim. Çmimi i peizazhit dhe punës së jashtme zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: shërbimi i sistemit të ujitjes, mirëmbajtja dimërore e pishinës ofruar nga një prej 12,875 kopshtarëve tanë në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Çfarë aftësish bën kopshtari?
Një kopshtar me përvojë është një ekspert dhe rrëfen në tema të ndryshme nga ekologjia e tokës pas fiziologjisë së bimëve. Kjo do t'ju ofrojë konsultime dhe të ndihmojë në planin e një kopshti. Këshilla me një zgjedhje të bimëve që janë më të përshtatshme për klimën dhe vendndodhjen e pronës suaj. Këshilla me blerjen e atyre bimëve ose farave të sakta. Do të kujdeset për mbjelljen e luleve dhe pemëve të reja. Siguron ujitje dhe fekondim të bimëve. Kjo do të ndihmojë me trajtimin e plesny dhe sëmundjeve bimore dhe për të parandaluar ndodhjen e tyre. Ajo do të kujdeset për mbajtjen e tokës për rritje optimale të bimëve. Burinat disponojnë dhe kujdesen për punën e mëtejshme të nevojshme për mirëmbajtjen e kopshtit.
Pse të punësosh një kopshtar?
A nuk keni kohë për të përkushtuar veten për të gjithë punën në kopsht? Një kopshtar me përvojë do t'ju ndihmojë me punën e jashtme - kositje lëndinë, hidhni barërat e këqija, shkëlqen dhe trajton pemët kundër dëmtuesve, luleve të bimëve dhe t'ju ndihmojë me rregullimet e terrenit. Gjeni një profesionist me përvojë që kujdeset për të mos shpenzuar një moment të rrallë të lirë për të punuar në kopsht, por në vend të moholit për të përdorur këtë kohë për t'u çlodhur me miqtë dhe familjen.Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni gardenerë të zgjuar në mjedisin tuaj që janë të gatshëm për të Le të punojmë.
Çfarë e bën një kopshtar?
Kopshtari është një ekspert i kujdesit të kopshtit duke përfshirë lule, pemë, bimë të shërbimeve, lëndinat, siguron asgjësimin e farë nëse mbrojtja nga dëmtuesit dhe puna tjetër e jashtme. Mund t'ju ndihmojë me gjithçka që ju nevojitet në kopsht për të bërë.
Pse duhet të punësoj një kopshtar profesional?
Nëse ju ktheheni në një kopshtar profesional ju mund të mbështeteni në të do të kujdeset siç duhet për kopshtin tuaj dhe të gjitha bimët në të. Kopshtari i njeh praktikat e duhura dhe ka vite përvojë me zgjerimin e llojeve të ndryshme të kopshteve.
Si mund të gjej një kopshtar të mirë?
Ju thjesht do të gjeni një kopshtar të dobishëm dhe të gatshëm nga rrethinat tuaja në Wilio. Thjesht futni kërkesën, përgjigjuni disa pyetjeve në lidhje me atë që duhet të bëhet puna e kopshtit dhe të presë për marrëveshjet nga hortikulturat me përvojë.
Sa kohë mban kopshti?
Mirëmbajtja e rregullt e kopshtit dhe lëndinë kositje mund të marrin nga 30 minuta në disa orë. Por nëse është një rol më i madh ose një kopsht i madh, do të duhet më shumë kohë.
Sa kushton kopshtari?
Çmimi i punës së kopshtarisë do të varet nga cilat detyra duhet të bëhen dhe nga madhësia e tokës. Çmimi gjithashtu ndikon në atë distancë do të udhëtojë.
A duhet të siguroj mjete për kopshtarin tim apo konsumit?
Shumica e kopshteve do të sjellin pajisjet e tyre, duke përfshirë lawns në bar, brushcutter dhe mjete të tjera. Megjithatë, disa hortikultura preferojnë të përdorin pajisjet që keni në shtëpi. Është më mirë të pyesni kopshtarin se çfarë qasje është e preferuar.
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Shërbimet e kopshtarisë mund të jenë të ndryshme nga kositje të zakonshme dhe mirëmbajtjen e kopshtit për të hartuar dhe përfunduar mbjelljen e kopshtit të ri. Shkruani të gjitha detyrat për kopshtarin për të sjellë të gjitha mjetet dhe materialet e nevojshme. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Cilat shërbime hortikulturore mund të urdhëroj
Mirëmbajtja dhe kopshti i kositjes
Mirëmbajtja e rregullt është e rëndësishme sepse kopshti duket si më i miri. Kositja e lëndinë duhet të fillojë gjethet kufitare dhe pastrimin e zonës nëse është e nevojshme. Pastaj kopshtari po lëviz dhe të gjitha zonat me bar. Pastaj me një shkurre të gardheve të gjalla. Kopshtari duhet gjithashtu të mbrojë pemët dhe shkurre të jenë të shëndetshme dhe të bukura gjatë gjithë vitit. Nëse është e nevojshme, zbatohet nga rregullat e rregullta ose sezonale dhe plehrat për lloje të veçanta të bimëve dhe lëndëve.
Shkarkimi i farë e keqe dhe dëmtuesit
Web dhe dëmtuesit kërcënojnë shëndetin e bimëve dhe kopshteve. Kopshtari mund të parandalojë këto probleme në mënyrë që të çara të këqija, të lëvizin dhe të mbulojnë bimë me përgatitje të përshtatshme për t'i mbrojtur ata nga algat, kërpudhat, aphids dhe dëmtuesit e tjerë. Për të parandaluar rritjen e farë e keqe, është e këshillueshme që të bëni mulch rreth rrënjëve të pemëve dhe shkurreve.
Mbjellja e kopshtit.
Kopshtari mund t'ju ndihmojë me një përzgjedhje të bimëve të duhura që do të jenë në kopshtin tuaj për të hedhur një të toleruar reciprokisht dhe do të përhapet në mënyrë që ata të mos e tejkalojnë njëri-tjetrin për disa vjet nga mbjellja. Duke vepruar kështu, faktorët si vendosje optimale të bimëve, orientimit në anën botërore, niveli i dritës së diellit, niveli i lagështirës dhe reshjeve, periudha vjetore, nevojat e mirëmbajtjes dhe të ngjashme. Kjo do t'ju ndihmojë të zgjidhni bimë që do të duken mirë dhe në të njëjtën kohë të përputhen me nivelin e kujdesit dhe mirëmbajtjen që dëshironi t'u jepni atyre.
Rinovimi i lëndinë.
Nëse lëndina juaj është e mbushur me barërat e këqija ose duket e verdhë ose e tharë, kopshtari mund t'ju ndihmojë me rinovimin e saj. Kjo mund të thotë për të balancuar pabarazinë, për të mbështetur tokën për të mbështetur rritjen e shëndetshme, për të lëvizur dhe shtuar ushqyesve për të mbjellë shumëllojshmërinë e duhur të barit dhe për të rregulluar pH të tokës nëse është e nevojshme. Kopshtari do t'ju ndihmojë të zgjidhni dhe të bazoni llojin e duhur të lëndinë. Gjithashtu mund t'ju ndihmojë të dizajnoni, instaloni dhe vendosni ujitje manuale ose automatike.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme
Bardhyll D.
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme
Fatos A.
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme
Erion  V.
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme
Besart O.
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme
James N.
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme
Bardhyll J.