Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Punime inxhinierike

Jeni duke kërkuar për një projektues për punë dizajni? Ne kemi 21,791 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime inxhinierike

Keni nevojë për një shërbim në fushën e punës së projektimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë të projektit për vendimin e zonimit, projektin për lejen e ndërtimit dhe projektin për ndërtimin aktual. Çmimi i punimeve të ndërtimit dhe inxhinierisë zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: konsultimi dhe përfshirja e kërkesave të ofruara nga një prej projektuesve tanë 21,791 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse po punëson projektuesin nëpërmjet Wilio?
A mendoni për ndërtimin e një shtëpie të re ose për rindërtimin e shtëpisë aktuale? Mos e humbni kohën tuaj nëpërmjet ndërtuesve të faqes dhe përzgjedhjen e një plani shtëpie që nuk është plotësisht i përshtatshëm për ju. Në vend të kësaj, ju do të gjeni një ekspert që mund të tërheqë orarin tuaj të ri ose port me të gjitha elementet që ju nevojiten për të arritur rezultatin e përsosur që dëshironi. Vendi më i mirë për të gjetur profesionistë nga zona e ndërtimit është Wilio. Nëse keni nevojë për ndihmë me zhvillimin e planeve private të strehimit ose një projekti komercial, ju do të jeni në gjendje të gjeni një projektuesi lokal me përvojë për t'ju ndihmuar të filloni projektin tuaj. Ju thjesht shkruani kërkesën dhe lidheni me arkitektët dhe projektuesit të cilët mund të zhvillojnë plane për ndërtim dhe madje të ndihmojnë me procesin e miratimit në zyra.
Kush është projektuesi dhe çfarë po bën ai?
Puna e projektuesit është pak e ngjashme me arkitektin. Është përgjegjës për krijimin e vizatimeve dhe planeve teknike. Këto përfshijnë specifikimet ose mekanizmat. Designators mund të punojnë me arkitektët, shkencëtarët ose inxhinierët dhe gjithashtu mund të jenë përgjegjës për vlerësimin e forcës së strukturës dhe kostove financiare të ndërtesës. Projektuesit zakonisht përdorin projektimin kompjuterik dhe procedurat e projektimit (CADD) për të krijuar këto plane, por nganjëherë lapsa dhe veçori.
Kam nevojë për një arkitekt apo projektues?
Dallimi primar midis tyre është: arkitektët mund të ofrojnë këshilla teknike dhe artistike, ndërsa projektuesi merret kryesisht me aspekte teknike të projektit tuaj. Designers mund të ofrojnë vizatime të gatshme për të bërë të gjitha specifikimet teknike. Për fat të keq, ata zakonisht nuk mund ta vlerësojnë projektin tuaj si një tërësi ose të kontribuojnë ndryshime thelbësore në hartimin ose rregullimin e saj. Nëse po mendoni të angazhoni arkitektin, mund të gjeni të drejtën në lagjen tuaj me Wilio.
A mund të hartojë një shtëpi?
Po dhe jo. Projektuesi mund të krijojë plane teknike të bazuara në dizajnin e krijuar tashmë, kështu që së pari duhet të krijojë një arkitekt. Projektuesi zakonisht punon me arkitektët ose për arkitektin. Kur arkitekti vizualizon shtëpinë, duke përfshirë aspekte të tilla si përdorimi i hapësirës ose ndërtesës së bimëve në mjedis, projektuesi do të konvertojë një propozim në specifikimet teknike që pastaj mund të përdorin kompaninë e ndërtimit.
Si të zgjidhni projektuesin e duhur për planet tuaja të ndërtimit?
Në veçanti, në miratimin e profesionit të vërtetë për të bashkëpunuar, ju vëreni njohuri dhe edukim të theksuar në fushën, përvojën dhe aftësitë e komunikimit. Faktori i parë përfshin aftësitë teknike dhe njohjen e rregulloreve dhe standardeve të ndërtimit. Përvoja dhe portofoli i tij mund të tregojë gjithashtu nëse i përshtatet projektit tuaj. Është mirë të pyesësh, nëse diçka e tillë si plani yt ka ndodhur ndonjëherë. Dhe së fundi, mbani mend rëndësinë e komunikimit në bashkëpunim. Ju keni nevojë për dikë që t'ju dëgjojë me kujdes do t'ju japë këshilla të mira dhe t'ju ndihmojnë në realizimin e vizionit tuaj.
Cila është pjesa e shërbimit të projektuesit?
Wilio Portal do t'ju lidhë me një projektues të besuar në zonën tuaj. Kjo do t'ju ndihmojë të aktivizoni vizionin tuaj për të ndërtuar në planet e qarta, ideale me ndihmën e arkitektit.
Çfarë është pjesë e shërbimit
Konsultimi në përpunim
Nëse tashmë keni një ide mahnitëse të projektit tuaj, projektuesi mund t'ju ndihmojë të konvertojë atë në planet që mund të miratojnë inxhinierët dhe të realizojnë kompanitë e ndërtimit. Konsideroni se zona e tyre e konsulencës është e kufizuar, ndryshe nga arkitektët, ata nuk mund të ofrojnë vizionin e përgjithshëm të projektit tuaj. Shumica që mund të bëjnë është përmirësime të vogla në idenë tuaj dhe pastaj vendosni gjithçka në letër. Do të ishte më mirë të konsultoheni me IDEU me arkitektët para se të kontaktoni projektet tuaja me planet tuaja. Projektuesi juaj gjithashtu mund të rekomandojë disa kolegë të arkitektëve, kështu që përpiquni ta pyesni gjithashtu.
Krijimi i vizatimeve teknike duke përdorur vizatimet CAD ose tradicionale
Dizajnuesit zakonisht krijojnë plane teknike ose plane hapësinore duke përdorur programin kompjuterik CADD. Megjithatë, ata gjithashtu mund të përdorin mjete më tradicionale të tilla si letër, lapsa dhe sundimtarë. Një mënyrë ose në një tjetër, siguron një plan shumë specifik dhe të rillogaritur që atëherë ekipi i ndërtimit mund të zbatohet lehtësisht. Nëse keni një preferencë që dëshironi të keni vizatimet tuaja teknike ju mund të hyni në postin tuaj.
Bashkëpunimi me arkitektët dhe inxhinierët
Puna e projektuesit konsiston në bashkëpunim me arkitektët, inxhinierët apo edhe shkencëtarët. Nëse ju keni kontaktuar tashmë inxhinierin dhe arkitektin, ju mund të punësoni një projektuesi përmes Wilio që do të plotësojë ekipin tuaj. Platforma jonë do t'ju lidhë me specialistët në dispozicion në zonën tuaj, kështu që ju nuk duhet të shikoni shumë ose të prisni për një kohë të gjatë për të rënë dakord për takimin e parë personal.