Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Pune ne lartesi

Po kërkoni një alpinist për punë në lartësi të mëdha? Ne kemi 22,017 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pune ne lartesi

Keni nevojë për një shërbim në fushën e punës në lartësi të mëdha? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në punën e pastrimit dhe ndërtimit në lartësi, sharrimin e pemëve, riparimin dhe instalimin e rrjedhjeve. Çmimi i punës në shumë zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbim pa ndalesë ose pajisje pastrimi të ofruara nga një prej 22,017 punëtorëve tanë në lartësi të mëdha në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmAtë që ju e dini
Pyetje dhe pergjigje A kam nevojë për të siguruar mjete apo pajisje të tjera? Jo. Ndërsa radioja e punimeve të lartësisë midis aktiviteteve të specializuara është e nevojshme për t'u përdorur teknika e çertifikuar. Nëse pajisjet ngjitëse ose pastruesi i presionit, gjithmonë do të kishte një punëtor të kualifikuar për të disponuar të gjitha mjetet e nevojshme. Sa kohë zgjat puna individuale? Punimet e lartësisë përmbajnë një gamë të gjerë aktivitetesh që kërkojnë përdorimin e pajisjeve të ndryshme. Prandaj, nëse po flasim për veprimet si montimi i njësive të ajrit të kondicionuar ose korrigjime të vogla, aktivitetet e kësaj specie mund të zgjasin disa orë. Në raste të caktuara, vetëm disa duzina minuta. Nga ana tjetër, nëse nevojitet rindërtimi i fasadës së madhe të objektit, puna mund të marrë rendin prej disa javësh deri në muaj. Një faktor i rëndësishëm është gjithashtu mënyra në të cilën kryhen akte individuale. Në vendet ku përdorimi i një platforme të një forklift mund të kryhet duke kryer më shpejt se duke përdorur teknikat e ngjitjes. Megjithatë, nëse përdoret një platformë, ne po flasim për një metodë financiarisht më të kushtueshme krahasuar me teknologjinë e ngjitjes. Prandaj, është një faktor i rëndësishëm që ndikon në shpejtësinë e çmimit të ekzekutuar të punës. Në çfarë kohe paraprakisht është puna e nevojshme gjatë gjithë kohës së Wilio? Siç u përmend, gamën relativisht të gjerë të aktiviteteve të ndryshme të kryera në radhët e lartësisë. Prandaj, edhe në këtë rast varet nga ajo lloj veprimi. Riparimi i vogël dhe montimi i kryer zakonisht me ndihmën e teknikës ngjitëse kërkojnë një përgatitje relativisht të shkurtër. Në të njëjtën kohë, është një aktivitet i ofruar nga pothuajse çdo ofrues i lartë. Prandaj, për të gjetur një ekspert i cili është në gjendje të bëjë një punë të tillë nuk do të jetë komplekse dhe në shumicën e këtyre rasteve, do të jetë e mundur të zbatohet shërbimi brenda një jave nga vetë urdhërimi i tij përmes Wilio. Për shembull, nëse keni nevojë për një helikopter për të transferuar një barrë të rëndë me mbikëqyrjen e punëtorëve të çertifikuar të lartë, ju do të duhet të prisni për një shërbim të tillë. Në raste të caktuara, më shumë se një muaj. Arsyeja është një gamë relativisht e ngushtë e kompanive që do të kishin këtë teknikë, si dhe fakti që përgatitja për një transferim të tillë kërkon shumë kohë. Kur është e nevojshme të porositni punën e lartë përmes Wilio? Ne lehtë mund të përcaktojmë punën në lartësi dhe mbi thellësinë si një lëvizje, punë ose veprimtari tjetër të personit në të cilin personi kërcënohet duke rënë ose duke zhytur nga lartësia ose thellësia. Puna e lartë e rritjes përfshin të gjitha aktivitetet që kryhen në një kohë të vështirë në dispozicion në lartësi. Aktivitetet kryesore përfshijnë fasadat, ballkonet, oxhaqet, pemët e pa, mënyra të ndryshme të pastrimit dhe shumë më tepër. Më shpesh, punime të larta të përdorura në vende që nuk janë të arritshme dhe për të arritur përdorimin e teknikave të veçanta. Pjesa më e madhe e punëve të kryera realizohet me ndihmën e ngjitjes së teknologjisë. Avantazhi i një lloji të tillë të punës është çmimi dhe disponueshmëria e saj. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni nga oferta të shumta nga ofruesit e ndryshëm. Puna tipike në lartësi Sipas parazgjedhur, puna e lartë mund të ndahet në pesë grupe themelore: Pastrimi dhe mirëmbajtja Ndër aktivitetet më të shpeshta që paguajnë punëtorët e lartësisë janë vetëm pastrim dhe mirëmbajtje. Dritaret e larjes, kornizat e dritareve dhe sillet e dritareve rekomandohen dy herë në vit nga një pikëpamje higjienike. Prandaj, është e mundur të shohin punëtorët rregullisht në ndërtesat administrative, të cilët ofrojnë rregullisht sipërfaqet e pastrimit. Puna e pastrimit të lartë është ende e lidhur vetëm me objekte multifunksionale ose administrative, por në vitet e fundit ne vëzhgojmë një rritje të konsiderueshme të kërkesës për këto shërbime. Kjo rritje është për shkak të rritjes së numrit të shtëpive të banimit që shkojnë përtej lartësisë standarde, ose kanë dritare në shkallë të gjerë. Pastrimi i fasadës është gjithashtu një shërbim gjithnjë e më i shfrytëzuar. Këtu përdoret kryesisht me një pastrim të ujit me presion të lartë, duke bërë të mundur heqjen e pluhurit dhe papastërtive të tjera të shkaktuara nga smogu dhe sadzami. E fundit por jo më pak e rëndësishme, ka një pastrim të mureve dhe strukturave të tavanit duke përdorur pastrimin vakum. Qëllimi i një pastrimi të tillë është reduktimi i pluhurit në prodhim dhe magazina. Rindërtimi i fasadës Kur rindërtimi i fasadës, është e nevojshme të ndiqni të gjitha hapat për të siguruar qëndrueshmëri të gjatë dhe cilësi të punës. Pjesët e paqëndrueshme të fasadës hiqen në fillim në mënyrë që këto vende të mund të lahen nën presion të lartë të ujit. Fasada shpesh ndot me pluhur, veçanërisht në vendet ku ka një rrugë të shpeshtë. Moulds dhe algat nuk ndodhin shpesh në fasadat, veçanërisht në anën veriore, respektivisht. vendet ku nuk ka ndërhyrje të drejtpërdrejtë të ajrit. Pas pastrimit të fasadës është e mundur të aplikoni shtresën. Këtu është një aplikim shumë i rëndësishëm i shtresës së depërtimit që fasada po forcon dhe siguron ngjitje më të mirë të ngjyrave. Më pas, vetë veshja mund të futet në murature dhe suva. Shërbimi Komínov Funksionimi i vazhdueshëm i kushteve të motit shkakton luhatjet e oxhaqeve, si rezultat i asaj që degradimi i pjesëve të ndryshme të materialit dhe shell. Disponueshmëria e dobët për faqet individuale shkakton një gjendje shumë të keqe zinxhirësh. Një faktor tjetër që ndikon negativisht në statusin e pjesëve individuale është lagështia. Vepron mbi ndërtimin e përforcimit të hekurit, si rezultat i korrozionit. Ajo rrit volumin e saj, duke shkaktuar plasaritje dhe lëkurë të pjesëve konkrete. Kjo rrit rrezikun e kërcënimit të njerëzve ose dëmtimit të asetit nën oxhakun. Përdorimi i teknologjisë ngjitëse është e mundur për të marrë disa vende të tjera të paarritshme. Nuk mund të kryejnë ekspertët e riparimit dhe trajtimit sipërfaqësor dhe trajtimit të sipërfaqes. Përveç trajtimit të sipërfaqes, punimet e larta në oxhaqet përdoren gjithashtu për të përshtatur dritën e ajrit dhe për të riparuar atë ose për të aplikuar veshjen e shënimit aeronautik. Zvogëlimin dhe pemët Rritja dhe zvogëlimi i pemëve kryejnë arboristët e trajnimit të cilët kanë njohuri në fushën e pemëve dhe në të njëjtën kohë të kualifikuar për punë në lartësi. Aktivitetet themelore që bien në këtë kategori janë radio: ● zvogëlimin dhe pemët me pemë me hartë të pemës, ● Refrigation e kurorës së një peme, ● Vlerësimi i shëndetit të pemëve ● Stabilizimi i pemëve të rrezikut Kuvendi dhe puna e ndërtimit Në vendet ku përdorimi i një platforme të një forklift nuk është e mundur të kryhet nga montimi dhe puna ndërtimore me teknologjinë e alpinizmit. Puna në rritje në të cilën punëtorët e lartësisë do të avancohen për të instaluar bleskozvods, sistemet e hendekut, ose elemente reklamuese. Aktivitetet e ndërtimit janë ndërtimi i transmetuesve, shtyllave, oxhaqeve dhe shumë të tjerëve. Pajisjet e punëtorit të lartësisë Një gamë e gjerë e aktiviteteve që mund të sigurohen nga punëtorët e lartësisë kërkojnë një numër teknikash që nevojiten. Variacionet e shërbimeve të ofruara janë të ndryshme. Megjithatë, do të ishte të thuhet se ka një segment të caktuar të pajisjeve që secili punëtor duhet të ketë. Kjo përfshin në veçanti një teknikë ngjitjeje që përfshin pajisje mbrojtëse dhe pajisje për shtrirje dhe ngjitje. Është e mundur të kryhet një numër i madh i pastrimit, ndërtimit dhe punimeve të montimit. Forklifts janë radio midis makinave teknike që kryesisht përdoren kryesisht. Përdorimi i këtyre makinave është një zgjedhje e përshtatshme, në rastet kur kërkohet asambleja dhe trajtimi në sallat e prodhimit, magazinat ose riparimi dhe zëvendësimi i dritës së rrugës. Helikopteri është gjithashtu jashtëzakonisht i përdorur për lloje të caktuara të punimeve të larta. Sidomos në rastin e kostos dhe shpjegimit të mallrave të rënda, personeli i kualifikuar luan një rol të rëndësishëm. Para ngarkimit të mallrave është e nevojshme që këta ekspertë të sigurojnë që ajo të jetë e përshtatshme për ngarkimin e mallrave. Më pas, ata ofrojnë konsolidimin e mallrave për të minimizuar rrezikun e dëmtimit të personave të tjerë ose dëmtimit të pronës. Shpesh, në veçanti, policia ftohet në raste të tilla, pasi një barrë e tillë herë pas here kërkon mbylljen e seksioneve individuale. Siç është një nga profesionet më të rrezikshme, me përjashtim të pajisjeve teknike, është domosdoshmëria e çdo punëtori të lartë që plotëson një trajnim të certifikuar të OSP duke u fokusuar në lartësinë. Pjesëmarrësit e trajnimit janë të familjarizuar me teknikën e qasjes kabllore, prodhimit, prejardhjes, teknikave të evakuimit, evakuimit, punimeve në kulmet, shtyllat ose trajnimet e ndihmës së parë. Ky kurs zakonisht zgjat 5 ditë dhe çmimi i saj varion nga 250 €. Këshilla dhe truket Në hapin e parë, duhet të krahasoni ofertat individuale që ju merrni nga ofruesit në Wilio. Kryqëzimi nuk mund të jetë çmimi, por edhe vlerësimet nga klientët e mëparshëm. Mos harroni se një shërbim i tillë duhet të urdhërohet me kohë të mjaftueshme paraprakisht. Kur tashmë keni një afat të caktuar dhe fushëveprim të punës, ju nuk keni nevojë të jepni ndonjë pajisje teknike. Do të sjellë vetë punëtorët e lartësisë individuale. Çmimi i këtyre shërbimeve varion nga 12 € / ora.