Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Produkte betoni

Po kërkoni një ndërtues për produkte betoni? Ne kemi 22,760 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Produkte betoni

Keni nevojë për një shërbim në fushën e produkteve të betonit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në prodhimin e blloqeve të betonit, mbulesave të pusetave, shtrimit të ndërthurur. Çmimi i produkteve të betonit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, pajisjet e ofruara nga një prej 22,761 punëtorëve tanë të betonit në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Produkte betoni Nga bazat e shtëpive tona në rrokaqiejt, nga qendrat e komunitetit pas urave, shtigjet e tranzitit dhe të gjitha komponentët e tjerë të nevojshëm të infrastrukturës (pajisjet e trajtimit të ujit, digat, platformat bregdetare etj.), Të cilat janë të nevojshme për aftësinë e kompanisë sonë për të funksionuar në mënyrë efektive. Kudo që mbështetemi në beton çdo ditë. Ka produkte konkrete për të gjitha llojet e aplikacioneve dhe nevojave dhe zgjidhjeve të ndërtimit. Secila prej këtyre produkteve ka atribute të përbashkëta të qëndrueshmërisë bazë. Lista e shoqatave kombëtare dhe provinciale dhe instituteve që përfaqësojnë një gamë të gjerë të prodhimit të betonit në Kanada është në dispozicion në këtë portal. Trotuare Pllaka betoni dekada të fundit më të gjatë se ekuivalenti i saj asfalt kërkon më pak mirëmbajtje dhe kujdes dhe sipërfaqja e saj e ngurtë dhe e ngurtë praktikisht parandalon formimin e prodhimit dhe të pistave. Ekzistojnë dy lloje të trotuareve konvencionale të betonit - pllakave të ndërlidhura të betonit të zakonshëm (JPCP) dhe trotuareve të betonit të përforcuar të vazhdueshëm (CRCP). Këto lloje janë të përshtatshme për përdorim të gjerë duke përfshirë aeroportet, autostradat, rrugët, rrugët dhe parkimin (industriale dhe kamionë). Për përdorim të rëndë industrial (duke përfshirë parqet e makinave) ekziston një lloj i tretë i trotuarit të betonit, përkatësisht konkrete cilindrike kompakt (RCC). RCC është një sipërfaqe shumë e qëndrueshme që përdoret kur sipërfaqet e mëdha të shtruara duhet t'i rezistojnë ngarkesës masive / të ndikimit. Hapësira që kërkojnë pllaka kërkuese mund të përfitojnë nga përdorimi i pllakave të RCC ose industriale të betonit. Të dyja janë pllaka ekonomike dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme. Studimet e fundit tregojnë se trotuari konkret është zakonisht me kosto efektive jo vetëm gjatë gjithë ciklit të jetës, por është gjithashtu konkurrues me kostot fillestare të ndërtimit. Rezultati është duke kursyer për pronarët dhe ndërhyrjet e vogla dhe përdoruesit frustrues. Sa i përket mjedisit, zvogëlon jetën e nevojës së shtrimit të betonit për burime natyrore të tilla si agregat dhe energji. Hulumtimet tregojnë se një energji e tretë e nevojshme për pllakat e asfaltit përdoret për ndërtimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e trotuarit të betonit. Asfaltimi i betonit me sipërfaqen e tij të ngurtë gjithashtu zvogëlon konsumin e karburantit dhe emetimet e lidhura. Ngjyra e sipërfaqes së saj zvogëlon kërkesat për rrugë dhe shtigje në qytete dhe komuna dhe rrit sigurinë e shoferit gjatë natës. Trotuari i betonit nënkupton burimet e kursyera, ajri më i pastër, emetimet më të vogla të CO2. Kjo është një zgjedhje e përgjegjshme për gjurmët e aeroportit dhe ura, rrugët dhe autostradat, kryqëzimet, diskutimet rrethore, parket dhe qëndrimet e autobusëve. Përveç hulumtimeve sot është në dispozicion për disa mjete dhe burime për inxhinierët e transportit dhe personat me kompetenca vendimmarrëse për vlerësimin dhe krahasimin e kostove dhe ndikimet mjedisore të rrugëve konkrete dhe të asfaltit: Vendi i hedhur (CIP) transportohet si beton i përfunduar dhe i ruajtur në formularët në vend, çdo dozë është e qepur sipas specifikimit të projektimit. Mund të përdoret për pothuajse të gjitha llojet e elementeve të betonit duke përfshirë fondacionet, pllakat në tokë, muret, trarët, kolonat, katet dhe kulmet. Falë hedhjes në vend është një zgjidhje e shkëlqyer për beton në formë të lirë në margjina dhe forma të ndryshme. Betoni në vend mund të predikohet, duke rezultuar në plane strukturore më të hollë, duke reduktuar konsumin e materialeve dhe fleksibilitet më të madh të hapësirave të brendshme. Në vend konkret ka të gjitha përfitimet e betonit, të tilla si jeta, rezistenca ndaj fatkeqësive natyrore dhe përdorin materiale të ricikluara. Ai është prodhuar gjithmonë në afërsi të përdorimit të saj në ndërtesa dhe infrastruktura, zakonisht deri në 60 kilometra nga vendi i ndërtimit. Zbuloni më shumë rreth betonit të hedhur në vend. Guri i hedhur është një produkt i parafabrikuar që merr pamjen e një shumëllojshmëri të gurëve të ndërtimit natyror dhe ka shumë përfitime në krahasim me gëlqeror natyror: është e lehtë për ta rregulluar atë, e cila ndihmon për të kufizuar konsumin e energjisë dhe duke humbur në vend. Mund të përmbajë materiale të ricikluara si materialet e çimentos plotësuese, qelqi i ricikluar ose lëndë të tjera të ricikluara. Kujdes për renovim është e mundur shumë elemente nga guri i hedhur për të ripërdorur. Aplikacionet lëvizin nga sills më të thjeshta përmes paneleve parapidane në elementet më të komplikuara arkitekturore. Guri i hedhur gjithashtu ndihmon për të lehtësuar efektin e ishullit termik, zakonisht i prodhuar nga çimento portland i bardhë. Panele të parafabrikuara të gurit të gurit. Panele konkrete me rimeso guri ofrojnë shumë përfitime: rimeso mund të përdoret në pjesë të hollë, sepse spiranca tregon për panelin e parafabrikuar mund të vendosen më pranë njëri-tjetrit. Njësitë shumëkatëshe të tilla si kolona mbulon, sillet me korniza të integruara, korniza me xham me erëza të thella, qoshe të brendshme dhe të jashtme, zgjatjet dhe attenitetet dhe parapeshterët janë përpiluar më ekonomik sesa njësitë e rimeso në panelet e parafabrikuara të betonit. Panelet e parafabrikuara të panelit të parafabrikuara mundësojnë mbylljen më të shpejtë, duke lejuar punën më të hershme të zanateve të tjera dhe të hedhura më parë, sepse çdo panel i madh përmban një numër pjesësh të rimeso. Panelet e betonit të parafabrikuara të veneeruara mund të përdoren për të kapërcyer nga kolona në kolonë, duke zvogëluar ngarkesën e dyshemesë dhe eliminon skelën komplekse të përkohshme. Futjet më të vogla të gurit mund të pajtohen si "të bardhët" në panele më të mëdha të parafabrikuara. Zbuloni më shumë për gurin e hedhur dhe panelet e parafabrikuara të gurit guri. Masoneria e betonit përdoret në një gamë të gjerë aplikacionesh nga bazat rezidenciale në ndërtesa të mëdha tregtare. Ajo ka aftësinë për të inkorporuar një sasi të madhe të materialit të çimentos plotësuese. Në mënyrë tipike, masoneria e betonit prodhohet në nivel lokal, duke përdorur materiale lokale të disponueshme për të reduktuar kërkesat dhe emetimet e energjisë që lidhen me transportin e lëndës së parë në fabrikën e prodhimit dhe një produkt të përfunduar. Kapaciteti termik i masonerisë së betonit ndikon ndjeshëm në transferimin e nxehtësisë. Sistemet masive janë të adaptueshme ndaj qëllimeve të ndryshme, sepse ata kanë shumë variabla të projektimit. Njëra është një trashësi mur: produkte të ndryshme izoluese mund të jenë lehtësisht të bashkangjitur në mur, gjë që rrit produktin r me një masë natyrale të lartë termike dhe kontribuon në fleksibilitetin e trashësisë së murit. Ashtu si produktet e tjera të betonit, masoneria e betonit është rezistente, fleksibël, jo djegëse dhe kërkon mirëmbajtje shumë të ulët - në projektimin dhe ndërtimin e duhur, masoneria e betonit është pothuajse pa mirëmbajtje se njëqind vjet. Lifetimi i Masonerisë së betonit gjithashtu lejon heqjen e ndërtesës ekzistuese për përdorim të ri dhe ripërdorim të një pjese të madhe të strukturës origjinale bazë. Kur ndërtimi i muratorit të betonit arrin në fund të jetës së saj, është e mundur për ta shtypur atë për të formuar rrënojat dhe për ta përdorur atë në strukturat e tjera. Mbyllja e shtrimit të betonit (ICP) përdoren në një gamë të gjerë aplikacionesh të tilla si tarraca rezidenciale dhe trotuareve, trotuareve të qytetit, sheshit, parkingut të çatisë, driveways, parkim, rrugë urbane, porte dhe aeroporte. ICP është një trotuar me kosto efektive me një gamë të gjerë ngjyrash dhe tekstesh që do të përshtaten në arkitekturë tradicionale ose moderne. Ai siguron një dimension njerëzor dhe karakter nga rrugët rezidenciale, komerciale ose urbane, ndërsa strukturore të aftë për të mbështetur ngarkesën më të vështirë. Pllakat e betonit dhe rrjetet e betonit janë gjithashtu të lidhura ngushtë me pllakat e betonit cilindrik. Përdorimi i pllakave më të mëdha të pllakave të betonit vazhdon të rritet në zonat e këmbësorëve në banim, çati, hapësira urbane dhe trotuare. Rrjetet e betonit mund të përdoren për të siguruar një sipërfaqe të ftohtë dhe të gjelbër për qasje në vija për automjetet, zonat e qasjes emergjente dhe zonat e parkimit të tejmbushur. Forma izoluese e betonit (ICF) është një sistem izolues i integruar në mur ku molds mbeten në vend dhe sigurojnë një pengesë të vazhdueshme termike dhe ajrore. Sepse ato përdoren me beton të hedhur, ata lejojnë fleksibilitet në projektim. Ata janë të lehtë dhe mund të riciklohen. Ashtu si në aplikacione të tjera konkrete, format izoluese janë të qëndrueshme dhe të fundit për shumë vite. Formularët mbeten në vendin e tyre pas ruajtjes së betonit dhe ofrojnë një pengesë të vazhdueshme termike dhe ajrore, duke siguruar kursime të konsiderueshme të energjisë. Kapaciteti termik i betonit zvogëlon efektin e këshillave të temperaturës jashtë ndërtesës në temperaturën brenda ndërtesës. Sistemet më të ulëta të ngrohjes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar (HVAC) do të thotë se madhësia e kësaj pajisjeje mund të reduktohet gjithashtu. Shikoni muret e betonit janë ideale për përdorim në dizajnet e diellit pasiv në këtë aplikacion. Sistemet e parafabrikuara të betonit të predressuara ofrojnë përfitime për pronarin, arkitektin, kontraktorin e përgjithshëm dhe statikën dhe në fund të fundit për përdoruesit e fundit. Sistemi i parafabrikuar ofron një dizajn efektiv, efikasitet të kostos dhe një pamje të fortë rezistente që ruan imazhin gjatë gjithë jetës së gjatë. Ekzistojnë tre kategori tipike të betonit të parafabrikuar të predresuar: sistemet arkitektonike, strukturore dhe të veçanta të parafabrikuara. Ato mund të dizajnohen si një sistem i plotë i murit të strukturës së quajtur një sistem betoni "parafabrikuar", ose mund të sigurojë vetëm një strukturë ose një sistem mur. Betoni i parafabrikuar prodhohet duke hedhur beton në formë të përdorshme në mënyrë të përsëritur (ose "formë"), e cila pastaj shërohet në një mjedis të kontrolluar, i privon moulds dhe në fund të transportuar në vendin e ndërtimit dhe heq (ose ndërton) në faqe. Kur prodhon beton parafabrikuar në një mjedis të kontrolluar (zakonisht të referuara si "parafabrika") temperatura konstante dhe lagështia është ruajtur. Kjo është e rëndësishme për shërimin ose pjekjen e duhur, ndërsa vazhdimisht monitoron inxhinierët e personelit të impiantit dhe kontrollit të cilësisë. Përdorimi i sistemit të betonit të parafabrikuar ofron shumë përfitime të mundshme. Meqenëse betoni po hedh në fabrikë, siguria kontrollohet më mirë si direkt kur hedh në vendin e faqes. Përparësitë financiare dhe përfitimet për qëndrueshmërinë lindin kur format e përdorura në bimë përdoren në mënyrë të përsëritur nga një mijë herë derisa ata duhet të zëvendësohen me të cilat lejon të zvogëlojë koston e debugimit për njësi si në rastin e llojeve të tjera të ndërtesave. Betoni është një zgjidhje mbizotëruese për rrëshqitje dhe tuba. Tuba betoni, boshte dhe besimtarë janë rezistente dhe rezistente ndaj temave dhe zjarrit. Produktet e parafabrikuara ndihmojnë në rivendosjen e zonës së hidrologjisë natyrore dhe rrjedhjen e drejtpërdrejtë të ujit për të plotësuar shtresat ujore. Ato mund të përdoren në menaxhimin e ujërave të shiut, kapjen e ndotësve dhe të imponojnë sisteme të ujitjes ose mbajtjes. Strukturat e veçanta mund të ndihmojnë në menaxhimin e erozionit. Furrë betoni është ideale për t'u përdorur në sistemet gjeotermike, sepse nuk e lëshon gazin në ajër, ka një kapacitet të madh termik dhe në sezonet në ndryshim natyrisht qiellin dhe / ose freskon ajrin qarkullues. Zhvillimi komunal ndryshon vendin natyror të komuniteteve tona, krijon sipërfaqe të forta që parandalojnë depërtimin e ujit në sipërfaqet e tokës dhe rrisin balotazhin. Dreka e ujit të stuhisë mund të heqë deri në 90% ndotës të tillë si nafta dhe lëngje të tjera hidrokarbure të vendosura në sipërfaqen e parqeve, direkt në lumenj dhe përrenj. Megjithatë, duke kapur shiun dhe kthimin në tokë mund të tokës kimi dhe biologjia e ujit të ndotur për të trajtuar ujin natyrshëm. Rrugët rrugore të gazuara ofrojnë një zgjidhje të ulët të ndikimit (lagështia) për të rifilluar aftësinë natyrore të vendeve për të absorbuar ujin e shiut. Vendkalimi poroz është një përshkueshmëri e tillë është mjaft e lartë për të lejuar kalimin e lehtë të ujit dhe të ndikojë dukshëm në hidrologjinë, rrënjët e habitatit dhe faktorëve të tjerë të mjedisit. Sipërfaqet publike të betonit mund të bëhen nga sistemet e devotshme të mbylljes së devotshme të mbylljes (PICP) ose rrugët e deformueshme të betonit (PCP). Trotuari i dukshëm i bllokimit të betonit është prodhuar në fabrikë dhe anije dhe montuar në vend. Në të kundërt, trotuaret e deformueshme të betonit janë furnizuar në gjendjen e papërpunuar dhe për të krijuar në vendin e faqes.