Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Prerja, sharrimi i pemeve

Jeni duke kërkuar për një druvar për të prerë, sharruar pemë? Ne kemi 10,521 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Prerja, sharrimi i pemeve

Keni nevojë për shërbim në fushën e prerjes, prerjes së pemëve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë për inspektimin e vendit, krasitjen e rrezikut dhe prerjen e pemëve dhe degëzimin. Çmimi i krasitjes dhe prerjes së pemëve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: ofrimi i një vlerësimi të gjendjes së brendshme të trungut, kostoja e transportit të pemëve të krasitura, ofruar nga një prej ekspertëve tanë të 10,521 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Duke zgjedhur sawdress drejtë Kur zgjedh një pihy të përsosur, është e nevojshme të mendoni për një numër pyetjesh të rëndësishme. Në këtë artikull ne do t'ju marrim hap pas hapi. Çfarë është e nevojshme të bëni para se të zgjidhni? Lexo më shumë. Kontrolloni që këto kualifikime bazë kanë Çdo ekspert që mund të punësoni duhet të jetë mbajtësi i minimumit të këtyre certifikatave të mëposhtme: Mirëmbajtja e saws motorike, vendi dhe prerja bazë tërthore - rënia dhe përpunimi i pemëve të vogla, përdorimi i një pjese të motorit nga litar. Tomáš është një arborist me përvojë me certifikatën e NPTC dhe ka një vlerësim të shkëlqyer feedback nga konsumatorët Wilio. Ai shpjegoi se pse këto kualifikime janë gjithashtu të rëndësishme: "Të gjithë presin në lartësitë duke përdorur litar dhe parzmore, këto certifikata duhet të kenë në të vërtetë. Nuk është një detyrë statutore, por nëse derdhjet e tyre nuk kanë trajnim të mjaftueshëm. Për shembull, ata me siguri nuk do të dinë se si të mbajnë shpëtimin e ajrit, e cila është thelbësore në aspektin e sigurisë. Nuk është në zjarrfikës ose shërbime të shpëtimit për të marrë sharra nga pema. Ju gjithashtu duhet të pyesni nëse një pilçík i veçantë punon sipas standardeve të sigurisë sllovake dhe shikoni nëse mund të emërojë të paktën disa punë me dru dhe pemë, dizajn, prishje dhe ndërtesa lidhen. Kërkoni më shumë akreditim dhe anëtarësim Para se të zgjedhësh një pilçík, është gjithashtu e nevojshme të pyesësh nëse ka ndonjë kualifikim shtesë - për shembull, titullin përkatës ose certifikimin shtesë që janë përtej certifikatave bazë për punën me dru. Përndryshe, nëse bitches janë anëtarë të shoqatës arboriste, shoqatë për kujdesin e pemëve ose kompani pyjore. Megjithatë, mos harroni se anëtarësimi i një organizate të caktuar nuk mund të garantojë domosdoshmërisht një standard të lartë të kësaj sharre specifike të punës. Lukáš është një ekspert i cili ka më shumë se dhjetë vjet përvojë pyjore dhe ka reagime të shkëlqyera nga përdoruesit e Wilio. Siç shpjegon, ia vlen të gjesh se çfarë përfshin saktësisht "anëtarësimin" në shoqatën profesionale: "Jini të vetëdijshëm se termi" anëtarësim "mund të abuzohet ose të mbivlerësohet. Për shembull, çdokush mund të bëhet anëtar i Shoqatës Arboriste. Se ju jeni "anëtarë" do të thotë që ju të paguani abonimin vjetor dhe të merrni buletinin e tyre, etj. Kjo është shumë e ndryshme nga fakti se ju jeni një furnizues i miratuar. Për t'u bërë, duhet të kaloni teste shumë të rrepta që vendosin dhe vlerësuesit nga shoqata arboriste. Merrni një kuotim të detajuar nga secili tregtar që po shqyrton Çdo Swilzer do t'ju japë një kuotim të lirë me shkrim. Ky kuotim duhet të përcaktojë dhe ndajë saktësisht se çfarë është përfshirë në çmim. Ai përfshin, për shembull, një çmim përfundimtar për punën, me qira të çdo pajisjeje, bluarje të mbulesave, taksave dhe kështu me radhë. Në veçanti, kontrolloni që oferta e çmimeve përfshin pastrimin dhe asgjësimin e mbeturinave. Spillët shpesh prodhojnë një sasi të madhe të materialit të prerë (degët, trungu kryesor i pemës, gjetheve, etj.), Të cilat mund të jenë të vështira për pronarin e shtëpisë dhe të kushtueshme për të likuiduar. Prandaj, asnjë kot nuk është thënë se sharra e mirë duhet gjithmonë të pastrohet. Edhe pse merr një punë të mirë - përdorimi i derdhjes së goditjeve - shumë burrowing - por është diçka që ju do të vlerësoni sigurinë e kërkesës. Pra, me siguri ia vlen të bëni pronarin e shtëpisë së Pilçëve të pyeti: Deri në çfarë mase jeni të pastër pas punës - a është kjo pastrim i përfshirë në ofertën që keni dhënë? Prandaj, është e nevojshme të vendosni standardin menjëherë në fillim që prisni. Pillíkov do të ndihmojë kur ju keni një ide të qartë dhe të veçantë të asaj që dëshironi të bëni. Kostoja e punës gjithashtu varet nga disa faktorë. Për shembull, si është se si të hyni në pemë nëse çfarë lloj peme po shkon. Tree halore është shumë më e dendur se qumeshtore. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh nëse doni të hiqni të gjithë pemën ose çfarë sasi të madhe druri. Shumë shpenzime të likuidimit varen nga pesha e mbeturinave. Ndonjëherë nuk mjafton për të treguar një foto, ju duhet të pajtoheni me një kontroll gjatë të cilit do të jetë në gjendje të vlerësojë çmimin, duke përfshirë kostot e deponimit të mbeturinave, materialin. Për punën e cilësisë së lartë - specialist i zjarrit Pra, si nuk e vizitoni mjekun e përgjithshëm kur duhet të korrigjoni një dhëmb të prishur, është edhe në sharra. Jo të gjithë mund të trajtojnë ndërhyrjet profesionale në një pemë, shartimin e pemëve dhe kështu me radhë. Një kopshtar i mirë ose Pilçík mund të dijë për të bërë ndërhyrje të ekspertëve në pemën tuaj, por nuk mund të mbulohet ose të sigurohet ose të trajnohet për t'u ngjitur në pemë duke punuar me një motor. Siguria dhe njohuritë profesionale të Sawčíka duhet të merren. Pyetni këto pyetje kyçe Nëse diçka është e interesuar ose nuk është e qartë, mos kini frikë të bëni shumë pyetje. Për shembull: Cila do të jetë një metodë për heqjen e pemës? Si do të preket rritja e ardhshme e rritjes? Sa kohë do të marrë puna? A ka ndonjë mënyrë për të bërë një punë që nuk do të shqetësojë fqinjët? Një sharrë e mirë do të dëshirojë të përgjigjet në të gjitha këto pyetje në detaje - dhe mund të propozojë një sërë zgjidhjesh të ndryshme. Dëgjoni gjuhën tuaj që përdorin spillers Ajo mund të tingëllojë të gjitha, por llojet e ndryshme të sektorëve kanë zhargon e tyre, gjuha e tyre që përdor, spillers nuk largohen. Fjalori që përdor Pilçën së bashku me punën e tyre, mund të jetë një tregues i dobishëm i niveleve të ekspertizës së tyre. Pilencers duhet të përdorin fjalë si shkurtimi, ulja e kurorës, trim, ngritja e kurorës, deadwood - kjo është terminologji më moderne, më e saktë dhe sugjeron që njerëzit në kopshtin tuaj e dinë se çfarë bëjnë dhe i punojnë ata të gëzojnë. Natyrisht, ka disa ekspertë të vjetër të cilët janë jashtëzakonisht të mirë në punë dhe ende përdorin një lloj gjuhe të vjetëruar. Përshkrimet më moderne teknike të punës me ndërhyrjet profesionale në pemë përfshijnë fraza të tilla si krasitja formative, prerja e tokës dhe në modë. Nëse dikush ju shpjegon duke përdorur këtë lloj të formulimit është një karakter premtues që ai e di se për çfarë po flet. Sigurohuni që ata të përdorin pajisjet e duhura Njihuni me pajisjet që keni urdhëruar ekspertin tuaj përmes Wilio, solli me ju - dhe si e përdor atë. Shembull: të gjithë ata që punojnë në ndërtesë duhet të vendosen siç duhet pajisjet mbrojtëse personale. E njëjta gjë vlen edhe për sharrat. Pajisja e tyre zakonisht duhet të përmbajë përkrenare me mbrojtje të mburojës dhe dëgjimit, motorët e motorëve dhe pantallonat për sharrën motorike. Kushdo që punon në një pemë duhet të përdorë parzmore dhe litar. Pyetni se kush do të bëjë punë Kur një tregtar vjen në vendin e punës së ndonjë gjëje, mos kini frikë të pyesni atë që me të vërtetë do të bëjë punën. Ju do të gjeni se cila pjesë e punës do të kryejë vetë tregtarin e vetëm dhe të cilët anëtarë të tjerë të ekipit ose nënkontraktorëve të tij. Kompanitë që janë përgjithësisht më të mira janë të vogla. Sepse në një kompani të madhe, pronari është shumë i rrallë i pranishëm në vendin e inspektimit dhe djemve që punojnë për një kompani më të madhe, shpesh kompania paguan minimum, kështu - mjaft kuptueshme - nuk ka nxitje për ta për të marrë një punë vërtet të mirë. Prandaj, është e rëndësishme që pronari i shtëpisë të kërkojë ndonjë nga sharrat që mendojnë: "Kush do të bëjë punën?" Më së miri nëse personi që vjen në inspektim do të kryejë punën dhe do të ngjitet në pemë.