Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Prerja e betonit

Po kërkoni një ndërtues për të prerë betonin? Ne kemi 23,100 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Prerja e betonit

Keni nevojë për një shërbim në fushën e prerjes së betonit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në prishjen e paneleve dhe prerjen e betonit. Çmimi i prerjes dhe shpimit në beton dhe panele zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: heqja e mbeturinave dhe depozitimi i mbeturinave të ofruara nga një prej ekspertëve tanë të 23,100 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pyetjet e bëra shpesh Çfarë është prerja e betonit? Prerja e betonit është procesi i sharrës së thatë, shpimit dhe heqjes së betonit. Teknikat e prerjes së betonit modern kërkojnë përdorimin e makinave të specializuara që janë të afta për trajtim sipërfaqësor të butë dhe pa probleme të betonit, asfaltit, metalit dhe gurit. Operatorët e kualifikuar përdoren për të shkurtuar saws betoni dhe asfalt të veçantë me saktësi të lartë të prerjes. Pse të kërkoni për profesionistë të prerjes së betonit? Në të kaluarën, hammers çekiç janë përdorur për prerjen ose copëzimin e betonit, por kjo metodë shkaktoi një rritje të pluhurit dhe derdhjes së poshtër. Shpërthimet e betonit modern tashmë kanë sisteme vakumi lokal që kapin më shumë pluhur dhe papastërtitë. Hapëse të betonit me specifikime të ndryshme të diskut përdoren për lloje të ndryshme dhe forcë të materialeve sot. Blade e saktë e zgjedhur pa më shpejt dhe ka nevojë për më pak ujë për të krijuar një sipërfaqe të lëmuar. Një kompani profesionale që merret me prerjen e betonit duhet të përdorë këto procedura dhe mjete moderne. Nëse mund të shijoni një kompani të prerjes së betonit që do t'ju japë një projekt, sigurohuni që përdor teknologjinë moderne. Si funksionon procesi i prerjes së betonit? Nëse keni nevojë të redaktoni një sipërfaqe betoni, është e rëndësishme që të keni njohuri themelore për prerjen e betonit për të ditur nëse puna është bërë siç duhet. Një nevojë është zgjedhja e saktë e mjeteve të përshtatshme. Megjithëse metoda e mishërimit do të ndryshojë rasti nga një rast mund të flitet për disa faktorë themelorë: > duhet të ketë përvojë dhe njohuri se si materiali është prerë dhe cila është thellësia e saj; > Prerë në thellësinë e saktë të betonit për t'u prerë - me një dorë pa për të prerë deri në 10 cm; Duke punuar me beton më të thellë se 10 cm, është e nevojshme të përdoret makina e cilësisë industriale; > Procedura e prerjes së ngadaltë dhe precize në rpm minimale të prerjes sharrë; > Mbani mirëmbajtjen e llambadareve pa pluhur nga prerja e parë. Çfarë duhet të kesh kujdes kur prerja e betonit? > Asnjëherë mos e detyroni një teh për të prerë, le të pa për të lëvizur vetëm me kontributin e peshës suaj. > Nëse blade diamanti ndalon prerjen, kjo mund të thotë që ju të lëvizni materiale shumë të buta. Materiali i ashpër është thelbësor për të veshur një përbërës metalik që skajet e prerjes së diamantit janë futur. Kjo veshin është e nevojshme për të zbuluar skajet e reja diamanti të mprehta. > Ju mund të përdorni një thatësirë ​​ose disk të prerjes së ujit ose ujë - megjithatë, gjithmonë duhet të përdorni me ujë. Kur prerë disk, mbylleni dhe lini atë çdo 30 deri në 45 sekonda për të kandiduar lirshëm për të parandaluar mbinxehje. > Për çdo prerje betoni, vishni mbrojtjen e syve, dëgjimin dhe mbrojtjen e traktit respirator, sidomos kur prerni thatë. Cilat mjete përdoren për të prerë beton? Përveç saws Wired, mur dhe të sheshtë, përdoren lloje të tjera të mjeteve të tjera. Zgjedhja e tyre varet, ndër të tjera, nga kërkesat për saktësinë dhe saktësinë e prerjes dhe natyrën e mjedisit ku kryhet puna: > Makinat e prerjes së betonit - këto janë saws me dorë me disk gërryes ose disqe diamanti, drejton motorin e tyre të gazit me dy goditje, njësinë e shtytjes hidraulike, kompresorin e ajrit ose motor elektrik; > Sharrat elektrike - aparate të lehta, më pak të zhurmshme, ato janë më të lehta për t'u përdorur dhe për të punuar më mirë në një mjedis të mbyllur; > Saws hidraulike - këto pajisje kanë raportin më të lartë të fuqisë dhe peshës dhe përdorimi i tyre është më i rehatshëm, por janë më të shtrenjta dhe më pak të arritshme si saws pneumatikë; > Saws pneumatike - të përdorura në mënyrë të përshtatshme për shkak të kompresorit të ajrit, për më tepër është e thjeshtë dhe përmban rreziqe më të ulëta; > Saws me makinë të gazit - ata janë ndër më të njohurat për shkak të transportueshmërisë së tyre, por ata kërkojnë mirëmbajtje më të madhe. Çfarë lloj rrotullash përdoren për të prerë beton? Ju mund të bëni shkurtime të vogla të përafërt duke përdorur daltë dhe hammers, por një zgjedhje më e mirë është një disk pa një disk të veçantë. Korresimi i rrotave të rënda janë të lira, gjerësisht të disponueshme dhe të aftë për të prerë llaçe, beton dhe asfalt. Por prerja me ta është më e ngadalshme, kështu që puna është konsumuese dhe e veshur shpejt. Blades bërë nga kurora mund të jetë e lirë, por mesatarisht janë më të shtrenjta se blades me spines diamanti. Nëse merrni me qira një teh diamanti, shumë me qira do të matin qarkun e tij para dhe pas përdorimit dhe të ngarkoni një pjesë të konsumuar. Disqet e diamantit përbëhen nga një disk metalik me një diamant / përbërë metalike të lidhur me perimetrin. Kur prerja e tehut, përbërja metalike është ngadalë e veshur dhe zbulon skajet e freskëta të prerjes së diamantit. Ky lloj i rrotullës është i vlefshëm në një vëllim më të madh të punës. Disqet e diamantit bien në dy kategori: rrotat e prerjes së thatë dhe të lagura. Disqet e prerjes së thatë të diamantit kanë buzën më të zakonshme që ndihmon për të ftohur diskun dhe për të sprapsur mbeturinat. Punimet më të mira kur bëni një seri shkurtime graduale dhe akoma më të thella për të parandaluar mbinxehjen e tehut. Disavantazhi i masonerisë së prerjes së thatë është ngritur pluhur. Nëse një beton në brendësi është nevojitet hapësirë ​​e mirë nënshkrimin. Disqet e lagësht diamanti mund të dhëmbëve ose një qark të qetë të vazhdueshëm. Uji ndihmon jo vetëm të freskët dhe të sjellë një disk, por gjithashtu mban pluhur të ulët dhe prodhim të poshtër. Këto shkurtime janë më të shpejta dhe më të pastra, por kërkojnë një sharrë të veçantë që mund të trajtojë rrjedhën e ujit. Cilat metoda përdoren në prerjen e betonit? Ka disa mënyra dhe metoda profesionale të prerjes së betonit. Ata ndryshojnë jo vetëm duke përdorur mjete, por gjithashtu duke kërkuar dizajnin dhe përdorshmërinë në kushte të ndryshme. Ndër pesë metodat më të zakonshme përfshijnë: > Prerja e diamantit - diamanti saws më shpejt, më saktë dhe kërkon më pak operatorë; Ata gjithashtu mund të ulin përforcimin dhe metalet e tjera, janë më të qeta dhe krijojnë vibracione më të vogla sesa saws të tjerë, megjithatë, sistemet e prerjes së diamanteve zakonisht përdorin furnizuesit ekskluzivisht; > Muret e betonit - prerja e mureve të betonit është një proces që mund të trajtojë vetëm thikat rrethore në makinë të montuar në rrugën e duhur; Pista lejon që sharra të lëvizë në mure ose tavanet e prerë (metoda përdoret për të prerë muret me një trashësi prej 40 deri në 90 cm); > Aeroplani sharrë - dysheme, urë dhe rrugët kërkojnë një metodë të sheshtë që quhet edhe prerje pllakë; Sharrat e përdorura për sharra të sheshta vendosen në karrigen me rrota që operatorët shtyn nga prapa. Kjo metodë e veçantë përdoret për të shkuar në tubat e plasaritur ose shpërndarjen e kabllit nën dyshemenë e betonit. Gjithashtu përdoret për të riparuar autostradën ose prerjen e hendekut të ujit; > Prerja bërthamore - prerja bërthamore në beton është një metodë e përdorur për të krijuar vrima për kryerjen e tubave, telave, ventilimit ose vrimave të ajrit të kondicionuar. Drilling bërthamore është në thelb një mënyrë tjetër për të thënë se prestar bën vrima të sakta rrethore. Firma e prodhimit të betonit do të përdorë kurora të stërvitjes - tuba çeliku me këshilla diamanti. Kjo metodë kërkon një nivel të lartë aftësie dhe saktësie; > Prerja e telit - Kjo metodë vjen në një numër kur metodat e tjera nuk punojnë ose janë jopraktike. Përdoret zakonisht puna më e madhe e prerjes. Sharrat e telave janë bërë me kabllo me segmente të vogla diamanti që janë të veshura me pulleys të bashkangjitura në drive hidraulikë dhe janë një pajisje komplekse makine me të cilën vetëm ekspertët duhet të manipulojnë.