Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Porta rreshqitese

Po kërkoni një ndërtues për porta rrëshqitëse? Ne kemi 22,012 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Porta rreshqitese

Keni nevojë për një shërbim nga zona e portës rrëshqitëse? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokus, dizajn dhe kuotim, prodhim, instalim dhe shërbim. Çmimi i komponentëve për portat rrëshqitëse të hyrjes zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: transportin, veglat, llakun dhe bojërat e ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 22,012 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Gates rrëshqitëse vs. Gates Wing A nuk zgjidhni dhe nuk e dini se si të punoni? Dallimi kryesor midis këtyre dy është se portat rrëshqitëse lëvizen brenda dhe jashtë, ndërsa Wing Gates hapen dhe mbyllen në një gjysmërreth. Gates rrëshqitëse Më shpesh ato përdoren kur instalimet e portave të tjera nuk janë të mundshme. Portat rrëshqitëse janë të mëdha jo vetëm nëse keni një hapësirë ​​të kufizuar dhe një sipërfaqe të përafërt. Në vend të një porta që hapet brenda ose jashtë, portat rrëshqitëse shkojnë ose pas binarëve, ose pas një sistemi të vetë-mbështetur konsol. Gates rrëshqitëse janë përdorur më së shpeshti: • Në hapësirat private • në mjediset industriale, për shkak të ruajtjes së hapësirës para dhe pas portës • Nëse rruga e rrugës ose hyrja prapa portës u përkul, duke parandaluar portën e kthyeshme Avantazhet e portave rrëshqitëse • Rritja e sigurisë • Vulnerabilitet të vogël në erërat e forta • Ata duken elegante në prezhrades dhe janë një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar një udhëtim • Siguruar duke përdorur flokët e fiksuara ose automatizimin e portës Cilat janë vetitë e portës rrëshqitëse? • Ata lëvizin drejt majtë ose të djathtë • Ata ecin përgjatë binarëve ose pas një sistemi konsol të vetë-mbështetur që do t'ju pengojë të hapni në rrugë • Ata mund të jenë të automatizuar, gjë që është ideale për parkingje, ose mund të sigurohet nga flokët e tyre me një grepa të rrëshqitshme të portës • në dispozicion në madhësi të ndryshme Ku përdoren portat e kthyeshme? Për të siguruar para-notën tuaj, nëse doni të parandaloni vizitën e padëshiruar ose mbani fëmijët dhe kafshët shtëpiake brenda. Ndryshe nga portat rrëshqitëse nuk ka trarëve të betonit ose çelikut. Portat duken elegante dhe sigurojnë një ndjenjë më të këndshme në hyrje të pasurive të patundshme, të ketë një operacion të qetë dhe të qetë, duke hapur brenda dhe jashtë. Përfitimet e portave të kthyeshme • Më e lirë se sa portat rrëshqitëse • janë të lehta për t'u instaluar • Kërkoni më pak mirëmbajtje si një portë rrëshqitëse Cilat janë vetitë e portave të kthyeshme? • Sigurt mund të jetë një shul i mbyllur ose i mbyllur, një bllokim i varur ose një bllokim i kombinuar • E disponueshme si një portë e shkurtër e unicycle, porta të larta me një krah, porta të dyfishta të shkurtra, porta të larta të krahut të lartë, një gol të unicycle ose një portë me dy kokë. Më shpesh problemet me portat Kur përpiqesh të hapësh portën motorin vetëm "buzzes" dhe nuk do të hapë portën. Mund të jetë porta e fërkimit mekanik si rezultat i veshin ose dëmtimit të kondensatorit të fillimit (për motorët 230V). Mundohuni të zhbllokoni motorin dhe të lëvizni atë manualisht ose të vendosni portën për të kontrolluar profesionistin. Pas dërgimit të komandës së motorit, asnjë manovër nuk kryhet për disa sekonda, ndërsa drita e treguesit flash. Cfare po ndodh? Kjo situatë ju nxjerr në pah për të kryer kontrollin e mirëmbajtjes rutinë në portë. Përveç kësaj vonese të moderuar gjatë fazës së hapjes, do të vazhdojë të funksionojë si zakonisht. Çfarë duhet të bëj nëse porta nuk lëviz? Shkaku më i zakonshëm mund të jetë bateria në telekomandë ose në pajisjen sigurie jooperative (photocells) në njësinë e kontrollit të kontrollit ose vetëm në motor. Pse ka lloje dhe modele të ndryshme të motorëve rrëshqitës? Paguani vëmendjen maksimale në portë, në lidhje me pronat teknike për të zgjedhur një motor me fuqinë e duhur për ta lëvizur atë. Po sikur të kem probleme me udhëzimet elektrike? Për të hapur portë automatikisht, edhe nëse nuk ka energji elektrike ose duhet të punojë pa u lidhur me një menaxhim elektrik, zgjidhni një motor 24v (në rastin e parë për t'u shtuar bateri backup), motori 230V do të lejojë zhbllokimin dhe funksionimin manual në këtë rast e një dështimi të rrymës. Si të zgjidhni të drejtën midis motorëve? Nëse keni 1 deri në 20 të përditshme të hapura (përdorimi i familjes), mund të përdorni një motor elektromekanik në 230 V, kur të rrisni numrin e hapjes, duhet të zgjidhni një motor elektromekanik në 24 V ose Inverter Motor në 230 V (për përdorim më të rëndë ).