Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Pompe nxehtesie

Po kërkoni një ngrohës me pompë nxehtësie? Ne kemi 22,106 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pompe nxehtesie

Keni nevojë për një shërbim në fushën e pompës së nxehtësisë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë të instalimit të pompës së nxehtësisë bazuar në nxehtësinë e tokës, ajrit dhe ujit. Çmimi i një sistemi gjithëpërfshirës të ngrohjes zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbimi pas garancisë dhe konsultimet e ofruara nga një prej korrierëve tanë 22,106 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të punësojë instaluesin e pompave të nxehtësisë përmes Wilio?
Me afrimin e muajve të ftohtë, do t'ju duhet diçka më efikase në vend të një njësie të ngrohjes portative. Renditni instaluesin e pompës së nxehtësisë në Wilio për të instaluar një pompë të ngrohjes ajrore / ajrore. Është më e rehatshme dhe më e shpejtë sesa instalimi i vetë-ndihmës sepse mund të punësoni një ekspert i cili mund të shpejt dhe të korrigjojë sistemin në veprim. Postoni kërkesën tuaj për Wilio. Mos harroni të përfshini të gjitha detajet vendimtare si parametrat teknike të pompës së nxehtësisë, çfarë lloji të shërbimit të pompës së nxehtësisë ju nevojitet, adresa, buxheti dhe kur doni të punoni. Kontraktues me përvojë me ju lidheni me ju të lirë. Në çdo instalues ​​Wilio ju mund të shihni komente dhe vlerësime për t'ju ndihmuar të vendosni se cila është në përputhje me ju. Kur ju do të instaluesit më të Wilio, ajo vjen pas jush, do të kryejë punën e dëshiruar dhe ju do të paguani pas. Platforma jonë ju lejon të gjeni në mënyrë të përshtatshme instalimin e instalimit ose riparimin e pompës së ngrohjes kështu që mos hezitoni të gjeni instaluesin tuaj tani!
A duhet të siguroj mjetet ose pajisjet e tyre për instalimin ose riparimin e pompës së nxehtësisë ajrore / ajrore?
Jo. Ju nuk keni për të siguruar ndonjë mjet ose pajisje. Hidraulik Wilio ju mund të gëzoni është një teknikë e pompave të nxehtësisë me aftësi, shumë vite përvojë, dhe kështu tashmë e di se cilat mjete nevojiten për punë. Ju do të sjellni në vendin e punës me ju. Ju duhet të siguroni vetëm pompën e nxehtësisë së bashku me të gjitha komponentët e saj dhe pajisjet e instalimit që prodhuesi ju ka furnizuar.
Sa kohë merr instalimin e pompës së nxehtësisë dhe burimit të ajrit ose shërbimit të riparimit?
Kur riparimi i pompave të nxehtësisë mund të varet nga shkalla e riparimeve të nevojshme - riparimet mund të zgjasin disa orë deri në disa ditë. Mirëmbajtja e zakonshme e pompës së nxehtësisë mund të zgjasë gjithë ditën sepse është një proces i komplikuar. Nëse pompë juaj termike kërkon një platformë të qëndrueshme konkrete, piqni me ditën tjetër të punës.
A mund të më ndihmojë Wilio Installer me instalimin dhe riparimin e pompave të nxehtësisë ajrore / ajrore?
Po! Nëse jeni duke shitur instalimin ose riparimin e pompës së nxehtësisë dhe duhet të kuptoni më shumë punë në një kohë, por ju nuk e gjeni atë, në mënyrë paqësore në ndihmë. Ju mund të gjeni mjeshtra për qindra detyra të ndryshme, madje edhe veprat e pazakonshme të tilla si pastrimi i tubave, izolimi dhe riparimi i pajisjeve. Vetëm të krijoni një kërkesë me të gjitha nevojat tuaja specifike në mënyrë që hidrauliku t'ju ndihmojë. Kjo është se si ju lidheni me instaluesit e saktë Wilio dhe për të parandaluar keqkuptimet.
A është pompa e nxehtësisë në mënyrë efektive?
Po nëse pompë e nxehtësisë ka një vlerësim shumë të lartë të COP (koeficienti i energjisë). Testet arritën në përfundimin se pompat e nxehtësisë gjenerojnë më shumë energji termike si konsumi i energjisë elektrike. Pompë termike COP 3 mund të kthehet në 1 kilovat energji në 3 kilovatty ngrohjes - është 300% më shumë energji më efikase. Ky vlerësim do të thotë se këto pompa të nxehtësisë, në krahasim me furrën elektrike ose bojlerin, ulin ndjeshëm kostot operative të ngrohjes së shtëpisë.
A duhet të lejoj pompën time termike të aktivizohet gjatë gjithë ditës?
Ne rekomandojmë aktivizimin e pompës së nxehtësisë dhe le të kthehet nëse është e nevojshme. Nëse nuk jeni në shtëpi, mund të jetë shumë e kushtueshme dhe joefikase për të lënë pompën e nxehtësisë. Mënyra e rekomanduar për të përdorur një pompë të ngrohjes është të vendosni një timer për të aktivizuar gjysmë ore para se të vini në shtëpi dhe gjysmë ore para se të zgjoheni në mëngjes.
A mund të jetë e vetmja pompë ngrohje duke ngrohur shtëpinë time?
Nuk mund të përgjigjet thjesht "po" ose "jo". Ju duhet të merrni parasysh disa faktorë të tillë si sipërfaqja e dyshemesë për t'u ndezur, rregullimin e shtëpisë tuaj, një vlerësim të efikasitetit të pompës së nxehtësisë. Pozicioni juaj mund të shfaqet, sepse pompë ngrohëse me burimin e ajrit varet kryesisht nga temperaturat e jashtme dhe pozita e diellit që rrezatimi i drejtpërdrejtë krijon ngrohje në çdo hapësirë.
Shërbime
Çfarë përfshin shërbimet e instalimit dhe pompat e nxehtësisë me pompat e nxehtësisë ajrore / ajrore?
Shërbimi i instalimit të pompës së nxehtësisë përmban aktet e nevojshme për vendosjen dhe vendosjen e pompës së nxehtësisë. Nëse është riparime, një inspektim i plotë i pompës së nxehtësisë duhet të kryhet së pari për të përcaktuar burimin e problemit dhe pastaj të kryejë riparimet përkatëse. Shërbimet e instalimit mund të përfshijnë vendosjen e njësisë së jashtme në mbajtësin, uljen e vrimave në muret për tubacionet dhe shpërndarjen, instalimin e radiatorëve dhe përfundimisht lidhin plumbin.
Instalimi i njësive në natyrë
Njësia kryesore e pompës së ngrohjes me sistemin ajror / ajror duhet të jetë në vendin më të ngrohtë jashtë shtëpisë tuaj, e cila zakonisht është një zonë e kthyer në diell. Tekniku juaj mund të gjejë një vend të përshtatshëm nëse nuk është përcaktuar nga ju. Nëse nuk ka platformë të qëndrueshme për të cilën mund të vendosen çeliku të rritur, disa teknikë të pompave të nxehtësisë mund të bëjnë një bazë konkrete, të cilat mund të sjellin kosto shtesë. Pasi të krijojnë një platformë të qëndrueshme, mbajtësi i vendosur mbi ndikimin e dëborës dhe pastaj bashkëngjitni një njësi të jashtme.
Krijimi i vrimave të furrës dhe shpërndarjes: Instalimi i radiatorëve
Plumbers tuaj të punës prerë vrima në mur pranë pompës së nxehtësisë së burimit të ajrit për të përshtatur telat dhe tubacionet. Një hap tjetër i instalimit të pompës së nxehtësisë është instalimi i radiatorëve në shtëpinë tuaj. Këtu, duhet të shoqërohet nga radiatorët në zona të caktuara dhe pastaj bashkëngjitni radiatorë në rrokje.
Bashkangjitni tuba dhe tela
Teknikat e pompës suaj të nxehtësisë së pari do të mbyllen shtëpinë tuaj. Ata matin dhe prerë telat për gjatësi dhe gjerësi të përshtatshme, pastaj i lidhin ato në radiator, ndërprerës, panelin e kontrollit dhe njësinë e jashtme. Furrë është matur, papastërti dhe instalimi. Furrë pastaj lidhet me radiatorin dhe sistemin e duhur të ngrohjes.
Testimi i pompës së nxehtësisë
Sapo të përfundojë instalimi, instaluesi juaj po teston. Mund të kontrollojë nëse voltazhi dhe fuqia termike kërkohet në nivel. Nëse sistemi dështon ose performanca termike dhe tension nuk janë në nivelet e duhura, teknikat e pompës së nxehtësisë do të fiken sistemin dhe fuqinë. Kontrollon nëse instalimi nuk ka ndodhur dhe pastaj do të bëjë riparimet e nevojshme. Hidraulik punon deri në sistemin e pompës së nxehtësisë nuk funksionon në mënyrë të përkryer.
Riparimet e pompës së nxehtësisë
Kur shërbeni një pompë të ngrohjes me ajër / ajër, teknikat e pompës termike mund të kryejnë teste diagnostike. Mund të kryejë një kontroll të plotë në thellësi dhe të zbulojë shkakun se pse sistemi nuk funksionon siç duhet ose nuk funksionon fare. Pas gjetjes së shkakut të problemit, funksionon në riparimet përkatëse.