Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Pllakatar, montues pllakash

Jeni duke kërkuar për një pllakëtari? Ne kemi 24,197 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pllakatar, montues pllakash

Keni nevojë për shërbim në fushën e tjegullave, tjegullave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për rilevimin, heqjen e dyshemesë origjinale, nivelimin e sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimi i dyshemesë dhe tjegullave zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: nivelim, ngjitës, copë litari, kallëpe, të cilat do të ofrohen nga një prej shtruesve tanë 24,197 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Zgjedhja e shtresës së saktë të pllakave Nëse në banjën tuaj, kuzhinë ose në korridorin, pllakat janë një nga mënyrat më të largëta dhe më atraktive të modernizimit dhe zbukurimit të shtëpisë tuaj. Përveç kësaj, pllakat do të jenë një sipërfaqe tërheqëse, gjithashtu do të mbrojnë muret dhe dyshemetë tuaja nga dëmtimi i ujit. Pra, kur një punë e tillë e rëndësishme është thelbësore për të gjetur tavolinën e duhur për të kryer punë. Ne biseduam me disa nga skidat me përvojë në Wilio Server për të gjetur gjërat kryesore që duhet të dini për të bërë zgjedhjen e duhur: Verifikoni përvojën, si dhe akreditimin. Sigurohuni që do të jeni në gjendje të punoni mirë me tavolinën. Merrni kuotime. Verifikoni se çfarë ofron një fjalen. Mbani në mend këto pika që mund t'ju ndihmojnë të përqendroheni në atë çelës në procesin e përzgjedhjes së procesit. Vazhdoni të lexoni për të gjetur ndonjë informacion të mëtejshëm se si të gjeni mbajtësin e duhur për punën tuaj. Verifikoni përvojën, si dhe akreditimin. Tjegull është një aftësi e përbashkët ndërtimi që mund të aplikohet në shumë projekte, nga instalimet e banjës dhe kuzhinë, për të pikturuar punë / zyra, renovim apo edhe rregullime të kopshtit. Ashtu si me shumë vende pune, ka edhe një gamë të tërë të kampionë, të cilët do të duan të marrin pjesë në paraqitjen e pllakave. Ndërsa shumë ndërtues, mjeshtra të brendshëm dhe monters kuzhine dhe banjo mund të ofrojnë rënie të punës, ka shpërndarë të specializuar që i kushtojnë të gjithë karrierën e tyre për të përmirësuar aftësitë e tyre në vendosjen e pllakave, të cilat e dinë gjithçka të nevojshme për teknika dhe materiale të ndryshme në dispozicion. Për punën më të madhe të shtresës, gjithmonë do të ketë eksperti më i mirë për të zgjidhur ndonjë problem dhe për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që keni. Në gjetjen e një shtrese për projektin tuaj, prandaj është e arsyeshme të flisni me ata që kryen vepra të ngjashme se sa planifikoni të zbatoni. Përveçse të shihni demonstratat e veprave të tyre të mëparshme që mund t'ju provojnë si pjesë e portofolit tuaj, duhet të jeni të gatshëm të kontrolloheni lehtësisht me klientët e mëparshëm. Daniel B. ka pothuajse 100% reagime pozitive në Wilio, tha: Kur është fjala për një demonstrim të realizimeve tona, unë do të tregoj klientët e galerisë së fotografive të punës sonë. Si dhe kontrolloni referencat e tyre, ju mund të kontrolloni përvojat e tyre në mënyra të tjera. Në serverin Wilio ju mund të lexoni reagime të sinqerta mbi punën që ata kanë bërë për pronarët e shtëpive, dhe ju gjithashtu mund të shikoni fotot e punëve që ata e kuptuan. Mos kini frikë të bëni pyetje për ndonjë kualifikim që mund të ketë, gjatësinë e biznesit të tyre ose se si mund të kenë qasje në punën tuaj specifike. Disa tregtarë të vetëm mund të jenë anëtarë të shoqatave të biznesit. Ashtu si autoritetet e përgjithshme tregtare për ndërtuesit. Kualifikimet nuk janë një kusht thelbësor i punës cilësore. Nëse dikush nuk kualifikohet, ai nuk përfundon. Shumë kuverta të vjetra nuk mund të studiohen në shkollë, por kanë vite përvojë. Kam takuar komplotistë të rinj të cilët kanë kualifikuar, por nuk dinë shumë punë, sepse nuk i ushtronin ato në praktikë. Sigurohuni që do të jeni në gjendje të punoni mirë me tavolinën. Përveç njohjes nëse ata kanë përvojë me llojin tuaj të punës, ju duhet të vlerësoni me lehtësi sa të qetë, ju ndjeni shtresën e mundshme. Ju mund ta bëni atë në kontaktin e parë me ta. Është i sjellshëm në një bisedë telefonike? Vjen në emërime në kohën e caktuar? Ka shumë pyetje rreth projektit? Aftësia për të ruajtur komunikimin e mirë gjatë gjithë projektit është gjithmonë thelbësore. Ju nuk duhet të kërkoni që të bëheni miqtë më të mirë me ta, por ju duhet të jeni në gjendje të keni një marrëdhënie profesionale - ju duhet të ndiheni mirë kur të flisni hapur për ndonjë rreziqe / shqetësime që mund të lindin në projektin dhe zgjidhjet çdo problem. Jakub, një kuvertë që ka themeluar një kompani për të instaluar spa dhe kuzhinë, e cila ka më shumë se 50 përgjigje pozitive ndaj Wilio, tha, unë besoj se çdo furnizues vjen në shtëpinë tuaj duhet të jetë me të vërtetë miqësore, me përvojë, e organizuar dhe e rregullt. Dhe ai duhet të jetë në gjendje t'i shpjegojë klientit. Çdo herë që lëmë një projekt, më pëlqen t'i lë ata njohuri. Ju kurrë nuk mund të siguroni një klient me informacion të mjaftueshëm. Sa më shumë t'i pyesni ata, aq më shumë ndjehen të përfshihen në këtë proces dhe më shumë të njëjtat ndjehen. Merrni një kuotë të lirë. Wilio do t'ju ndihmojë të takoni kontejnerë profesionistë në lagjen tuaj dhe të merrni oferta reale sot. Merrni informacion në lidhje me çmimet e tyre në varësi të fushëveprimit të punës. Ju duhet të plotësoni të paktën tre shtresa të mundshme dhe të merrni prej tyre. Sidomos për projekte më të mëdha të punës ku vlerësimet origjinale ndryshojnë, detajet dhe gamën e ofertës së çmimeve mund të tregojnë shumë për proceset e tyre. Është e rëndësishme të siguroheni që të gjitha ofertat janë të ngjashme - përfshijnë materialin dhe punën dhe TVSH-në? Si do të jetë një deponim dhe manipuloni pllakat origjinale, a është përfshirë në çmim? E vetmja mënyrë për të marrë oferta cilësore është për të marrë ato nga skidat që panë vendin e punës në person. Marrja e të paktën tre ofertave do t'ju ndihmojë të identifikoni një ofertë disproporcionale të ulët - nëse është rasti, mund të jetë një shenjë e një furnizuesi që dëshiron të marrë punën, por çmimi aktual do të plotësohet duke shtuar kosto shtesë gjatë projektit. Kuotimi duhet të përmbajë të gjithë, madje edhe zam që është shumë e rëndësishme, por njerëzit nuk dinë për këtë. Çmimi gjithashtu do të varet nga mënyra se si bleni një tjegull. Megjithëse ju mund të blini veshjen tuaj dhe materiale të tjera të nevojshme, të tilla si zam, në dyqane ose furrë, shumë njerëz preferojnë të blejnë përmes kontejnerëve të tyre të cilët shpesh kanë qasje në zbritje që nuk do të keni ndryshe. Shumë shtresa preferojnë të bashkëpunojnë me shenja specifike, sidomos injektimin dhe ngjitësit, kështu që është gjithmonë e vlefshme për t'i pyetur ata. Ján F., mbulesa dyshemeje, të cilat rregullisht bëjnë projekte të pllakave, ka më shumë se 180 përgjigje pozitive ndaj Wilio, tha: Në ditët e sotme është shumë e lehtë për të blerë blerjen e konsumit. Unë shpesh ecin njerëz për të treguar mostrat dhe ata përfundimisht mund të vendosin për të blerë ato vetë diku tjetër. Unë nuk kam një problem me këtë, por unë gjithmonë u them njerëzve se unë nuk mund të sigurojë ndonjë garanci për produktet që ata blejnë. Kam pasur raste kur klientët kanë furnizuar materialin për projektin tuaj, dhe ata ishin të gjitha gjërat e dobëta. Ajo ngadalëson tërë procesin. Pas miratimit të çmimit përmes një oferte të saktë me shkrim, sigurohuni që jeni të kënaqur me atë se si do të merret pagesa. Enë me reputacion në përgjithësi nuk do të presë ose nuk do të kërkojë një pagesë totale paraprakisht. Megjithatë, një depozitë e vogël nuk është e pazakontë, veçanërisht nëse enë gjithashtu furnizon material. Shumë zgjedhje kanë më shumë gjasa të jenë të holla të paguara në para të gatshme, por shumica e tyre po marrin transferta bankare. Gjoni tha: Unë jam klientë shumë të rregullt në dyqan lokal me veshjen, kështu që unë mund të marrë zbritje shumë të mira - deri në 40%, sepse unë jam duke humbur shumë. Pra, edhe pse unë jam pak më i shtrenjtë falë përvojës së tyre, unë mund të transferoj një zbritje të madhe për materialin në çmimin total për konsumatorin. Të gjitha unë dorëzoj atë në vend të klientit si unë duhet të marrë diçka shtesë. Nëse është një punë e madhe, marr një depozitë prej 10%, veçanërisht nëse kam këshilltar të projektit dhe duhet të refuzoj urdhrat e tjerë. Unë marr shumicën e pagesave pas zbatimit të punimeve. Unë i inkurajoj njerëzit të përdorin kuzhinat ose banjat e mia të reja dhe të gjejnë siç janë të kënaqur. Pastaj ata mund të paguajnë për një javë më vonë kur ata janë të sigurt se janë të kënaqur me punën time. Verifikoni se çfarë ofron një fjalen. Ndërsa punoni në pllaka zakonisht janë të thjeshta, gjithmonë ekziston një shans që diçka të mund të prishë. Është e arsyeshme të punësosh një shtresë që me dëshirë të kthehet tek ju për të ndjekur punën e tyre dhe për të korrigjuar gjithçka që mund të ndodhë nga fundi i punës. Disa ndërtues i japin një premtim të tillë drejtpërdrejtë kontratave, ndërsa të tjerët do të ofrojnë një premtim joformal me gojë. Për materiale të tilla si ngjitës, garancitë mund të aplikojnë gjithashtu, e cila vlen dy herë për aq kohë sa ata blejnë përmes një shtrese. Davidi tha: Për ngjitësit dhe përzierjet e injektimit që përdor, sigurohet 25 vjet garanci. Pronarët e shtëpive mund të kërkojnë një shtresë që përdor këto markave të mira. Unë jap një garanci pesëvjeçare për punën time, por unë nuk mund të jap një garanci për produktet që i japin dikujt tjetër dhe për këtë arsye unë gjithmonë dëshiroj të jap materialet e mia. Nëse tregtari është i gatshëm të bëjë kontakt me klientët e mëparshëm për të parë punën e tyre, është një shenjë e mirë që ata mbajnë me ta marrëdhënie të mira është krenar për punën e tyre dhe ndoshta ishte e gatshme të sigurojë ndonjë riparim. John tha: Shumica e produkteve kanë një garanci të mirë nga prodhuesi, kështu që pronarët e shtëpive marrin disa mbrojtje. Unë jam duke garantuar punën time, por është shumë joformale - i them se ata kanë numrin tim të telefonit, dhe unë do të jem në dispozicion për disa vjet. Ata mund të flasin me klientët e mi të mëparshëm për të ditur se unë do të mbaj fjalën time dhe do të kthehem gjithmonë nëse është e nevojshme.