Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Pllaka gipsi

Jeni duke kërkuar për një pllakëtar suvaje? Ne kemi 23,823 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pllaka gipsi

Keni nevojë për shërbim në fushën e pllakave të gipsit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në rilevimin, përgatitjen e sipërfaqeve, tjegulla, punimet e përfundimit. Çmimi i imitimit të pllakave të gurit dhe tullave zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: ngjitës pllakash, abetare, stuko akrilike e ofruar nga një prej 23,823 muratorëve tanë në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Tjegulla e gipsit Pllakat e tavanit të gipsit Tavanet ofrojnë pamjen më të madhe të drejtpërdrejtë të dhomës dhe janë gjëja e parë që zakonisht vërejnë kur hyjnë në ndërtesë. Si rezultat, tavani është një element i rëndësishëm i dizajnit të dhomës dhe përcakton estetikën e saj. Meqenëse tavani ka një zonë të madhe, luan një rol të rëndësishëm në karakteristikat akustike dhe termike të dhomës. Pllakat e tavanit të gipsit janë bërë nga gipsi jo të djegshme. Ata që përmbajnë suva gips janë një produkt me cilësi të lartë që nuk përmban substanca të dëmshme dhe që plotëson të gjitha kërkesat aktuale kombëtare dhe ndërkombëtare. Pllakat e tavanit janë të laminuara me petë antistatike të PVC në pjesën e përparme dhe të metalizuar në pjesën e prapme. Si rezultat, pllakat e tavanit të gipsit kanë përfundime të shkëlqyera, pa mirëmbajtje dhe vetitë e tjera të preferuara të izolimit termik. Ato mund të përdoren në ambiente që kërkojnë një brendshme të pastër, pa pluhur, të tilla si dhoma kompjuterike, dhoma me elektronikë ose ushqim të ruajtur dhe duke përdorur kompanitë e tyre farmaceutike. Qëllimi i tavaneve të gipsit Gips përmirëson pamjen estetike (formën, ngjyrën, rregullimin) dhe përmasat e dhomës duke rregulluar lartësinë e dhomës si dhe: • fsheh tubat, elementet e keqe strukturore si shrugs ose trarëve dhe redukton volumin e dhomës, • Siguron izolim termik, • Mund të jetë një element i dizajnit për krijimin e formave dhe kthesave të ndryshme, • Siguron sigurinë nga zjarri, veçanërisht në ndërtesat industriale, • Ka performancë antimikrobike - kontrolli i kontaminimit biologjik është thelbësor në objektet shëndetësore si spitalet dhe cuisines të mëdha komerciale, • Ofron reflektor të lehtë - tavani që reflekton dritë të shumëfishtë mund të zvogëlojë ndriçimin dhe kostot e energjisë elektrike, • Është një element i përshtatshëm për të vendosur sisteme të lehta - sigurimi i efekteve të lehta si ndriçimi i fshehur dhe i ngjashëm, • Siguron rezistencë të papastërtive - mjedise që janë të ekspozuara ndaj ndotjes së madhe, të tilla si disa ndërtesa prodhuese, mund të kërkojnë tavane që rezistojnë të poshtër dhe të lehtë për t'u pastruar, • është ideale për dhomat e papërshkueshme nga zëri që kërkojnë një mjedis të shëndoshë • Redukton jehonin dhe zhurmën në kinema dhe salla koncertesh, • Redukton vëllimin e përgjithshëm të hapësirës, ​​e cila gjithashtu redukton kostot e ajrit të kondicionuar. Përfitimet e tavaneve të plasave Set dhe tavanet nga plasterboard kanë një numër përfitimesh të shkëlqyera: • instalim i lehtë • Rezistenca ndaj zjarrit • izolim i shëndoshë • qëndrueshmëri • Ekonomia • shkathtësi Instalim i lehtë Sistemet e ndërtimit të pllakave janë instaluar lehtësisht, për disa arsye. Planking nga plasterboard janë relativisht të mëdha në krahasim me materialet e tjera. Vijnë në 1.2m gjethe të gjera dhe në gjatësi prej 2.4; 3 ose 3.7m, kështu që ata shpejt mbulojnë muret dhe tavanet e mëdha. Asambletë e pllakave kërkojnë disa mjete për të ndërtuar. Plasterboard mund të pritet ose me thikë të dobishme ose me sharra të ndryshme dhe mund të bashkëngjitet me metalin e galvanizuar ose dru nga elementë të ndryshëm lidhës, t. j. bulonave të gipsit. Rezistencë ndaj zjarrit Plasterboard është një material i shkëlqyer zjarrfikës. Në Amerikën e Veriut, është trajtimi më i zakonshëm i brendshëm i brendshëm ku kërkohet një klasifikim i rezistencës ndaj zjarrit. Bërthama e saj jo e djegshme përmban pothuajse 21% të ujit të kombinuar kimikisht, i cili liron ngadalë si një avull në temperaturë të lartë. Meqenëse avulli nën presionin normal atmosferik nuk kalon 100 gradë Celsius, duke ngadalësuar shumë efektivisht transferimin e nxehtësisë dhe përhapjen e zjarrit. Edhe pas kalcinimit të plotë, kur të gjithë uji lirohet nga bërthama e saj, suva vazhdoi të shërbejë si një pengesë termike izoluese. Përveç kësaj, testet e kryera sipas ASTM E 84 tregojnë se plasterboard ka një indeks të ulët të shpërndarjes së flakës dhe indeks të ulët të densitetit të tymit. Kur instaloni në kombinim me materiale të tjera në muret dhe tavanet e testuara laboratorike, pllakat e matësit shërben për kohën e përshkruar si mbrojtje efektive të elementeve të ndërtimit nga zjarri. Izolim i shëndoshë Gjatë hartimit të një ndërtese, një element kyç është të parandaloni transmetimin e zërave të padëshiruar në zonat ngjitur, në veçanti duke marrë parasysh banorët e synuar në pjesë të ndryshme të ndërtesës. Për shembull, një ndërtesë që përmban hapësirën e zyrës ngjitur me objektet e prodhimit kërkon më shumë funksione të reduktimit të zhurmës, siç është zakonisht e nevojshme në një ndërtesë që ka vetëm hapësirë ​​për zyre. Muret e pllakave dhe tavanet në mënyrë efektive ndihmojnë në kontrollimin e transmetimit audio. Qëndrueshmëri Plasterboard është përdorur për të ndërtuar mure të forta, me cilësi të lartë dhe tavane që ofrojnë stabilitet të shkëlqyer dimensional dhe qëndrueshmëri. Sipërfaqet e krijuara nga gips janë të zgjedhur lehtë dhe surfacing. Ekonomi Plasterboard është lehtësisht i arritshëm dhe aplikohet lehtësisht. Është një material i lirë për të përfunduar muret që ofrojnë përfundimin e brendshëm të zjarrit. Sistemet e ndërtimit të pllakave mund të instalohen në përgjithësi me kosto të konsiderueshme të kostos së punës sesa shumica e sistemeve alternative. Shkathtësi Plasterboard përmbush një gamë të gjerë të kërkesave arkitekturore për dizajn. Falë aplikimit të lehtë, performancës, riparimit të thjeshtë, disponueshmërisë dhe përshtatjes ndaj të gjitha formave të dekoratave, dërrasë është e pakrahasueshme me çdo produkt tjetër të përfundimit të sipërfaqes.