Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Pllaka baze, themele te ndertesave

Po kërkoni një ndërtues bordi themeli? Ne kemi 23,522 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pllaka baze, themele te ndertesave

Keni nevojë për një shërbim në fushën e bordit të themeleve, ndërtimit të fondacioneve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në hedhjen e themeleve të një shtëpie familjare nga një topograf, gërmimin e sipërfaqes së tokës me ekskavator, shënimin e shiritave të themeleve, gërmimin e shiritave të themeleve. Çmimi i themeleve për ndërtime zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: instalimi i tranzicioneve për rrjetet e shërbimeve, kallep, i ofruar nga një prej ndërtuesve tanë 23,522 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si të gjeni një ekspert ndërtimi themelet e shtëpisë sime? Gjeni një ndërtues të dobishëm në tuaj mund të marrë shumë kohë. Nuk ka fqinjë pasi fqinjët dhe të njohur nuk është fun sepse të gjithë kanë kërkesa të tjera të cilësisë së punës dhe vetëm për shkak se ka Wilio, ku mund të gjeni një ekspert në pothuajse çdo gjë për të ndërtuar bazat dhe derdhni dhe derdhni pllakën bazë. Vetëm shkruani kërkesën për Wilio ku do të përshkruani të detajuar atë që keni nevojë nga ajo. Ne pastaj do të vlerësojmë dhe publikojmë dhe publikojmë dhe do të merrni vetëm oferta nga Masters Smart dhe ne do të jemi në gjendje të zgjedhim më të mirën. A mund ta bëj edhe një bord të fondacionit? Struktura e pllakës bazë nuk është kënaqësi. Ajo dëshiron ta bëjë atë duart e shndritshme të mjeshtrave të ndërtesave. Ndërtimi i ndërtesave ose shtëpisë, në të vërtetë gjithçka që ne ndërtojmë duhet të qëndrojë në themele të forta dhe është më mirë të largohemi në duart e ekspertëve që kanë përvojën e nevojshme dhe të dinë se çfarë lloj përdorimi konkret për nëntokë. Këto njohuri janë shumë të rëndësishme sepse nëse nuk ndjekin parime të caktuara, ju mund të përkulni bordin bazë dhe kështu të bëni probleme me shtëpinë e re. Këto probleme më pas trajtohen shumë të vështira, pasi shtëpia juaj do të ndërtohet. A ka një specialist ekspert për arsim special? Shumica e ekspertëve të themelimit të ndërtesës kanë një shkollë të mesme të diplomuar minimalisht duke u fokusuar në ndërtimin e biznesit, por edhe ata që kanë marrë përvojë me kalimin e kohës. Kini kujdes të mos keni përvojën e përvojës së nevojshme. Nëse nuk jeni të sigurt, përpiquni t'i pyesni projektet e kaluara. Mund të tregojë disa fotografi të punës së tij të mëparshme. Nëse jeni i sigurt për punën tuaj, ju patjetër do të dëshironi të kontaktoni klientët tuaj të mëparshëm. Pastaj ju mund të telefononi dhe të pyesni për përvojat e tyre me një strukturë të caktuar. Sa do të kushtojë ndërtesa? Çmimi për ndërtimin e bordit bazë është i vështirë për t'u vlerësuar pa parametrat e nevojshëm. E gjitha varet nga ajo që sfondi është nëse ndërtesa do të jetë në një shpat ose në një zonë të sheshtë nëse një ndërtesë nuk do të ndodhë të qëndrojë në vendin ku mund të ketë një pus ose bodrum. Gjithashtu varet nga mundësitë e ndryshme për zgjedhjen e betonit, pasi llojet janë shumë. Megjithatë, një ndërtesë me përvojë duhet të dini që ju të thoni se çfarë betoni do të jetë më i miri për themelin tuaj. Për më tepër, çmimi gjithashtu varet nga periudha vjetore e ndërtimit të zbatohet. Betoni i gabuar dhe i gjatë për shembull në dimër. Në atë kohë, është e nevojshme për të ndihmuar ngrohtorët dhe gjithashtu mund të rrisë koston e ndërtimit të themelit, betoni gjithashtu nuk mund të ngurtësohet në një mjedis ujku, kështu që për shembull kur bie shi. Konsideroni fillimin e ndërtimit në muajt e ngrohtë të verës. Bazuar në këto specifikime, çmimi mund të shkojë nga 80-120 €. Çfarë duhet të përfshijë çdo gjë për ndërtimin e bazave: Prerja e bazave të gjeodett, gërmimi gërmimi, shënimi i rripave bazë, pastrimi i bazës, depozitimi i throber, instalimi i pajisjeve të nevojshme, instalimi i është (uji, energjia elektrike, kanali), betoni, formwork, përforcim, zbehje e teknikës së vibrimit të betonit, një pllakë bazë betoni dhe zbehje konkrete saktësisht dhe të drejtë Sa kohë merr realizimin e pllakës bazë? Zbatimi i lidhur me të gjitha veprimet e nevojshme zgjat rreth 10 ditë, sigurisht që varet nga madhësia dhe kompleksiteti i objektit të ndërtesës dhe nga moti. Pas këtyre ditëve, pjata juaj bazë do të jetë e përgatitur për aplikimin e shtresës depërtimit, hidroizolim që ju mund të ruani të gjithë materialin dhe bazën tuaj do ta mbajë atë për vite me rradhë. A është e nevojshme të takoni paraprakisht ekspertët e fondacionit? Sigurisht që është më mirë me ekspertin për t'u takuar në vendin ku do të qëndrojë shtëpia, ta njohë atë me planin, t'i tregojë projekte. Kështu, eksperti do të dijë për të parë faktorët që ndikojnë në shpejtësinë dhe çmimin e ndërtimit. Këta faktorë përfshijnë: shpatin e terrenit, shtratin e terrenit, lartësinë e blloqeve formuese dhe trashësinë e hedhur. Mësuesi gjithashtu duket dhe makina me punëtorë dhe kultura në komplot dhe gjithashtu një vendbanim me pompë betoni dhe betoni. Çfarë është gjithçka që ndikon në cilësinë e bordit të fondacionit? Në veçanti, përbërja e tokës në të cilën ndërtimi do të kushtohet në cilësinë e bordit të fondacionit. Para fillimit të ndërtimit, ekziston nevoja për të njohur terrenin dhe përbërjen e tokës dhe gjithashtu ka edhe një energji elektrike, ujë ose kanal në faqen e skanimit, sepse nuk do të shkaktonte probleme të vogla që do të rrisin një buxhet prej disa mijë euro. Gjithashtu e rëndësishme është zgjedhja e saktë e betonit. Por ju nuk keni për të thyer kokën tuaj, mjeshtër me përvojë me siguri do t'ju këshillojë se çfarë do të jetë kufiri më i madh për ju. Cili është ndryshimi midis pllakave bazë dhe grupeve të themelimit? Rripat themelore Ky lloj është një nga më të përdorurat për shtëpitë familjare. Rripa të tilla të themelimit janë nisur nën çdo mur transportues, duke shkelur hapin e shkallëve, oxhak dhe poshtë të gjitha kalimet që janë më të trashë më shumë se 150 mm. Gjerësia e rripave të tilla varet nga një llogaritje statike që është bërë në bazë të kapacitetit të ngarkesës. Megjithatë, ato llogariten kryesisht në bazë të trashësisë së muraturës, kur ne caktojmë trashësinë e muraturës prej 100 deri 150 mm në të dy anët. Në rripat bazë, guri dhe betoni i thjeshtë përdoret për në shtëpi ndërtimore, në rastin e ndërtesave më të mëdha dhe ngarkesat më të mëdha përdoren për përforcimin e përforcuar të betonit. Përfitimet e rripave bazë - Ruajtja e betonit, betoni qëndron vetëm në rripa të ngritur, kështu që kursen pothuajse një të tretën në gjysmë Minuset e rripave të themelimit - Ata nuk mund të përdoren në tokë që janë të ulëta (përcakton atë ekspert). Në raste të tilla, do të duhej të gërmonte rripin në mënyrë disproporcionale të gjerë dhe të përforcuar siç duhet - Këto rripa nuk janë të izoluara kundër lagështisë së tokës, kështu që duhet t'i rezistojë vetë materialit të tyre Pllaka themelore Pllaka bazë është një pjatë e çelikut që është thellë disa denim të centimetrave. Në veçanti, pllaka bazë është përdorur në rastet kur toka është e ulët ose kur ka ujë presion më të ulët nën pjatë (pas peshon gjeodet). Pllaka bazë përdoret gjithashtu kur një rrip bazë shumë e gjerë duhet të bëhet sipas llogaritjeve statike. Në atë kohë, është gjithashtu ekonomikisht më e dobishme për t'i kombinuar ato në një pjatë të vetme. Trashësia e pllakës bazë është 600 deri në 1200 mm, por duhet të numërohet megjithatë se pesha e saj është e lartë dhe prandaj mund të lejohet nga rreth 100 mm. Megjithatë, realizimi i pllakës bazë është më i kushtueshëm sesa zbatimi i rripave të themelimit. Pluses of Bordet e Fondacionit - Pllaka bazë siguron ndërtimin e një mbështetjeje më të madhe - prandaj ato janë të përshtatshme për më pak përqindje të shtresave të tokës, por në rastet kur niveli i lartë i ujit është i vendosur në komplot - Përdorimi i përforcimit të betonit Minuset e Bordeve të Fondacionit - Zbatimi i pllakës bazë është më i kushtueshëm se çmimi i rripit bazë Bazat vendore Një lloj bazash të tilla përdoret nëse struktura mbështetëse e ndërtesës do të jetë kolona, ​​shkallë, oxhaqe ose linja të energjisë. Në këtë lloj të themeleve, gropa të thella të ndërtimit janë nisur në vendin në të cilin është zgjeruar sasia e nevojshme e betonit. Pas forcimit të saj, kolonat vendosen në bazat e pikës dhe bashkangjitur në një kolonë me përforcime vertikale ose pllaka çeliku. Pilotët. Pilotët me fise të gjata prej druri mbjellë në një dysheme të keqe dhe të pabarabartë, për shembull në Močarina. Këto shtylla përbëjnë një themel të thellë dhe të fortë. Njihuni me ta, për shembull, në Venedik, ku ka pothuajse të gjithë qytetin në këtë bazë. Këshilla dhe Këshilla 1. Përfitimet Mos e humbni kohën, kërkoni një person të përshtatshëm për të derdhur pjatën bazë pas njohur dhe duke kërkuar oferta nga kompani të ndryshme. Shkruani kërkesën tuaj dhe filloni të merrni oferta nga mjeshtra të zgjuar për të ndërtuar rrugë direkt nga mjedisi juaj. 2. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Çmimet për të derdhur pllakën bazë mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, thjesht mund të krahasoni oferta të shumta dhe të zgjidhni të tillë që i përshtatet buxhetit dhe nevojave tuaja. 3. Gjeni ekspertët më të mirë për të derdhur motherboard Renditni mjeshtrat më të mirë të vlerësuar nga mjedisi, ju merrni një punë të mirë që mund të mbështeteni. Me një çmim të arsyeshëm.