Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Perzierje e reres se gerryerjes dhe lidhesit

Jeni duke kërkuar për eshtra anhidriti? Ne kemi 22,726 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Perzierje e reres se gerryerjes dhe lidhesit

Keni nevojë për një shërbim mallërimi me anhidrit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në përgatitjen e konstruksionit të dyshemesë, rregullimin e lartësisë së mallës së derdhur, aplikimin e mallës së derdhur. Çmimi i veshjes së anhidritit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: marrja me qira e pajisjeve speciale, përgatitja e vendeve me ngrohje nën dysheme, të cilat do të ofrohen nga një nga dyshemetë tona 22,726 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ende eshtrat e anhidrit ende po shkaktojnë dhimbje koke? Përdorimi i veshjes së sulfatit të kalciumit ofron avantazhe të gjera në projektimin dhe aplikacionet. Një numër i madh i instalimeve të dyshemesë dhe pllakave kryhen çdo ditë, kështu që është interesante që ne ende marrim pyetje, si mund të zbuloj nëse është një nga "ato" të këqija? A jam përgjegjës për të marrë produkte të përshtatshme? Çfarë duhet të bëj për të qenë instalimi i suksesshëm? Në këtë artikull ne dëshirojmë t'u përgjigjemi çështjeve të ngjashme pa folur shumë teknikisht për lloje të ndryshme të ekraneve të disponueshme, kërkesave për dokumentet ose metodat e testimit për t'i vlerësuar ato. Është më shumë informacion praktik për zejtarët. Nëse ju ndjeheni sikur keni nevojë për informacione të tjera më të hollësishme, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni ose direkt prodhuesit e proteinave. Para se të vini në një vend ju duhet të dini se çfarë shkon dyshemeja themelore. Nëse ky informacion nuk është dorëzuar, mund të kryeni një vlerësim vizual nëse keni një pore sulfate të kalciumit. Nëse patters sulfat kalciumi janë të përshtatshme janë shumë të qetë dhe të përafruara. Sipërfaqja nuk ka pamje të kokrrisë se ajo është shpesh në rërë ose në llaç të çimentos. Në vargun e dyshemesë, ajo mund të jetë shumë pak nëse nuk ka nyje, sepse produkti ka më shumë gjasa të nxjerrë në një derdhje dhe asnjë nyje nuk duhet të futet. Nëse një lutje shihet, për shembull në derë ose në fushë, matni thellësinë e tij dhe nëse është hedhur në më pak se 50 mm (ose më pak se 70 mm) mbi tubin e ngrohjes në dysheme është një shans i madh që është një produkt i sulfatit të kalciumit . Nëse është hedhur në një thellësi prej më shumë se 70 mm, ju duhet të shqetësoheni sepse tharja do të zgjasë mjaft kohë. Shihni nëse radiatorët ose sistemet e ngrohjes janë të vendosura në dhomë. Nëse jo, ka të ngjarë të jetë i ndërtuar në ngrohje në dysheme. Aplikimi i sulfatit të kalciumit dhe performanca teknike punojnë shumë mirë për ngrohjen e dyshemesë, e cila është treguesi që është përdorur nga lëngu i lëngët. Gjeni se ku tub grumbullimi dhe sigurohuni që ngrohja e dyshemesë të vihej në veprim dhe të arrinte temperaturën e plotë të punës. Nëse kjo nuk është, ju nuk mund të garantoni atë që po ndodh me llaçin pas rreshtimit të saj dhe duke u kthyer në ngrohje. Është gjithashtu i përshtatshëm për të bërë pyetjen nëse materiali "lëkure" është e vendosur në sipërfaqe. Nëse kjo është, është referuar si qumësht i çimentos që mund të shkaktojë probleme. Për fat të mirë, tani nuk është një problem i madh, sepse janë theksuar dhëmbët e qumështit të ulët të çimentos. Nëse keni qumësht atje ju duhet të fshij mekanikisht për të siguruar që ju mund ta rregulloni atë në një masë të vërtetë (jo një shtresë sipërfaqësore), dhe gjithashtu duke parandaluar tharjen. Kur potters sulfat kalciumi u pranuan së pari, paketa e shërbimit të instaluesit ishte të hiqte qumështin. Tani nuk është më, prandaj sigurohuni që të keni vendosur një buxhet të mjaftueshëm dhe korniza kohore që do ta lejojnë atë. Pas përfundimit të përgatitjes, gjithashtu sigurohuni që indeksi është i fortë, i fortë dhe pa pluhur. Duket me ngjyra pak më e lehtë se sa ekranet tradicionale? Produktet e para të tregut ndryshonin ndjeshëm, por tani nuk e lënë gjithmonë, kështu që nëse nuk duket ndryshe si një qethje e rregullt, kontrolloni aspekte të mëtejshme që tashmë janë diskutuar. Guri i aksidentit është niveli dhe rëndësia e thatësirës për disa shtresa. Në botën e tjegullave ne jemi të përdorur për të rregulluar skedra të shëruara - ato janë të vështira, të ngurta dhe ngjitëse të mbajnë mbi to. Por a jeni të vetëdijshëm se këto shtresa mund të përmbajnë ende një sasi të konsiderueshme të lagështisë? Shërohet nuk do të thotë të thata. Kur mbaroni instalimet e dyshemesë, lagështia është e ndaluar nga makthi, qoftë në substrate nga sulfati i çimentos ose kalciumit, pasi që ndikon në ngjitësit, mbulesat e dyshemesë dhe materialet balancuese. Pika e lagur e sulfatit të kalciumit mund të shkaktojë dëme për të dy pllakat. Lëvizja lagështi midis sulfatit të kalciumit dhe çimentos mund të shkaktojë zgjerim dhe heqjen e pllakave. Një problem tjetër është se sulfati i kalciumit nuk ndryshon nga çimentet e forcës sipërfaqësore të natyrshme nën kushte të lagura (imagjinoni suvatore në krahasim me pllakat e sfondit për tjegull nën kushte të lagështa). Prandaj është e rëndësishme të marrësh një llum në nivelin e dëshiruar të thatë. Teknikisht kërkon një pajisje të plotë testimi ose dërgoni mostra në laborator. Pra, si mund të bëni gjykim të vlefshëm? Rekomandimi ynë është që të bashkëngjitni materialin e papërshkueshëm (të tilla si polietileni ose gome) në përafërsisht. 3 ditë më pas jepni dhe krahasoni me zonën e zbuluar. Një pamje dhe sipërfaqe e errët që mund të gërvishtur lehtë nga monedha tregon një masë me lagështi të konsiderueshme. Mos bini në këtë rast. Aktivizo ngrohjen e dyshemesë dhe dehumidifiers dhe të kthehen për një javë ose dy. Ju jeni tashmë në skenë kur ju e dini ose mendoni se kjo është një skulpturë sulfat kalciumi, ngrohja e dyshemesë është nisur, dyshemeja është e thatë, dhe ju nuk e dini se çfarë tjetër? Përdorni një ngjitës të çimentos të çertifikuar dhe krijoni një shtresë bazë pengese që siguron ngjitësin fillestar të shërimit pa ndërveprim të rëndësishëm me sulfat të kalciumit. Procesi qëndron në aplikimin e 2 shtresave të emulsionit akrilik me bazë uji, i cili është projektuar posaçërisht për të krijuar një film dhe për të përmbushur kërkesat e barrierave. Dita e parë është e nevojshme hollimi 3: 1. Lejoni atë brenda natës për të krijuar një film dhe pastaj përdorni 1: 1 hollim si lidhja standarde. Lejoni disa orë për të thatë. Zgjedhja e ngjitësit të çimentos pastaj varet nga kërkesat e tjera, për shembull, nëse keni një ngrohje në dysheme (nëse është kështu përdorni skenën S1), si dhe nga lloji i pllakave. S1 Ne rekomandojmë për pllaka të vitrified dhe C2 për qeramikë. Gjithmonë konsultohuni me furnizuesin tuaj ngjitës me pllaka guri natyrore. Ne besojmë se ky informacion ju ka transferuar në botën e skandaleve anhidrit. Ata janë produkte të mira, vetëm një keqardhje që ne nuk i japim mundësinë të kemi sukses për shkak të nevojës për instalim të shpejtë. Rreshtim me sulfat kalcium (anhidrit) Sulfati i kalciumit ose pots anhidrit kanë fituar popullaritet gjatë dekadës së fundit. Krahasuar me ekranet tradicionale të rërës / çimentos, ato ofrojnë përfitime të konsiderueshme. Sheqerat anhidrit janë të vendosura lehtë, janë të lirë, tharje të shpejtë, pastrim, vetë-leveling dhe ofrojnë tkurrje minimale, kështu që ata janë ideale për projektet vendase dhe komerciale. Ata janë gjithashtu të përshtatshëm për ngrohje në dysheme, nëse tubat dhe qelizat e duhura të ngrohjes janë të mbuluara me të paktën 25 mm të masës. Megjithatë, pavarësisht shumë avantazhe që lidhen me sqarimet anhidrit, megjithatë, riparuesit dhe instaluesit duhet të realizojnë probleme të mundshme. Këto lloje të llaçeve përmbajnë anhidrit (të thatë) të kalciumit sulfat dhe agregat në vend të çimentos. Sealer është ose në formën e një formë alfa-hemihidrate (forme të fortë dhe më të ashpra kristaline) ose sulfate kalcium anhydrous. Pas shtimit të vulave të ujit, formohen dihidrat sulfate të kalciumit - më shumë të njohur si gips. Ky reagim ndalet kur shumica dërrmuese e sulfatit të kalciumit është e rraskapitur, e cila zakonisht është pas 3 deri në 7 ditë, kështu që uji i mbetur avullohet përmes sipërfaqes së masës. Para se të vendosni në një sulfat të kalciumit, është e domosdoshme për të siguruar që përmbajtja e lagështisë të jetë në nivelin e duhur për përfundimin e dyshemesë së dëshiruar. Sipërfaqet tipike të dyshemeve të ndjeshme të lagështisë janë më pak se 0.5% ujë me peshë ose më pak se 75% lagështi relative për dysheme të papërshkueshme dhe më pak se 1% WT. për dysheme më të depërtueshme. Nëse kërkohet një tjegull e shpejtë, konsideroni përdorimin e një membrane të lagur të papërshkueshme, për shembull një Bal DPM. Bal DPM mund të përdoret për ankthin anhidrit deri në 87% lagështi relative. Në përgjithësi, koha e tharjes së sulfatit të kalciumit (kështu që përmbajtja e lagështisë arrin 0.5% në peshë është rreth 1 mm në ditë deri në 40 mm nën kushtet ideale të tharjes - dmth. Temperatura e ajrit 20 ° C dhe lagështia e ajrit relative jo më shumë se 65%. Koha e tharjes do të rritet ndjeshëm në rastin e llaçeve të ashpra ose në rastin e kushteve të shteruara të tharjes. Nëse indeksi është të paktën 7 ditë, është e mundur të përdoret një mallë e precipituar bazuar në sulfat të kalciumit. Në këtë pikë, ne do të rekomandojmë çdo ngrohje nën dysheme. Sistemi duhet të rritet me rreth 5 ° C në ditë derisa të arrihet temperatura maksimale e punës ose sipas prodhuesit të ngrohjes në dysheme. Kjo duhet të mbahet së paku një javë para se temperatura të reduktohet gradualisht në rreth 15-20 ° C. Mos e kaloni 55 ° C. Ajo gjithashtu do të ndihmojë përdorimin e dehumidifiers. Para se të vendosni pllakat ose shtresë të tjera të sulfatit të kalciumit është një nga detyrat më të rëndësishme për të hequr qumështin e çimentos. Qumështi i çimentos është një shtresë e dobët e grimcave të bukura të vendosura në sipërfaqen e masës kur anhidrit është ngurtësuar. Kjo shtresë është shumë e dobët për të ruajtur pllakat dhe gjithashtu mund të mbrojë ulëritësin e masës. Shumë dështime që shohim janë rezultat i kontaminimit me ngjitësin e qumështit të çimentos - e cila thekson rëndësinë e kryerjes së këtij hapi. Mbetjet duhet të hiqen me një llak të hollë me një makinë të përshtatshme gërryese, i. Kati vertikal rrotullues dhe letër zmerile me madhësinë e grurit 60. Pluhuri i tepërt implasti i pastruesit vakum. Ngrohja e sipërfaqes është bërë më së miri 4-6 ditë pas vendosjes dhe mund të ndihmojë në procesin e tharjes. Verticulation sipërfaqe rekomandohet edhe me një shtresë të vogël të qumështit të çimentos sepse ndihmon aderimin. I gjithë operacioni duhet të mbahet jashtë masës derisa të hiqet në përputhje me udhëzimet e prodhuesit dhe gjithmonë duhet të mbrohet nga kontaminimi dhe dëmtimi i produkteve të tjera. Më e mira është një bllok i mbrojtur plotësisht derisa dyshemeja të mos zbatohet. Nëse nuk është e mbrojtur, ajo mund të rezultojë në veshin ose bluarjen e sipërfaqes së masës. Në këtë rast mund të jetë e nevojshme trajtimi i mëtejshëm sipërfaqësor. Është gjithashtu e nevojshme për të shmangur lagështirën sepse riintroducioni i ujit mund të rezultojë në dëmtim të veshjes dhe mund të ndikojë në të gjitha tubat e ngrohjes të instaluara. Para tjegullave ne rekomandojmë aplikimin e abetare për sipërfaqen e përgatitur të pallto Dhe pastaj pastaj ngjitës në pllaka. Substrati do të krijojë një barrierë efektive që ndihmon në stabilizimin e sipërfaqes. Faktorë të tillë si pllaka dhe lista dhe pastrimi i dyshemesë gjatë operacionit - kjo do të thotë se sa i lagësht mund të merret parasysh kur zgjedh një pllakë dhe lloj dhe metodë. Për shkak të llojit të pllakave dhe mjediseve, ju mund të përdorni ngjitëse ngadalë ose të agjërimit të pllakave. Pas shërimit ngjitës, nyjet midis pllakave duhet të mbushin me një llaç të përshtatshëm - në një dysheme pllakash rekomandohet të paktën 3 mm. Pllakat qeramike janë në këto instalime nyjet e nevojshme. Çdo zgjerim i përbashkët ose një nyje që mund të jetë subjekt i lëvizjes në një sulfat kalciumi duhet të përputhet me nyjet e zgjerimit në pllakën e krevatit. E fundit por jo më pak e rëndësishme, ne gjithmonë do të rekomandojmë këshillime teknike profesionale nga prodhuesit nga prodhuesit tek ju para se të veshjes në një shtresë sulfat kalciumi.