Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Pastrimi i oxhakut

Po kërkoni një oxhakpastrues për të pastruar oxhakun? Ne kemi 16,966 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrimi i oxhakut

Keni nevojë për një shërbim pastrimi të oxhakut? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të kontrolluar gjendjen e oxhakut, pastrimin e oxhakut nga katrani, pastrimin e oxhakut. Çmimi i mirëmbajtjes së oxhakut zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: fshesa me korrent hiri, grup mjetesh për pastrimin e blozës, pesha për pastrimin e oxhakut të ofruara nga një prej 16,966 oxhakpastruesve tanë në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pyetje: Sa shpesh duhet të lejoj që oxhaku im të pastër? Oxhaqet, zjarrit dhe vrimat e ventilimit duhet të kontrollohen të paktën një herë në vit për të qenë të pastër, pa depozita dhe se nuk ka materiale të ndezshme dhe sipërfaqe rreth tyre. Pastrimi, mirëmbajtja dhe riparimi duhet të bëhet nëse është e nevojshme. Ky është një standard sigurie dhe është mënyra më e mirë për të hyrë në këtë problem. Duhet gjithashtu të merret parasysh fakti se megjithëse oxhaku nuk përdoret shpesh, mund të ketë një kafshë fole në një tym apo lloje të tjera të zhvlerësimit që mund të shkaktojë që ajo të jetë e sigurt. Ekzistojnë disa standarde dhe standarde që përcaktohen kur dhe në cilat rrethana në të cilat derdhja nga toka është oxhaku i nevojshëm për të pastruar për të shmangur shqetësimet. Sadze në oxhak mund të jetë shumë e rrezikshme dhe nëse ata janë atje shumë mund të ndez. Pyetje: Dhitë e mia varen, sidomos në verë. Çfarë mund të bëj? Ajo është shkaktuar nga një depozitë creosote në oxhak, një anësore natyrore me djegie druri. Në verë zakonisht është erë më e keqe kur lagështia e lartë është ajer te kondicionuar. Pastrimi i mirë do të ndihmojë, por zakonisht nuk e zgjidh problemin plotësisht. Ka agjentë të oxhakut komercial kundër erës që punojnë shumë mirë, dhe shumë njerëz kanë rezultate të mira edhe me sode bicarbon. Problemi i vërtetë është oxhaku i marrjes së ajrit, një simptomë e problemeve të përgjithshme të presionit të shtëpisë. Pyetje: Kur ndërtoj zjarr në fireplace, unë gjithashtu kam tymin tim në bodrum. Ky është një problem relativisht i shpeshtë në shtëpitë moderne të ajrit ku izolimi në shtëpi vulosi shtigjet e zakonshme të infiltrimit të ajrit. Dhi i përdorur për të synuar ajrin nga shtëpia. Nëse shtëpia është e izoluar mirë, mënyra më e lehtë për të kontributin e ajrit të brendshëm është shpesh e ndryshme, oxhak i papërdorur ose tymi. Kur ajri është thithur me këtë tym të papërdorur, ajo kap tymin që bazohet në një shëtitje të përdorura dhe të ridrejtuar tymin në zonën e jetesës. Zgjidhja më e mirë është të sigurojë një furnizim të jashtëm ajror në shtëpi dhe fireplace, në mënyrë që problemi i vakumit të mos e eliminojë problemin e tymit, por edhe mundësinë e kullimit të monoksidit të karbonit. Zgjidhja dytësore është instalimi i përplasjes së lartë në fireplace. Pyetje: gazit gaz. A duhet të kontrollohet kjo oxhak? Sigurisht! Megjithëse gazi është zakonisht një lëndë djegëse e pastër, oxhaku mund të përballojë foletë e zogjve ose të tjerët që bllokojnë tymin. Kaldaja moderne gjithashtu mund të shkaktojnë shumë probleme me jo shumë duhanpirësit që janë të dizajnuara për të bashkëpunuar me gjeneratën e vjetër të kaldajave. Pyetje: Çfarë është Kreozot Niveli 3? Unë kam një shtëpi tetëdhjetë që ishte për një kohë të gjatë me qira. Unë jetoj këtu pesë vjet dhe përdor zjarret katër vjet. Unë nuk e di kur hera e fundit e oxhakut tim u ndryshua (me sa duket dekada, nëse në të gjitha). Unë sapo kisha një kominator në shtëpi që më informoi se Kreozot dhe depozitat në oxhakun tim ishin mjaft të forta (ai përdorte termin "Niveli 3"). Ai gjithashtu tha se në një dhomë tymi është një tullë e bërë (në vend të një të qetë) dhe se ka shumë depozita të rrezikshme. Ai rekomandoi dy aplikime të pastrimit kimik (por që, sipas mendimit të tij nuk janë plotësisht të besueshme). Ai më tregoi depozita brenda përdorimit të dritës dhe të gjithë ai tha, duke bërë kuptim. Unë nuk mund të gjej ndonjë informacion në lidhje me këtë pastrim kimik dhe unë pyes veten nëse kjo tingëllon si ajo ishte mënyra e drejtë në rast se tim. Ajo që ju përshkruani tingëllon standarde të mjaftueshme. Përveç pastrimit kimik që keni përmendur, kimikatet profesionale mund të aplikohen në oxhaqet, zakonisht në formën e një pluhuri që do të ndihmojë në ndryshimin e natyrës së kreozotës me xham në një formë që mund të heqë furçat profesionale duke përdorur. Nëse Kreozot Gum, e vetmja mënyrë për të punuar me të është duke përdorur një aplikim kimik. Megjithatë, nuk përdoret shpesh sepse është manipulim më kompleks me të. Nëse Kreozot është i fryrë ose prishet kur bumping (në krahasim me gome) mund të jetë pastrim i dobishëm rrotullues. Pyetje: Si mund ta di nëse oxhaku më pastroi? Në të kaluarën Kina kemi punësuar, ata gjithmonë dalin në çati, kontrolluan shpërthimin, gjendjen e jashtme të oxhakut dhe pastaj pastruan atë nga çatia. Sot oxhaku erdhi. Ai dukej nga poshtë në fireplace time dhe tha se nuk kemi nevojë ta pastrojmë, sepse ende sheh tulla. Gjithashtu kërkova pastrim. Pastaj ai kapi një furçë teli dhe thjesht mbante të gjitha depozitat nga vrima kryesore në fireplace pa shkuar në çati për të pastruar diçka nga atje. A është aktualisht një procedurë e rregullt? Përvojat e kaluara me Chimnos janë në mënyrë të plotë, dhe kështu duhet të ndiqen. Por përvoja juaj e fundit tingëllon pak e veçantë. Nëse Chochiner u pajtua me ju në heqjen e plotë dhe pastruar vetëm një tullë në fireplace të fireplace, ju nuk keni marrë shërbimin për të cilin keni paguar. Oxhak i plotë gjithëpërfshirës përfshin një furrë të oxhakut dhe një tym. Në të ardhmen, informoni pastrimin e oxhakut në një Kinë të veçantë. Pyetje: Sa shpesh ndodh që futjet e oxhakut nuk mund të shihen nga fireplace brenda duke përdorur elektrik dore? A ka ndonjë kërkesë standarde të ndërtimit për tym dhe dhi? Është e mundësuar për pajisjet e tymit në devijime deri në tridhjetë gradë. Në shumicën e rasteve, e bën të pamundur vëzhgimin vizual të drejtpërdrejtë të tymit. Miniqamera do të ishte e nevojshme për të vlerësuar gjendjen e zjarrit. Pyetje: Cilat inserts çelik inox kërkojnë izolim? Insoles për gaz dhe pajisje të naftës nuk kërkojnë izolim për të përmbushur kërkesat për prodhimin dhe prodhuesit e garancisë. Për shkak të temperaturave të gazit më të ulët të zjarrit dhe transferimit më të vogël të nxehtësisë, ka më pak të ngjarë të kapë materialin e ndezshëm të ambientit. E pra ato që përdoren për ngrohje të karburantit të ngurtë, ata tashmë janë izolues. Prodhuesit e oxhaqeve furnizohen drejtpërdrejt me blloqe oxhak, fut dhe të gjitha gjërat e nevojshme për tu përfshirë. Ndërsa izolimi dikur përdorte një lesh xhami, por ishte absolutisht absorbuar dhe për këtë arsye ka qenë e dëmshme. Aktualisht përdoret izolimi i fibrave minerale.