Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Pastrim i tepihave me lageshti

Jeni duke kërkuar për një pastrues qilimash? Ne kemi 9,424 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrim i tepihave me lageshti

Keni nevojë për një shërbim rrahjeje tapeti? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në rrahjen dhe pastrimin e hapave, qilimave të mëdhenj dhe zyrave. Çmimi i pastrimit të shkelës zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: nxjerrja e ujit nga tapetet me ngrohje, të cilat do të ofrohen nga një prej 9,424 rrahësve tanë në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Rugs antivirus dhe ngrohje të ujit të nxehtë për të vrarë 99.99% të mikrobeve morale Shënim: Suantion antiviral qilim mund të kryhet vetëm me terapi të ujit të nxehtë për të arritur rezultate optimale. Hapi 1: Llak paraprak i qilimit me agjentë pastrimi antivirus Pastrimi i dukshëm do të thotë të trajtoni përkohësisht qilimin tuaj me agjent pastrimi. Zgjidhje të tilla përputhen me standardet evropiane, që do të thotë të ndihmojnë në eliminimin e 99.99% të mikrobeve të disburrencës brenda pesë minutave të aplikimit. Falë pH neutrale janë të sigurta për përdorim në dysheme të laminuara, dysheme druri, mure dhe çdo qilima dhe tapiceri që mund të pastrohen për lagështirë. Për vite të tëra është një zgjedhje profesionale për të hequr qafe erën e gatimit, tymit dhe aromave nga kafshët shtëpiake. Hapi 2: Spërkatja e detergjentit në mënyrë që të mbuloni çdo qilim me centimetër Duke përdorur një makinë për të aplikuar agjentin e pastrimit, aplikacionet tona profesionale për aplikimin e kimikateve në qilimin tuaj për të siguruar mbulim sipërfaqësor 100%. Kjo lejon kimikën të hyjë në fibrat e qilimit tuaj dhe të dezinfektuar tërësisht. Hapi 3: Shpëlaj qilimin dhe theres me ujë të nxehtë Pas 15 minutash, agjenti i pastrimit eliminoi 99.99% të të gjitha viruseve dhe baktereve të dëmshme në qilimin tuaj duke përfshirë Koronaviruset, MRSA dhe Hepatiti B. Pastruesit tanë të qilimave tanë shpëlarje për të neutralizuar. PH dhe pastaj kryejnë ngrohje me ujë të nxehtë për të dezinfektuar plotësisht dhe për të pastruar sipërfaqen. Sa ujë të nxehtë është punuar - pastrimi i avullit qilim? I përshtatshëm për sintetike / të përziera (mikrofibër, fibra sintetike, poliestër) dhe fibër leshi. Hapi 1: Ne përdorim një pastrim të avancuar me avull në hapin e parë. Para pastrimit të qilimave, tekniku është zhbllokuar dhe heq shtresën e parë të pluhurit të lëshuar. Pastaj shqyrtoni njollat ​​(nëse ka) dhe për secilin zgjedh një agjent të përshtatshëm pastrimi. Pije derdhje, spote yndyrore nga ushqimi etj. - Çfarëdo qoftë ajo, do të trajtohet në mënyrë adekuate. Megjithatë, mos harroni se ka edhe njolla që dëmtojnë përgjithmonë pëlhurën dhe madje edhe pavarësisht nga të gjitha përpjekjet e teknikës nuk mund të jetë e mundur të pastrohen. Nëse ata ose metodat tona nuk mund t'i pastrojnë ato, ju nuk bëni asgjë me të. Hapi 2: Pjesa kryesore e pastrimit Kjo është metoda më efektive dhe më e vogël e pastrimit të qilimit në treg. Edhe ato mbulesa me pika dhe shumë të ndotura të tekstilit do të shkëlqejnë përsëri pastërtinë. Si ka pastrim qilim deri avor?: Teknik përdor një makinë profesionale për pastrimin e thellë të çdo qilimi centimetër. Rezultati shkarkon ujin e ngjeshur të përzier me një detergjent. Hiqni lehtë të gjitha pluhurat e grumbulluara dhe papastërtitë. Në të njëjtën kohë, zgjatja e thithjes së fuqishme mbetet nga qilimi të gjitha lagështi të tepërt (së bashku me papastërtitë e liruar). Në këtë mënyrë, qilimi pastrohet dhe thuhet njëkohësisht pa rrezikun e dëmtimit - pothuajse 95% lagështi është hequr pothuajse njëkohësisht. Shënim: Wilio nuk është përgjegjës për dëmet që mund të lindin në qilimin tuaj pas pastrimit profesional nëse keni provuar të hiqni vetë-ndihmë ekzistuese të njollave me pastrime të panjohura të zgjedhjes suaj. Hapi 3: Mbrojtja e Patch - e rekomanduar për zonat e përdorshmërisë së lartë Për të mbrojtur qilimat tuaja të pastruara të freskëta dhe për zgjatjen e jetës së tyre, teknikat tuaja mund të përdorin mjete të larta efektive të njollës. Është aplikuar në mënyrë të barabartë për çdo centimetër qilimash, tapiceri ose zonë të tjera të pastruara dhe siguron mbrojtje të besueshme kundër të gjitha llojeve të spote duke mos i lejuar ata të vendosen në sipërfaqen e tyre. Kështu që sipërfaqet tuaja do të mbeten të pastra dhe herën tjetër do të jenë shumë më të lehta për t'u pastruar. Hapi 4: Koha e tharjes së shkurtër Pas ngrohjes së ujit të nxehtë, mbulimi i dyshemesë së tekstilit do të jetë pak i lagësht dhe ka nevojë për tharje të veçantë të ajrit 3 deri në 6 orë. Një pastrues profesional qilim do të sjellë edhe tharëse ajri si një shërbim bonus dhe atë plotësisht të lirë. Do të vendoset pranë mbulesave të dyshemeve të trajtuara. Kjo përshpejtoi ndjeshëm procesin e tharjes (disa orë). Metoda e qilimit të pastrimit të thatë I përshtatshëm për fibër të imët / natyrore (100% pambuk, bar deti, sizal, jute dhe materiale të tjera organike) Hapi 1: Përbërja e pastrimit: Pluhur me lagështi të ulët është aplikuar në mënyrë të barabartë në tekstil. Hapi 2: Mbërthimi i fibrave: Agjenti i pastrimit është i krehur me një furçë që rrotullohet me një shpejtësi të sigurt. Ky proces njihet si fibra pastrimi. Kur kapen mjetet kimike, papastërtitë dhe papastërtitë e tjera johigjienike janë kapur. Hapi 3: Heqja e mbetjeve: Në fund, pluhuri me të gjitha papastërtitë e lëshuara është hequr me vakum. Shënim: Kjo metodë e pastrimit është e mrekullueshme për të rifreskuar qilima dhe kate gjobë, por mos harroni se nuk mund të heqë njollat. Klientët gjithashtu librin pastrim profesional, dyshek dhe perde. Klientët që përdorin shërbimet tona të pastrimit të qilimave gjithashtu mund të rezervojnë pastrimin profesional të dyshekut dhe tapiceri dhe perde pastrimi. Ndryshe nga kompanitë e tjera të pastrimit të qilimave në Londër, ju mund të keni të gjitha këto objekte që të pastrohen me një të ulur me të njëjtën teknikë për të arritur rezultate edhe më të mira ose më të mira! Pastrimi i insekticideve Ka shumë lloje të pllakave (për shembull, beetles qilim dhe cockroaches) për të cilat qilima janë të rehatshme. Nëse dëshironi, teknikat tuaja mund të trajtojnë mbulesat e dyshemesë kundër dëmtuesve të caktuar për t'u siguruar që ju nuk do të duhet të përballeni me ndonjë vizitor të papritur në të ardhmen. Ne ofrojmë shërbime pastrimi të qilimave dhe dysheme në të gjithë Sllovakinë. Çfarëdo që të jeni, ne me siguri kemi një degë ose punonjës që kujdeset për mbulimin e dyshemesë së tekstilit tuaj. Dhe edhe nëse nuk jeni plotësisht të sigurt se çfarë lloji të qilimave dhe paragjykimeve që keni, teknikat tuaja do t'i shqyrtojnë ato dhe do të përcaktojnë mënyrën më të mirë për t'i pastruar ato. Thread sintetike / të përziera Për shumicën e qilima, ne përdorim terapinë e ujit të nxehtë, të njohur edhe si pastrim qilimash. Kjo është metoda më e avancuar dhe më efektive për pastrimin e thellë të qilimave të njohura nga ekspertët në mbarë botën dhe është e madhe për pastrimin e njollave. Dhe nëse edhe kjo metodë nuk mund të pastrojë njollat ​​në qilimin tuaj, atëherë nuk kontrollon askush! Thread Fine / Natyrore Po në lidhje me qilimin funny të lidhur me dorë ju mbani para fireplace? Besoni apo jo, me këtë lloj qilimi ne mund ta këshillojmë dhe ta pastrojmë atë. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Sa është arteria e qilimit? Përgjigja: Çmimet e qilimave normalisht bazohen në madhësinë e qilimave dhe metodën e pastrimit. Kostot mesatare të pastrimit të qilimave janë 2-3 euro për m2. Kjo do të thotë se madhësia më e zakonshme e qilimit mund të pastrohen nga rreth 10 deri në 20 euro. Pastrimi i qilimave të bëra nga materiale më të ndjeshme mund të jenë më të kushtueshme. Kostoja e thestrimit tonë të qilimave tona varet nga madhësia e dhomës dhe metodën e pastrimit të qilimave të përdorura. Çmimi mund të lëvizë mesatarisht 20-30 € për dhomë, Pyetje: Cilat lloje të qilima dhe dysheme mund të pastroni? Përgjigje: Detergjentët që përdorim janë për trajtimin e llojeve të ndryshme të qilimave të flokëve. Pastrimi më i lehtë qilimat e bëra nga fibra sintetike, leshi dhe natyrore. Çdo teknik gjithashtu është e specializuar në pastrimin e qilima të persisht, orientale, të shtypura, skulptor, maroken, indian, tibetian dhe qilima të tjera dhe mund të pastrojnë ju qilim kudo në Sllovaki. Pyetje: Sa kohë pastrohet qilimi? Përgjigje: Kjo varet nga shumë rrethana. Për të thënë një shembull i përafërt, qilimi në një dhomë zakonisht zgjat rreth 30 minuta. Megjithatë, mbani në mend që faktorë të tillë si statusi i qilimit duhet të merren parasysh gjithashtu. Pyetje: Sa kohë do të jetë e thatë qilim? Përgjigje: Qilimat e bëra nga fibrat sintetike zakonisht tharë në ajër në 3 deri në 6 orë. Vala, përkundrazi, zgjatë afatin kohor nga 4 deri në 8 orë. Pa pagesë, ne gjithashtu do t'ju sjellim një tharëse që përshpejton ndjeshëm procesin e tharjes duke rritur rrjedhën e ajrit. Pyetje: Sa stacione të qilimit vijnë? Përgjigje: Ne do t'ju dërgojmë një teknikë të çertifikuar. Do të sjellë të gjitha pajisjet dhe detergjentet e nevojshme për pastrimin profesional të qilimave në vend. Pyetje: A merrni qilim? Përgjigje: Jo, teknikat do të sjellin gjithçka të nevojshme për të përfunduar ndonjë nga shërbimet tona profesionale të pastrimit të qilimave në vend. Kjo është shumë më efikase dhe e kursimit të kohës. Pyetje: A mund të garantoni heqjen e suksesshme të gërvishtjeve? Përgjigje: Ka njolla që thjesht dëmtojnë qilimin dhe lënë gjurmët e përhershme - ngjyrën e flokëve, kimikate të caktuara etj. Pyetje: A mund të ndihmojnë metodat e pastrimit të qilimave tuaj të hiqni aromën nga qilimi? Të tilla si kafshët shtëpiake nga kafshët shtëpiake të kafshëve shtëpiake? A: Po, metodat e pastrimit të qilimave tona janë të shkëlqyera për të hequr erën e pakëndshme. Mbulesat e dyshemeve të tekstilit tuaj do të mbeten të pastra dhe të freskëta, shumë aromë! Pyetje: A mundet një teknik të lëvizë mobilje? Përgjigje: Epo, kur bëhet fjalë për tavolinën e kafes dhe karrige ose dy, nuk do të jetë aspak problem - ngrohësi do t'ju ndihmojë nëse është diçka më e vogël.