Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Panele infra te kuqe

Po kërkoni një elektricist për panelet infra të kuqe? Ne kemi 16,300 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Panele infra te kuqe

Keni nevojë për një shërbim paneli infra të kuqe? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për shënjestrimin, instalimin, mirëmbajtjen, lidhjen. Çmimi i paneleve të ngrohjes rrezatuese zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë detaje mbi shërbimet: termostat me valë, kornizë për montimin në tavan, mbështetëse panelesh kromi, kostot e transportit të ofruara nga një prej ngrohësve tanë 16,300 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
A janë ngrohësit e paneleve infra të kuqe një mënyrë të mirë për të ngrohur dhomë? Infraplanely janë një ngrohje relativisht të re. Ata punojnë në një parim tjetër si radiatorë, sepse përdorin rrezatimin për të ngritur dhomën në vend të një konvekcioni të rrezatimit. Kjo do të thotë se ata nuk e ngrohin të gjithë dhomën, por ato ofrojnë nxehtësi drejtpërdrejt njerëzve dhe subjekt në të. Cili është ndryshimi midis konvekcionit dhe rrezatimit? Ngrohja gjithmonë lëviz nga objektet më të ngrohta për të ftohur. Ka disa mënyra për të kryer ngrohje nga një vend në tjetrin. Më shpesh i përket udhëheqjes, rrjedhës dhe rrezatimit. Kryesuesi ndodh kryesisht përmes solids. Energjia termike transmetohet nga një atom në tjetrin, duke lëvizur kështu përmes objektit. Disa materiale të tilla si metal janë shumë të mira si përçuesit. Kjo është arsyeja pse ana e jashtme e radiatorit mund të lëvizë kaq shpejt kur ka ujë të nxehtë. Substancat e tjera transmetojnë nxehtësinë shumë më pak efikase dhe kështu krijojnë izolim të mirë. Convection është nxehtësia e transferuar me një lëng, për shembull me ajër ose ujë. Kur lëngu ngroh, densiteti i saj zvogëlohet, kështu që ngrihet ajri i nxehtë. Kur ftohet përsëri, bëhet dendur dhe zvogëlohet. Falë këtij parimi, qarkullimi është vendosur në mënyrë që nxehtësia të shtyhet nga një vend në tjetrin. Rrezatimi është transferimi i valëve elektromagnetike të energjisë. Ngrohja transmetohet kryesisht nga Photon në vargun infra të kuqe të spektrit. Ata mbajnë energji nga burimi i saj dhe e dorëzojnë atë për secilën lëndë duke i thithur ato. Kjo do të thotë se rrezatimi mund të kalojë përmes çdo mediumi transparent duke përfshirë vakumin. Cila është dallimi themelor midis infrupaneleve dhe radiatorëve? Radiatorët përdorin konvekcionin dhe ajrin e ngrohjes rreth tyre që qarkullojnë në të gjithë dhomën. Panelet infra të kuqe punojnë në rrezatim, duke i bërë ata një sistem ngrohjeje plotësisht efektive nëse nuk përpiqemi t'i përdorim ato si radiatorë klasikë. Cilat janë përfitimet e infrapanels? Avantazhi i infrupanelelëve është se ata nuk shpojnë të gjithë dhomën, por i japin nxehtësi njerëzve dhe i nënshtrohen asaj. Kushdo që ulet në dhomë, do të ndihet i ngrohtë, edhe nëse ka ende ajër mjaft të ftohtë rreth tij. Është e qartë se ne konsumojmë shumë më pak energji elektrike sikur të kishim ngrohur të gjithë familjen. Gjithashtu, infrupanelët janë më efektive kudo ku hapësira është më e dobët e izoluar. Në të vërtetë, mungesa e izolimit shkakton që sistemi i ngrohjes klasike të jetë joefikase për shkak të rrjedhjes së vazhdueshme të nxehtësisë. Megjithatë, ky nuk është një problem për infrapanët, sepse nxehtësia i dorëzohet drejtpërdrejt personave, por edhe subjektit. Ato grumbullohen shumë më efektive se ajri. Avantazhi i paneleve infra të kuqe është gjithashtu mirëmbajtja e tyre minimale, pasi ata nuk kanë pjesë lëvizëse që mund të dëmtojnë ose veshin. Vetëm fshij ato nga pluhuri nga koha në kohë. Përfitimet mund të këshillohen gjithashtu nga dizajni ergonomik, qëndrueshmëria, kostot e ulëta operative dhe operacionet e sigurta shëndetësore. Panelet infra të kuqe mund të përdoren për të rregulluar temperaturën e temperaturës së dhomës, pasi energjia merret vetëm në fushën e shikimit të fushës së ngrohësit. Siç e preferonte, mund të shfaqet në dhoma të mëdha të hapura, veçanërisht nëse ulesh në një dhe në të njëjtin vend për një kohë më të gjatë. Avantazhi kryesor mund të jetë gjithashtu disavantazhi i tyre më i madh Avantazhi më i madh i paneleve infra të kuqe është se ata nuk shpojnë të gjithë hapësirën, por ngrohin objekte direkt që janë në fushën e tyre të vizionit. Dhe gjithashtu mund të jetë disavantazhi i tyre më i madh. Nëse jeni në frontin e panelit, do të jetë e ngrohtë, por sapo të fikni ngrohjen ose të largoheni nga paneli, do të jeni përsëri të ftohtë. Kjo do të thotë se ata janë të mirë nëse refuzoni nga një vend, por jo më mirë nëse ecni poshtë. Ndonjëherë mund të konsiderohet se nuk jeni gjithmonë në gjendje ta vendosni panelin në mënyrë që të mos ketë pengesë midis panelit dhe subjektit të nxehtë. Në raste të tilla, funksioni infraplanel nuk është më efektiv. Nuk vepron "z. Perëndia në Windows" Ndryshe nga sistemet tradicionale të ngrohjes infraapanese shpërndajnë ngrohjes ku është e nevojshme dhe jo në dhoma bosh. Kjo teknologji përdor 80% të energjisë së saj për të ngrohur njerëzit dhe pjesë të tjera të dhomave dhe vetëm 20% të energjisë së tyre të ngrohjes ajrore. Ky është një minimum në krahasim me sistemet e tjera të ngrohjes.