Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ngrohje ne dysheme me rryme

Po kërkoni një korrier për ngrohje elektrike nën dysheme? Ne kemi 27,322 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ngrohje ne dysheme me rryme

Keni nevojë për një shërbim në fushën e ngrohjes elektrike nën dysheme? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin dhe instalimin e fletëve ngrohëse elektrike, konsultimin e zgjidhjeve të përshtatshme, ofertën e çmimeve. Çmimi i ngrohjes nën dysheme zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: nivelim, lidhje me sistemin e ngrohjes, vegla të ofruara nga një prej trajnerëve tanë të 27,322 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ngrohje elektrike në dysheme Çfarë është ngrohje elektrike në dysheme? Si funksionon ngrohja e dyshemesë elektrike në të vërtetë? Kur është e përshtatshme dhe e sigurt? Ne e dimë shumicën e gjërave në lidhje me sistemet moderne dhe efikase të ngrohjes në dysheme. Dhe të lumtur me njohuritë tona ndajmë me ata që mendojnë për ngrohje në dysheme. Në vendosjen e konsideroni se cili sistem ngrohje do t'i përshtatet shtëpisë tuaj për t'iu përshtatur më së shumti. Si punon: Ngrohja në sistemet e ngrohjes në dysheme vjen nga energjia elektrike përmes kabllove të ngrohjes të mirëmbajtura në sythe nëpër dysheme. Kabllot e ngrohjes në dysheme aplikohen një shtresë e hollë e mbushësve për të arritur një sipërfaqe të sheshtë dhe vendos dyshemenë. Për një sistem të vërtetë efikas të energjisë, pllaka izoluese termike është e vendosur gjithmonë nën kabllon e ngrohjes. Temperatura zakonisht kontrollohet për çdo dhomë duke përdorur veçmas një termostat në mur. Sistemi i ngrohjes në dysheme është një sistem i plotë i ngrohjes. Nuk ka burime shtesë të nxehtësisë në dhomat ku është instaluar. Ngrohje elektrike nuk është veçanërisht e përshtatshme për rikonstruksione dhe përfitime. Është një zgjidhje e thjeshtë, e shpejtë, e lirë dhe e izoluar në krahasim me shumë sisteme të tjera të ngrohjes që ndërhyjnë me më shumë. Mundësia për të zgjedhur një dysheme elektrike ose ngrohje të ujit të nxehtë Ka dy sisteme të ngrohjes underfloor - elektrike (duke përdorur energji elektrike) dhe ngrohje të ujit të nxehtë. Mats ngrohjes janë përdorur më shpesh për ngrohje elektrike. Avantazhi i këtij ngrohje është një katet e ulëta dhe kostot e investimeve relativisht të ulëta në krahasim me ujin e nxehtë. Ngrohje elektrike në dysheme ka një strukturë të thjeshtë ndërtimi dhe nuk ka nevojë për një burim të madh të energjisë (si bojler). Nuk mbush dhomë me radiatorë. Është higjienike pa mirëmbajtje dhe e lartë (nuk e di pluhur). Disavantazhi është shpenzimet operative, kështu që ky lloj përdoret vetëm në banjo ose në njësinë e kuzhinës për të rritur temperaturën e dyshemesë në periudhën e ngrohjes. Lloji i dytë është një ngrohje e dyshemesë me ujë të nxehtë që ndahet nga sistemi për një të lagur (sallë betoni) dhe një sistem të thatë (pllaka gipsume / suzodoter) për ndërtesat prej druri. Lartësia më e ulët strukturore është nga 50 mm me një sistem të thatë dhe nga 70 mm me tub që vlon në një sistem të lagësht. Të dy sistemet e ngrohjes përdorin metodën rrezatuese të përhapjes së nxehtësisë. Cili sistem zgjedh është një pyetje e shpeshtë: me kabllot elektrike / mat ose me tuba uji? Natyrisht, varet nga kushtet në familjen tuaj dhe nga kërkesat tuaja. E pra mendoni se cili sistem do t'ju përshtatet më shumë. Përfitimet e ngrohjes elektrike në dysheme Katet e bukura Ngrohje elektrike në katin është një zgjedhje e përkryer kur doni një sistem fleksibël të ngrohjes. Sistemet e tjera të ngrohjes shpesh zgjohen në verë. Për shembull, kjo do të thotë se dyshemetë banjo dhe dhoma të tjera shpesh mund të jenë të ftohta në periudhat e tranzicionit. Ju mund të zgjidhni se cilat dysheme do të jenë të ngrohta dhe të thata gjatë gjithë vitit me ngrohje elektrike nën dysheme. Besueshmëri Kabllot e disa kompanive kanë izolim teflon që e bën atë shumë të qëndrueshme. Në ngjarjen e pamundur të një dështimi të kabllit të ngrohjes, ekziston një pajisje shumë e mirë për monitorimin e dështimit. Ju mund ta gjeni mbi sipërfaqen e dyshemesë, kështu që për shembull, vetëm pllaka individuale duhet të hiqen. Lartësia e lartësisë Nëse nuk doni të rrisni nivelin e kateve, një alternativë e mirë është ngrohje elektrike në dysheme. Krahasuar me një sistem të nxehtë të ujit, dizajni është shumë i ulët, i cili shpesh është një avantazh i madh kur rinovimi. Avantazhi i mjeteve të ngrohjes ruhet vetëm nën pllakën, zakonisht në një shtresë ngjitëse fleksibile ose të masës. Në këtë rast, lartësia minimale e ndërtimit, duke përfshirë vetëm 15 deri në 20 mm, e cila mund të jetë veçanërisht e dobishme për rindërtim. Kostot e investimit Shpenzimet e investimit për ngrohje në dysheme elektrike janë relativisht të ulëta në krahasim me ujin e nxehtë. Ka shumë lloje të ndryshme të sistemeve të ujit dhe kostot operative ndryshojnë midis tyre. Disa sisteme kanë kosto të ulët operative, por shlyerja e kostove të investimit kërkon pak kohë. Kjo është veçanërisht e vërtetë për zona të vogla të tilla si banjo dhe sallat. Blerja dhe instalimi i ngrohjes në dysheme elektrike varet nga madhësia e dhomës, performanca dhe kërkesat e instalimit.