Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ngrohje, inxhinier ngrohjeje

Jeni duke kërkuar për një korrier ngrohjeje? Ne kemi 28,652 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ngrohje, inxhinier ngrohjeje

Keni nevojë për shërbim ngrohjeje, korrierë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në zëvendësimin e radiatorëve, shërbimin dhe riparimin e bojlerit, testet e presionit të ngrohjes dhe punë të tjera të ngrohjes. Çmimi i ekspertëve të ngrohjes zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: shërbimi i urgjencës, ventilimi i radiatorit dhe zëvendësimi i kokës dhe valvulave të ofruara nga një prej inxhinierëve tanë të ngrohjes 28,652 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Zgjedhja e ngrohjes administrative / gazit Ka disa probleme kyçe që duhet të mendoni kur zgjedhni një ekspert të duhur të ngrohjes ose gazit. Në këtë artikull ne do t'ju marrim hap pas hapi. Zgjidhni dikë që ka shumë përvoja specifike Së pari, zgjidhni një ekspert ngrohje që ka shumë përvoja specifike me llojin tuaj të punës. Për shembull, nëse një çrregullim bojler, shkoni përtej dikujt që ka përvojën e riparimit të kaldajave - jo vetëm me përbindëshin e gazit. Sepse edhe nëse dikush është një inxhinier i gazit, mund të jetë kryesisht hidraulik dhe nuk ka një çelës të riparimit të kaldajave. Njerëzit duhet të kërkojnë për feedback Wilio specifike për llojin e punës që ata kanë nevojë për të bërë ekspertin. Kur të gjeni një ekspert me përvojën e duhur përmes Wilio, kërkoni pikëpamjet e punës së tij dhe - nëse do të jetë një punë e madhe - përpiquni të flisni me një ose dy nga klientët e tyre të mëparshëm. Kjo ju lejon të gjeni se si t'i keni ato në shtëpi, si dhe rrjedhën e punës standarde të tyre. Nëse puna juaj përfshin gaz, sigurohuni që eksperti të regjistrohet për punët e gazit, instalimin dhe shpërndarjen Nëse puna juaj e ngrohjes përfshin gazin, gazi, i cili punon në të duhet të regjistrohet nga ligji si një person legjitim me gaz, instalim dhe shpërndarje, punë në kaldaja, sobë, shpërthime dhe të gjitha instalimet e tjera të gazit. Kështu që lehtë mund të kontrolloni nëse një teknik ose gaz i veçantë i ngrohjes është i akredituar për këtë punë. Çdo makinë ngrohje dhe gazrat duhet gjithashtu të kenë një kartë identiteti me një leje pune të gazit. Kur rritet gazi do të mbërrijë, kërkoni të demonstrojnë se është në gjendje ta bëjë këtë punë. Merrni një kuotim të detajuar nga secili ekspert që po shqyrton Jini të kujdesshëm për një ekspert që do t'ju ofrojë një kuotë vetëm me telefon - nuk ka gjasa të jetë në gjendje të vlerësojë çmimin e saktë pa e parë situatën personalisht. Prandaj, ne ju rekomandojmë që të zgjidhni dikë që së pari vjen për të inspektuar, më së miri për të parë nëse kërkohet një korrigjim i vogël ose më tepër një problem më serioz që duhet të adresohet. Natyrisht, unë mund t'i shpjegoj atij, por inspektimi është në këtë rast të nevojshëm për Gasmar për të vlerësuar saktë situatën. Zgjidhni një tregtar i cili do t'ju ofrojë një ofertë të detajuar me shkrim me të gjitha shpenzimet që do të kërkojë puna. Ata duhet të përfshijnë gjithçka nga puna, materiale për çdo shpenzim shtesë, siç është tarifa e shpëlarjes së ngrohjes. Gjithashtu duhet të jetë e qartë nëse ose nga konsumatori pritet të paguajë për çdo material paraprakisht - për shembull një kit të ri të bojlerit ose radiatorit. Inxhinier i ngrohjes dhe gazit Andrej ka një vlerësim të shkëlqyer të feedback Wilio. Ajo shpjegon se pronari i shtëpisë nuk duhet të zgjedhë kurrë një tregtar që bën thirrje për pagesë të plotë para punës. "Kam gjetur se shumë njerëz me të vërtetë përpiqen të paguajnë para se të bëra këtë punë! Asnjëherë mos e bëni atë - gjithmonë prisni që puna të përfundojë dhe nuk do të dini se jeni të kënaqur me punën. Unë gjithashtu do të sugjeroja që pronari i shtëpisë ka zgjedhur një inxhinier ngrohje i cili do t'i japë atij një çmim total të tërë punës në ofertën e çmimeve - jo një normë orë ose ditore. Merrni një kuotë të lirë Ne do t'ju ndihmojmë të përmbushni teknikë profesionistë të ngrohjes dhe gazit në zonën tuaj dhe të merrni oferta reale sot. Pyetni çdo gaz që të shpjegojë se çfarë ka në plan të bëjë. Si Andrej, një ngrohje me të vërtetë të mirë inxhinier do të ndihmojë pronarin e shtëpisë për të kuptuar se çfarë shkon: "Kur bëj një punë, përpiqem t'i shpjegoj klientit pse është bërë pse unë vendos për rolin në këtë mënyrë dhe si Makina në të vërtetë punon ata kishin një pasqyrë dhe të ardhme. Për shembull, shumë njerëz nuk dinë të plotësojnë kaldajat dhe pastaj të paguajnë disa duzina ERU për t'u paguar për të ardhur dhe për të plotësuar kazan çdo herë. Unë do të zgjedh një tregtar i cili ishte i gatshëm të shpjegojë dhe të tregojë se si të renditni gjërat e vogla dhe të sigurta që mund të bëni veten ". Kërkoni kualifikime profesionale dhe akreditim Nëse një tregtar ka kualifikuar në fushën e hidraulik dhe ngrohjes për kualifikim familjar ose përkatëse, është padyshim një tregues i mirë që merr seriozisht. Megjithatë, meqenëse projektet e ngrohjes shpesh përfshijnë probleme të papritura dhe të mësuarit "në punësim", disa vjet përvojë mund të jenë minimalisht të vlefshme. Vlen gjithashtu të pyesni nëse tregtar është anëtar i një shoqate profesionale. Diskutoni materialet e nevojshme para fillimit të punës Nëse puna qëndron në blerjen e aksesorëve dhe pajisjeve, ju mund të ju lejoni të blini vetë: Shumë pronarë të shtëpive do të lëshojnë këtë rrugë, sepse ata mendojnë se ata mund të blejnë produktet e nevojshme më të lirë në internet. Inxhinier i ngrohjes Andrej: "Gjërat më të lira Shopping online - çezmat dhe valvulat e radiatorëve dhe gjëra të tjera - shpesh cilësi shumë më pak. Për shembull, dikush bleu një numër të valvulave nga interneti dhe i përshtatet atyre në tetë ose nëntë radiatorë. Kur i kam pajisur të gjithë, kam gjetur se ikin nga nxehtësia, sepse madhësia e rubinetit nuk ishte e drejtë, edhe nëse vetëm një milimetër. Në atë ditë unë isha deri në natë, sepse të gjitha çezmat duhej të hiqeshin dhe unë kisha për të instaluar të gjithë përsëri duke përdorur kasetë vulosje nga PTFE për t'i mbyllur ato, përndryshe nuk duhet të montohet. "Eksperti i mirë i ngrohjes do të jetë në gjendje të shpjegojë Përfitimet për ju dhe disavantazhet e blerjes nga burime të ndryshme dhe duhet t'ju ndihmojnë të shmangni "kursimet e rreme".