Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Nenprerje, fuga murature

Jeni duke kerkuar nje ndertues per prerjen e muratures? Ne kemi 23,456 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Nenprerje, fuga murature

Keni nevojë për një shërbim në fushën e nënprerjes, fugave të muraturës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të vlerësuar statikën e përshtatshmërisë së fugave, prerjes horizontale dhe vertikale të muraturës, futjes së folesë hidroizoluese dhe pykës së ndërtesës. Çmimi i heqjes së lagështirës nga muret e ndërtesave zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: pistoletë për fuga, hidroizolim, krem ​​për fuga për muraturë të lagësht, të cilat do të ofrohen nga një prej 23,456 muratorëve tanë në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ku mund të gjej një profesionist të cilësisë për të nënvlerësuar ose injektuar muraturën? Gjeni një ekspert të dobishëm në injektimin ose nënshtrimin e muratorit nuk ishte kurrë më e lehtë. Vetëm shkruani kërkesën Wilio. Wilio pastaj informon të gjithë ekspertët që specializohen në këtë punë dhe janë të vendosura afër. Pastaj vetëm zgjidhni nga menyja që merrni. Faleminderit Wilio ju mund të jeni i sigurt që ju të merrni shërbimet më të larta të cilësisë me një çmim të arsyeshëm. Për punën e ekspertëve tuaj të zgjedhur të specializuar në injeksion dhe masoneri mund të bindet duke parë vlerësimin e klientëve dhe rishikimet e tyre. Ju do të paguani për punën tuaj të bërë pas përfundimit të tij. Çfarë është Masoneria? Ndarja e muraturës kryhet me anë të makinës kur do të përcaktohet nga lartësia në të cilën masoneria do të kuptohet pas teknikëve. Më pas, një film i papërshkueshëm nga uji futet më pas në vrimën e gdhendur që do të mbrojë shtëpinë tuaj nga lagështia për vite me rradhë. Në këtë punë, një suva e lagur hiqet së pari. Duhet të hidhet në vazhdimësi, sepse përmban kripëra kristalore që mund të hyjnë në tokë dhe pastaj në muraturën e nënvleftësuar dhe mund ta telefononi përsëri një ekspert. Ju nuk duhet të shqetësoheni, edhe nëse kjo tingëllon e rrezikshme, nënshtrimi nuk do të prishë statikën e objektit. Pas çdo nëntokësore metri atje një ekspert fut hidroizolim dhe një pykë që është pikërisht dimensionuar për ngarkesë të lartë. Megjithatë, duke futur hidroizolim, vetë procesi nuk përfundon. Workprig duhet ende të jetë nën presion me një kompresor të veçantë konkrete. Çfarë është Muraus Injecting? Me masonerinë e injektimit kimik, lagështia në mur është e lidhur me materialin e injektimit dhe të shpërndarë. Pastaj krijon një pengesë të izolimit të përkulur. Një material që është zhvilluar pikërisht në nevojat e rehabilitimit përdoret për injektimin e muraturës. Materiali i injektimit është në formën e një krem ​​dhe paraqet direkt në një llaç llaçi në hapje të para-shpuar. Krem injektues shumë përfitime. Këto përfshijnë, për shembull, një aplikim të thjeshtë, duke eliminuar rrëmujën nga derdhjet, përbërja e tij është e sigurt dhe në një vrimë të para-shpuar në sajë të aplikuesit që gjithmonë aplikoni shumën e saktë. Në injektimin e muraturës, rrjedha e punës është si më poshtë. Së pari ata shpojnë vrima në vijën horizontale në Spar Maltov. Këto vrima janë 120 mm larg dhe thellësia e tyre duhet të jetë në përgjithësi më e vogël se trashësia e muraturës. Më pas, një krem ​​injeksion vazhdon për çdo hapje të para-shpuar në mënyrë që çdo hapje pune të jetë maksimalisht e mbushur me krem ​​injektues. Në fund, çdo hapje pune do të mbyllet llaç për të shmangur rrjedhjen e kremit të injektimit. Kur kam nevojë për një ekspert për injektimin dhe injektimin gramatikore? Çdo ndërtesë është e ekspozuar ndaj motit të jashtëm, të tilla si bora, akulli, shiu, dielli. Kjo ndikon në ngarkesën e saj në aspektin e lagështisë. Pas kohës që mund të ndodhë që të fillojë shtëpinë tuaj dhe pastaj duhet të kërkohet për një ekspert. Nëse ju mendoni se çmimet e energjisë janë rritur për ju ose muret tuaja ju tregojnë kërpudha të dëmshme dhe moulds në mure, me siguri shikoni për një ekspert për injeksion ose nënshtrim murature. Uji i mbledhur në murature të shtëpisë tuaj rrënjësisht ndikon në funksionalitetin dhe stabilitetin e materialeve. Megjithatë, ju mund të vëzhgoni ujin në forma të shumëfishta. Shembulli më i zakonshëm është lagështia e kullimit që kalon nga baza përmes izolimit të thyer ose jo-ekzistues në Masoneri. Si të vazhdoni para se të realizoni veten? Është më e rëndësishmja për t'u pajtuar me një takim personal me ekspertë për të nënvlerësuar ose injeksion. Një i aftë në art do të vijë tek ju dhe të inspektojë të gjithë ndërtesën, respektivisht. ndërtesa. Falë inspektimit, mund të vlerësojë statusin e pasurive tuaja të patundshme dhe mund t'ju japë formën më të mirë të zgjidhjeve. Së pari, ju duhet të vendosni një kërkesë për Wilio, ku do të kontaktojmë të gjithë ekspertët përreth. Pas zgjedhjes suaj, ju do të pajtoheni me ekspertin. Atje një ekspert do të vlerësojë gjendjen dhe do të propozojë një zgjidhje. Pas inspektimit të ekspertit tuaj do t'ju bëjë një kuotë. Nëse e miratoni çmimin, ju do të pajtoheni një afat kohor të zbatimit. Pas realizimit në lidhje me kënaqësinë tuaj, ju do të paguani një shumë të para-rënë dakord. Nëse jeni me një punë të kënaqur, ju lutemi të lënë një rishikim pozitiv në Wilio në mënyrë që përdoruesit e tjerë të dinë se ky ekspert është i mirë. Çfarë duhet të di për realizimin? Falë tendosjes dhe injektimit të masonerisë, patjetër do të rrisni ngushëllimin tuaj të jetës dhe do të zgjidhni një problem me muraturinë e lagur dhe kërpudhat dhe kërpudhat në shtëpi. Së pari dhe më kryesorja është e rëndësishme për të hequr nga një ndërtesë e lagësht suva dhe hidhni atë. Shtëpi duke u nënshtruar vetë pas kësaj realizohet. Në atë kohë, filmi i papërshkueshëm nga uji dhe masoneria është stabilizuar gjatë gjithë gjerësisë së saj. Ju nuk duhet të shqetësoheni, edhe nëse duket se duket sikur statika e shtëpisë është shqetësuese, nuk është kështu. Ekspertët me përvojë kanë përvojë të pasur. Ju do të shihni menjëherë rezultatin. Sa shpesh keni nevojë për të kryer chrasion dhe injektuar murature? Në veçanti, nënshtrimi dhe injektimi i muraturës kryhet në ndërtesat e vjetra ku muret janë të mbështjellura dhe brenda janë formuar dhe kërpudhat që janë të dëmshme. Ndoshta vetëm këto mure në mure ju detyrojnë të ktheheni te një ekspert. Kur zgjedhni, kini kujdes dhe preferoni të studioni komente në profesionin tuaj të zgjedhur, pyesni për porositë e tij të mëparshme ose kërkojnë një numër tek klientët e mëparshëm të cilët dhe ata ndajnë përvojat e tyre. Është e rëndësishme që një ekspert të ketë bërë punën e tyre pikërisht për shkak të nënshtrimit ose injektimit duhet të durojë një kohë të gjatë dhe nuk duhet të ndodhë që kërpudhat ose myku do të fillojnë përsëri në dhomën e vitit. Sa kohë merr injektimin dhe nënvlerësimin e muraturës? Natyrisht, koha e kaluar në pasuri të patundshme varet kryesisht nga madhësia e pronës suaj dhe vështirësia e punës. Përvojat e ekspertëve të dhënë dhe të zgjedhur janë gjithashtu të rëndësishme. Megjithatë, puna në përgjithësi merr 1 deri në 2 ditë. Cili është çmimi për të injektuar dhe nënshtruar murature? Çmimi që rezulton varet nga madhësia e pasurive tuaja të patundshme dhe trashësia e muraturës. Ende duke rënë dakord me çmimin me ekspertë paraprakisht të bazuar në ofertë dhe gjithashtu pajtoheni me atë që në rast të ndryshimeve do t'ju informojë. Çmimi për nënçmimin e muraturës varion në varësi të trashësisë së masonerisë varion nga 10 në 30 € për njehsor të zakonshëm. Çmimi kimik injeksion i masonerisë sigurisht ndryshohet në varësi të trashësisë së muraturës. Megjithatë, ajo lëviz në rangun prej 11 - 40 € për njehsor të zakonshëm. Çfarë lloj pune bën një ekspert i injektimit dhe murtaive? Restaurimi i izolimit Kjo fazë është e rëndësishme dhe kërkon vëmendje të madhe. Cilësia e punës duhet të jetë punëtorët e jashtëzakonshëm dhe të kryer me vite përvojë. Aplikimi i duhur, rrjedha e punës dhe zgjedhja e materialeve të gjata të jetës është baza për rimëkëmbjen e saktë të të gjitha izolimeve. Riparimi i çarjeve dhe të çara Rrëshirë poliuretani përdoret për këtë riparim. Zbatohet nga specialistët e injektimit të presionit. Përzgjedhja e substancave që më pas aplikohen në çarje kryesisht të varura nga karakteri i çarjeve dhe shkaqet e fillimit të tyre. Për të shmangur formimin e mëtejshëm, shirita themeli janë përforcuar me injeksion rrënjë. Injeksioni i presionit të muraturës Injektimi i presionit të masonerisë kryhet nga resins poliuretani. Këto dorëzojnë izolimin shtesë të masonerisë. Kjo metodë është në ditët e sotme në mesin e më të kërkuarve, të shpejtë dhe efektiv. Pasojat e tyre janë të përhershme dhe qëndrueshmëria është një rregull i gjatë. Banesa e strukturave të lagura Një rehabilitim i tillë duhet të jetë ende një hap i parë me një largim ligjor të lagështisë së padëshiruar në zonat e banuara. Diagnoza e saktë e lagështirës dhe zgjidhja e saktë është gjithashtu e rëndësishme. Tharje Muriva. Rritja e lagështisë së ndërtimit shkakton shëndetin e dëmshëm të mykut. Masoneria mund të ndikojë aq shumë dhe materialet e ndërtimit dhe elementet strukturore të ndryshojnë pronat e tyre të izolimit termik. Këshilla dhe Këshilla 1. Përfitimet Mos e humbni kohën duke pyetur një ekspert për të nënvlerësuar dhe duke injektuar masoneri pas ofertave të njohura dhe të kërkuara nga kompani të ndryshme. Shkruani kërkesën tuaj dhe filloni të merrni oferta nga ekspertë të dobishëm direkt nga mjedisi juaj. 2. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Çmimet për fëmijë dhe injeksion me lëng mishi mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, thjesht mund të krahasoni oferta të shumta dhe të zgjidhni të tillë që i përshtatet buxhetit dhe nevojave tuaja. 3. Gjej ekspertët më të mirë të injektimit dhe masoneri Unë do të gjej ekspertët më të vlerësuar të vlerësuar për muraturën e rritur dhe të nënshtruar nga mjedisi, ju merrni një punë cilësore që mund të mbështeteni. Me një çmim të arsyeshëm.